Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ωραια λεξη τσουραπω :lol::lol::lol::lol:

ο μικρος θα μαλωνει κ με τις 2 λογω μικρης διαφορας ηλικιας κ απο τις 2.αρα παλι κουλουβαχατα θα ειμαστε

με λεξοτανιλ με βλεπω:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά, δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί με την μικρή να κάνουν κόμμα....ποτέ δεν ξέρεις με τα μπομπιράκια....άσε, τώρα θα πάρει την εκδίκησή της. Θα φάει ήττα ο Αλεξούλης ή όχι; Το έχει συνειδητοποιήσει;

και καλά, βρε παιδί μου, πως αντέχεις και έγκυος και 2 παιδιά!!!να σ' εχει ο Θεός καλά!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Pastaki αν ο μπεμπης σου ειναι σαν τον σακη ε ναι τον δεχομαστε για γαμπρο και ας ειναι μικροτερος μας χιχιχιχιχιι

Πηγα και αλλαξα κατι ρουχαλακια εδω πιο κατω , καναμε την βολτουλα μας και τωρα ετοιμαζομαστε να κοιμηθουμε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ευτυχως που πηγαινουν παιδικο 9 με 3 κ τουλαχιστον τις καθημερινες εχω ηρεμια 6 ωρες!αλλιως θα ειχα σαλταρει...τα σαββατοκυριακα δε παλευονται με την καμια!

Holy Diver

fairy baby, προίκα έχετε; γιατί δεν τον δίνω έστι τον κανακάρη μου!!!! Πω πω σαν κάτι θειές ακούστηκα...σαν αυτές στην εκπομπή "Μια νύφη για το γιο μου"!!!! Πωωωω...λες να γίνω έτσι; Να του πηγαίνω ταπεράκια στον στρατό; πωπω....καμένο χαρτί!!!!!:cool::cool::cool:

Dimitra μου, ναι ευτυχώς που υπάρχουν και τα σχολεία και οι σταθμοί!:tongue::tongue:

Σας φιλώ τώρα, γιατί ξυπνάει ο απόλυτος και γουργουρίζει η μικρή κοιλίτσα του....

Φιλάκια, τα λέμε.......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Και σεις, και σεις μέσα....Στην ουρά κορίτσια, θα κάνουμε μία οντισιον....και θα διαλέξουμε και μεις μία Ζυγούλη (αν και να σας πω; Δεν την πολυ-συμπαθώ...λίγο κρυό-κ@λ@ μου φαίνεται!!! αν και την θεωρώ καπάτσα, γιατί για να κάνεις τον Ψινάκη πέρα χρειάζεται πολύ καπατσοσύνη!!!)....δεν είμαι ψωνάρα, απλά είμαι ΜΜΜΑΝΟΥΛΑ.....μπέμπη μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κοριτσια. Ειμαι η μαμα της Ιλιανας, και επισημως πια.

Ολα στη βαφτιση πηγαν καλα, η μικρη δεν εκλαψε σχεδον καθολου, παρα μονο στη χαιρετουρα, απο τη ζεστη μαλλον πια, ο καιρος ηταν πολυ καλος, ο παπας (μιας και ητανε και δικος μας, θειος του αντρα μου) εξαιρετικος, κοσμος ηρθε πολυς, ακουσα πολυ καλα λογια απ' ολους, τα βαφτιστικα ηταν παρα πολυ ωραια (σημερα τα ειδα), οι νονοι πολυ καλοι, και εμεις με τον αντρα μου χαλαροι και χαρουμενοι.

Τωρα εχω ενα δωματιο γεματο δωρα τα οποια δεν εχω ανοιξει ακομα, αυριο θα το κανω, και ενα μωρο λαδωμενο, αυριο θα το κάνω κι αυτο.

Αυτο μπηκα να σας πω, φωτο δεν εχω να βαλω, ουτε εχω δει κι εγω καμια.

Φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smouts μας, να χαίρεσαι την γλυκούλα σου!!!!!

Πάντα άξιοι οι νονοί της και όπως επιθυμείτε να την δείτε την κορούλα σας. Ιλιάνα, ε; Πολύ όμορφο όνομα, μπράβο.....ΑΧ! Μακάρι του χρόνου να είναι και για εμάς τα βαφτίσια έτσι στρωτά και ήρεμα, όπως τα δικά σας!!!

Γιατί άν μου τύχει παπάς σαν αυτόν της Dimitra θα κάνω χαρακίρι!!!! Και φόνο!!!

Τέλος πάντων! Να ζήσει η μπεμπούλα!!!!:rolleyes::tongue::rolleyes::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ευχαριστω δημητρουλα μου

Και το βραδυνο παρτυ πηγε εξαιρετικα καλα, βγηκε οπως το ειχα φανταστει, ακουσα πολυ καλα σχολια και το χαρηκα πολυ. Μαζευτηκαμε και μονο φιλοι και μερικα ξαδελφια και οι κουμπαροι και περασαμε σουπερ. Μουσικη, ποτο, φαγητο. Απο το να τραπεζωνω σογια και λοιπα το προτιμησα ετσι.

4Rnfp3.png

καλα εκανες σμουτσακι κ εμεις αποφασισαμε με τον αντρα μου στο τριτο δεν εχει τραπεζια σε σογια κ τετοια.πεταμενα λεφτα τα θεωρω πλεον .θα ειμαστε οι νονοι οι γονεις μας κ τα αδερφια μας κ οι γονεις κ αδερφια νονων.πανω κατω καμια 20 ατομα δηλαδη.προτιμω ετσι παρα ολο εκεινο το πανηγυρι που ερχονται ο καθε ενας κ τραπεζωνετε ο τριτος κ πεμπτος ξαδερφος κ ο θειος του μπατζανακη της συννυφαδας!

το καλυτερο κανατε!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...