Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρα συμφωνω σ αυτα που λες , και γω δυο φορες την εβδομαδα θα της δινω γλυκο οχι ομωςπαραπανω που βλεπω κατι αλλα παιδια τρωνε καθε μερα παγωτο ελεος.

Ζυγαρια και μεις δεν πηραμε ουτε καν μπηκα στον κοπο να ψαξω και να ασχοληθω.

Η γιατρος μου μας ειπε οτι ειναι λιγο πιο πανω απο το φυσιολογικο οι καμπυλες για τα κιλα της οποτε ετσι οπως την ειδα και η ιδια δεν θα μ αφησει να της δωσω πολυ κρεμουλα .Θα δουμε βεβαια μην λεω και πολλα.

ποσο ειναι βρε η μπουμπου?εννοω κιλα κ υψος...παντως μετα το περπατημα...ξεχνα το φαι...θα το κυνηγας για να φαει μια μπουκια!μπουκωνε το τωρα που μπορεις:lol::lol:

Holy Diver

σερρες την εκανα σε ενα εκλησακι που μαρεσε γιατι ηταν σε λοφο παρα πολυ τελεια η θεα αλλα ο παπας εντελως κανιβαλλος...:evil:

Μα, δεν το ξέρεις! Ποτέ δεν μπορείς να βρείς το τέλειο για το όποιο μυστήριο....Τι από την μαμή τι από την λεχώνα..θα γίνει κάποια στραβή....;););)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

βρε κοριτσια να σας ρωτησω εσας τα μπεμπακια σας γυρνανε απο μπρουμυτα ανασκελα?της δικιας μου δεν της αρεσει καθολου το μπρουμητα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα τωρα που ειναι 4 μηνων δεν εχουμε παει στην γιατρο , στο τελος του μηνα θα παμε .Ζυγαρια δεν εχω σπιτι οτι μου πει η γιατρος

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα παλι κ τα 2 γυρνουσαν μπρουμυτα κ μετα εκλαιγαν γιατι ηθελαν να γυρισουν ανασκελα .μολις τα γυρνουσα ανασκελα ξαναγυρνουσαν μπρουμυτα κ παλι εκλαιγαν γιατι ηθελαν ανασκελα:shock::shock: γυρω στον 4ο μηνα αρχισαν να γυρνανε μονα τους κ ηρεμισα:tongue:

Holy Diver

φαιρουλα,μην ανησυχεις καλε...μια χαρα θα ειναι η Ανδριαννα!!Εδω η γιατρος μας δεν ανησυχει για την δικια μου που ειναι 7.5 κιλα,η μικρη σου που φαινεται οτι ειναι μια χαρα απο τις φωτο θα εχει προβλημα???

και κρεμες υπαρχουν χωρις ζαχαρη...οποτε δεν θα υπαρχει θεμα,να ειναι καλα οι holle!!

οσο για το μπρουμυτα η μικρη μου τρελλαινεται για αυτη την σταση αλλα ακομη δεν γυρναει μονη της.Κραταει ομως το κεφαλακι της...σημαια μιλαμε το χελωνακι:tongue:

Δημητρα,χωσε λεμε στους ανεγκεφαλους!!!καλα κανεις και τους την λες οταν πρεπει..για να ξερουν οτι δεν ειναι ολοι ηλιθιοι!!!Και κατι ακομη,αν θες μου λες...εκεινη η ρημαδονονα της κουκλας σου τελικα σας πηρε κανενα τηλεφωνο ή το μικρουλι σου ειναι ακομη στεναχωρημενο???

χαχαχα α ρε μαρσυ τη θυμασαι ακομα τη νονα ε...οχι αγαπη μου!ουτε τηλ πηρε ουτε κ τιποτα εστειλε...εγω την πηρα σημερα τηλ γιατι γιορταζε το κοριτσακι τους.δηλαδη η ανηψια μου(Σοφια) κ δε με ρωτησε καν τι κανει το βαφτηστηρι της...ε καλα οκ την εχω ξεγραψει...χτες μιλησα με τον αδερφο μου κ του μιλησε κ η κορη μου λιγο.χαρηκε το καημενο..!

Holy Diver

ναι την θυμηθηκα σημερα την κυρια γιατι ημουν στο θεμα με τις βαφτισεις και νονους/νονους και μιας και στο αλλο πλεον δεν σε βρισκουμε ειπα να ρωτησω τι γινεται και πως νιωθει η μικρουλα σου!!κριμα μωρε το κοριτσακι σου και φαινεται τοσο ευαισθητο.Θα ειχα εγω ενα τετοιο βαφτηστηρακι να λαχταραει για μενα και θα το εγραφα???Ε,με τιποτε ομως

Διαφημίσεις

μαλλον το βαρεθηκε..ξερω γω?δε ξερω τι να υποθεσω παντως θα την βγαλω κ απο το μυαλο της κορης μου..

και ναι το καλο μου ειναι ευαισθητουλι κ ναζιαρικο το γατουλινι!

Holy Diver

καλα θα κανεις Δημητρα,

ετσι πρεπει,να θωρακισεις το παιδι σου απεναντι στην αδιαφορια της.Καλα,τωρα βλεπω...σε 7 εβδομαδες γεννας-ας μην δηλητηριαζουμε αλλο την σκεψη σου με ανοητους ανθρωπους!!!!!Αντε,μονο θετικες σκεψεις!!!

φιλακια στα μικρα ναζιαρικα μωρα σου..καληνυχτα!!!

τι κάνουν τα κορίτσια εδώ? ξενύχτι ?

εμείς μόλις ήρθαμε από έξω , ο μπέμπης ήταν στην μάνα μου και τον φέραμε εδώ χωρίς να ανοίξει βλέφαρο.

Μαρσυ μου για τα ρούχα της βάφτισης και εμένα μου αρέσουν τα λευκά αλλά εμείς είμαστε αγοράκι και δεν γίνεται να φοράμε λευκό πουκάμισο, λευκό παντελόνι ,λευκή γραβάτα και λευκό σακάκι. Θα είμαστε σαν κρέμα παγωτό. Τα φορεματάκια των κοριτσιών είναι ένα κομμάτι και υπέροχα λευκά.

Όσο για την βάφτιση εμείς θα κλάψουμε στάνταρ στο άλλαγμα. Και εδώ στο σπίτι πλαντάζουμε ρε παιδί μου , δεν θέλει να ζορίζεται καθόλου. Και όταν έχει να βάλει και δέκα ρούχα , ώρε μάνα μου τι έχει να γίνει. Με τον κόσμο δεν έχει πρόβλημα ίσως γιατί είναι μικρός ακόμα. ΟΙ νονές είναι αδερφές μου που τις βλέπει καθημερινά οπότε ελπίζω να μην κλάψουμε πολύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ελα ρε συ Δήμητρα, είναι και η τρίτη σου γέννα , θεωρητικά έχεις πάρει τον αέρα.

χαχα αστειεύομαι φυσικά , κάθε φορά είναι σαν την πρώτη , σωστά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...