Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ελα ρε συ Δήμητρα, είναι και η τρίτη σου γέννα , θεωρητικά έχεις πάρει τον αέρα.

χαχα αστειεύομαι φυσικά , κάθε φορά είναι σαν την πρώτη , σωστά ?

χαχαχα οχι!καθε φορα ειναι χειροτερη χαχαχα αληθεια!

να σου πω παραδειγμα να καταλαβεις.περπατας σε ενα δρομο με δεμενα ματια κ ξαφνικα τσουπ πεφτεις σε μια χαραδρα κ σπας τα ποδια σου!

την επομενη φορα περπατας στον ιδιο δρομο παλι με δεμενα ματια κ ξερεις οτι σε λιγο θα πεσεις στην χαραδρα αλλα δε βλεπεις που ειναι (λογικο ειναι να φοβασαι πιο πολυ απο την προηγουμενη φορα!) και παλι τσουυυυυπ πεφτεις μεσα κ σακατευεσαι!

τελος...περπατας σε ενα δρομο με ανοιχτα πλεον ματια.βλεπεις μπροστα σου τον γκρεμο κ ξερεις οτι πας να πεσεις μεσα!!!

εεεεεεε ποτε φοβασαι πιο πολυ?:tongue::tongue::tongue:

εγω προσωπικα στο δευτερο φοβομουν πιο πολυ απο τπ πρωτο .τωρα στο τριτο εχω χ@στει πανω μου:tongue::tongue

:

με 2 γεννες χωρις επισκληριδιο κ οξεις τοκετους!στην πρωτη γεννα μεσα σε 2 ωρες εκανα διαδτολη 10!στη δευτερη γεννα μεσα σε ενα τεταρτο εκανα διαστολη 10!ειναι δυνατον?σακατευτικα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα καλό το παράδειγμα σου και κατατοπιστικό , έχεις απόλυτο δίκιο.

καλά δεν θέλω να φανταστώ τι πόνο ένιωσες. εμένα το μόνο πράγμα που μου έφερνε δάκρυα από πόνο ήταν όταν μετρούσε την διαστολή. έκλαιγα από τον πόνο και ούρλιαζα. είμαι πολύ στενή από κάτω μου είπε και ήταν και ένας σημαντικός λόγος που δεν γέννησα φυσιολογικά. το μωρό είχε κοντό ομφάλιο και σε συνδυασμό με την στενή λεκάνη δεν κατέβαινε με τίποτα. μετά από 12 ώρες αναμονής είχε μόνο 1 διαστολή. τρέλα μιλάμε. ο καρδιοτοκογράφος έδειχνε τέρμα συσπάσεις και εγώ γελούσα. η γιατρός μου έλεγε εσύ ή ανθεκτική στον πόνο είσαι ή κάτι δεν πάει καλά. που να πονέσω αφού το μωρό δεν κατέβαινε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα καλό το παράδειγμα σου και κατατοπιστικό , έχεις απόλυτο δίκιο.

καλά δεν θέλω να φανταστώ τι πόνο ένιωσες. εμένα το μόνο πράγμα που μου έφερνε δάκρυα από πόνο ήταν όταν μετρούσε την διαστολή. έκλαιγα από τον πόνο και ούρλιαζα. είμαι πολύ στενή από κάτω μου είπε και ήταν και ένας σημαντικός λόγος που δεν γέννησα φυσιολογικά. το μωρό είχε κοντό ομφάλιο και σε συνδυασμό με την στενή λεκάνη δεν κατέβαινε με τίποτα. μετά από 12 ώρες αναμονής είχε μόνο 1 διαστολή. τρέλα μιλάμε. ο καρδιοτοκογράφος έδειχνε τέρμα συσπάσεις και εγώ γελούσα. η γιατρός μου έλεγε εσύ ή ανθεκτική στον πόνο είσαι ή κάτι δεν πάει καλά. που να πονέσω αφού το μωρό δεν κατέβαινε.

Παναγία μου! Λες και ακούω τον εαυτό μου να μιλάει!!! Εγώ έκανα καρδιοτοκογράφημα και έδειχνε συσπάσεις 100% και εγώ καθόμουν και τους κοίταγα!!! Δεν είμαι στενή, αλλά ο μπέμπης είχε πάρει θέση, αλλά δεν είχε κατεβεί και επειδή έπεφταν οι παλμοί της καρδούλας του, μου τον πήραν με καισαρική.....τον τρόμο και τον πόνο τους πέρασα μετά που είχα πρόβλημα με την μήτρα μου...δεν αντιδρούσε όπως έπρεπε, δεν κατέβαινε στην θέση της και αφού μου πέρασε η αναισθησία (που την είχα κάνει μερική για να δω εαν το παιδί είναι καλά.Ποιος; εγώ; που τα κάνω πάνω μου με το παραμικρό; Ξύπνια στο χειρουργείο! Δεν υπάρχει), έρχονταν οι μαιες και μου έκαναν μαλάξεις στην τομή για να αποβάλει η μήτρα το αίμα.....Κορίτσια, λές και με περνάγανε με μαχαίρι στην κοιλιά....Αφόρητοι οι πόνοι...Για μία μέρα κάθε 10'-20' μου έκαναν αυτό το πράγμα...Να'ναι καλά ο μπεμπούλης μου τράβηξα μανούβρα....μπορεί πόνους γέννας να μην πέρασα, αλλά πιστεύω οτι αυτό μου ήταν αρκετο.....:wink::wink::wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημερα κοριτσια ....καλε σταματηστε να μιλατε για πονους τωρα ειναι τα ωραια.Δημητρα ξερεις πολυ καλα οτι οσους πονους και να περασεις οταν φερουν το μωρακι σου αγκαλια ταξεχνας ολα ομως, ετσι δεν ειναι ?

Ομως αυτη την φορα δεν θα πονεσεις καθολου , να με θυμηθεις .

Εμεις ξυπνησαμε με ορεξη παρολο που ειχαμε λιγο ανησυχο υπνο και λεμε να κανουμε αλλαγες ...ναι ναι ακομα αλλαγες , φανταστειτε τι μου εχουν φερει μια ολοκληρη μερα ανοιγα τα δωρα .

Αντε εε μολις παρετε τα ρουχαλακια σας της βαπτισης θελω φωτος ετσι ???αα πρεπει να σας βαλω και το δωματιο που εδω και κατι μηνες σας εχω υποσχεθει αλλα θα παθετε πλακα και αυτο πολυ ροζζζζ .Η ζωη μας ειναι ροζ , ροζ σαν τριανταφυλλο λαλλαλαλαλαλ, εχω κεφια ετσι ???:D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!ναι το ξερω πως τους ξεχνας τους πονους μολις παρεις αγκαλια το νινι..αλλα δε τους ξεπερνας:tongue::tongue::tongue:

σου μενουν στο μυαλο για πανταααα

επισης στο 2ο 3ο 4ο κλπ παιδι γενικα μετα το 1ο παιδι εχεις κ συσπασεις γεννας τις πρωτες 15 μερες του θηλασμου.μιλαμε καθε φορα που θηλαζεις πονας λες κ θα γεννησεις:confused: σας το λεω να ξερετε για το επομενο:rolleyes:

Holy Diver

Fairy baby, καλά, έχεις ξςφύγει εντελώς!!χαχαχα!!!και εμένα μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια και αν θα κάνω νομίζω οτι θα κάνω σαν εσένα..όχι οτι με χαλάει ο μπεμπίνος μου, βέβαια!!!!Είναι πολύ γλυκούλης και τον αγαπώ και ας τον έχει πάρει εργολαβία ο άνδρας μου.!!!!χαχαχαχα:lol:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εγω παλι οταν τυχαινει να παω εγω να παρω τα παιδια μου απο το σχολειο γιατι βλεπω οτι τα πιο ομορφα ειναι τα δικα μου?:tongue::rolleyes: ειμαι εντελως ΚΟΥΚΟΥΒΑ!:oops::oops:

Holy Diver

καλά και για μένα είναι το απόλυτο μελαχροινό αρσενικό...μετά ακολουθεί ο SAKIS!!!!!.....δεν υπάρχει πιο όμορφος μπεμπούλης πιστεύω!!!!!(ΑΑΑΛΛΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!!!):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

τον δικο μου που τον βλεπω σαν μωρουλινι να δω πως θα μου κακοφανει οταν βαλω την μπεμπα διπλα του κ τοτε θα καταλαβω οτι μεγαλωσε :rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

σε 15 μερες μπαινω στον 9ο!

βασικα ωρες ωρες με νευριαζουν τοσο πολυ.ρε συ μαλωνουν κ τρωγωνται γ@μτο!πηγαμε χτεσ μια βολτα με το αυτοκινητο κ οι 4.αυτα στα καθισματακια πισω κ να μαλωνουν ρε συ!

ραφαελα....''μαμα ο αλεξ ακουμπησε το καρεκλακι μου'' τσατ σφαλιαρα

αλεξ....''κομομου ειναι''(δικο μου) τσατ αλλη σφαλιαρα

τσιριζαν φωναζαν κλωτσουσε ο ενας τον αλλον.επειδη τα καρεκλακια ειναι το ενα τερμα δεξια κ το αλλο τερμα αριστερα με το ζορι φτανει ο ενας τον αλλο κ τεντωνονται κ φωναζουν για να χτυπηθουν

πριν λιγο παλι μαλωσαν εχω βαρεθει να χτυπιουνται πια...

η μεγαλη εντωμεταξυ εχει ενα κλαμα...που βουλωνει αυτια.χωρις πλακα αν την ακουσεις πχ εσυ που δεν εχει συνηθισει στανταρ θα παθεις εγκεφαλικο! εχει ενα δυνατο κλαμα κ μονο που την ακουω μου γυρνανε τα μυαλα,λες κ τσιριζει σε κανενα μικροφωνο...

ο μικρος παλι κλαιει με παραπονο κ καημο βαζει κ τα χερια μπροστα στα ματια κανει κ χειλια προς τα κατω κ κλαιει με ενα παραπονο λες κ τον κακομεταχειριζονται μερα νυχτα:confused:

το χειροτερο ειναι οταν πιανονται μαλλια με μαλλια κ τσιριζουν κ οι δυο,εγω φωναζω κ μετα κλαινε κ τα 2 μαζι.προσπαθω να τους χωρισω.κραταω τον εναν απο τη μια μερια την αλλη απο την αλλη μερια κ ορμανε ο ενας στον αλλον κ στην τελικη τους βαζω τιμωρια τον καθενα μονο του σε ξεχωριστα δωματια:evil::evil::evil: 5 λεπτα τη μεγαλη 3 λεπτα τον μικρο

κλαινε μεχρι να τους βγαλω αλλα αν βγουν κ ξαναορμιξουν παλι τιμωρια!αν δε πιασει κ τη 2η φορα τοτε τους κρυβω απο ενα παιχνιδι απο τα αγαπημενα τους

αν δε πιασει ουτε αυτη τη φορα παω στο μπανιο κλεινω την πορτα ριχνω στα μουτρα μου κρυο νερο κ κανω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

μετα βγαινω παω καθομαι στο σαλονι κ τα αφηνω να σκοτωνονται:evil:

Holy Diver

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Πωωωωωωωωωω!!! Τι λες τώρα;

Πανικός μιλάμε....Πωωωωωωωωωωωω μου θυμίζει εμένα με μία αδερφή μου!!!χαχαχα......

Ξέρεις τι φταίει; ("φταίει"... τέλος πάντων!!!! ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ)...έχεις κάνει 1ο κορίτσι( που σίγουρα σου έχει βγει τσουράπω) και μετά γιο.Και τώρα βγάζεις και άλλη μία..ο κακομοίρης ο μικρός σου θα είναι στην μέση...πρέπει να είναι και πιο ήσυχος από την μεγάλη, ε; ή κάνω λάθος;:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχαχα τσουραπω χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

αν εννοεις τσαουσα...ΝΑΙ!!!

κοιτα να δεις πως εχει

η μεγαλη(η τσουραπω χαχαχαχα) ειναι πρωτη στο να ανακατωνει.πχ εκει που καθεται θυμαται να παει να ανακατωσει την ντουλαπα για να βρει φουστανια!τρεχει κ τα κανει ολα μεσα σκ@τα!η ανοιγει συρταρια κ βγαζει πραγματα!

παει στο παιδικο παιρνει καμια 20 μπαρμπι σε ενα καλαθι ερχεται κ μου τις πεταει στο σαλονι.οχι δε τις παιζει απλα τις εχει στο πατωμα!!

παιρνει ενα πραγμα που ξερει οτι ο μικρος το θελει κ παει κ του το δειχνει επιδεικτικα του στυλ''κοιτα τι εχω να ζηλευεις'' τρεχε αυτος κ για να της το παρει την δερνει!

ο μικρος παλι ειναι πρωτος στην φασαρια!

δηλαδη εκει που καθεται η μεγαλη κ να μη κανει τιποτα παει αυτος κ της ορμαει χωρις λογο!της δινει καμια σφαλιαρα η της τραβαει τα μαλλια κ αρχιζει το πανηγυρι!

το κοινο τους σημειο ειναι πως και οι 2 ειναι πεισματαρικα που αν δε γινει το δικο τους κλαινε μεχρι να σκασουν

ο αλεξ αν θελει κατι κ δε του το κανω παει κ χτυπαει την ραφαελα:shock:

μια φορα της καρφωσε στο δαχτυλο ενα στυλο κ ετρεχε τοσο αιμα που νομιζα οτι εσπασε το μελανι!τελικα βλεπω το στυλο μια χαρα κ το κοκκινο ηταν το αιμα απο το δαχτυλο της κορης μου!το τι τσιριδα ακουστηκε δε το συζητω !ειναι φοβιτσιαρα στα αιματα κ στον πονο σαν εμενα αυτη...

κ τα 2 ειναι γεματα μελανιες κ γρατζουνιες κ μωλωπες.αν τα δει κ κανεις θα νομιζει οτι τα κακοποιουμε κιολας...

Holy Diver

Πωωωωωω..πάντως δεν έχεις παράπονο...έχεις δουλειά να κάνεις, να τα χωρίζεις!!! Ελπίζω με το καλό, η τρίτη να είναι κάπως ήρεμη, για να τα βγάλεις πέρα με αυτούς τους δύο!!!!χιχιχιχι....πωωωωωω, τι λές τώρα;

α, ναι, τσουράπω εδώ στην Πάτρα λέμε τις τσαπερδώνες(ούτε αυτό το καταλαβες, ε; χιχιχιχιχι!!!!), τις δυναμικές, τις τσαούσες μωρέ, ναι!!!:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...