Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα και απο αυτο το τοπικ....ειμαι και γω μανουλα μιας κουκλιτσας μολις 38 ημερων....

εχω ανοιξει και αλλο ενα τοπικ...γιατι περα απο τις ανησυχιες για το μικρο μου και τις αγωνιες....ερωτευτικα τον γιατρο μου:rolleyes::confused:

πριν βιαστειτε να με κατηγορησετε να σας θυμισω πως σε αυτη τη φαση....οι ορμονες τρελενονται!!!!!!!!!!

γεια σου eleana μου...να σου ζησει η μικρη σου..

δεν σε κατηγορει κανεις ...

αυτο συμβαινει...γιατι ο γιατρος μας σε αυτη τη φαση της ζωης μας ειναι σα θεος στα ματια μας!!!!!Ποσο μαλιστα αν ειναι νεος και ωραιος...:lol:;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα eleana δεν σε κρίνει κανείς , εδώ δεν είμαστε για να κρίνουμε άλλωστε γιαυτό υπάρχει η ανωνυμία για να εκφράζεται η καθεμία όπως νιώθει. Πως έγινε αυτό ρε κορίτσι μου ? Έτσι ξαφνικά σου φούντωσε ο έρωτας ? Ο άντρας σου έχει καταλάβει κάτι ή ο ίδιος ο γιατρός ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου rosebaby ..με το καλο ευχομαι τα βαφτισια του μπεμπη σου...

ο γιατρος πολυ πιθανον γιατι και γω εχω καταλαβει με τον τροπο που με κοιταει και μου μιλαει...

το θεμα μου ειναι πως θα παω για την εξεταση που σαραντιζω...και μονο που τον παιρνω τηλ για να κλεισω ραντεβου....αγχονομαι!!

οταν γεννησα δεν εφυγε στιγμη απο διπλα μου...στο δωματιο ηρθε αρκετες φορες και εκατσε με τις ωρες!!!!!!!εντωμεταξυ ολο και κατι βρισκει " χωρις να υπαρχει λογος" για να πηγαινω συνεχεια στο ιατρειο του!!!

Διαφημίσεις

Αυτό που ξέρω εγώ Ελεάνα μου είναι ότι στην ζωή μας θα έρθουν αρκετοί σαν τον γιατρό σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να κολακεύεσαι και ίσως το 'ενδιαφέρον' του να σε κάνει να νιώθεις έτσι τώρα. Ξεκαθάρισε το μυαλό σου αν και είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι θέλεις. Σήκωσε το ακουστικό και πάρε σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν χρειάζεται να δείξεις την αγωνία σου. Πάνε εκεί όπως πήγαινες τον πρώτο καιρό και φύγε. Θα περάσει ο καιρός και θα ξεθυμάνει. Ακόμα και αν πράγματι αυτός ενδιαφέρεται λίγο παραπάνω από ότι πρέπει εσύ κράτησε τον σε απόσταση. Ξέρω είναι δύσκολο γιατί στην φάση που είσαι - λεχώνα- θέλεις την επιβεβαίωση και το ενδιαφέρον κυρίως ενός άνδρα με αξία. Σε λίγο καιρό θα σε έχει συνεπάρει η κοράκλα σου και δεν θα έχεις μυαλό για κανέναν. Σε λίγο καιρό θα αρχίσει τα κόλπα της και τα χαμόγελα που θα σε τρελάνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κορότσια είδα ότι μιλάτε για γλυκάκια βάφτισης και είπα να σας πω κάτι που έκανα εγώ στην κόρη μου και ήταν απίστευτο.....Έδωσα γλυκό κουταλιού κερασάκι σε βαζάκια πολύχρομα που είχαν σε θήκη ενσωματωμένο ξύλινο μικροσκοπικό κουταλάκι....Ήταν πανέμορφο....Η ίδια εκδοχή κυκλοφορεί και σε μέλι....Όσο για τα παιδάκια, τους είχα τεράστια γλυφιτζούρια στρογγυλά πολύχρωμα!!!!

Στον γιο μου είχα για τους μεγάλους δε δυχτάκι ένα συσκευασμένο λουκούμι και μία συσκευασμένη χαλβαδόπιτα παραγγελία από τη Σύρο και για τους μικρούς σε δυχτάκι σμάρτις και ζελεδάκια!!!!Έκαναν θράυση!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εγώ κορίτσια θα κάνω προφιτερόλ για όλους δεν ξεχωρίζω μικρούς και μεγάλους. Δεν νομίζω ότι θα εκτιμηθεί τίποτα από όλα όσα θα κάνω. Γιαυτό θα κάνω αυτό που φτάνει η τσέπη μου και το γούστο μου.

Αγόρασα κορίτσια 2 κορνιζάκια παιδικά και στο ένα έβαλα την φωτό του γιου μου να κρατάει την πρόσκληση και στο άλλο την ίδια την πρόσκληση και τα έχω δίπλα δίπλα πάνω στο τραπέζι. χαχα είναι φοβερά δεν σας λέω τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βρε κοριτσια ...ειναι δυνατον απο τριων μηνων να πονανε τα ουλα του???

ολο κλαιει και βαζει τις μπουνιτσες του μεσα στο στομα ...και γενικα οτι μπορει να πιασει...

ποτε βγαινουν τα δοντακια???αχχχχχχχχχχχχχ εχει κατι νευρα.............

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορότσια είδα ότι μιλάτε για γλυκάκια βάφτισης και είπα να σας πω κάτι που έκανα εγώ στην κόρη μου και ήταν απίστευτο.....Έδωσα γλυκό κουταλιού κερασάκι σε βαζάκια πολύχρομα που είχαν σε θήκη ενσωματωμένο ξύλινο μικροσκοπικό κουταλάκι....Ήταν πανέμορφο....Η ίδια εκδοχή κυκλοφορεί και σε μέλι....Όσο για τα παιδάκια, τους είχα τεράστια γλυφιτζούρια στρογγυλά πολύχρωμα!!!!

Στον γιο μου είχα για τους μεγάλους δε δυχτάκι ένα συσκευασμένο λουκούμι και μία συσκευασμένη χαλβαδόπιτα παραγγελία από τη Σύρο και για τους μικρούς σε δυχτάκι σμάρτις και ζελεδάκια!!!!Έκαναν θράυση!!!!!!

eri μου και γω Πρωτα ο Θεος στην βαπτιση του μπεμπη βαζακια με γλυκο του κουταλιου σε χρωματιστα βαζακια θα εχω και βαζακια με μελι!!!οσο για τα πιτσιρικια θα εχουμε τον παγωτατζη της ΔΩΔΩΝΗΣ με το καροτσακι του και οσοι πιστοι προσελθουν:tongue::P;)!!!!και οσοι θελουν μπορουν να βαλουν το γλυκο πανω στο παγωτοοοοοοοοοο χιχιχιχιχι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

VANILITSA θα θελουν και οι μεγαλοι να φανε παγωτο , στο λεω. σιγουρα .

Ειχα παρει στην Δωδωνη στα κεντρικα και περιμενα δυο μερες τηλεφωνο για να μουδωσουν προσφορα , τους ξαναπηρα και ξανα αργησαν να με παρουν , δεν τους εμπιστευτηκα μετα απο αυτο , και οταν επιτελους βρηκα ενα καλο αλλον παγωτατζη και τον εκλεισα με πηραν τηλεφωνο και μου εξωφρενικη τιμη .Αν θες να σου πω αλλον παγωτατζη εγω.Εχει καροτσακι και διπλα αφηνει και ενα τραπεζακι για να ακουμπανε τα πραγματα , μεσα στην τιμη ηταν και το νερο που προσφεραν στον κοσμο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι φαιρυ μου αμα θελεις πες μου....αργω βεβαια εγω αλλα να τον εχω στα υποψην μου!!!μαλλον βγαζουμε δοντακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οχι βρε βανιλιτσα, ολα τα μωρακια ετσι κανουν. ανακαλυπτουν τα χερακια τους και τα βαζουν στο στομα τους.

Εμεις στη βαφτιση, εκτος απο τα γλυκα που σας περιεγραψα, ειχα και τρεις γυαλες, με γλυφιτζουρια κλασσικα η μια, με διαφορα μεγαλα γλυφιτζουρια χρωματιστα, με φατσουλες, ζαχαρωμενα κλπ η δευτερη και η τριτη με mashmelloos (που δεν ξερω και πως γραφονται). Μου λεει η αδελφη μου που μοιραζε τις μπομπονιερες, τα πιτσιρικια κανανε χαμο για να παρουν

4Rnfp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

για γλυκακια βαφτισης μιλατε εε????

εγω εχω αποφασισει...θα φτιαξω χειροποιητα καρυδατα ή αμυγδαλωτα σε σχημα καρδιας μαλλον αλλα και στρογγυλα,θα τα τυλιψω με πολυχρωμο χαρτι αλλα φουξια κι αλλα κιτρινα!Στα ιδια χρωματα θα κανω και τις μπομπονιερες,απλες αλλα κοντες με τουλι και φαρδια κορδελα ιδιες για ολους κι αυτες και θα βαλω μεσα κουφετα με γευση.

Στολισμο οπως ειπα μονο στα τραπεζια,και κανενα μπαλονι στην εισοδο του κεντρου(θα το κανω σε χωρο που θα ειναι ανοιχτος αλλα σκεπασμενος) και απο φαγητο μπουφε(κειτεριν) με περιορισμενες επιλογες 1-2 κυρια,σαλατες,κανενα ορεκτικο,αναψυκτικα-κρασι και εννοειται τουρτιτσα..τα γνωστα!Θα καλεσω αρκετους γιατι εχουμε μεγαλο σοι αλλα δεν θα σκασω κιολας οποιος θελει ας ερθει!

Τα ρουχαλακια, προσκλητηριακλπ παλι απλα τα φανταζομαι,αλλα θα δειξει μεχρι τοτε τι θα διαλεξουμε.

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε,η μπουμπου μεγαλωνει...σημερα ειδα λιγο και την εκπομπη της Τατιαννας με τα εγκαταλελλειμενα του Ελενα και φρικαρα.Μιλαμε πολλη στεναχωρια,πιαστηκε η καρδια μου να τα βλεπω τα μωρουδελια ετσι!

Βανιλιτσα,μπορει και να βγαζετε δοντακι παντως γενικα τωρα αναπτυσσονται οι σιελλογονοι αδενες και οι ριζες των δοντιων γιάυτο τα μικρα μας τρελλαινονται να βαζουν ολο το χερι μεσα.Κι απο σαλια...αλλο τιποτε:-)

οχι βρε βανιλιτσα, ολα τα μωρακια ετσι κανουν. ανακαλυπτουν τα χερακια τους και τα βαζουν στο στομα τους.

Εμεις στη βαφτιση, εκτος απο τα γλυκα που σας περιεγραψα, ειχα και τρεις γυαλες, με γλυφιτζουρια κλασσικα η μια, με διαφορα μεγαλα γλυφιτζουρια χρωματιστα, με φατσουλες, ζαχαρωμενα κλπ η δευτερη και η τριτη με mashmelloos (που δεν ξερω και πως γραφονται). Μου λεει η αδελφη μου που μοιραζε τις μπομπονιερες, τα πιτσιρικια κανανε χαμο για να παρουν

Πολύ μου αρέσει αυτό με τις γυάλες... μάλλον θα σε αντιγράψω... πειράζει???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...