Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειχα παρει παρκο, αλλα ξυλινο που ειχε μονο καθετα καγκελακια. Ειχα βαλει και 4 κρικους γυρω γυρω, αλλα τσαμπα, ποτε δεν κρατηθηκε απο αυτους. γιατι το παρκο αυτο ειχε τρια επιπεδα στο υψος, οπως οι κουνιες και κρατιοταν κατευθειαν απο το κεφαλαρι αναλογα με το υψος που το ειχα καθε φορα. τωρα μετα τις διακοπες το καταργησαμε το παρκο. εμενα με βολεψε παρα πολυ, αλλα επειδη το ειχα στο σαλονι επελεξα ξυλινο, αλλα να ξερεις οτι ειναι και θεμα παιδιου αν θα κατσει στο παρκο η οχι (μεγαλωνοντας τουλαχιστον που αρχιζει και καταλαβαινει)

σμουτσακι,το εχω δει στις φωτο σου αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηταν εξτρα κουνια ή παρκο.Κι εγω στο σαλονι θα την εχω και μου αρεσει η ιδεα του ξυλινου αλλα δεν εχω δει καπου.Μονο σε σαιτ του εξωτερικου εχω δει...εκει τα προτιμουν αλλα εδω σπανιζει η εικονα του παρκου με καγκελα.Το δικο σας που το πηρατε,ποιας εταιρειας ειναι???Να του ριξω μια ματια αν ειναι!!!

Συμφωνω οτι ειναι θεμα παιδιου...γι αυτο θα το παρω λιγο αργοτερα αλλα κανω ερευνα ηδη,και να σου πω..προς το παρον η μικρη μας ειναι δεκτικο παιδακι,προσαρμοζεται ευκολα αλλα θελει παρεουλα...να νιωθει καποιον στον χωρο,να της μιλαει.Οχι συνεχεια.αλλα αρκετες φορες μας φωναζει...στη γλωσσα της:D:D

πολυ ωραιο το Νεφελι , μ αρεσει πολυ

Πω πω κοριτσια ωραια ονοματα εχουμε για τα παιδακια μας

Καλλια

Ιλιανα

Ανδριανα

Αντωνης

Καλλιοπη

Νεφελη

και η δικια μου Φαιρουλα!!! Μην ξεχναμε την πιστη Πηνελοπη,χαχαχα!!!

το ονομα ειναι υπεροχο δεν μπορω να μην συμφωνησω χιχιχιιχιχ

αντε με το καλο η βαπτιση σας

25 ευρω για αθηνα ειναι πολυ καλα , εμας μας πηγε 22 το ατομο

Ημουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε !!!:tongue::):):):):)

που έκανες εσύ το τραπέζι?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά ήταν ώρα θηλασμού!!!!!Αποστείρωσα και την καινούργια πιπίλα αλλά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται...Θα δοκιμάσω αργότερα πάλι γιατί μπορεί να νύσταζε....

Όντως ωραία ονόματα.....Εμείς τη μπουμπού θα την φωνάζουμε Τάνια (θα τη βαφτίσουμε Αντωνία -Σοφία)...

Ξύλινο πάρκο έχει στα Mοthercare για όσες ενδιαφέρεστε...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά ήταν ώρα θηλασμού!!!!!Αποστείρωσα και την καινούργια πιπίλα αλλά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται...Θα δοκιμάσω αργότερα πάλι γιατί μπορεί να νύσταζε....

Όντως ωραία ονόματα.....Εμείς τη μπουμπού θα την φωνάζουμε Τάνια (θα τη βαφτίσουμε Αντωνία -Σοφία)...

Ξύλινο πάρκο έχει στα Mοthercare για όσες ενδιαφέρεστε...

Kαι πως μ'αρέσει το όνομα λέμε... Γιατί άραγε???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ειμαστε το τοπικ τον ομορφοτερων μωρων με τα ωραιοτερα ονοματα κ τις κουκουβαγιες μαμαδες:rolleyes:

Πιο κουκουβάγιες δε γίνεται ;):):) Αλλά μας αρέσει και δεν το κρύβουμε ;)

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια...πώώώώς είσαστε;

Εμείς είχαμε άλλη μια δύσκολη νύχτα....από τις 04.00 ξύπνιοι και ο μπαμπάς δούλευε στις 07.00!!Και με βοηθάει τόσο πολύ, δεν ξαπλώνει να κοιμηθεί σαν κάτι γαϊδούρια που ακούς!!!Καλά, ε; Είμαστε κομματια;

Βρε Newmummy και happiness, πως τα βγάζετε πέρα με τον θηλασμό; Εγώ δεν δίνω αποκλειστικό. Δίνω 15'+15' από το 2 στήθη εναλλάξ και 90-120ml ξένο. Βρε παιδιά δεν γίνεται! Φοβόμουν μην μου αδυνατίσει το παιδί!!! Άσε που πήγαμε στην γιατρό και έιμαστε 4,050 κιλά!!!! και 67 εκατοστά! Εγώ γι' αυτό δεν του έδωσα μόνο αποκλειστικό, φοβόμουν για το βάρος και την ανάπτυξή του. ούτε όμως και μόνο ξένο, γιατί σαν το μητρικό γάλα δεν υπάρχει στον κόσμο. Γι' αυτό κοίταξα να το μετριάσω το ΄θέμα.

Dimitra μου τι κάνεις; όλα καλά; το μπεμπέ; Τα υπόλοιπα ζουζούνια; μου είπες οτι εαν δεν τον θηλάζω το βράδυ, θα μειωθεί και η παραγωγή. Και με το ένα γεύμα που του δίνω, για να κοιμηθούμε λίγο; Μα δεν γίνεται, εάν τον θηλάζω και τη νύχτα δεν αντέχω....αισθάνομαι άσχημα, αλλά να ξεκουραστούμε και λίγο.....

Marsolan, fairy, smouts σας ζηλεύω που κανονίζετε και βρίσκεστε. Εγώ εδώ στην Πάτρα δεν το κάνω και ούτε θέλω, γιατί οι Πατρινιές (και εγώ Πατρινιά είμαι, αλλά...) είναι λίγο σνομπ. Αν δεν φοράς φίρμα ακριβή στο παιδί ή εσύ ή ο άνδρας σου σε κοιτάνε περίεργα και δεν σε γουστάρουν στον κύκλο τους..και εγώ είμαι πολύ απλή στο στυλ μου για τέτοιες μ@λ@κίες.......

Φιλάκια στις υπόλοιπες......

Α! εμάς θα μας πούν Γεώργιο-Αθανάσιο (το πρώτο είναι του μπαμπά μου που τον έχω χάσει και το δεύτερο είναι επειδή τον έχω τάξει). Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μου, γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκαμε με τον άνδρα μου για να τον "πιάσουμε".....

Αυταααααα...................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Βρε κορίτσια η μπεμπούλα δεν θέλει με τίποτα την πιπίλα και μερικές φορές κάνει το στήθος μου πιπίλα.....Παίζει να φταίει η μάρκα;;;;;Έχω nuk με σιλικόνη.....Να πάρω καουτσούκ;;;;;;Στο μαιευτήριο της είχαν δώσει της chicco αυτές τις τεράστιες που είναι όλες με καουτσούκ ξέρετε ποιές λέω.... και τις δεχόταν....

Έρη πώς τα πάτε; Εμείς σαραντίσαμε νωρίτερα στις 36 μέρες, γιατί εμφάνισε ομφαλοκήλη ο μπεμπίνος και πήγαμε στην γιατρό. Ευτυχώς δεν είναι τίποτα, θα φύγει σιγα-σιγά γιατί είναι μικρή. όσο για τις πιπίλες εγώ του έδωσα από αυτές της Chicco (αγαπώ τρελά chicco) και τις δέχτηκε και τώρα όταν χρειάζεται του την δίνω. Εχω πάρει και nuk που είναι πιο φανταχτερούλες, αλλά για αρχή του έδωσα αυτές τις σκέτες της chicco.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ο θηλασμός είναι όντως πολυ δεσμευτικός και πολύ κουραστηκός αλλά αξίζει τον κόπο...Πάντως γενικά να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο πιο πολύ γάλα έχεις...Επίσης αν θέλεις να έχεις πολύ γάλα φρόντισε να πίνεις πολλά υγρά ( χυμούς - νερό - σούπες )!!!!Εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά έχω κουραστεί πολύ!!!!Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω πολύ γιατί έχω και πολλές υποχρεώσεις με τα άλλα παιδιά αλλά θα προσπαθήσω ένα τρίμηνο.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...