Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

λοιπόν, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ξυπνήσουμε. Εδώ σας φιλούμε σταυρωτά. καληνύχτα. Τα λέμε τουμόροου(βλ. tomorrow!!!) χιχιχιχιχι:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα κ καλη επιτυχια αποψε..να ξερεις αν εισαι αγχωμενη η εκνευρισμενη το καταλαβαινει το νινι.αυτο ειναι στανταρ που σου λεω..κ εκνευριζεται κ αυτο επειδη νιωθει το αγχος σου.τα καταλαβαινουν ολα.απο τις κινησεις απο τον τροπο που μιλαμε απο τον τροπο που αναπνεουμε!ειναι πανεξυπνα σας λεω!γιαυτο να παραμενεις ηρεμη:P οσο δυσκολο κ αν ειναι αυτο..πιστεψε με ξερω ποσο:rolleyes:

Holy Diver

παστακια ειδα καπου που ελεγες για σιδηρο , εγω σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν με 18 , 19 .Περασες δυσκολη γεννα ομως ,εμενα οταν επιτελους βγηκε το μωρο μετα απο 16 ωρες δεν μας εκλαψε καθολου , πηγε η καρδια μας στηνκουλουρη αυτα τα λεπτα.Βεβαια εγω ειχα παρα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη ημουν με περιδεση ξαπλωμενη , τα ποδια ψηλα και ακινησια ,κοινως με παπια :? ενα δραμα .Υπηρχαν μεγαλες πιθανοτητες να την χασω .Ο τραχηλος μου ηταν σχεδον ανυπαρκτος.Ευτυχως ειμασταν ολα τα κοριτσακια παρεουλα εδω και μου κραταγαν συντροφια.

Με τον θηλασμο ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ , ακομα βγαζω γαλα αλλα παρα πολυ λιγο .Στεναχωριεμαι που η μικρη δεν καθεται και ηθελα πολυ να το ζησω ωσπου να παει 6 μηνων.

Παντως εμας το προγραμμα της το εφτιαξε με προσπαθεια απο τον δευτερο μηνα και μετα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ειναι μικρουλάκι μωρε οντως!!! Παντως στην αρχη ειναι ζορικα, μετα στρωνουν τα πραγματα, να ακους το βετερανο-Δημητρα!!!! :D

Πως εισαι Δημητρα???Πως νιωθεις που πλησιαζει ο καιρός?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μετα απο 2 μηνων αρχιζουν προγραμμα .αλλα ως τοτε θελει μια προετοιμασια.αναλογα βεβαια γιατι αν εχει κ γερους κολικους τοτε δυσκολα τα πραγματα:?

Holy Diver

Διαφημίσεις

ειναι μικρουλάκι μωρε οντως!!! Παντως στην αρχη ειναι ζορικα, μετα στρωνουν τα πραγματα, να ακους το βετερανο-Δημητρα!!!! :D

Πως εισαι Δημητρα???Πως νιωθεις που πλησιαζει ο καιρός?

χαχαχα μπουμπου μου εσυ :tongue:

πως να ειμαι!σαν νερομπαλα!χαχαχα

ξερεις τωρα αυτη ειναι η φαση που δε περναει ο καιρος με τιποτα.που λεω ''ακομα 34 εβδ ειμαι ρε γμτο???'' θελω να φυγει η κοιλαρα κ να αρχισω διαιτααααα

παντως καθε επομενη εγκυμοσυνη ειναι κ πιο δυσκολη απο αποψη κουρασης σωματικης κ ψυχικης.πχ στο πρωτο παιδι κοιμομουν 12 ωρες την ημερα!δεν ειχα τι να κανω ξεκουραζομουν πιο πολυ ημουν πιο χαλαρα.στο 2ο ειχα τρεξιμο ειχα λιγοτερο υπνο ειχα πιο πολυ αγχος τωρα στο τριτο εχω σακατευτει εντελως!

ολα μου πονανε!κραμπες στην κοιλια πετρωματα λαχανιαζω για να ανεβω 5 σκαλες κοιμαμαι 5-7 ωρες την ημερα απο το πρωι τις 7 μεχρι τις 8 το βραδυ πραγματικα ΔΕΝ καθομαι...δε βολευομαι να ξαπλωσω να κατσω να κοιμηθω...ποναει η μεση μου ποναει το πιπι μου με σουβλιες πολυ δυνατες ξυπναω το πρωι κ τα ποδια μου πονανε λες κ εχω πανω τους καμια ντουλαπα!τα ουλα μου ματωνουν σχεδον παντα!η μυτη πολυ συχνα!εχω τις χειροτερες καουρες που ειχα ποτε!εχω συσπασεις εδω κ 2 μηνες!ποναει σαν περιοδο!κ αλλα πολλα τι να σας εξηγω!σακατισσα!!

ο γιατρος ειπε 3 παιδια σε 5 χρονια με μικρο σκελετο κ λιγα κιλα ε τι να σου κανει κ ο οργανισμος!κατερρευσα σας λεω:? κ τα παιδακια μου δε τα ευχαριστεμαι...θελω να παιξω να τρεξω να τα κανω αγκαλιες να κανουμε χαζα αλλα δεν μπορω...εχω γινει ρακος..αντε να γεννησωωωωωωωω

Holy Diver

θα γεννησεις και θα βρεις τον παλιο καλο σου εαυτό ρε Δημητρουλα... Λογικο ειναι να τα παιξεις τελειως, ομως τόοοοοοσο δα εμεινε!

Παντως πλακα πλακα εχεις σωσει οικογενειες και οικογενειες με τις συμβουλες ετσιιιιι??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

είναι καμία μέσα ? μπουμπού που είσαι παιδί μου εσύ ?

σήμερα από το απόγευμα και μετά είχαμε απίστευτη γκρίνια και ύπνο καθόλου. τώρα πρέπει να κοιμήθηκε κανονικά. να ρωτήσω κάτι, τα εμβόλια τα γράφετε όλα στο ικα ? γιατί πήγα σήμερα να γράψω το 3 και μου λέει άκου τώρα, αυτό δεν το γράφουμε γιατί είναι φθηνό. πάω σε ένα φαρμακείο και μου λέει 30 ευρώ. πλάκα μας κάνουν αυτό είναι το φθηνό ? και το άλλο κουφό για οικογενειακό επίδομα θα πάρω 57 ευρώ. αυτά δηλαδή είναι πολλά ενω τα 30 είναι λίγα ? να βγάλω τα μαλλιά μου δηλαδή. κάπου άκουσα για ένα κέντρο παιδιού κάπως έτσι κάτι σαν το παλιό πίκπα όταν ήμουν μωρό που το πας εκεί με την συνταγή του γιατρού και κάνεις το εμβόλιο χωρίς δραχμή. ξέρει καμία τίποτα ? γιατί δεν λέει να τα πληρώνω όλα .

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!ελεος βρε ροζακι τι μπερδεμα κ αυτο με τα εμβολια...αν ειναι δυνατον...τι συστημα θεε μου...οπως τους βολευει για να τα αρπαξουν:evil:

εδω παμε στον παιδιατρο μας κανουμε εμβολιο κ φευγουμε.δε πληρωνουμε τιποτα.εχουμε ο καθενας μια καρτα σαν τηλεκαρτα ειναι.εκει μεσα ειναι περασμενες ολες οι επισκεψεις του καθενος στους γιατρους.τις περνανε σε ενα μηχανημα κ παει αυτοματα στην ασφαλεια.μπαινεις εξεταζεσαι κ φευγεις ελεος με γραψιματα στο ικα....ασε που εδω ολοι οι γιατροι ειναι ιδιωτικοι .δεν εχει δημοσιους.αλλα δε πληρωνεις σε κανεναν γιατι το καλυπτει η σφαλεια.μονο τη συμμετοχη στα φαρμακα σου πληρωνεις αν εισαι ενηλικας το 25%. αν εισαι κατω απο 18 δε πληρωνει ουτε καν συμμετοχη στα φαρμακα το παιδι.ολα δωρεαν ειναι.

δηλαδη ελεος με το συστημα αυτο το ελληνικο.ποσα χρονια ειναι ετσι?αλλα κ αλλα τα αλλαζουν...αλλα ειπαμε οτι τους ερχεται πιο ευκολο να στα αρπαξουν κανουν :evil: τεσπα...

το μπεμπακι τι εχει?μηπως βγαζει δοντακια?ειναι κ σε τετοια ηλικια...

Holy Diver

καλημέρα Δήμητρα μου, το σύστημα είναι για τον άντε να μην πω, εδώ δεν θα υπάρχουν λεφτά σε λίγο καιρό να πληρωθούν οι συντάξεις , λεφτά που έδωσε ο καθένας από τον ιδρώτα του τόσα και τόσα χρόνια και μας φαίνεται περίεργο το οτι δεν γράφουν το εμβόλιο τον 30 ευρώ ? δεν την ανοίγω αυτή την συζήτηση γιατί παθαίνω εγκεφαλικό κάθε φορά. Ο μικρός τώρα είναι καλύτερα, είχε μια έντονη ανησυχία όλο το απόγευμα. Είναι μπουκωμένη και η μύτη του και επηρεάζει. Ανεβάζω φωτό από τα πράγματα μας της βάφτισης να δεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια .Πινω το πρωινο καφεδακι μου και παιζω με την μικρη στην κουνια της .Σημερα μου ξυπνησε παρα πολυ νωρις γιατι εφαγε τελευταιο γευμα στις 9 , της χαλασα και το προγραμμα που βγηκαμε εχθες το απογευμα .Τελικα μονο πρωι ειναι να βγαινω μαζι της , μετα χαλαει ολο το προγραμμα μας.

Η ζωζα και η Ευη βρε κοριτσια τι κανουν , εχετε κανα νεο τους?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα φαίρυ, η Νεφέλη νομίζω είπε ότι η ζωή της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι χάλασε ο υπολογιστής της και θα επανέρθει μόλις τον φτιάξει για την Εύη δεν ξέρω κάτι.

Εμείς έχουμε μια ανησυχία γενική σαν να είμαστε λίγο κρυωμένοι , τι να πω δεν ξέρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...