Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έρη μου φυσικά και τις έχω ξεκλείδωτες δεν είμαι τόσο άσχετη , το ξέρω οτι το είπες γιατί μπορεί να συμβεί με κάποιες. Δεν ξέρω τι φταίει εμείς θέλαμε ένα καρότσι να μπορώ να βλέπω το μωρό και στα 3 κομμάτια του και ήταν το μοναδικό που γύριζε και το βασικό καρότσι. Τo switch για την ακρίβεια γιατί το P3 δεν γυρίζει το κεντρικό καρότσι. Τι να πω θα το γυρίσω και από την άλλη να δω μήπως φταίει το κέντρο βάρους που έτσι πέφτει στις μπροστινές ρόδες. Πολλές φορές έχω τσατιστεί τόσο που μου έρχεται να το πετάξω στον Θερμαικό χωρίς υπερβολές. Θα περιμένω να κάτσει ο μπέμπης στον κώλο του και θα πάρω ένα ελαφρύ σκέτο καρότσι. Τι να πω και είχε όλες τις προδιαγραφές να είναι καλό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Θα κλαψει οσο πρεπει θα το δεις , εχω δει βαπτισεις και βαπτισεις , τα μεγαλυτερα παιδια πιανονται μην μπουν μεσα και τετοια , δεν θα ζοριστει καθολου γιατι ειναι μικρο το παιδι , δενκαταλαβαινει

AAAA, λιγα τα λογια σας για τα μεγαλυτερα μωρα. Η δικη μου 14 μηνων και δεν εβγαλε κιχ. Την καθιζανε στην κολυμπηθρα και κοιταζε γυρω γυρω, σου λεει τι ειναι εδω που με βαζουν? Ειχε πολυ πλακα!! Παντως ειναι θεμα παιδιου. Σαφως τα μικροτερα μωρα εχουν λιγοτερο θεμα, αλλα στα μεγαλυτερα, ειναι θεμα παιδιου καθαρα.

Η αληθεια ειναι οτι εχει λιγο τρεξιμο η βαφτιση , εγω ειμαι και πολυ αγχωδες ατομο και θελω ολα να ειναι οπως τα εχω φανταστει .Πιο πολυ οπως λες ειχα και αγχος για το παιδι , μην πεινασει , μην κλαψει και τετοια.Παντως ειναι η ιδανικη ηλικια τωρα , θα με θυμηθεις , ακομα και οταν θαπατε να κοινωνησετε δεν θα εχει πολλες αντιδρασεις .

Εγω κοριτσια παλι, καθολου δεν ετρεξα για τη βαπτιση. Προσκλητηρια μου τα εκανε η κολλητη μου που ειναι γραφιστρια, μπομπονιερες πηγα σε δυο μαγαζια, το ενα μιας φιλης και το αλλο της αδελφης του νονου, κατεληξα σχεδον αμεσως ομως στο φορεματακι απο την πρωτη κιολας φορα, φορεμα πηρα τη δευτερη μερα που ασχοληθηκα, παπουτσια την πρωτη, παιδικες εκανα μονη μου, την εβδομαδα της βαφτισης, γλυκα παρηγγειλα την εβδομαδα της βαφτισης, catering γιατι καναμε ενα cocktail party το βραδυ στον κηπο, την εβδομαδα της βαφτισης. Με τα βαφτιστικα δεν ασχοληθηκα καθολου, τα εκανε ολα μονη της η νονα, οποτε..... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ, και πηγε και παρα πολυ καλα. Οπως τα ειχα φανταστει.

Τζωρτζια, εβαλα στο αλμπουμ μας το φορεμα που φορεσα. Σημερα μου ειπε ο νονος οτι ημουν εκθαμβωτική... χιχι πολυ το χαρηκα

Ερι, καλωσηρθες, να σου ζησουν τα μωρακια σου.

Απο καροτσι, κι εγω mclaren xlr, αλλα αν επαιρνα τωρα κι εγω το xt θα επαιρνα, και στην κολλητη μου που περιμενει μωρο, το xt της ειπα να παρει καλυτερα.

Καθισμα αυτοκινητου κι εγω 0-18 κατευθειαν, αλλα το αποφασισα αφου ειχα αγορασει το καροτσι (που κουμπωνει πανω το καθισμα αυτοκινητου που αρχικα σκεφτομουν να παρω)

4Rnfp3.png

Να ρωτήσω κάτι , έχει καμία το καρότσι της perego το switch ?

θέλω να δω αν το κάνει μόνο το δικό μου ή είναι γενικό.

Τζωρτζια, εγω στη θεση σου θα πηγαινα απο εκει που το πηρα, και θα ζηταγα να μου δειξουν μηπως κατι δεν εκανα καλα. Αν οντως ειχε προβλημα το καροτσι μου, θα απαιτουσα να μου το αλλαξουν.

Και ειναι πολυ νωρις για να παρεις καροτσι περιπατου. Εγω πηρα τωρα που το μωρο εγινε 14 μηνων. Τα μωρα κοιμουνται πολυ στις βολτες κι ας μεγαλωνουν. Εμεις και στις διακοπες το mclaren πηραμε, για να μπορει να κοιμαται η μικρη οπουδηποτε θελησει. Κι ετσι και βγαιναμε βραδια, και στη θαλασσα καθομασταν και ολη μερα αν θελαμε.

4Rnfp3.png

σμουτς πήγα μια φορά στο μαγαζί και μου άλλαξε ολόκληρες τις ρόδες στην αρχή φάνηκε ότι πάει καλύτερα αλλά μέσα σε λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Γιαυτό ρωτάει αν έχει καμία το ίδιο να δω. Από την μεριά μου δεν υπάρχει περίπτωση λάθους γιατί είναι απλούστατη η χρήση του. Στον δρόμο καθώς περπατάμε κολλάνε οι μπροστά ρόδες λες και μπήκε τόνος από πάνω και αντί να γυρίζουν απλά σέρνονται. Θα πάρω τηλ στο service στην Αθήνα να δω τι θα μου πουν γιατί το μωρό είναι μόλις 8 κιλά και κάτι ψηλά πλέον ούτε βαρύς είναι αλλά αυτό το έκανε από πολύ νωρίς, ακόμα είχα την καλαθούνα και υπέθεσα οτι ήταν βαριά η καλαθούνα. Τα έχω πάρει άγρια λέμε 800 ευρώ έδωσα για το καρότσι με τα 3 κομμάτια.

Για να αλλάξω θέμα γιατί τα παίρνω... το φόρεμα σου είναι υπέροχο και εσύ μια και είσαι ψηλή το φοράς τέλεια. Αλίμονο σε εμένα που είμαι σαν βάζο που να βάλω μάξι. Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάω να δω.

όσο για τα βαφτιστικά και εγώ δεν έτρεξα καθόλου , όλα τα πήρα με την πρώτη μου έξοδο. Τώρα έμεινε το φόρεμα μου και τα γλυκά που θα τα παραγγείλω την άλλη εβδομάδα. Κορίτσια εσείς τι γλυκό είχατε ? Εγώ λέω προφιτερόλ, όχι ότι μου αρέσει αλλά νομίζω είναι το γλυκό που αρέσει στους περισσότερους.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εμεις ειχαμε αναμικτο, βανιλια σοκολατα μπισκοτο, και πραγματικα παιδια, εκανε θραύση.

Ακομα και σημερα στο γραφειο μου λεγανε τι ωραιο γλυκο που ειχα. Ηταν και πολυ δροσερο καθως ειχε και πολυ ζεστη.

Οτι και να παρεις εγω μια συμβουλη θα σου δωσω. Παρε κατι που δεν θα δυσκολεψει τον κοσμο να το φαει.

Εμας ηταν σε χαρτινο κυπελακι με καπακι (οπως τα παγωτα νιρβανα), μας εδωσε το ζαχαροπλαστειο και κουταλακια σε ατομική συσκευασια και χαρτοπετσετες και ετσι κανενας δεν πασαληφθηκε, λερωθηκε, κολλησε κλπ. για να το φαει.

Εγω αυτο ηταν το μονο που προσεξα εκτος του να ειναι νοστιμο και αρκετο σε ποσοτητα μιας και δεν θα εκανα τραπεζι, και σκεφτομουν τουλαχιστον να εχω καλο γλυκο.

4Rnfp3.png

Για να αλλάξω θέμα γιατί τα παίρνω... το φόρεμα σου είναι υπέροχο και εσύ μια και είσαι ψηλή το φοράς τέλεια. Αλίμονο σε εμένα που είμαι σαν βάζο που να βάλω μάξι. Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάω να δω.

όσο για τα βαφτιστικά και εγώ δεν έτρεξα καθόλου , όλα τα πήρα με την πρώτη μου έξοδο. Τώρα έμεινε το φόρεμα μου και τα γλυκά που θα τα παραγγείλω την άλλη εβδομάδα. Κορίτσια εσείς τι γλυκό είχατε ? Εγώ λέω προφιτερόλ, όχι ότι μου αρέσει αλλά νομίζω είναι το γλυκό που αρέσει στους περισσότερους.

καλα Ροουζ...τι βαζο κοριτσι μου??Μια χαρα κουκλα εισαι,και λιγο που σε ειδα σε κατι φωτο με μαξι πολυ ωραια ησουν!!

http://www.celebrityfashion.gr/Default.aspx

για κοιτα κι εδω να παρεις καμια ιδεα!!!

λενε επισης οτι μπορεις να τους στειλεις φωτογραφια,τα μετρα σου και να φτιαξουν το φορεμα.Οι τιμες λογικες μου φαινονται!

να 'σαι καλά μαρσολαν μου , με εμψυχώνεις.

Καλά δεν νομίζω ότι προλαβαίνω να ράψω φόρεμα η βάφτιση είναι το άλλο σ/κ

θα ρίξω μια ματιά να δω τι έχει όμως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλά μαρσολάν είσαι απίστευτη , που την βρήκες αυτή την σελίδα ?

ειδες,ειδες...χαχαχα!!να ναι καλα τα fora και οι καλες κοπελες που ενημερωνουν!!!Εμενα μου αρεσαν παρα πολλα απο εκει και το καλυτερο ειναι οτι μπορουν να σου φτιαξουν ο,τι εσυ θες με μια μικρη επιβαρυνση...Δεν κανω πλακα,επειδη εγω θα βαφτιζω Ιουνιο αν δεν βρω κατι που να μου αρεσει πολυ θα απευθυνθω σε αυτους και να σου πω θα τσεκαρω τα περιοδικα να βρω τιποτε που να μου αρεσει!!!

Στην ουσια οι ανθρωποι εχουν μοδιστρες που κοπιαρουν,αυτο ειναι πολυ καλο γιατι αν πας σε μια καλη μοδιστρα κατω απο 300αρι δεν πεφτεις!!και μιλαω για επαρχια

Διαφημίσεις

και εγώ είδα φοβερά σχέδια αν και βαριά ρούχα που δεν τα φοράς ξανά

απλά είμαι πολύ ιδιότροπη στο πως θέλω να κάτσει το ρούχο πάνω μου και δεν μπορώ να το πάρω χωρίς να το προβάρω. είναι πολλά τα λεφτά για να τα πετάξω αν δεν μου κάτσει όπως το θέλω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αλλη μια λυση, αλλα δεν ξερω αν εχει στη θεσσαλονικη, ειναι να νοικιασεις ρουχο

εγω το εκανα στο γαμο της αδελφης μου και στο γαμο της αδελφης του νικου που εγιναν με διαφορα 20 ημερων, και δεν ηθελα να φορεσω τα ιδια αλλα ημουν και 3,5 μηνων εγκυος και δεν ηξερα ποσο μπορει να εχει αλλαξει το σωμα μου, αλλα δεν ειχα και τοσα πολλα λεφτα να δωσω για να παρω δυο τοσο ακριβα φορεματα.

Οποτε αγορασα ενα καλο ζευγαρι παπουτσια, και νοικιασα 2 τουαλετες, η μια καλυτερη απο την αλλη. Αφου με λεγανε σταρ του χολυγουντ (να περιαυτολογησουμε και λιγο). και εδωσα 120 ευρω τη μια φορα και 140 την αλλη. Και δεν τα εχω στην ντουλαπα μου να καθονται, γιατι δυο τοσο καλα φορεματα, που αλλου θα μπορουσαν να φορεθουν?

4Rnfp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Τι μου κάνετε!

Καλά εμείς τώρα το διαλύσαμε, είχαμε τραπεζάκι κάτι φίλους στο μπαλκόνι. Εχω πιει αρκετά και το ευχαριστήχηκα.

Smoutsaki και Φαιρούλα να μας βάλετε φώτος από τα βαφτίσια να σας καμαρώσουμε.

Ροζούλα μου να μην ανγχώνεσαι, είσαι μια κούκλα και σίγουρα θα βρεις κάτι να σε κολακεύει.

Πάω για νάνι (το σαμιαμίδι κοιμάται εδώ και ώρα). πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Σμουτσακι εχεις δικιο παιζει ρολο πολυ να ειναι στο παιδι αλλα να ειναι καλος και ο παπας γιατι μερικοι παπαδες ειναι πολυ μυστηριοι και πιεζουν τα παιδια αμα ειναι μεγαλα .Ειχα παει σε μια βαπτιση και δεν αντεξα εφυγα απο μεσα , το ζουλουσε το παιδι ,το παιδι εκλαιγε , φωναζε την μανα του ασε δραμα , μετα απο αυτη την βαπτιση αποφασισα να την βαπτισω νωρις .:D

Εγω κοριτσια εχω σκασει , το φορεμα που αγορασα επειδη λαδωσε , το επλυνα και ειναι δυσκολο στο σιδερωμα , το πηγα σε ενα καθαριστηριο και ειναι σαν να μην το σιδερωσαν.Θα παω αυριο σε ενα αλλο καλυτερο καθαριστηριο.Ελπιζω να φτιαξει .Μολις παρω τις φωτος θα σας το βαλω να το δειτε

Εμεις ροζ μου βαλαμε παγωτο , αρεσε παρα πολυ , ευτυχως βεβαια που τελικα εβρεξε μονο στο τραπεζι και οχι στην εκκλησια ,εκει εκανε παρα πολυ ζεστη .Το ευχαριστηθηκαν και τα παιδια και οι μεγαλοι .Η μαμα μου με τις φιλες της πρεπει να εφαγαν δυο -τρια χιχιχιχιχιχ.

Τα προσκλητηρια σας ειναι παρα πολυ ομορφα .

Σμουτσακι τις μπουμπουνιερες σου τις ειχα δει οταν ειχα παει στην Μαρινα.

Ροζ τι μπουμπουνιερες θα εχεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

;)καλημερα κοριτσια...ελατε για Καφεδακο:tongue:

εμεις ξυπνησαμε στις 7 και τωρα σερφαρουμε μαζι με τον μπεμπη:P

ολο τα χερια στο στομα εχει και γενικα αρχιζει και βαζει οτι βρει στο στοματακι του....γιατι????την κουδουνιστρα του, τα αρκουδακια ολα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...