Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ρε κορίτσια και εγώ καισαρική έκανα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. μόνο την εβδομάδα που ήμουν στην κλινική είχα λίγο πόνο με την έννοια δεν μπορούσα να κάνω απότομες κινήσεις. Για να σηκωθώ από το κρεβάτι ήθελα 5 λεπτά. και αυτό γιατί δεν ήθελα βοήθεια από κανέναν ήθελα μόνη μου να ξαπλώνω και να σηκώνομαι. είμαι και χοντροκέφαλη. αν και στο δωμάτιο μου ήταν κάποιες κοπέλες που πονούσαν πολύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και εγώ στην πρώτη μου καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα, στην δέυτερη υπέφερα για μέρες ...Στην τρίτη δεν μπορώ να πω ότι υπέφερα, όλα πήγαν καλά αλλά μου έχει μείνει ένας πόνος - τσουξιμο - στην τομή....'Ισως επειδή δεν ανάρρωσα όπως έπρεπε λόγω υποχρεώσεων....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μάλιστα έχω σκοπό να τηλεφωνήσω στον γιατρό να του το πω....Έχω και πολύ αίμα....και επίσης κρέμμεται ένα άσπρο και ένα μάυρο ράμμα.....;;;;;Λέτε να έγινε καμμία ζημιά;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κορίτσια; εγώ δεν είχα μόνο τους πόνους της καισαρικής. εμένα δεν αντέδρασε η μήτρα μου (δεν κατέβηκε στην θέση της) και έπαθα αιμορραγία και ήμουν στην ανάνηψη 3 ώρες. Το προσωπικό άφησαν να μου περάσει η αναισθησία (που είχα κάνει μερική.ποιος;εγώ;που χ@ζ@μαι με το παραμικρό..και έκανα μερική γιατί δεν ακούγαμε καλά την καρδούλα οτυ μπέμπη και την προηγούμενη νύχτα δεν τον ειχα ακούσει την προηγούμενη νύχτα από το άγχος μου!)...ναι τι σας έλεγα;Α! και που λέτε φεύγει η ανισθησία και κάθε 10-15' έρχονταν και μου πάταγαν με το χέρι τους την τομή για την μήτρα...ΠΟΟΟΟΝΟΟΟΣ!!!! αυτό έγινε για ένα 24ωρο και το βράδυ που κοιμόμουν βέβαια!!! και αφού έγινε αυτό έχασα πολύ αίμα και ο αιματοκρίτης έφτασε 20-22!!! Ορίστε; Είπατε κάτι; Ακόμα πίνω σίδηρο...ΚΑΙ θήλαζα έτσι; από την 3η μέρα που συνήλθα κάπως...γι'αυτό σας λέω οτι τα ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ!!!!

αλλά που θα πάει; θα βρω άκρη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

κορίτσια μου πήγα για φαγητό συγνώμη που έφυγα έτσι αλλά έκλαιγε και ο μικρός

ξέρω καλά τι θα πει πόνος όταν σου πατάνε την τομή. την πρώτη φορά ήταν μια καλή κοπελίτσα και δεν αντιδρούσε που της κρατούσα το χέρι και της το τραβούσα όταν δεν άντεχα. μια φορά ήταν μια άλλη και μου έλεγε με ύφος σε παρακαλώ και σε παρακαλώ. εγώ σε παρακαλώ της έλεγα αφού πονάω. αλλά ήταν λογικό κανονική εγχείρηση έκανα. είναι δυνατόν να μην πονούσα ? αλλά ξερω και στον φυσιολογικό τοκετό πονάνε τα ράμματα αρκετά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ax pastakia εσύ ταλαιπωρήθηκες όντως πάρα πολύ!!!!!

Στο facebook κυκλοφορεί ένα link "περί θηλασμού" που είναι ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ( αλλά δέχονται και παραγγελίες για άλλες περιοχές) κια έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.....Εγώ είδα κάτι μπλούζες θηλασμού αλλά και ένα τσάι θηλασμού που αυξάνει την παραγωγή γάλακτος....Το τελευταίο το φοβάμαι λίγο βέβαια...για πείτε καμμιά άποψη....να το πάρω;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γεια σας κορίτσια...πώώώώς είσαστε;

Εμείς είχαμε άλλη μια δύσκολη νύχτα....από τις 04.00 ξύπνιοι και ο μπαμπάς δούλευε στις 07.00!!Και με βοηθάει τόσο πολύ, δεν ξαπλώνει να κοιμηθεί σαν κάτι γαϊδούρια που ακούς!!!Καλά, ε; Είμαστε κομματια;

Βρε Newmummy και happiness, πως τα βγάζετε πέρα με τον θηλασμό; Εγώ δεν δίνω αποκλειστικό. Δίνω 15'+15' από το 2 στήθη εναλλάξ και 90-120ml ξένο. Βρε παιδιά δεν γίνεται! Φοβόμουν μην μου αδυνατίσει το παιδί!!! Άσε που πήγαμε στην γιατρό και έιμαστε 4,050 κιλά!!!! και 67 εκατοστά! Εγώ γι' αυτό δεν του έδωσα μόνο αποκλειστικό, φοβόμουν για το βάρος και την ανάπτυξή του. ούτε όμως και μόνο ξένο, γιατί σαν το μητρικό γάλα δεν υπάρχει στον κόσμο. Γι' αυτό κοίταξα να το μετριάσω το ΄θέμα.

Dimitra μου τι κάνεις; όλα καλά; το μπεμπέ; Τα υπόλοιπα ζουζούνια; μου είπες οτι εαν δεν τον θηλάζω το βράδυ, θα μειωθεί και η παραγωγή. Και με το ένα γεύμα που του δίνω, για να κοιμηθούμε λίγο; Μα δεν γίνεται, εάν τον θηλάζω και τη νύχτα δεν αντέχω....αισθάνομαι άσχημα, αλλά να ξεκουραστούμε και λίγο.....

Marsolan, fairy, smouts σας ζηλεύω που κανονίζετε και βρίσκεστε. Εγώ εδώ στην Πάτρα δεν το κάνω και ούτε θέλω, γιατί οι Πατρινιές (και εγώ Πατρινιά είμαι, αλλά...) είναι λίγο σνομπ. Αν δεν φοράς φίρμα ακριβή στο παιδί ή εσύ ή ο άνδρας σου σε κοιτάνε περίεργα και δεν σε γουστάρουν στον κύκλο τους..και εγώ είμαι πολύ απλή στο στυλ μου για τέτοιες μ@λ@κίες.......

Φιλάκια στις υπόλοιπες......

Α! εμάς θα μας πούν Γεώργιο-Αθανάσιο (το πρώτο είναι του μπαμπά μου που τον έχω χάσει και το δεύτερο είναι επειδή τον έχω τάξει). Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μου, γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκαμε με τον άνδρα μου για να τον "πιάσουμε".....

Αυταααααα...................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο θηλαμός είναι δύσκολος να το πετύχεις...πανεύκολος να τον συνεχίσεις :)

Εμένα με αποκλειστικό θηλασμό πήρε 3,5 κιλά τους 3 πρώτους μήνες και έφτασε 62 εκ από 48. Το "λάθος" σου είναι ότι κρατάς χρόνο και δίνεις και τα 2 στήθη ενώ δε χρειάζεται. Απλά ξεχνα το ρολόι και δίνε μόνο το 1 στήθος σε κάθε γεύμα. Το μωρό έχει τη μοναδική ιδιότητα να σε προγραμματίζει εκείνο. Αν μπορείς καντο, αξίζει. Αν πάλι δε μπορείς λόγω κούρασης συνέχισε έτσι όσο μπορείς. Καλό κάνει και το σημαντικότερο είναι τα μωράκια να έχουν γονείς που τα αγαπάνε ανεξαρτήτως πως τρέφονται. Οσο για το βράδυ έχει δίκιο η Δήμητρα. 1 με 3 το βράδυ φτάνει το πικ της εκκρισής της η προλακτίνη, ορμόνη υπευθυνη για την παραγωγή γάλατος. Αν μπορείς θήλαζε το μικρό στις 1 και το επόμενο γευμα ξένο για να κοιμάται πιο αργά. Ετσι θα παρατεινεις πιο πολύ το γάλα σου

κοίταξε, Έρη τον έχω θηλάσει 1,5 μήνα σχεδόν έτσι; Μέχρι να πάω στην δουλειά (δηλαδή για 1,5 ακόμα) θα το παλέψω. Άν συνεχίσω, συνέχισα. Εάν όχι, δεν πειράζει. Ημαμά μου έχει κάνει 4 παιδιά και σεκαμμία μας δεν θήλασε, γιατί δούλευε και τότε δεν έιχαν τόση άδεια, στις 20 ημέρες εμφανίζονταν στην δουλειά. Μισή σαράντιση έπαιρνε και πήγαινε με ράματα ακόμα και δούλευε(καλά σκυλί η μαμά μου, δεν τον συζητώ). ε, και εμάς δεν μας θήλαζε, που να προλάβει η γυναίκα; Εμ, δεν πάθαμε και τίποτα μια χαρά βγήκαμε και οι 4 αδερφές και με καλά αντισώματα, καλή υγεία κτλ. Δεν λέω θέλω το καλύτερο για τον μπεμπίνο, αλλά εντάξει, μην πέσω και πουθενά...άσε που από την κούραση έχω πάάάά΄ρα πολλά νεύρα.

όσο για τις πιπίλες,σμουτσάκι, κι εγώ γι' αυτό χρησιμοποιώ chicco, γιατί είναι κι ευκαμπτες και δεν φοβάμαι μην γίνει κάτι στιν ύπνο του (μακρυά από εμάς Παναγία μου)!!!!

Το θέμα με την άμυνα το έχουμε λίγο παρερμηνεύσει... Κορίτσια η άμυνα λόγω θηλασμού ισχύει μόνο για όσο καιρό θηλάζει το μωρό. Μετά αναλαμβάνουν τα εμβόλια... ;)

Στο facebook κυκλοφορεί ένα link "περί θηλασμού" που είναι ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ( αλλά δέχονται και παραγγελίες για άλλες περιοχές) κια έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.....Εγώ είδα κάτι μπλούζες θηλασμού αλλά και ένα τσάι θηλασμού που αυξάνει την παραγωγή γάλακτος....Το τελευταίο το φοβάμαι λίγο βέβαια...για πείτε καμμιά άποψη....να το πάρω;

Αφοβα μπορείς να πιείς γλυκάνισο αν θες να αυξηθεί η παραγωγή

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κ η τριγωνελα σε συνδιασμο με γαιδουραγκαθο αυξανουν την παραγωγη.ειπα τη μανα μου να μου φερει απο ελλαδα οταν ερθουν τον αλλο μηνα γιατι εδω ουτε ξερω που να τα βρω κ αν τα βρω:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

κορίτσια μου πήγα για φαγητό συγνώμη που έφυγα έτσι αλλά έκλαιγε και ο μικρός

ξέρω καλά τι θα πει πόνος όταν σου πατάνε την τομή. την πρώτη φορά ήταν μια καλή κοπελίτσα και δεν αντιδρούσε που της κρατούσα το χέρι και της το τραβούσα όταν δεν άντεχα. μια φορά ήταν μια άλλη και μου έλεγε με ύφος σε παρακαλώ και σε παρακαλώ. εγώ σε παρακαλώ της έλεγα αφού πονάω. αλλά ήταν λογικό κανονική εγχείρηση έκανα. είναι δυνατόν να μην πονούσα ? αλλά ξερω και στον φυσιολογικό τοκετό πονάνε τα ράμματα αρκετά.

μωρέ τις είχα πάρει όλες τις κοπέλες στο μαιευτήριο με φόβο και τις κοίταγα κλαμένη συνέχεια...και αυτές με λυπόντουσαν...που καταντήσαμε!!!οχι, οτι είναι κακό, αλλά δεν αισθανόμουν και καλά με αυτό..αφού τώρα οτι κίνηση και να μου κάνεις κοντά στην κοιλιά, τινάζομαι από τον φόβο....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εγώ δεν θα έπαιρνα σκευάσματα, τα φοβάμαι. εγώ το προσπαθώ με διατροφή (σουπίτσες, γάλα, χυμούς, 1.5 λίτρα νερό/μέρα, φρούτα) και ότι γίνει....:?:-?:?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ο θηλαμός είναι δύσκολος να το πετύχεις...πανεύκολος να τον συνεχίσεις :)

Εμένα με αποκλειστικό θηλασμό πήρε 3,5 κιλά τους 3 πρώτους μήνες και έφτασε 62 εκ από 48. Το "λάθος" σου είναι ότι κρατάς χρόνο και δίνεις και τα 2 στήθη ενώ δε χρειάζεται. Απλά ξεχνα το ρολόι και δίνε μόνο το 1 στήθος σε κάθε γεύμα. Το μωρό έχει τη μοναδική ιδιότητα να σε προγραμματίζει εκείνο. Αν μπορείς καντο, αξίζει. Αν πάλι δε μπορείς λόγω κούρασης συνέχισε έτσι όσο μπορείς. Καλό κάνει και το σημαντικότερο είναι τα μωράκια να έχουν γονείς που τα αγαπάνε ανεξαρτήτως πως τρέφονται. Οσο για το βράδυ έχει δίκιο η Δήμητρα. 1 με 3 το βράδυ φτάνει το πικ της εκκρισής της η προλακτίνη, ορμόνη υπευθυνη για την παραγωγή γάλατος. Αν μπορείς θήλαζε το μικρό στις 1 και το επόμενο γευμα ξένο για να κοιμάται πιο αργά. Ετσι θα παρατεινεις πιο πολύ το γάλα σου

Το θέμα με την άμυνα το έχουμε λίγο παρερμηνεύσει... Κορίτσια η άμυνα λόγω θηλασμού ισχύει μόνο για όσο καιρό θηλάζει το μωρό. Μετά αναλαμβάνουν τα εμβόλια... ;)

Αφοβα μπορείς να πιείς γλυκάνισο αν θες να αυξηθεί η παραγωγή

το έχω ξανα-ακούσει αυτό για το βράδυ, αλλά το τελευταίο γεύμα του είναι στις 12-12.30 που του δίνω εγώ+συμπλήρωμα. Το προλαβαίνω αυτό που λές;

Και όσο πάρει ρε παιδί μου, δεν λέω, γιατί όντως δεν είναι εύκολο και να σκεφτείς με άλλες που μιλάω, ο μπέμπης μου συνεργάζεται, πολύ λίγο γκρινιάζει....

όσο για το γλυκάνισο που λές στην Έρη, δεν τα ξέρω καλά αυτά, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχεις δίκιο, καλύτερα κάτι φυσικό, παρά σκευάσματα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

το έχω ξανα-ακούσει αυτό για το βράδυ, αλλά το τελευταίο γεύμα του είναι στις 12-12.30 που του δίνω εγώ+συμπλήρωμα. Το προλαβαίνω αυτό που λές;

Και όσο πάρει ρε παιδί μου, δεν λέω, γιατί όντως δεν είναι εύκολο και να σκεφτείς με άλλες που μιλάω, ο μπέμπης μου συνεργάζεται, πολύ λίγο γκρινιάζει....

όσο για το γλυκάνισο που λές στην Έρη, δεν τα ξέρω καλά αυτά, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχεις δίκιο, καλύτερα κάτι φυσικό, παρά σκευάσματα

Μπορεί παστάκι μου να το προλαβαίνεις μπορεί και όχι. Το θέμα με τον οργανισμό είναι ότι δεν έχει ρολόι ;). Μπορεί σε εσένα να ξεκινά η διαδικασία νωρίτερα. Οι ώρες βγαίνουν από μελέτες και δεν είναι απόλυτες. Ματάκια κάνε αυτό που κρίνεις σύμφωνα με τις αντοχές σου. Και μην αφήσεις κανένα να σε κάνει να νιώσεις ασχημα για όποια απόφαση κι αν πάρεις. Κανείς δεν πρεπει να σε κάνει να αμφιβάλεις για την αγάπη που έχεις για το μπεμπάκι σου. Κι αυτό στο λέει μια υπέρμαχος του θηλασμού (εντελώς πόρωση μιλάμε) γιατί πάντα θα βρεθούν "καλοθελητές" να βρουν αρνητικά. Είτε θηλάσεις αποκλειστικά, είτε δώσεις και συμπλήρωμα. Ναι στη φύση η γάτα θηλάζει το γατάκι κλπ αλλά η γάτα δε χτυπάει κάρτα το πρωί, δεν έχει deadlines και ούτε σπίτι να το συγυρίζει ;). Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...