Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Σμουτσακι μου να χαιρεσαι την μικρη σου Ηλιανα , να ειναι παντα γερη και τυχερη .

Τι ωραια με τα δωρα , φανταζομαι την υπερενταση σου γι αυτο δεν κοιμηθηκες .Εμεις παντως επειδη γεμισαμε με φετηνα ρουχα πηγα και αλλαξα μερικα για να εχω και του χρονου και ειμαι υπερκαλημενη τωρα ,κανα δυο μπιτζαμακια θα της παρω μονο για του χρονου.

Σημερα πηγαμε και παλι στην εκκλησια να κοινωνησουμε , πρεπει να παμε τρεις κυριακες και να καψουμε και τις τρεις την λαμπαδα . Σημερα ηταν η δευτερη κυριακη .Η Ανδριανα μου ηταν παρα πολυ καλη παρακολουθουσε με ευλαβια το μυστηριο και φυσικα χαζευε τους πολυλαιελαιους , και στα βαπτισια της τους κοιταζε .Σηκωνε το κεφαλακι της σαν καλικαντζαρακι χιχιχιχιχ.

Κοινωνησε και δεν εβγαλε αχνα , παρα πολυ καλη .

Πολυ την χαρηκα σημερα .

Σημερα θα παμε εξω για φαγητο με τους γονεις μου , καλη κυριακη να εχετε ολες σας ....α και Παστακι δεν παιζω εγω εχω προλαβει τον υιο χιχιχιχιχιιχιχι.

Ρε αντε ποτε θα βρεθουμε ωωωωωωωω που πηγε η μπουμπουκαι η μαρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω! και είσαι ξύπνια τώρα! Ρε Σμούτς πώς αντέχεις!!!

Και φαντασου οτι χτες ξυπνησα στις 05:30 γιατι ειχα μια σχετικη αγωνια, και ολη τη μερα κοιμηθηκα μιση ωρα. Δεν εχω υπερενταση, αλλα δεν κοιμαμαι και τρελλες ωρες. Αλλωστε κατα τις 2 το διαλυσαμε. Φαιρυ μου ευχαριστω για τις ευχες, εμεις σημερα δεν πηγαμε στην εκκλησια γιατι τη μικρη την αφησα στη γιαγια της χτες το βραδυ. απο την επομενη θα παμε εμεις. Πρεπει και τις τρεις φορες να παρω τη λαμπαδα? εγω μονο την τριτη νομιζα. Η λαμπαδα ηταν τοσο ωραια. Ηταν πολυ μικρη και πολυ διακριτικα στολισμενη. Σε σχεση με αυτα που εβλεπα στα μαγαζια ενθουσιαστηκα. Οι νονοι πολυ καλο γουστο, εγω τα βαφτιστικα τα ειδα λιγη ωρα πριν τη βαφτιση για να καταλαβετε. Ηταν οπως τα ηθελα, ομορφα και λιτα. Τιποτα δεν ηταν φωναχτο. Το καταευχαριστηθηκα. Κι ο σταυρος φανταστικος, λεπτος, ολο πετρουλες, και πολυ διακριτικος κι αυτος.

4Rnfp3.png

καλέ κορίτσια, μην τσακώνεστε!!! Όλες θα πάρετε...θα ανοίξουμε χαρέμι, να μην έχει καμμία παράπονο!!!(ψωνάρα μάνα...μαζέψουουουουου):tongue::tongue::tongue:

Fairy τι ωραία αυτό που εκκλησιάζεται το μπεμπάκι για 3 Κυριακές!!!Με τα βαπτιστικά σας πάτε; Τι ωραίααααα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Και φαντασου οτι χτες ξυπνησα στις 05:30 γιατι ειχα μια σχετικη αγωνια, και ολη τη μερα κοιμηθηκα μιση ωρα. Δεν εχω υπερενταση, αλλα δεν κοιμαμαι και τρελλες ωρες. Αλλωστε κατα τις 2 το διαλυσαμε. Φαιρυ μου ευχαριστω για τις ευχες, εμεις σημερα δεν πηγαμε στην εκκλησια γιατι τη μικρη την αφησα στη γιαγια της χτες το βραδυ. απο την επομενη θα παμε εμεις. Πρεπει και τις τρεις φορες να παρω τη λαμπαδα? εγω μονο την τριτη νομιζα. Η λαμπαδα ηταν τοσο ωραια. Ηταν πολυ μικρη και πολυ διακριτικα στολισμενη. Σε σχεση με αυτα που εβλεπα στα μαγαζια ενθουσιαστηκα. Οι νονοι πολυ καλο γουστο, εγω τα βαφτιστικα τα ειδα λιγη ωρα πριν τη βαφτιση για να καταλαβετε. Ηταν οπως τα ηθελα, ομορφα και λιτα. Τιποτα δεν ηταν φωναχτο. Το καταευχαριστηθηκα. Κι ο σταυρος φανταστικος, λεπτος, ολο πετρουλες, και πολυ διακριτικος κι αυτος.

ωραία smouts μου! Μπράβο! Και εμένα μου αρέσουν τα απλά πράγματα και όχι τα πολύ "φρου-φρου και αρώματα"..όσο πιο απλά τόσο πιο όμορφα....και ο Θεούλης δεν κοιτάει τα μπριγιάν εκείνη την ώρα, αλλά το μπεμπέ....μπράβο..να είσαστε καλά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Mπραβο σμουτσακι μου τελεια ολα , η καθε μια εκανε την βαπτιση που ονειρευοταν για την μικρη της.

Ναι πρεπει να πας και τις τρεις κυριακες την λαμπαδα και να την αναψεις μετα το πατερ ημων .Να πας νωρις για να την βαλεις νωρις την μικρη να κοινωνησει να μην πεσει κοσμος στην ουρα.Κανονικα η νονα τα κανει αλλα λογω ενος προβληματος της νονας τα κανω ολα εγω.

Και εμας ο σταυρος της ειναι υπεροχος , απλος και λιτος με μπριγιαν ,της πηρε πολυ καλο και ακριβο κομματι γιατι αυτο θα μεινει στην ουσια .Θα βαλω να το δειτε.

Παστακι οχι δεν της εβαλα σημερα το βαπτιστικο της φορεμα , το εβαλα την πρωτη φορα

Διαφημίσεις

παστακι να σε καλοσορισω κι εγω με τη σειρα μου...

κουκλιτσες τι κανετε???τα ζουζουνελια σας???

δεν εχω διαβασει τι εχετε γραψει...οποτε δεν ξερω τα νεα σας

76IGp3.png

Σμουτσάκη καλότυχη και ευτυχισμένη η μικρή Ιλιάνα

εμείς τώρα τρέχουμε για τα τελευταία της βάφτισης. Είμαι και η τελευταία της παρέας.

Άντε και σιγά σιγά να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι.

Προσκλήσεις έτοιμες, βαφτιστικά έτοιμα, σταυρουδάκι έτοιμο τώρα έμεινε το φόρεμα της μαμάς και είμαστε κομπλέ. Μεγάλο πρόβλημα κορίτσια αυτό το φόρεμα. Το άφησα τελευταία στιγμή για να έχω χάσει περισσότερα κιλά. Δεν θέλω κάτι βαρύ που να το κλείσω μετά στην ντουλάπα άσε που τα βαριά δεν μου πάνε και ιδιαίτερα. Θέλω κάτι κομσό και θηλυκό. Φαιρυ και σμουτς τι βάλατε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

παστακι να σε καλοσορισω κι εγω με τη σειρα μου...

κουκλιτσες τι κανετε???τα ζουζουνελια σας???

δεν εχω διαβασει τι εχετε γραψει...οποτε δεν ξερω τα νεα σας

γεια σου, hapinesssssssssssssss!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Σμουτσάκη καλότυχη και ευτυχισμένη η μικρή Ιλιάνα

εμείς τώρα τρέχουμε για τα τελευταία της βάφτισης. Είμαι και η τελευταία της παρέας.

Άντε και σιγά σιγά να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι.

Προσκλήσεις έτοιμες, βαφτιστικά έτοιμα, σταυρουδάκι έτοιμο τώρα έμεινε το φόρεμα της μαμάς και είμαστε κομπλέ. Μεγάλο πρόβλημα κορίτσια αυτό το φόρεμα. Το άφησα τελευταία στιγμή για να έχω χάσει περισσότερα κιλά. Δεν θέλω κάτι βαρύ που να το κλείσω μετά στην ντουλάπα άσε που τα βαριά δεν μου πάνε και ιδιαίτερα. Θέλω κάτι κομσό και θηλυκό. Φαιρυ και σμουτς τι βάλατε ?

Εγω ροζ μου πηρα απο τον Ζηνα , ειναι καλοκαιρινο βασικα και ειναι στο στυλ μου , εμενα δεν μου πανε τα πολυ αμπιγιε .Σιγουρα θα το ξαναφορεσω και αλλου .Το χρωμα του φορεματος εινα σμαραγδι .Ειχε στον Ζηνα και ενα αλλο πολυ ωραιο σε μπεζ , στενο με πετρες στο μπουστο και στο τελειωμα , παρα πολυ ωραιο .

Εγώ δεν ξέρω καθόλου τι να βάλω, θέλω κάτι νεανικό και θηλυκό όχι εκείνα τα αμπιγιέ τα μανταμέ. Ποτέ δεν μου πήγαν. Θα πάω την Τρίτη για μια πρώτη ματιά να δω τι παίζει. Και τα μαλλιά μου δεν ξέρω τι να τα κάνω. Είναι πολύ μακριά και βαριά για να έχω την πολυτέλεια να κάνω ότι θέλω. Κάτω δεν μπορώ να τα αφήσω γιατί σε όλες τις φωτό θα βγω με το μαλλί στο πρόσωπο όταν αλλάζουμε το μωρό. Άσε μεγάλο μπέρδεμα. Ούτε στο γάμο μου έτσι. Εκεί ήρθε η κομμώτρια μου έκανε ένα και αυτό ήταν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Σμουτσακι εβαλες? δεν βλεπω .

Εγω τα μαλλια μου τα εκανα με την τρεσα , σπαστο , ειναι και μακρια δειξαν πολυ ωραια.Αν θες μπορεις να τα φριζαρεις και να βαλεις λακ μπροστα ή να τα πιασεις μισα μισα .

Και εμενα το φορεμα ηταν παρα πολυ ωραιο , σε ολους αρεσε και δεν ηταν σιγουρα φουξια και ροζ για να ταιριαζω με την βαπτιση , ε δεν ελεγε να βαλω τα χρωματα του στολισμου.

Θα το δεις μολις παρω τις φωτο .Ηταν ακριβως στο στυλ μου .

ψάχνω στο ιντερνετ μπας και πάρω καμιά ιδέα.

Έχω μια σχετική αγωνία για την βάφτιση , στο γάμο μου αντίθετα ήμουν απόλυτα χαλαρή. Δεν θέλω να κλάψει πολύ ο μικρός. Ελπίζω ο παππάς να είναι καλός και να μην τον ζορίσει στο βούτηγμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Η αληθεια ειναι οτι εχει λιγο τρεξιμο η βαφτιση , εγω ειμαι και πολυ αγχωδες ατομο και θελω ολα να ειναι οπως τα εχω φανταστει .Πιο πολυ οπως λες ειχα και αγχος για το παιδι , μην πεινασει , μην κλαψει και τετοια.Παντως ειναι η ιδανικη ηλικια τωρα , θα με θυμηθεις , ακομα και οταν θαπατε να κοινωνησετε δεν θα εχει πολλες αντιδρασεις .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...