Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασαμε και την Παντελινα ρε κοριτσια.

Φαιρυ, κανονιστε οτι ωρα θελετε, και μου λετε. Δεν θελω να σας δεσμευω γιατι μπορει και να μην μπορεσω να ερθω (αυριο θα κανει ο μπαμπας μου θα κανει ενα χειρουργειο, μου ειπανε να μην παω στο νοσοκομειο, αλλα δεν ξερω τι μπορει να χρειαστει) και αν με βολεψει η ωρα και δεν μου τυχει τιποτα θα ερθω κι εγω.

4Rnfp3.png

εγω ειμαι φαν της νουκ, αλλα τις chicoo τις λαστιχενιες τις δινω στον υπνο επειδη ειναι μαλακες και δεν σημαδευεται στα μαγουλα κλπ οταν της φευγει. Γενικως ομως και τη μερα δεν πολυχρησιμοποιεί πιπίλα ευτυχως

4Rnfp3.png

ξεχασαμε και την Παντελινα ρε κοριτσια.

.

Φυσικα ειναι η και η Παντελινα μας !!!! παρα πολυ ομορφο ονομα και πολυ σπανιο για κοριτσακι....μ αρεσουν τα σπανια ονοματα.

Παστακι και μενα η μικρουλα μου εχει δυο ονοματα Ανδριανα-Μαρια , περασα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και την εταξα στην Παναγια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια μου λίγες ώρες έλειψα και γεμίσατε 3 σελίδες ! είχα να δω τέτοια από τις ένδοξες μέρες που ήμασταν ακόμα έγκυες και είχαμε άπλετο χρόνο.

Φαίρυ μου σε πιο άλμπουμ τις έβαλες γιατί δεν τις βλέπω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοίταξε, Έρη τον έχω θηλάσει 1,5 μήνα σχεδόν έτσι; Μέχρι να πάω στην δουλειά (δηλαδή για 1,5 ακόμα) θα το παλέψω. Άν συνεχίσω, συνέχισα. Εάν όχι, δεν πειράζει. Ημαμά μου έχει κάνει 4 παιδιά και σεκαμμία μας δεν θήλασε, γιατί δούλευε και τότε δεν έιχαν τόση άδεια, στις 20 ημέρες εμφανίζονταν στην δουλειά. Μισή σαράντιση έπαιρνε και πήγαινε με ράματα ακόμα και δούλευε(καλά σκυλί η μαμά μου, δεν τον συζητώ). ε, και εμάς δεν μας θήλαζε, που να προλάβει η γυναίκα; Εμ, δεν πάθαμε και τίποτα μια χαρά βγήκαμε και οι 4 αδερφές και με καλά αντισώματα, καλή υγεία κτλ. Δεν λέω θέλω το καλύτερο για τον μπεμπίνο, αλλά εντάξει, μην πέσω και πουθενά...άσε που από την κούραση έχω πάάάά΄ρα πολλά νεύρα.

όσο για τις πιπίλες,σμουτσάκι, κι εγώ γι' αυτό χρησιμοποιώ chicco, γιατί είναι κι ευκαμπτες και δεν φοβάμαι μην γίνει κάτι στιν ύπνο του (μακρυά από εμάς Παναγία μου)!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

που θα βρεθειτε????αν δεν παω για τα βλαστοκυτταρα μπορει να ερθω ....

vanilitsa-bebis γεια σου. τι έχεις κάνει για βλαστοκύτταρα, γιατί κι εγώ κράτησα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Patakia ούτε εμένα με θήλασε η μαμά μου και είμαι μια χαρά.....Αν τα καταφέρεις για λίγο ακόμα έχι καλώς αλλοιώς μην ανησυχείς...μια χαρά θα είναι ο μπεμούλης...Εξάλλου τα γάλατα στο εμπόριο είναι πλέον πολύ καλά....Ούτε και εγώ ξέρω αν θα το κρατήσω τρίμηνο.....Αν δω ότι κουράζομαι πολύ ίσως να το κόψω πολύ νωρίτερα....Υπάρχουν στιγμές ήδη που λέω "τέλος άυριο ξεκινάω ξένο".....Θα το παλέψω όμως και εγώ όσο αντέχω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ΡΟΖ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ σημερα το ειδα οτι δεν σε ειχα βαλει , συγγνωμη!!!! και ελεγα γιατι δεν σχολιαζει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Patakia ούτε εμένα με θήλασε η μαμά μου και είμαι μια χαρά.....Αν τα καταφέρεις για λίγο ακόμα έχι καλώς αλλοιώς μην ανησυχείς...μια χαρά θα είναι ο μπεμούλης...Εξάλλου τα γάλατα στο εμπόριο είναι πλέον πολύ καλά....Ούτε και εγώ ξέρω αν θα το κρατήσω τρίμηνο.....Αν δω ότι κουράζομαι πολύ ίσως να το κόψω πολύ νωρίτερα....Υπάρχουν στιγμές ήδη που λέω "τέλος άυριο ξεκινάω ξένο".....Θα το παλέψω όμως και εγώ όσο αντέχω....

όχι, εντάξει, κάνε υπομονή(+εσύ+εγώ) τουλάχιστον εώς και 2ο-3ο μήνα να το θηλάσεις το μπεμπέ σου...αλλά, ρε παιδί μου, δεν μπορώ το βράδυ, μου έχει λείψει ο ύπνος....άσε πο κλάιω από τα νεύρα μου το βράδυ και στεναχωριέται ο άνδρας μου...αλλά ρε γμτ μόλις τώρα ηρέμησα και από την γέννα( που δεν σου κρύβω, αν και καισαρική, πέρασα μεγάάάλη μανούβρα από πόνο κτλ κτλ) και εντάξει, καταλαβαίνω, μπεμπούλης είναι δεν καταλαβαίνει και τον αγαπώ πάάάρα πολύ, αλλά μια από τους κολικούς, μιά από το οτι έμαθε να ξυπνάει (θέλει πρόγραμμα το παιδί τώρα, μην γελιόμαστε) 04.00 το πρωί και να μένει ξύπνιος...εμ, εντάξει, έπαθα overdose γυναίκα!!! έχω και τον άνδρα μου, που (επειδή το ξαναλέω παλέψαμε για να τον "πιασουμε", δεν ήταν εύκολο) με το παραμικρό τον παίρνει αγκαλίτσα και ο μικρός λίγο πολύ κακόμαθε..και..άστα....

αλλά πού θα πάει..θα του το βρώ εγώ το κουμπί.....Ξέρεις είναι και το σπίτι και οι δουλέιες..μα να βάλεις κανα πλυντήριο, λίγο σίδερο(άσε που παρήγγειλα στεγνωτήριο...ναι!δεν βγαίνει), λίγο μαγείρεμα...εμ, οι διακόπτες πέφτουν μόνοι τους!!! ΚΑι αν έχω και βοήθεια!!

κυρίως από τον άνδρα μου, ε;

Σε τρέλανα ; Το ξέρω!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Pastakia δεν με τρέλλανες καθόλου....αντιθέτως χαίρομαι που μοιράστηκες τις σκέψεις σου μαζί μου....Και εγώ περίπου τα ίδια περνάω....Ξενύχτι - κούραση - νέυρα - υποχρεώσεις - πόνος στην τομή της καισαρικής - άγχος για να τη βάλω σε πρόγραμμα...Υπομονή, θα περάσει....κάθε αρχή και δύσκολη....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...