Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Smoutsaki αυτο με τις γυαλες το εφτιαξα και εγω(ιδεα της φιλης σου :P) αλλα το εκανα στο τραπεζι με το βιβλιο ευχων , ειχε και χωνακια για να τα βαζουν τα παιδια .

Κοριτσια η μπεμπα μου εδω και καιρο εχει φτιαξει το προγραμμα της , παιδι του υπνου ειναι τελικα .Κοιμαται τ αμεσημερια δυο και τρεις ολοκληρες ωρες και το βραδυ κοιμαται σερι μεχρι το πρωι .Σημερα ομως ολη μερα γκρινια , μαλλον και μας πανε να σκασουν τα ουλα της και ειχε τρελαθει στην γκρινια.Της αρεσει πολυ να την βγαζω εξω ,για αυτο εχω τρελαθει στις βολτες κοιταει τριγυρω της και ανακαλυπτει .Περασαμε απο εναν φοινικα και ηταν αστειο το πως τον κοιταζε και μετα κοιταζε εμενα .Μαλλον το φοβηθηκε .

Αυριο θα παω στο καθαριστηριο παλι το φορεμα , εχω καταστεναχωρηθει ρε γμτ , μου το ματιασαν !

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SUMMER_10_CHRIS_010.jpg?disposition=downloadrose αυτο ειναι το φορεμα που σου ελεγα ,δεν ξερω αν σ αρεσει κατι τετοιο .Eιναι πολυ πιο ωραιο απο κοντα.

Ειναι λιγο ακριβουτσικο βεβαια.

Επισης υπαρχει αυτο εδω που εχει πολλα τετοια για τετοιες περιπτωσεις .Βασικα μερικα ειναι υπερβολικα αλλα αν πας ισως βρεις http://www.charly.gr/profile.php?lang=1

καλημέρα, φαίρυ μου αρέσει πάρα πολύ το φόρεμα σου , έτσι φαντάζομαι και το δικό μου σε αυτό το στυλ. Σήμερα πάω να ρίξω μια ματιά. Να βλέπετε τηλεόραση σήμερα γιατί αν δεν βρω κάτι θα κάψω το κέντρο. (χιχι).

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσαρες καλημεραααα, τι κανετε??

πως ειστε??

καλα τα φορεματα σας απιθανα και τα δυο μου αρεσαν πολύ.

Εμεις εδω μεγαλωνουμε και κανουμε αγαπες και χαμογελα..

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια δεν ειναι αυτο το φορεμα που εβαλα στην βαπτιση ,αυτο το ειδα μετα και στο προτεινω .

Εγω φορεσα ενα πιο ωραιο χιχιχιχιιχ , ηταν του cinema παλι αλλα σμαραγδι χρωμα και με υπεροχο μπουστο , οταν το βαλω σε φωτο θα το δειτε .Δεν το βρισκω στο ιντερνετ

Διαφημίσεις

καλημερες και απο μας τους γκρινιαριδες.....................τι κανετε???

fairy πολυ ομορφο το φορεμα..κομψο και φινετσατο!!!

εμεις τελικα βγαζουμε 2 δοντακια...πηγαμε στον doctor γιατι ο μικρουλης μας ηταν πολυ ανησυχος και μας εδωσε ενα τζελ που μυριζει ουζο:tongue: και ντεπουδακι !!!Μας ειπε το βαρος του δια δυο ...τοσο θα του δινουμε 2 φορες την ημερα!!!δηλ γυρω στα 3ml!!

ειναι αρκετα μικρουλης για 2 μου ειπε αλλα τι να κανουμε...ετσι ηθελε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Πολύ μου αρέσει αυτό με τις γυάλες... μάλλον θα σε αντιγράψω... πειράζει???

καλε, τι να με πειραξει? εννοειται και να το κανεις! θα εχει μεγαλη επιτυχια, θα δεις

Smoutsaki αυτο με τις γυαλες το εφτιαξα και εγω(ιδεα της φιλης σου :P) αλλα το εκανα στο τραπεζι με το βιβλιο ευχων , ειχε και χωνακια για να τα βαζουν τα παιδια .

Κοριτσια η μπεμπα μου εδω και καιρο εχει φτιαξει το προγραμμα της , παιδι του υπνου ειναι τελικα .Κοιμαται τ αμεσημερια δυο και τρεις ολοκληρες ωρες και το βραδυ κοιμαται σερι μεχρι το πρωι .Σημερα ομως ολη μερα γκρινια , μαλλον και μας πανε να σκασουν τα ουλα της και ειχε τρελαθει στην γκρινια.Της αρεσει πολυ να την βγαζω εξω ,για αυτο εχω τρελαθει στις βολτες κοιταει τριγυρω της και ανακαλυπτει .Περασαμε απο εναν φοινικα και ηταν αστειο το πως τον κοιταζε και μετα κοιταζε εμενα .Μαλλον το φοβηθηκε .

Αυριο θα παω στο καθαριστηριο παλι το φορεμα , εχω καταστεναχωρηθει ρε γμτ , μου το ματιασαν !

αααα, εμενα δεν μου το ειχε πει...νομιζω δηλαδη... εγω νομιζω οτι πηρα την ιδεα απο το ζαχαροπλαστείο που παρηγγειλα τα γλυκα, που ειχε γυαλες μεγαλες με mashmelloous, και επειδη ειχα κι εγω μεγαλες γυαλες στο σπιτι, ειπα να το κανω κι εγω. και ολα αυτα επειδη δεν θα εκανα τραπεζι μετα.

αλλα κοριτσια τελικα οπως το καναμε μου αρεσε πολυ περισσοτερο, εδωσα πολυ λιγοτερα χρηματα και το καταευχαριστηθηκα. Αντι για τραπεζι μετα τη βαφτιση (που ηταν μεσημερι), καναμε το βραδυ ενα κοκτειλ παρτυ στον κηπο, μονο με φιλους και απο συγγενεις, μονο ξαδελφια της ηλικιας μας.

Μαζευτηκαμε γυρω στα 50 ατομα και περασαμε σουπερ. Μας εκανε και τελειο καιρο. Και εδωσα μονο 600 ευρω, παρα να τραπεζωνα τα σογια και να εδινα κανα 3χίλιαρο και να μην το ευχαριστιομουν κιολας.

4Rnfp3.png

ναι τελικα και μενα μ αρεσει παρα πολυ ,λες να παω να αγορασω και αυτο? ειναι ακριβο ομως ρε γμτ.

Απο τωρα βγαζετε δοντακια? και μενα εχθες ειχε πολυ γκρινια μαλλον αυτα θα ειναι .

Σμουτσακι καλα εκανες και μεις ετσι λεγαμε παλια οτι θελαμε κλειστη βαπτιση , να την καναμε στην Αιγινα ή στον κηπο αλλα εγω ηθελα να το γιορτασω δεν ξερω ετσι ονειρευομουν οταν την ειχα στην κοιλιτσα μου , και ετσι καναμε .Το ευχαριστηθηκα αλλα κουραστηκα εκεινη την ημερα περισσοτερο , οι ετοιμασιες δεν με κουρασαν τοσο αντιθετως αυτες τις χαρηκα πιο πολυ και απο το γεγονος.

Διαφημίσεις

ανοιξετης το στοματακι και ψαξε με το δαχτυλακι σου τα ουλακια της...συνηθως απο κατω αλλα εμας τα πρωτα τα βγαζει πανω...ενα δεξια και ενα αριστερα!!!το ενα ηδη εχει σκασει...το αλλο εχει μελανιασει στο σημειο γιατι ειναι εγκλιστο μας ειπε και θα τον πονεσει αρκετα γμτ!!!!!!!!!!!!!

αν εχει πρηξηματακια μην αφηνεις το μωρο να υποφερει πηγαινε παρε το τζελ ειναι φοβερο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εχθες σου λεω μπλανταξε στο κλαμα , λες να ψαξω με τα χερια? παντως προσπαθει να δαγκωνει τα μπιμπερο , τι τραβανε και αυτα.Την αλλη βδομαδα θα παω στην γιατρο .

Αν ειναι φουσκωμενο το ουλο δειχνει πιο ασπρο?

Καλα σημερα βαριεμαι υπερβολικα , δεν εχω ορεξη για τιποτα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...