Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια ...τι γινεστε ??eri να σου ζησει και το τριτο μπεμπε, με το καλο να σαραντησετε βρε!!!

smoutsaki Μου παντα γερη και δυνατη η κορουλα σου, να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!!

rosebaby με το καλο ευχομαι η βαπτιση ολα να ειναι οπως τα εχετε ονειρευτει!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις εδω μαμ κακα και νανι....αρκετο νανι θα ελεγα τελευταια...και περιμενουμε την αλλη βδομαδα για το 2ο εμβολιο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα βανιλίτσα εμείς θα πάμε για το 3 εμβόλιο και αυτή τη φορά θα είναι ένα αρχές του Οκτώβρη. Τώρα πέφτουμε ακριβώς πάνω στην βάφτιση και πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό γιατί αν πάμε στο γιατρό θα είμαι σε επιφυλακή για το εμβόλιο αν πάλι πάμε μετά την βάφτιση πρέπει να μείνει το μωρό 3 μέρες άλουστο λόγο θρησκείας και άλλη μια λόγο εμβολίου. Δεν λεει 4 μέρες άλουστος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα και από μένα μανουλίτσες. Ερι μου να σου ζήσει... 3ο βρε θηρίο??? μπράβο σου.

Αχ κι εγώ αγχώνομαι με τη βάφτιση. Λέμε αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τη Σαρακοστή να την κάνουμε πριν το Πάσχα. Και εχω αρχίσει από τώρα να ψάχνω χώρο για τη δεξίωση, προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Λέτε να είναι δύσκολο να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες? Από τη μια θα μου άρεσε για να κάνω κάτι με προσωπική εργασία από την άλλη λέω να το αφήσω στους επαγγελματίες μήπως δεν προλάβω...:confused:

Πάντως μ'αρέσει πολύ να οργανώνω τέτοια πράγματα... γάμους βαφτίσεις παιδικά δωμάτια κλπ...λέτε να έχω κ'ανει λάθος επεγγελματικό προσανατολισμό???:D

Εγω εκανα τις παιδικες μονη μου , αγορασα απο τα τζαμπο υλικα και ξετρελαθηκαν τα παιδια , βεβαια τις εφτιαχνα ολο τον αυγουστο και ηταν μονο 30 .Τις αλλες δεν υπηρχε περιπτωση να τις φτιαξω μονημου ηταν παρα πολλες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το 2ο εμβολιο δεν ειναι για τον πνευμονιοκοκο ή κανω λαθος??

εχω αγχωθει και με αυτα τα εμβολια γμτ!!

και ο γιατρος μου καλος ειναι δεν λεω αλλα ειναι γνωστος και καθηγητης στο Μητερα στα νεογνα και εχει πολυ κοσμο και δεν εχει την ωρα για πολλα πολλα και απο την μια θελω να τον αλλαξω και απο την αλλη λεω ειναι καλος....:rolleyes::tongue:

εχω Rose εχω παρει της inglesina το τριο...ειμαι ευχαριστημενη αλλα τωρα που εβαλα το μπεμπε στο καροτσι και τοποθετησα το πορτ=μπεμπε στη ντουλαπα, παρατηρω πως ειναι μικρο ...και δεν ξερω το μωρο κοντα στον χρονο πως θα ειναι εκει μεσα:confused:

κοριτσια ..θυμαστε που σας ελεγα για το αγχος μου και για την μελαγχολια που με πιανει???δεν μου εχουν φυγει ακομη...συνεχεια ειμαι στην τσιτα και ολο ανυσηχω για τον μικρο....:sad:" χωρις λογο" Δοξα τον Θεουλη αλλα μερικες φορες δεν μπορω να τον ευχαριστηθω η τρελη...με πιανουν οι αγωνιες και σαλταρω λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

vanilitsa μου είναι κατανοητή η αγωνία σου αλλά από ένα σημείο και πέρα καταστρέφεις τις πιο γλυκές στιγμές σου με το μωρό. Όλα καλά πάνε και έτσι θα πάνε να είσαι σίγουρη. Προσπάθησε να το καταπολεμήσεις και για σένα αλλά και για το μωρό που θέλει μια μαμά υγιή και ευτυχισμένη.

Εγώ έχω παράπονο από το καρότσι μου γιατί δεν περπατάει, κολλάνε οι ρόδες οι μπροστά και δεν τσουλάει με τίποτα. Άλλαξα μια παρτίδα ρόδες σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικές αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός που έχω το καρότσι από την ανάποδη μεριά να βλέπω το μωρό και μετατοπίζεται το βάρος στις μπροστά ρόδες. Σε γενικές γραμμές το μετάνιωσα και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες αγορές όπως ένα κάδος για τις λερωμένες πάνες του μωρού. Είναι σε χωριστό χώρο από τα άλλα σκουπίδια μας και δεν μυρίζει ποτε γιατί ειναι έτσι φτιαγμένο που κλείνει κάθε φορά που πετάς μια πάνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι καρότσι έχεις χάπι ?

δεν ξέρω αν είναι το μοντέλο έτσι ή μόνο το δικό μου βγήκε ελαττωματικό γιαυτό θέλω να μάθω αν το έχει και κάποια άλλη κοπέλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι καρότσι έχεις χάπι ?

δεν ξέρω αν είναι το μοντέλο έτσι ή μόνο το δικό μου βγήκε ελαττωματικό γιαυτό θέλω να μάθω αν το έχει και κάποια άλλη κοπέλα.

εχω το trio fun europe της chicco...πολυ καλο ....κι κανουμε και τρελλες βολτες μεχρι και στα κατσαβραχα το εχω παει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια....

Δεν θέλω να φανώ υπερβολική, αλλά απόψε ο μπεμπής "έγραψε"!!!!

Είμαστε από τις 04.00 πμ ξύπνιοι!!! Ο άνδρας μου κοιμήθηκε στις 05.30, ο άνθρωπος, αφού τον κοίμησε, γαιτί σ'εμένα δεν ηρεμούσε και αφού τον άφησε στο καλαθάκι του, ο μπέμπης ξύπνησε και μετά λυπήθηκα νατον ξανα-ξυπνήσω...ε, γύρω στις 07.30 τα έπαιξα εντελώς και τον ξανα-ανέλαβε ο άνδρας μου, ώς τις 08.30 που έφαγε και κοιμήθηκε....εμ, εγώ κοιμήθηκα ώς τις 11.00 ξερή και ο άνδρας μου το ίδιο....και όλο αυτό λόγω κολικών.....:wink:;-):wink:

Εσείς τι κάνετε; καλά;:-):-):-):-)

Rosebaby κι εμείς έχουμε το trio της chicco και καλό μας φαίνεται....έχεις δει μήπως μπορείς να το επιστρέψεις ή το έχεις καιρό τώρα;:?::?::?:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εμεις εχουμε το ινγκλεσινα αλλα μονο το καροτσι , ειναι παρα πολυ ωραιο και το οδηγεις και με ενα χερι ,ειναι ελαφρυ στην μεταφορα .Απο καθισμα πηρα το britax που ειναι απο 0 εως 4ων ετων , μονιμα στο αυτοκινητο .

γεια σας κοριτσια,

pastakia,τι τραβας κοριτσι μου...και παραπονιεμαι μετα εγω!!!!Να κατι τετοια ακουω με τα μωρακια που βασανιζονται και κλαταρουν κι οι γονεις και λεω παλι καλα που δεν εχουμε τετοια.

η Πηνελοπη μας κανει νουμερακια οσο μεγαλωνει...κοιμαται ανησυχα,οταν πλησιαζει η ωρα για φαι μεσα στα μαυρα ξημερωματα...κοπανιεται που λεμε,σηκωνει ποδια,γυρναει κεφαλια,πεταει πιπιλες,κανει γυμναστικη:rolleyes::rolleyes:μας εχει ζητησει γαλα στις 3 το πρωι,εκει που επινε στις 5 και μετα το γευμα στις 8 μπορει να ξαναζητησει στη 13.00,ο,τι να ναι λεμε...σπανια μεν αλλα καποιες φορες ξαγρυπναει το πρωι,μιλαει για καμια ωρα μονη της και ξανακοιμαται μεχρι τις 11 που πλεον ξυπνα για τα καλα....

Ροουζ,με το καλο η βαφτιση σας.Πολυ ωραιο το προσκλητηριο,στ'αληθεια!!!κριμα μωρε για το καροτσακι...τι να φταιει???Για κανε μια δοκιμη και γυρνα το ωστε να μην βλεπεις το μωρο,να δεις τσουλαει τοτε???Αλλιως.τι θα κανεις???Αν σε καλυπτει η εγγυηση,να το αλλαζες???

Εγω εχω το μακλαρεν το xt,ειναι παναλαφρο και μεχρι τωρα παει σφαιρα...κι εχουμε κατι κατσικοδρομους,αστε!!

Αλλα δεν γυριζει να δεις το παιδι...βεβαια εμενα δεν με απασχολουσε το τσεκαρα παντα απο το παραθυρακι.Και ειναι ευρυχωρο μια χαρα χωραει ενα μεγαλο μωρο εκει...δεν θα αλλαζουμε και καροτσια συνεχεια.

Βανιλιτσα,εχεις παθει σοκ απο τοτε με την ουρολοιμωξη.Σε καταλαβαινω,μερικες φορες ειναι υπερανω δυναμεων η φοβια που μπορει να αναπτυξει μια μανα.Αλλα οπως λεει και η Ροουζ,πρεπει να προσπαθουμε να τις ξεπερναμε και να προχωραμε..δεν γινεται αλλιως!

Σας αφηνω...παω να κοιμηθω λιγακι γιατι εχω κι ενα μαθηματακι αργοτερα.

θα τα ξαναπουμε

και μενα τελευταια χτυπιεται στον υπνο της ,αφου μετακινειται κιολας , οπως τους δεικτες του ρολογιου , χιχιιχι αλλιως την βαζω αναποδα την βρισκω

Καλησπέρα κορίτσια!Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!

Rosebaby εγώ έχω της peg perego το p3 ( όλο το σετ καρίτσι - κάθισμα - πορτ μπεμπέ ).Το αγόρασα το 2005 στον γιο μου και δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι σήμερα....Το έχω καταευχαριστηθεί.....Για μια περίοδο ανέβαζα απάνω και τα δύο παιδιά!!!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένη!Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Τις μπροστινές ρόδες τις έχεις απασφαλίσει;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...