Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!Βλέπω κανονίζετε συνάντηση ε;;;;Ax αν είχαμε σαραντήσει θα ερχόμασταν και εμείς...!!!Και είναι τόσο ωραία στον Φλοίσβο....Καλά να περάσετε!!!!

Το παρκοκράββατο είναι πολύ χρήσιμο για τα ταξίδια όντως....Βασικά δεν μπορείς να πας ταξίδι χωρίς αυτό...Οσο για το λεπτό ή χοντρό δίχτυ ...δεν νομίζω ότι έχει σημασία....Όταν είναι η ώρα του να σηκωθεί ....θα βρει τρόπο ....και μετά θα αρχίσει το ολοήμερο - ατελείωτο κηνυγητό!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια η μπεμπούλα δεν θέλει με τίποτα την πιπίλα και μερικές φορές κάνει το στήθος μου πιπίλα.....Παίζει να φταίει η μάρκα;;;;;Έχω nuk με σιλικόνη.....Να πάρω καουτσούκ;;;;;;Στο μαιευτήριο της είχαν δώσει της chicco αυτές τις τεράστιες που είναι όλες με καουτσούκ ξέρετε ποιές λέω.... και τις δεχόταν....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Smoutsaki na το κανονισουμε για πρωι ? θα παρω τωρα την μπουμπου ενα τηλ , πες μου το οκ αν θες να την παρω.Φυσικα θα φερεις και την Ιλιανα ετσι ?

εγω κοριτσια δεν ηξερα για τις διαφορες των παρκων και πηρα παρκοκρεβατο , μου ειχαν χαρισει και ενα αλλο αλλα το αφησα στην πεθερα μου γιατι εκει θ ακοιμαται τα μεσημερια και τα πρωινα οταν δουλευω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Βρε κορίτσια η μπεμπούλα δεν θέλει με τίποτα την πιπίλα και μερικές φορές κάνει το στήθος μου πιπίλα.....Παίζει να φταίει η μάρκα;;;;;Έχω nuk με σιλικόνη.....Να πάρω καουτσούκ;;;;;;Στο μαιευτήριο της είχαν δώσει της chicco αυτές τις τεράστιες που είναι όλες με καουτσούκ ξέρετε ποιές λέω.... και τις δεχόταν....

εμενα ετσι εκανε ο μικρος κ τελικα ηθελε τις πιπιλες που ειναι το ιδιο πανω κ κατω σαν αυτη http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090313&itmid=1552 με σιλικονη .την δοκιμασες?5 μηνες με παιδευε εμενα .ηθελε πιπιλα κ ουρλιαζε κ μολις του εβαζα στο στομα την εφτυνε κ εκλαιγε.μολις του την ξαναεβαζα την κρατουσε 1-2 λεπτα παλι την εφτυνε εκλαιγε γιατι την ηθελε.τελικα μετα απο ενα σωρο μαρκες πηρα αυτη που σου εδειξα κ βρηκαμε την ηρεμια μας κ αυτος κ εγω!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Θα αλλάξω και εγώ μάρκα....θα αρχίσω να δοκιμάζω και βλέπουμε.....Θα δω τί παίζει στο φαρμακείο προς το παρόν γιατί ακόμα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι.....

Σήμερα κλείνω 20 μέρες και θα πάρω τη μισή ευχή!!!!!!!Άντε να περάσουν και οι άλλες 20 να πάμε καμμιά βολτούλα!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω δε θα περιμενω 40 μερες.σιγα μη κατσω 40 μερες σπιτι.θα εκραγω..στην μεγαλη εκατσα 13 μερες κ στον μικρο 7 :tongue: κ τωρα το πολυ 10 μερες θα κατσω.μετα εξω.απαπα δεν αντεχω μεσα με την καμια.και η μαια που ερχοταν σπιτι για 15 μερες μου ελεγε να τα βγαλω εξω καλα ντυμενα.ειναι υγεια για το μωρο.φυσικα να μην πηγαινω σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα.αλλα μιση ωρα την ημερα μου ελεγε να τα βγαζω εξω κ ο γιατρος

Holy Diver

εγω δε θα περιμενω 40 μερες.σιγα μη κατσω 40 μερες σπιτι.θα εκραγω..στην μεγαλη εκατσα 13 μερες κ στον μικρο 7 :tongue: κ τωρα το πολυ 10 μερες θα κατσω.μετα εξω.απαπα δεν αντεχω μεσα με την καμια.και η μαια που ερχοταν σπιτι για 15 μερες μου ελεγε να τα βγαλω εξω καλα ντυμενα.ειναι υγεια για το μωρο.φυσικα να μην πηγαινω σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα.αλλα μιση ωρα την ημερα μου ελεγε να τα βγαζω εξω κ ο γιατρος

Και εγώ θα την έβγαζα αλλά επειδή είχαμε θέμα με την υγεία της....πρέπει να είμαι πιο προσεκτική....10 μέρες πάνε που βγήκε από τη θερμοκοιτίδα το καημένο.....Είναι λίγο νωρίς....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ναι σαυτο εχεις δικιο.ουτε εγω θα την εβγαζα αν ηταν ετσι.αστο να παρει τα πανω του ακομα.μωρε αν γεννουσα καλοκαιρι απο την πρωτη μερα θα το εβγαζα:tongue: αλλα κ τα 3 χειμωνα μου επεσαν.τι συμπτωση κ αυτο πια...αλλα καλυτερα ετσι,.θα εχω χασει κ τα κιλα ως το καλοκαιρι:tongue::twisted:

Holy Diver

Kαλημέρα!!! :):):):)

Μετά από 2 μέρες εντατικού θηλασμού (κάθε 1,5 ώρα :shock:) επανήλθαμε στα φυσιολογικά μας και ξαναπρογραμματίσαμε τη μαμα-αγελαδα για το γάλα που χρειαζόμαστε!!! Πάλι τούμπανο το βυζάκι της μαμάς :tongue::oops:!!!

Κορίτσια οδηγείτε μόνες με τα μπεμπάκια??? Εγώ δεν το έχω επιχειρίσει ακόμα και όταν οδηγεί ο μπαμπάς μας κάθομαι πάντα πίσω με τη μικρή.

Παιδίατρο εμείς έχουμε 1 Νοέμβρη για το 2ο τσίμπημα...

Για πείτε μου 25 ευρώ το άτομο τα θεωρείτε ακριβά για δεξίωση???

Καταλήξαμε και στο όνομα

Και το όνομα αυτής... ΚΑΛΛΙΑ (από το Καλλιόπη της μαμάς μου) Αχ αντε να αρχίσω ετοιμασίες αν και έχουμε μέλλον ακόμα....

Πολλά φιλάκια σε όλες και στα μπεμπάκια σας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

το ονομα ειναι υπεροχο δεν μπορω να μην συμφωνησω χιχιχιιχιχ

αντε με το καλο η βαπτιση σας

25 ευρω για αθηνα ειναι πολυ καλα , εμας μας πηγε 22 το ατομο

πολυ ωραιο το Νεφελι , μ αρεσει πολυ

Πω πω κοριτσια ωραια ονοματα εχουμε για τα παιδακια μας

Καλλια

Ιλιανα

Ανδριανα

Αντωνης

Καλλιοπη

Νεφελη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...