Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαλε κι εσυ ρε δημητρα καμια με κοιλιτσα

εγω δε θελω καν να την βλεπω ετσι οπως καταντησα ρε σμουτσακι.θα την δημοσιοποιησω κιολας?αππαπαπααα

αν ειχα τη δικια σου κοιλια θα την εβαζα χαχαχαχα

θα γεννησω κ μετα απο 6 μηνες θα την βαλω αχαχαχαχα

αμα με δειτε 64 κιλα βοδι εγινα απο 48 κλαψ κλαψ 16 κιλα ρε ελεος!μονο 9 ειχα παρει στον γιο μου!αλα 2 δε θα τα χτυπησω μεχρι να γεννησω?στανταρ...ποπο εχει να πεσει πεινα μετα!!!

Holy Diver

έρχομαι και φεύγω γιατί ο μικρός φωνάζει , Δήμητρα σε έβαλα και στην λίστα με τον μπέμπη και εμένα έγκυο να δεις πόσα κιλά ήμουν και εγώ . μην είσαι χαζή εγώ το μετάνιωσα που δεν έβγαλα και άλλες φωτο ακριβώς γιατί έλεγα τα ίδια με σένα. και στο άλμπουμ του γάμου μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχου ροζακι τι τελειο μωροοοοο εσενα δε σ επροσεξα πολυ γιατι εβλεπα τον μπεμπη χαχαχαχαχα σου εκλεψε την παρασταση χαχαχαχα

καλε μια χαρα εισαι εσυ εγω με βλεπω σαν βοδι .στην μεγαλη ειχα γινει σαν ελεφαντας.ακομα πιο χοντρη.τωρα εγινα σαν αγελαδα

Holy Diver

Διαφημίσεις

χαχα Δήμητρα είσαι τρελή στα σίγουρα, καμιά έγκυο δεν είναι χοντρή είναι απλά έγκυος

δεν με πειράζει καθόλου να μου κλέβει ο μπέμπης την παράσταση, είναι το καλύτερο μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια ..τι γινεστε???

και μεις πρεπει να ειμαστε λιγακι κρυωμενοι γιατι ο μικρος βηχει που και που βραχνα!!!

Μολις γυρισα απο το Μητερα...ολα οκ με τα βλαστοκυτταρα!!1500 η ταριφα αλλα τι να κανεις!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εεπ, που πάει η νύφη μου; καλέ, γαμπρό δεν είπαμε οτι θα κάνεις τον δικό μου! γεια σας κορίτσια.

Απόψε κάπως κοιμηθήκαμε. Μάλλον επειδή τον τάισα γερό γεύμα(+από εμένα+από ξένο) στις 01.30+μπανάκι και τον κράτησε εώς τις 06.30! Επιτέλους κοιμηθήκαμε λίγο! Αλλά σήμερα όταν έφυγε ο μπαμπάς, μας έφαγε η γκρίνια με μικρά διαστήματα ύπνου. Τι έχει γίνει ρε γαμώτο; αυτός ήταν πολύ ηρεμούλης!!! Λέτε να έμαθε αγκαλιά με τους κολικούς; εγώ, να την πω την αμαρτία μου, δεν τον παίρνω συνέχεια αγκαλιά για να μην κακομάθει. Βέβαια, τον παίρνω αγκαλίτσες, αλλά του μιλάω κιόλας ή τον χαϊδεύω όταν είναι ξαπλωμένος, τον αφήνω να κλάψει και λίγο. Εκείνος ο πατερας του με το παραμικρό, βρε παιδί μου. "είναι ημερών", μου λέει "δεν κακομαθαίνει". και φεύγει για την δουλειά και από πίσω άντε να φάμε, άντε να ηρεμήσουμε, άντε να κοιμηθούμε...τώρα που θα κάτσει με άδεια ο μπαμπάς να δω πως θα του φανεί που κάθε μέρα ως τις 10.30 έχουμε μάχες!!!Ρε κορίτσια, έχω άδικο;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ..τι γινεστε???

και μεις πρεπει να ειμαστε λιγακι κρυωμενοι γιατι ο μικρος βηχει που και που βραχνα!!!

Μολις γυρισα απο το Μητερα...ολα οκ με τα βλαστοκυτταρα!!1500 η ταριφα αλλα τι να κανεις!!!!

Βανιλίτσα κι εγώ τόσα έδωσα για τα βλαστοκύτταρα. Με ποιά εταιρεία τα κράτησες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αχ ειναι κουκλι!!!τον θελω για γαμπρο!!:tongue::tongue::tongue:

χαχα θα μου τον πάρεις στην ξενιτιά ? μμμ μήπως είναι καιρός να έρθετε στην τέλεια Ελλαδίτσα που είναι όλα προγραμματισμένα και τακτοποιημένα ?:tongue::tongue::tongue:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα θα μου τον πάρεις στην ξενιτιά ? μμμ μήπως είναι καιρός να έρθετε στην τέλεια Ελλαδίτσα που είναι όλα προγραμματισμένα και τακτοποιημένα ?:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα λες?με βαζεις σε πειρασμο:tongue:

Holy Diver

Βανιλίτσα κι εγώ τόσα έδωσα για τα βλαστοκύτταρα. Με ποιά εταιρεία τα κράτησες;

με την stem-health , αυτη η εταιρεια συνεργαζεται με το Μητερα...ανηκει στον Ομιλο του ΥΓΕΙΑ!!για 20 χρονια μου ειπαν ..:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ο παιδιατρος στο τηλ μου ειπε χθες ....ρυζαλευρο μολις κλεισουμε τους 4 πρωτα ο Θεος!!!(ασχετο αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να παρω γνωμες)!!!

Τι τρελα με τα ρουχαλακια....του ειχα παρει 4-5 φορμακια με μακρυ μανικακι που του φοραω τωρα και εεελεεεεεεεεοςςςςςςςςςςςςς δεν του κανουν!!και τα ειχα παρει για3-6 μηνων!!!

τον πιεζουν στα π[οδια και δεν κουμπωνει στο μπεμπιλινο του!!!

δηλ θα πρεπει να παρω ταχειμωνιατικα 6-12??????:rolleyes::rolleyes:πια χειμωνιατικα δηλ τα :rolleyes: αυτα που θα παω να παρω για μετα τον Σεπτεβρη:shock:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...