Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

το φυσαλιδακι μας ειναι μεσα για να γεννησει.. ακομη τπτ... αλλα νταξ δεν την φοβαμαι αυτη ειναι βετερανα

βανιλιτσα και new που ειστε καλεεεεεεε????? αχου τελευταια 8α γενησω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bonjour κι από μένα :).

Πάω γιατρό σήμερα να δω τι θα μου πει!!!! Εχω ένα αγχος... λέτε να έχει γυρίσει η μικρή και να μην το έχω καταλάβει??? Μπα δε νομίζω... Τεσπαν θα μάθω το μεσημεράκι!!!

Αχ από τη μια θέλω τόσο να γεννήσω και να δω τη φάτσα της και από την άλλη το φοβάμαι το άγνωστο. Μαράκι κι εγώ που σ'όλη την εγκυμοσύνη κοιμόμουν σαν το βόδι τώρα ξυπνάω και μου κακοφαίνεται. Αλλά λέω δεν πειράζει... εκπαίδευση για μετά :mrgreen:.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

το φυσαλιδακι μας ειναι μεσα για να γεννησει.. ακομη τπτ... αλλα νταξ δεν την φοβαμαι αυτη ειναι βετερανα

βανιλιτσα και new που ειστε καλεεεεεεε????? αχου τελευταια 8α γενησω

Ναι τελός και το φυσαλιδόνι μας... Μπα εμένα βλέπω τελευταία και καταιδρωμένη... θα σου πω το απόγευμα... αλλά τόσο ψηλά που είναι ακόμα η κοιλούμπα...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εμενα ο κοιλος κατεβαινει και κατεβαινει και κατεβαινει.. μου ειπε ο δοχτορ να περπαταω αλλα ειλικρινα μου ειναι δυσκολο... εχιε και ολο ανηφορες εδω περα ρε παιδι μου που να περπατησω.. κανω κουρσεσ μεσα στο σπίτι σαν την παλαβη...

dZJip3.png

μάρα μου κάνεις φαίνεται προετοιμασία για το μετά. ξέρεις τα μωρά είναι σαν ρολόι στο φαγητό εσύ μπορεί να τα ξεχνάς αυτά όμως ποτέ. θα στο θυμίσουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ξέρει καμία να μου πει για το γάλα το μητρικό ? δεν θηλάζω οκ αλλά δεν πήρα και τίποτα να το σταματήσω. το στήθος μου δεν είναι πρησμένο καθόλου δεν αισθάνομαι ότι έχει γάλα αλλά από τις ρώγες που και που κάτι βγαίνει. λέτε να πάθω τίποτα που το αφήνω έτσι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λεσ να με βοηθαει τοοοοσο η φυση που να προπονουμε? χοχοχοχοχοοοχοχοχοχχοχοοχ εκτος αν ειμαι απλα ψυχασθενης! λολ! βασικα ενα 8εμα με την αυπνια το εχω απο παιδακι οποτε...

dZJip3.png

κοριτσια καλημερα και απο μενα!!

εγω ειμαι στα μαυρα μου τα χαλια!

πηγα γιατρο εχθες γιατι ειχα κατι ενοχλησουλες,μου εκανε υπερυχο ολα καλα με το μπεμπακι μου μεγαλωνει και ψηλωνει!

πηγε να μου κανει το κολπικο αλλα εγω με τιποτα....δεν τον αφηνα, με ενοχλουσε αφανταστα το ολο σκηνικο!

Μου ειπε πως αυτη ειναι η διαδικασια και πρεπει να γινει-και στο μαιευτηριο ετσι ξεκινανε για να δουν τι συμβαινει αλλα εγω πουθενα!!!τον εσπρωχνα!!ο ανδρας μου με ¨μαλωνε¨!

τελοσπαντων δεν τον αφησα και μου ειπε την επομενη βδομαδα να παω προετοιμασμενη για να δουμε οπωσδηποτε τραχηλο!!

ενιωσα απαισια και ακομη νιωθω...με επιασε ημικρανια με αποτελεσμα ολο το βραδι να την βγαλω στην τουαλετα με εμετους και αυπνια!!

εχω εξαντληθει και δεν μπορω ουτε να φαω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε βανιλάκι μου κάνε υπομονή. Ολοκληρο μπέμπαρο θα βγάλεις... κάνε την καρδιά σου πέτρα και άντεξε και το κολπικό...φαντάζομαι είναι χάλια αλλά αφού πρέπει! Χειρότερα δεν είναι να είσαι τώρα έτσι?

καλα αποτελεσματα τατι μ!

βανιλακι μου το ξερω οτι ειναι σκατοεξετεαση αλλα δεσ το λιγο πιο..φιλολογικα.. για καλο ειανι... φταιμε κ εμεις με τις βλακειεσ μασ εδω σε πανικοβαλαμε χωρις λογο

dZJip3.png

βανιλακιιιι τι εφτιαξες στο ντοκτορ ε?καλα ρε κοριτσια..εμενα μια χαρα εξεταση μου φανηκε..δεν πονεσα καθολου..και η ντροπη καποια στιγμη μου περασε...σιγα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΡΟΖΟΥΛΑ μια απο τα ιδια οσο αναφορα το γαλα...μην αγχωνεσαι αφου δεν μας ποναει το στηθος δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα..απο οτι ξερω το γαλα αν δεν θηλαζεις κοβεται και μονο του δεν χρειαζεται παντα το χαπι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...