Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μόλις είδα τις φώτο από το Smoutsaki, κούκλα όπως πάντα!!! Αυτή η κοπέλα είναι πάρα πάρα πολύ γλυκιά και την αγαπώ πολύ πολύ!!!

Είναι καμιά μέσα, έχω όρεξη για κουβέντα.

Τώρα τελειώσα με την λίστα με τους καλεσμένους. Εχουμε επιλέξει και προσκλητήριο και μπομπονιέρες. Από φόρεμα όχι ακόμη.

Σήμερα μου ήρθε και περίοδος. Δεν το περίμενα με το θηλασμό. Αλλά μια γνωστή μου είπε ότι αν και θήλαζε αποκλειστικά της ήρθε στις 40 μέρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Helloooo, εδω ειμαι. Τα λεμε κι απο εκει κι απο εδω.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κοριτσια.

Κι εγω σε εχω μεσα στην καρδια μου Μαρακι μου. Για σκεψου ποσο καιρο "γνωριζομαστε" εστω και απο το ιντερνετ μονο.

Οσο για το θηλασμο, ναι συμβανει, και θηλασμος και περιοδος. Αλήθεια πως τα πατε με το θηλασμο?

4Rnfp3.png

Helloooo, εδω ειμαι. Τα λεμε κι απο εκει κι απο εδω.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κοριτσια.

Κι εγω σε εχω μεσα στην καρδια μου Μαρακι μου. Για σκεψου ποσο καιρο "γνωριζομαστε" εστω και απο το ιντερνετ μονο.

Οσο για το θηλασμο, ναι συμβανει, και θηλασμος και περιοδος. Αλήθεια πως τα πατε με το θηλασμο?

Με τον θηλασμό ότι να ναι είναι το παιδί μου. Το έχουμε γυρίσει στον αποκλειστικό πάλι και όσο πάει. Δεν έπαιρνε μπιμπερό. αλλά και με το βάρος βλέπω ότι τα πάει καλά.

Ο Νίκος φαίνεται από την μία φώτο ότι βοηθούσε, αληθεύει?

ναι γιατι ειχα πει στις γιαγιαδες να μην ανεβουν και με πρηζουν, βαλε αυτο και κανε εκεινο γιατι θα εκνευριζομουν και σκεφτομουν οτι αν εκλαιγε και το παιδι, θα το εκνευριζαμε περισσοτερο κι εκεινο αν πεφταμε απο πανω του 40 ατομα.

οποτε ηρθε ο νικος απο μονος του, χωρις να του πω να ερθει, και βοηθησε λιγακι

4Rnfp3.png

ναι γιατι ειχα πει στις γιαγιαδες να μην ανεβουν και με πρηζουν, βαλε αυτο και κανε εκεινο γιατι θα εκνευριζομουν και σκεφτομουν οτι αν εκλαιγε και το παιδι, θα το εκνευριζαμε περισσοτερο κι εκεινο αν πεφταμε απο πανω του 40 ατομα.

οποτε ηρθε ο νικος απο μονος του, χωρις να του πω να ερθει, και βοηθησε λιγακι

Πολύ σωστό αυτό! Και εγώ κατί τέτοιο θα κάνω.

Αλήθεια πόσο σου στοίχησε η πρόσκληση και πόσο μπομπονιέρα και γλυκό Smoutsaki μου για να δω που κινήθηκα και εγώ, αν τελικά τήρησα την οικονομία που έλεγα?

Διαφημίσεις

τα προσκλητηρια μου τα εφτιαξε η κολλητη μου που ειναι γραφιστρια, αρα μακετα δεν πληρωσα τιποτα, μονο εκτυπωση η οποια μου κοστισε, για μια πολυ καλη ποιοτητα χαρτιου (λιγο γιαλυστερη και στο χαρτι και στο φακελο) μαζι με τα καρτελακια για το βραδυ 170 ευρω

η μπομπονιερα μου κοστισε 2,5 των μεγαλων και 1 των μικρων

και το γλυκο μου κοστισε 1,70 το κομματι

4Rnfp3.png

τα προσκλητηρια μου τα εφτιαξε η κολλητη μου που ειναι γραφιστρια, αρα μακετα δεν πληρωσα τιποτα, μονο εκτυπωση η οποια μου κοστισε, για μια πολυ καλη ποιοτητα χαρτιου (λιγο γιαλυστερη και στο χαρτι και στο φακελο) μαζι με τα καρτελακια για το βραδυ 170 ευρω

η μπομπονιερα μου κοστισε 2,5 των μεγαλων και 1 των μικρων

και το γλυκο μου κοστισε 1,70 το κομματι

Νομίζω ότι για τα χρήματα τους ήτανε όλα υπέροχα και αξίζανε. Και εγώ λογικά κινήθηκα τελικά.

Α ξέχασα να σας πω, σήμερα μου έστειλε μύνημα η Ζωή!!! Δεν μας ξέχασε απλώς χάλασε το λάπ τοπ της και σύντομα θα είναι εντάξει οπότε θα μπει ξανά. Την κοπέλα δεν της απάντησα δυστηχώς γιατί εδώ και μερικές μέρες άλλαξα κινητό και πήρα ένα με touch screen το οποίο δεν μπορώ να συνηθήσω με τίποτε. θέλω πολύ χρόνο ακόμη για να εκπαιδευτώ να γράφω μήνυμα.

Α ξέχασα να σας πω ότι κουρεύτηκα. εκανα και πάλι αφέλειες. Σαν γιαπωνεζούλα είμαι.

χαχααχ κι εγω δεν τα μπορω αυτα

Κοιτα οσον αφορα στις τιμες

170 ευρω για προσκλητηρια δεν ηταν πολλα

2,50 ευρω για την μπομπονιερα ηταν ακριβα, αλλα ήταν πρωτοτυπη, ολοι ενθουσιαστηκαν πραγματικα και δεν ηταν κατι υπερβολικο (ξερεις πολυ φανταχτερο). Ασε που ολοι τις εχουν κρεμασει σαν διακοσμητικα, σχεδον κανενας δεν την πεταξε. Και τα κουφετα ηταν φρουτοκουφετα πολυ νοστιμα.

Των παιδιων μου φαινεται πολυ λογική η τιμη και επισης δεν θα παει αχρηστο.

Τωρα για το γλυκο, καταρχην ήταν πεντανοστιμο, σχολιο από ολους, δευτερον ηταν πολυ σε ποσοτητα, και τριτον δεν εκανα τραπεζι οποτε ειπα να εχω ενα καλο γλυκο

τωρα πολλα η λιγα, δεν ξερω να σου πω, αλλα το θεμα ειναι οτι ακουσα απ' ολους πολυ καλα λογια, χωρις καν να μπαινω στον κοπο να ρωτησω, οποτε λεω χαλαλι σε ολα, και το σημαντικο ειναι οτι ολα μου αρεσανε παρα πολυ και τα ευχαριστηθηκα

4Rnfp3.png

χαχααχ κι εγω δεν τα μπορω αυτα

Κοιτα οσον αφορα στις τιμες

170 ευρω για προσκλητηρια δεν ηταν πολλα

2,50 ευρω για την μπομπονιερα ηταν ακριβα, αλλα ήταν πρωτοτυπη, ολοι ενθουσιαστηκαν πραγματικα και δεν ηταν κατι υπερβολικο (ξερεις πολυ φανταχτερο). Ασε που ολοι τις εχουν κρεμασει σαν διακοσμητικα, σχεδον κανενας δεν την πεταξε. Και τα κουφετα ηταν φρουτοκουφετα πολυ νοστιμα.

Των παιδιων μου φαινεται πολυ λογική η τιμη και επισης δεν θα παει αχρηστο.

Τωρα για το γλυκο, καταρχην ήταν πεντανοστιμο, σχολιο από ολους, δευτερον ηταν πολυ σε ποσοτητα, και τριτον δεν εκανα τραπεζι οποτε ειπα να εχω ενα καλο γλυκο

τωρα πολλα η λιγα, δεν ξερω να σου πω, αλλα το θεμα ειναι οτι ακουσα απ' ολους πολυ καλα λογια, χωρις καν να μπαινω στον κοπο να ρωτησω, οποτε λεω χαλαλι σε ολα, και το σημαντικο ειναι οτι ολα μου αρεσανε παρα πολυ και τα ευχαριστηθηκα

Το σημαντικό ήτανε να το ευχαριστηθήκατε εσείς, μια και είστε αυτοί που πληρώσατε.

Η μπομπονιέρα σας όντως πολύ προτότυπη, την είδα και στο μαγαζί από όπου διάλεξα τα δικά μας, αλλά δεν ρώτησα τιμή.

Γενικά μου φαίνεται (σε σχέση με αυτά που είδα) ότι το προσκλητήριο ήτανε λίγο τσιμπημένο, αλλά αν το κάνατε σε καλό χαρτί έτσι εξηγείτε. Γιατί και το δικό μας βγήκε αρκετά, ενώ είναι πολύ απλό αλλά πληρώσαμε και εμείς ποιότητα. Μπορούσαμε να κινηθούμε σε κάτι φθηνότερο πάντως, υπήρχανε καλές και πολλές επιλογές.

ναι κι εμεις αν θελαμε, αν βαζαμε απλο χαρτι θα μας κοστιζε τα μισα, αλλα ειπαμε να το περιποιηθουμε λιγακι. Και ηταν και ο φακελος σε αυτη την ποιοτητα και το καρτελακι για το παρτυ, οποτε φαντασου τωρα μιλαμε για περιπου 200 κομματια σε προσκλητριο και καρτελακι και εξτρα οι φακελοι. εμενα παλι γιατι δεν μου φανηκαν ακριβα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας, κορίτσια πώς είσαστε; Μ'ολις τώρα μπόρεσα να μπώ να δω τι κάνετε (από...πέρισυ ΧΙΧΙΧΙ)...είχαμε άλλη μία νύκτα ξενύχτι με τον μπεμπίνο και αποφάσιασα να τον ξυπνάω κατά το βραδάκυ και να τον κρατάω ξύπνιο, μέχρι το τελευταίο γεύμα της ημέρας που είναι γύρω στις 23.00-00.00, και αυτό να μην τον θηλάζω, αλλά να τρώει παράπανω συμπλήρωμα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΜΑΙ....Δεν θέλω να τρώει ξένο, αλλά ειλικρινά τα ΄χω παίξει. Δεν πειράζει, τρώει τα υπόλοιπα γεύματα και απο εμένα.....ΝΥΣΤΑΖΩ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;);););)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια να ξερεις πως αν θες να συνεχισεις θηλασμο το βραδυ ειναι που ''δουλευει'' καλα η παραγωγη γιαυτο αν το σταματησεις το βραδυνο κ δωσεις ξενο να περιμενεις μειωση.πληροφοριακα στο λεω..

ξερω τι ειναι να περνας αυτα τα ξενυχτια...ασε...εκλαιγα απο απελπισια...κ εμαθα απεξω κ ολα τα τελεμαρκετινγκ...!

Holy Diver

Σμουτσακι κουκλα ησουν , τι ωραια μες στο χαμογελο .

Εγω την εντυσα μοναχη την μπεμπουλα μου και μου γελαγε , και γελουσε ολη η εκκλησια χιχιχιχιιχ.

Μωρε οσο και να κοστισαν , τι σημασια εχει τωρα πια? το ευχαριστηθηκες ? το ευχαριστηθηκε ο κοσμος? αυτο εχει σημασια.Μια φορα βαπτιζουμε τα μπεμπακια μας .Στο επομενο τωρα θα ξερουμε τι θα κανουμε κιολας καλυτερα.

Αν κανω επομενο βεβαια με τετοιες ασχημες εγκυμοσυνες που κανω:-(

Εγω δεν εχω καμια φωτογραφια να σας δειξω , περιμενω τον φωτογραφο .

Σημερα ειχαμε κοσμο σπιτι αλλα η Ανδριανα το προγραμμα της κανονικα , δεν πα να χτυπιομασταν αυτη εριξε κατι υπνους του καλου καιρου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...