Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλιτσες μου....τι κανετε???

εγω απο ψυχολογια χαλια,τερμα ο αποκλειστικος θηλασμος....απο χθες το βραδυ οσα γευματα καναμε ητανε με συνοδεια συμπληρωματος....

εχω παραγγειλει ενα θηλαστρο για να το βγαζω και να του το δινω με μπουκαλι γιατι ο μικρος βαριεται να τρωει αρκετη ωρα στο στηθος με αποτελεσμα να κοιμαται και να μην χορταινει,αλλα λογω απεργιων θα αργησουν να μου το στειλουν..

επιτελους μετα απο μερες κοιμηθηκα ενα 3ωρο σερι .....αυτα τα δικα μας νεα...

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια ...τι κανετε????

ελατε για καφεδακι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πως πατε απο κιλακια???????????εμεις ειμαστε 6 580 και την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο!!!

αυριο θα παω στο Μητερα να δω τι γινεται με τα βλαστοκυτταρα!!!απο τοτε που γεννησα δεν ξερω τι επαιξε....υπογραψα καπου αλλα κανεις δεν με ενημερωσε....

εσεις τα κρατησατε και αν ναι πια ειναι η διαδικασια???

ξερει καμια για το Μητερα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα βανιλιτσα...βλεπω σημερα εχετε μηνογενεθλια...να ζησει το μωρακι σου

εγω δεν τα κρατησα τα βλαστοκυτταρα....

κι εμεις εχουμε παιδιατρο την αλλη βδομαδα και θα κανουμε και το 1ο μας εμβολιο

76IGp3.png

Kαλημερα κοριτσια , τι κανετε?

αυριο λεμε να βρεθουμε με την μπουμπου , ειναι καμια διαθεσιμη να ερθει με το μωρακι της?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε ΧΑΠΑΚΙ μου να εισαι καλα με τον λεβεντη σου!!!!!!!!!!!

κλεινουμε τους 3...:P:p~!!!!

αντε με το καλο το πρωτο σας εμβολιο...εμεις παμε για το δευτερο και να μας και τα καινουρια μας και πρωτα σκασμενα δοντακια για να μας στειλει σε οδοντιατρο για βρεφηηηηηηη...χιχιχιχι!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κούκλες, αχ πόσο ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω και εγώ !! είναι καμία από θεσσαλονίκη ?

Σμουτς μου ήσουν κούκλα και έλαμπες ολόκληρη.

Όσο για τις τιμές μη σε νοιάζει καθόλου όσο έκαναν σημασία έχει ότι ήταν τέλεια και έδειχναν τέλεια. Εμείς θέλουμε ακόμα τα γλυκά να πάρουμε και τέλος.

Νεφέλη πότε εσείς με το καλό ?

Πήρα φόρεμα κορίτσια ευτυχώς. Δεν σας το περιγράφω γιατί δεν είμαι καλή στην περιγραφή , θα με δείτε στην βάφτιση. Με τα μαλλιά και εγώ έχω ένα θέμα γιατί είναι πολύ μακρυά και πρέπει να τα μαζέψω αν θέλω να έχω πρόσωπο στις φωτογραφίες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα σε ολες τις κοπελες!!!

τι μου κανετε βρε κοριτσια???εμεις ολα καλα προς το παρον κι ολα καλα να συνεχισουν!!!

Σμουτς,ολα υπεροχα ηταν της Ιλιανας...το ιδιο και της μικρης ροζουλας Ανδριανας.Αντε,τωρα να καμαρωσουμε Αντωνακη και Παντελινα και σιγα-σιγα να περνουμε σειρα!!!

Συναντηση με μπουμπου ακουω Φαιρουλα εεεεεεε???Ζηλευω!!!Οταν κατεβω Αθηνα θα απαιτησω λεμε να σας δω!

χτες η μικρη κοιμηθηκε ψιλοαργα...κοριτσια....ηπιε 250 γρμ γαλα μεσα σε μιση ωρα!!:shock::shock::shock:Δεν το πιστευα..κι αλλα 180 στις 6 το πρωι...:shock::shock:Τι εγινε ρε παιδια???:DΕπιασαν οι δροσιες,μεγαλωνουμε κιολας!!!Βεβαια στα υπολοιπα γευματα σπανια ξεπερνα τα 130 αλλασε αυτα τα βραδυνα...δινει και καταλαβαινουμε.

Να ρωτησω κατι???Εχετε παρει παρκο για τα μπεμπεκια???Ή θα παρετε??οχι παρκοκρεββατο,παρκο για να πιανονται,παιζουν,στηριζονται.Ποιο προτιμησατε βρε παιδια???Εμενα μου αρεσε της chicco με το χαλακι αλλα ειναι ολο λεπτο διχτυ κι εχει 4 λαβες.Ειχα ακουσει οτι καλα ειναι τα παρκα που εχουν χαμηλα ψιλο διχτυ αλλα επανω πιο αραιη πλεξη για να πιανονται!!τι λετε εσεις???

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια , τι κανετε?

αυριο λεμε να βρεθουμε με την μπουμπου , ειναι καμια διαθεσιμη να ερθει με το μωρακι της?

ααα, τι ωρα θα βρεθειτε? Στο φλοισβο ε? Αν ειναι πρωι, ειμαι μεσα χαλαρα, γιατι αυριο δεν δουλευω, απλα το απογευμα εχω δουλεια.

Να ρωτησω κατι???Εχετε παρει παρκο για τα μπεμπεκια???Ή θα παρετε??οχι παρκοκρεββατο,παρκο για να πιανονται,παιζουν,στηριζονται.Ποιο προτιμησατε βρε παιδια???Εμενα μου αρεσε της chicco με το χαλακι αλλα ειναι ολο λεπτο διχτυ κι εχει 4 λαβες.Ειχα ακουσει οτι καλα ειναι τα παρκα που εχουν χαμηλα ψιλο διχτυ αλλα επανω πιο αραιη πλεξη για να πιανονται!!τι λετε εσεις???

εγω ειχα παρει παρκο, αλλα ξυλινο που ειχε μονο καθετα καγκελακια. Ειχα βαλει και 4 κρικους γυρω γυρω, αλλα τσαμπα, ποτε δεν κρατηθηκε απο αυτους. γιατι το παρκο αυτο ειχε τρια επιπεδα στο υψος, οπως οι κουνιες και κρατιοταν κατευθειαν απο το κεφαλαρι αναλογα με το υψος που το ειχα καθε φορα. τωρα μετα τις διακοπες το καταργησαμε το παρκο. εμενα με βολεψε παρα πολυ, αλλα επειδη το ειχα στο σαλονι επελεξα ξυλινο, αλλα να ξερεις οτι ειναι και θεμα παιδιου αν θα κατσει στο παρκο η οχι (μεγαλωνοντας τουλαχιστον που αρχιζει και καταλαβαινει)

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσια!

Μόλις γύρισα από τις πρωινές δουλειές.

Πρέπει να βρω κάτι να μαγειρέψω τώρα και βαριέμαι αφόρητα.

Εμείς Ροζούλα μου είμαστε στις 17 Οκτώβρη. Εχουμε ακόμη. Μεγιά και το φόρεμα, είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχο.

Μαρσολανάκι νομίζω ότι το πάρκο θα είναι πολύ καλό. Εμείς κάναμε την βλακεία, (μάλλον έκανα) και πήρα παρκοκρέβατο αλλά σε αυτό το παιδί δεν θα μπορεί να πιάνεται για να μάθει να σηκώνεται. Είναι κυρίως για ύπνο και παιχνίδι. Μάλλον θα το δώσουμε στους παππούδες.

νεφελακι στα τζαμπο, εχει μια συσκευασια που εχει 4 κρικους που μπαινουν πανω στο παρκο. μπορεις να παρεις και 2 αν θες (ειναι πολυ φτηνα), και να βαλεις κρικους γυρω γυρω. Το παρκοκρεβατο ποτε δεν ειναι πεταμενα λεφτα, θα το καταλαβεις του χρονου που θα πας διακοπες με τη μικρη, η για να την αφησεις οποτε θελεις σε παπουδογιαγιαδες να κοιμηθει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...