Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζακι μπερδευτικα τωρα.με ποιο ονομα εισαι στο φεις?στειλε πμ καλεεεεε σας μπερδεψα τοσες που εχω:tongue:

αν ειναι κ κρυομενουλης τοτε φυσικο να γκρινιαζει με βουλωμενη μυτη...

οντως μονο για πρωι ειναι να βγαινεις με μωρα.μετα χαλαει η σειρα τους.απο προσωπικη πειρα το ξερω...με την μεγαλη βγηκαμε οταν ηταν μωρο 3-4 φορες βραδυ κ εκανε 2 μερες να ξαναμπει σε σειρα.με τον μικρο ποτε.μονο πρωι βγαιναμε.

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!!! Χθες θήλασα τη μικρή στις 12 και μετά στς 5 το πρωι :):):). Λέτε να αρχίζει να στρώνει το βραδυνό της??? Μακάρι αν και με το θηλασμό και την προέκταση κρεβατιού απλά την τραβάω διπλά μου και τη θηλάζω ξαπλωμένη. Οπότε είναι πολύ ξεκούραστα. Αλλά δε θα αρνηθώ στην προοπτική να κοιμάμαι σερί 5 ώρες!!!Ονειρο μου φαίνεται :)

Ροζάκι πολύ μου άρεσαν τα βαφτιστικά σας και ειδικά το κουτί...Κι εγώ κάτι τέτοιο θέλω!

Τα κεντρα μητέρας και παιδιού υπάρχουν νομίζω σε όλους τους νομούς και αν το googlάρεις (απίστευτα greeklish ετσι!!!) θα βρεις πληροφορίες. Ουτε ένα λεπτό να μην τους χαρίσεις. Οι απαίσιοι που βγάζουν από τη μύγα ξύγκι αλλά γίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό... Τα πήρα τώρα:evil:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ααα τώρα το θυμήθηκα Δήμητρα δεν σε έχω στις επαφές μου δεν ξέρω τι έγινε μάλλον ο άντρας σου δεν με θυμόταν και με έκανε remove στέλνω πμ για να με κάνεις add

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπα καλε αυτος τιποτα δε ξερει απο ιντερνετ.μονο αμα του το ανοιξω κ του το δωσω ετοιμο χαχα

μαλλον κανενα παιδι θα το εκανε η κορη μου εχει μια ταση να ψαχουλευει:evil:

παω να σε κανω αντ

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

σπιτι σημερα με τη μικρη

ποσος καιρος εχει περασει που το εκανα αυτο δεν θυμαμαι

εχω του κοσμου τα πληντυρια να βαλω, ηδη το πρωτο μπηκε, θα δουλεψει φουλ το Σ/Κ

εγω τα βαφτιστικα επειδη τα ειδα τη μερα της βαφτισης το πρωι που τα φερανε οι νονοι στο σπιτι, δεν εχω φωτο, το φορεμα το ειδατε παντως και τις μπομπο και το προσκλητηριο. θα βγαλω φωτο το κουτι και τη λαμπαδα να σας βαλω και το σταυρο

αυταααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχα καλά Δήμητρα η μικρή σου χάκερ να γίνει αν έκανε κάτι τέτοιο

το σταυροδάκι έμεινε και τα γλυκά να βάλω ακόμα, το σταυρό τον ξέχασα στην μάνα μου και τα γλυκά δεν τα έχω ακόμη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σμουτσακι απο πλυντηρια αλλο τιποτα...καθε μερα βαζω 2!ο αντρας μου λογω δουλειας (μαγειρας) αλλαζει ρουχα καθε μερα κ καμια φορα κ 2 φορες τη μερα κ τα παιδια καθε μερα στο σχολειο τα λερωνουν...αμα γεννησω κιολας τι θα γινει?2 μερες αμα δε βαλω πλυντηριο μαζευονται 4-5

Holy Diver

χαχα καλά Δήμητρα η μικρή σου χάκερ να γίνει αν έκανε κάτι τέτοιο

το σταυροδάκι έμεινε και τα γλυκά να βάλω ακόμα, το σταυρό τον ξέχασα στην μάνα μου και τα γλυκά δεν τα έχω ακόμη.

καλε οτι να ναι κανουν,.αφου το εχω ξαναπει.ο γιος μου εκανε κ φορματ μια φορα:shock:

εκτος απο το οτι εισαι κουκλαρα ροζακι εχω να συμπληρωσω οτι πολυ τελειες οι φωτο για την βαφτιση αντε με το καλο

περιμενουμε κ απο το σμουτσακι τωρα φωτο!

Holy Diver

την άλλη Κυριακή στις 3 είναι η βάφτιση

καλά οι φωτό οι περισσότερες είναι προ εγκυμοσύνης το λέω τώρα είμαι σε φάση αναπροσαρμογής. Στο ταξίδι στην Τυνησία και οι φωτό με το μωρό είναι όπως ήμουν πριν ένα μήνα γιατί έχω χάσει κάποια κιλά από τότε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...