Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

επισης δε μπορω να καταλαβω την εμμονη να μη τρωει ενα μωρο κρεμα (αν δεν ειναι παχυσαρκο).απο την κρεμα κανενα μωρο δεν εγινε παχυσαρκο.αντιθετα παχυσαρκα γινονται απο τις γιαγιαδες:rolleyes: αν εχει μια γιαγια κ το μπουκωνει ανα 1 ωρα τοτε ναι θα γινει παχυσαρκο.κ τι εγινε που ο γιος μου ετρωγε 2 πιατα φαριν λακτε στην καθισια?12 κιλα ειναι κ ειναι 2.5 ετων με υψος 98 εκ.ψιλος κ λεπτος.ακτινογραφια:rolleyes:αν το παιδι γινει παχυσαρκο γιατι το μπουκωνουν με πατατακια σοκολατες κ αηδιες η φαριν λακτε φταιει...?:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω-πω, ρε Δήμητρα...Πώς τα θυμάσαι όλα αυτά με την σειρά; Εγώ δεν μπορώ να τα συγκρατώ έτσι. Τα γράφω σε χαρτί!!!χιχιχι...μπράβο βρε....:P:p:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

και εγώ αυτό λεώ από μνήμη σκίζεις Δήμητρα

εμάς δεν μας έκανε καθόλου θέμα αλλά ούτε και εμείς ρωτήσαμε , ξεχάσαμε

στην επόμενη επίσκεψη θα είμαστε μια εβδομάδα πριν γίνουμε 5 να δούμε θα μας πει τίποτα ? Γιατί είναι και παραδοσιακός γιατρός αν και πολύ νέος.

Τώρα τρελάθηκε με την εκκλησία , πήγε ο μπαμπάς μου να ρωτήσει αν τελικά μπορούμε να στολίσουμε και είπε κατηγορηματικά όχι γιατί η εκκλησία δεν είναι λέει πανηγύρι θαρρείς και τα 150 ευρώ που ζητάμε μετά δεν την κάνουν , και αν γίνεται λέει τα ρούχα να τα έχουμε λευκά , άκου τώρα , γιατί το μωρό είναι αγνό και ο σταυρός να μην είναι περίεργος ή στραβός. Τι να πω ρε παιδιά μετά φταεί ο κόσμος που απομακρύνεται από τις εκκλησίες .

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι επρεπε να το χειριστεις αλλιως...οκ θα συμφωνουσα με ολα αυτα αλλα θα του ελεγα ''δε πιστευω να θες κ λεφτα μετα?δε σε πληρωνει το κρατος???οκ το παιδι αγνο το μυστηριο αγνο η εκκλησια οικος θεου αλλα τα ευρουλακια τα τσεπωνεις ε?'' ειχα κανει θεμα εγω στη βαφτιση της μεγαλης που γυρισε κ ζητησε 200 ευρω πριν 4 χρονια.τον εκανα ξεφτιλα.κ δεν εδωσα κ τιποτα.

σωπα ρε!με 200 ευρω πηρα στο παιδι μου ενα σωρο πραγματα!κ δε τα χαρισα στον τραγοπαπα!του ειχα σουρει ενα σωρο!''τι σοι εκπρωσοπος του θεου εισαι?ζηταει ο θεος λεφτα για να γινεις ''παιδι του''???υποτιθεται οτι εισαι εδω για να τελεις το εργο του θεου κ εσυ ζητας λεφτα γιαυτο????το κρατος δε σε πληρωνει???'' μετα αρχισε να μου λεει για τα φωτα κ το νερο κ λαμακιες.200 ευρω του λεω πληρωνω ΔΕΗ για 2 μηνες κ εσυ θες για 1 ωρα?ο αντρας μου ελεγε σιγα σιγα''δωστου τα 200 ρεζιλι θα γινουμε'' σωπα ρε λεω δωσε στον παππουλη 5 ευρακια για το φως που εκαψε σε μια ωρα...του πεταξα ενα δεκαρικο κ του λεω ''τα αλλα 5 κρατα τα για τη βενζινη που εκαψε η μερσεντεζαρα σου !φιλοπτωχε εκπροσωπε..'' ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΩ ααα δε μπορω εγω τα λεω....οταν βλεπω οτι ο αλλος με κοροιδευει μεσα στα μουτρα ΔΕΝ αντεχω!

Holy Diver

Διαφημίσεις

εγω παντως θα την αποφυγω την κρεμουλα , θα κοιταξω να της δινω πολυ λιγο γιατι παχαινει αφηστε που θα της την τρωω εγω περισσοτερο ;);) Η πεθερα μου ευτυχως οταν την κραταει της δινει φαγητο μολις πεινασει δεν της δινει παραπανω .Μια μερα την πιεσε να φαει και της φωναξα και εβαλε μυαλο .:D Αφηστε το εχω λιγο αγχος με το θεμα φαγητο και πεθερα αλλα δεν θελω να την παω στο παιδικο απο τοσο μικρη , απο του χρονου ισως.

Σημερα καναμε και πολλες αλλαγες παλι , εχω φτιαξει και την γκαρνταρομπα της και για του χρονου :DΜονο που πρεπει να φτιαξω ντουλαπες γιατι της εχω ολες χαλια και δεν τις ειχα κανει οταν ημουν εγκυος που επρεπε .

Αυτα τα νεα ααα και στον οαεδ τελικα ειχαν κανει λαθος οι βλακες .Μονο για να τρεχουμε μας εχουν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Δήμητρα μου πολύ καλά τα λες , δεν φτάνει που εμείς αποδίδουμε κανονικότατα ΦΠΑ ενώ αυτοί τις πάπιες δεν φτάνει που θέλουν 0,20 λεπτά το φθηνότερο κεράκι και πολλά άλλα θέλουν και λεφτά για να τελέσουν το έργο τους. Αυτό που τάχθηκαν να υπηρετήσουν. Γαιδούρια όλοι τους είναι η ντροπή της Χριστιανοσύνης μας. Στον γάμο μου οι αδερφές -κουμπάρες μου έδωσαν 150 ευρώ και τώρα πάλι τα ίδια ? Και έχουν και άποψη ?

Φαιρύ μου όσο για το φαγητό να μην σε αγχώνει καθόλου να ξέρεις ότι το μωρό δεν πρόκειται να φάει σταγόνα παραπάνω από όσο θέλει το ίδιο. Ακόμα και αν θελήσεις να του δώσεις λιγότερο θα κλαίει συνέχεια από πείνα. Ο γιατρός μου είπε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να κάνεις δίαιτα σε ένα μωρό. Τι να του κόψεις μου λεει τα goodies ? Γάλα πίνει το μωρό. Άσε που ο δικός μου όσο και να θέλω δεν υπάρχει περίπτωση να φάει παραπάνω. Ακόμα και αυτό που τρώει από δική του λαιμαργία το βγάζει με το ρέψιμο. Τώρα για τις κρέμες δεν ξέρω τι να πω. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα. Εμείς πάντως με το γάλα παίρνουμε καλά κιλά. 8.200 ήταν σήμερα που τον ζύγισα. Δεν έχω ζυγαριά βέβαια γιατί ο γιατρός δεν με άφησε να πάρω. Μου είπε θα τρελαθείς. Θα τον ζυγίζουμε στο ιατρείο μου είπε. Και εν μέρη έχει δίκιο. Είναι παραδοσιακός γιατρός στα περισσότερα, ακόμα και όταν το κάνω μπάνιο το νερό μου λεει με τον αγκώνα να το τσεκάρω, άσε τα θερμόμετρα και τις βλακείες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω ειμαι της αποψης οτι ενα μωρο και ενα παιδι πρεπει να τρωει απο ολα κ με μετρο..κ τη σοκολατα του θα φαει(οχι το βρεφος αλλα για μεγαλυτερο λεω) κ γω τους δινω κιντερ 2 φορες τη βδομαδα απο 2 ραβδακια τη φορα .κ το καλοκαιρι τρωγανε παγωτο 2 φορες τη βδομαδα κ το κεικ τους θα φανε κ τη φετα με τη μαρμελαδα αλλα με ΜΕΤΡΟ.δεν νομιζω οτι ειναι καλο να στερουμε απο τα παιδια κ μολις βλεπουμε καραμελα να κανουμε σαν το διαολο στο λιβανι:tongue: πιστευω πως η στερηση φερνει αντιθετα αποτελεσματα.οταν το παιδι παει σχολειο θα πεσει με τα μουτρα στα σοκολατοειδη απο το κυλικειο γιατι τα στερηθηκε!το εχω παθει γιαυτο το λεω:tongue: δε με αφηναν ουτε σοκολατα ουτε τιποτα παρομοιο.:rolleyes:

οσο για τα βρεφακια ΓΝΩΜΗ μου ειναι πως μια κρεμουλα την ημερα δε τα κανει παχυσαρκα.αλλωστε 200 θερμιδες εχει μονο η μεριδα..!

Holy Diver

επισης δε μπορω να καταλαβω την εμμονη να μη τρωει ενα μωρο κρεμα (αν δεν ειναι παχυσαρκο).απο την κρεμα κανενα μωρο δεν εγινε παχυσαρκο.αντιθετα παχυσαρκα γινονται απο τις γιαγιαδες:rolleyes: αν εχει μια γιαγια κ το μπουκωνει ανα 1 ωρα τοτε ναι θα γινει παχυσαρκο.αν το παιδι γινει παχυσαρκο γιατι το μπουκωνουν με πατατακια σοκολατες κ αηδιες η φαριν λακτε φταιει...?:tongue:

το ιδιο ειπε και η γιατρος μας!!οτι μιας κι η μπεμπα δεν ειναι παχυσαρκη δεν πρεπει να αφησουμε το ρυζαλευρο κλπ.

εμάς δεν μας έκανε καθόλου θέμα αλλά ούτε και εμείς ρωτήσαμε , ξεχάσαμε

στην επόμενη επίσκεψη θα είμαστε μια εβδομάδα πριν γίνουμε 5 να δούμε θα μας πει τίποτα ? Γιατί είναι και παραδοσιακός γιατρός αν και πολύ νέος.

Τώρα τρελάθηκε με την εκκλησία , πήγε ο μπαμπάς μου να ρωτήσει αν τελικά μπορούμε να στολίσουμε και είπε κατηγορηματικά όχι γιατί η εκκλησία δεν είναι λέει πανηγύρι θαρρείς και τα 150 ευρώ που ζητάμε μετά δεν την κάνουν , και αν γίνεται λέει τα ρούχα να τα έχουμε λευκά , άκου τώρα , γιατί το μωρό είναι αγνό και ο σταυρός να μην είναι περίεργος ή στραβός. Τι να πω ρε παιδιά μετά φταεί ο κόσμος που απομακρύνεται από τις εκκλησίες .

ναι,ροουζ ετσι ειναι με τα ρουχα και τον σταυρο...εμενα ομως δεν με χαλαει γιατι θελω να ειναι λευκο το ρουχαλακι και απλος-χρυσος ο σταυρος.Οποτε δεν θα εχω προβλημα.Κι αν δεν θελουν στολισμο...μα καθολου δεν με νοιαζει αληθεια..θα στολισω στο τραπεζι που θα εχω τον κοσμο.Οσο για χρημα..θα δωσω οσο θελω εγω ετσι για την ενισχυση του ναου και για κανεναν αλλο λογο!Ασε γιατι κι εγω τσαντιζομαι οταν ζητανε!Μεχρι τωρα βεβαια δεν αντιμετωπισα προβλημα

εγω παντως θα την αποφυγω την κρεμουλα , θα κοιταξω να της δινω πολυ λιγο γιατι παχαινει αφηστε που θα της την τρωω εγω περισσοτερο ;);) Η πεθερα μου ευτυχως οταν την κραταει της δινει φαγητο μολις πεινασει δεν της δινει παραπανω .Μια μερα την πιεσε να φαει και της φωναξα και εβαλε μυαλο .:D Αφηστε το εχω λιγο αγχος με το θεμα φαγητο και πεθερα αλλα δεν θελω να την παω στο παιδικο απο τοσο μικρη , απο του χρονου ισως.

fairουλα,μην ανησυχεις καθολου.Συμφωνω κι εγω με την ροουζ απο κατω,ετσι ακριβως ειναι κι η δικια μου.πινει οσο αυτη θελει κι οτι κατεβαζει απο λαιμαργια μετα το βγαζει:rolleyes:7500 κιλα ειναι,μεσα στις καμπυλες για τον μηνα της!!

Φαιρύ μου όσο για το φαγητό να μην σε αγχώνει καθόλου να ξέρεις ότι το μωρό δεν πρόκειται να φάει σταγόνα παραπάνω από όσο θέλει το ίδιο. Ακόμα και αν θελήσεις να του δώσεις λιγότερο θα κλαίει συνέχεια από πείνα. Ο γιατρός μου είπε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να κάνεις δίαιτα σε ένα μωρό. Τι να του κόψεις μου λεει τα goodies ? Γάλα πίνει το μωρό. Άσε που ο δικός μου όσο και να θέλω δεν υπάρχει περίπτωση να φάει παραπάνω. Ακόμα και αυτό που τρώει από δική του λαιμαργία το βγάζει με το ρέψιμο. Τώρα για τις κρέμες δεν ξέρω τι να πω. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα. Εμείς πάντως με το γάλα παίρνουμε καλά κιλά. 8.200 ήταν σήμερα που τον ζύγισα. Δεν έχω ζυγαριά βέβαια γιατί ο γιατρός δεν με άφησε να πάρω. Μου είπε θα τρελαθείς. Θα τον ζυγίζουμε στο ιατρείο μου είπε. Και εν μέρη έχει δίκιο. Είναι παραδοσιακός γιατρός στα περισσότερα, ακόμα και όταν το κάνω μπάνιο το νερό μου λεει με τον αγκώνα να το τσεκάρω, άσε τα θερμόμετρα και τις βλακείες.

εγω ειμαι της αποψης οτι ενα μωρο και ενα παιδι πρεπει να τρωει απο ολα κ με μετρο..κ τη σοκολατα του θα φαει(οχι το βρεφος αλλα για μεγαλυτερο λεω)δεν νομιζω οτι ειναι καλο να στερουμε απο τα παιδια κ μολις βλεπουμε καραμελα να κανουμε σαν το διαολο στο λιβανι:tongue: πιστευω πως η στερηση φερνει αντιθετα αποτελεσματα.οταν το παιδι παει σχολειο θα πεσει με τα μουτρα στα σοκολατοειδη απο το κυλικειο γιατι τα στερηθηκε!το εχω παθει γιαυτο το λεω:tongue: δε με αφηναν ουτε σοκολατα ουτε τιποτα παρομοιο.:rolleyes:

οσο για τα βρεφακια ΓΝΩΜΗ μου ειναι πως μια κρεμουλα την ημερα δε τα κανει παχυσαρκα.αλλωστε 200 θερμιδες εχει μονο η μεριδα..!

συμφωνω απολυτα!!!

γεια σας και πάλι....

Dimitra83 εάν του τα είπες έτσι του παπά ν'αγιάσει το στόμα σου....άντε μωρε δεν ντρέπονται. Πας να κάνεις ένα από τα πιο σοβαρά μυστήρια και σου ζητάνε ό,τι θέλουνε, ανάλογα τις παραξενιές τους και μετά βλέπεις τον παπά, όπως εδώ στην Πάτρα να μιλάει στο κινητό παράλληλα με το μυστήριο..!!!!!:mad::-x:-x Μωρε, θα τον είχα κρεμάσει ανάποδα. Παιδάκι μου, σε βάζουν και κάνεις κάτι σκέψεις και δεν πρέπει. Για το παιδί σου, πρέπει η ψυχή σου να είναι ήρεμη και όχι να χορεύεις όπως θέλει ο κάθε τραγο-παπας, Θεε μου συγχώρα με!!!Ε μα! Κι εγώ τα χώνω έτσι, αλλά έχω και τον άνδρα μου,που είναι πιο ήρεμος (αυτός σε βάζει στη θέση σου με τα λόγια, δεν τσακώνεται. είναι ακριβώς το αντίθετο από εμένα)και μου βάζει φρένο. Ότι "άστο, ρε παιδί μου, κάνε την δουλειά σου και γράφτους στα παλιά σου τα παπούτσια!!!" ε, όχι! κάποιοι το χρειάζονται το μπινελίκι τους!!!

Rosebaby αυτό μου λέει και εμένα η γιατρός για τις ζυγαριές. Ότι θα μουρλαθώ. Και έτσι είναι, γιατί εγώ αγχώνομαι εύκολα....:wink::wink::wink:

Στις υπόλοιπες χαιρετίσματα......:-):-):-):-)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παστακια κ ετσι του τα ειπα κ χειροτερα γιατι δε τα θυμαμαι κ ολα!!!επισης στην βαφτιση η κορη μου ηταν 11 μηνων κ ειχε σπαραξει στο κλαμα.σε ολες τις φωτο το μωρο εχει πριστει εχει παραμορφωθει απο το κλαμα!εκανε 5-6 φορες εμετο απο το κλαμα κ της κοβοταν η ανασα κ μελανιαζε!οταν τελειωσε η βαφτιση κ την ντυσαμε το μωρο τεντωνε τα χερακια να ερθει σε μενα κ σπαραζε κανοντας εμετο:-( πηγα να την παρω κ ερχεται ο παπας ''δε μπορεις να την παρεις αν δε δωσω αδεια εγω!πρεπει να την εχει η νονα!'':evil::evil::evil::evil:

κ σαν να μην εφταναν αυτα αντι να μου δωσει την κ@λοαδεια τι εκανε?αρχισε να βγαζει λογο!!!!ελεοςςςςςςς???αρχισε να λεει για την καινουρια μοδα να κανουν τα ζευγαρια παιδια πριν το γαμο κ οτι αυτο δεν ειναι χριστιανικο κ ενα σωρο παπαριες κ το μωρο να ουρλιαζει κ να πνιγεται κ να τεντωνεται να ερθει σε μενα κ να την κραταει η νονα με χιλια ζορια για να μη της πεσει!ε δεν αντεξα του λεω''οκ μας τα πες τελειωνε τελειωνε'' αρπαζω το μωρο που κοντευε να λιποθιμσει!ουτε αδεια περιμενα ουτε τιποτα α σιχτιρ πια...μια ωρα εκλαιγε!απο τη στιγμη που ξεκινησε το μυστηριο δε σταματησε το κλαμα!μαλλον ειχε δει τοσο κοσμο γυρω της κ τρομαξε?δε ξερω!!!

στο γιο μου καμια σχεση παντως.ο παπας εκεινος δε ζητησε τιποτα.ειπε να δωσουμε κατι ΑΝ θελουμε κ οσα θελουμε κ του εδωσα 50 ευρω.κ ουτε λογο εβγαλε ουτε ομιλιες!ο μικρος παλι δεν εβγαλε κιχ στη βαφτιση.ισως επειδη ηταν κ πιο μικρος?7 μηνων.δε ξερω παντως την ευχαριστηθηκα τη βαφτιση του.ενω στης κορης μου ημουν να σκασω!

Holy Diver

Dimitra μου, αν και δεν τα ξέρω καλά, νομίζω οτι λετσι έπρεπε. Η μητέρα παίρνει το παιδί από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά...αλλά για τα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ούτε κι εγώ θα άφηνα το παιδί μου να πλαντάξει από το κλάμα για να βγάλει τον λόγο του ο παπάς! Έλεος! :confused::confused::confused:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

το ξερω οτι πρεπει να δωσει ο παπας την αδεια αλλα ρε συ το μωρο ηταν ετοιμο να σκασει!αφου δεν εχω ουτε μια φωτο της βαφτισης στολισμενη!ειναι σε ολες μελανιασμενη πρισμενη με σαλια να τρεχουν κ κλαιει!δηλαδη δε μπορουσε να δωσει την αδεια να παρω το μωρο κ μετα να βγαλει λογο?ελεος πια...γιαυτο το αρπαξα!κ μια χαρα εκανα :rolleyes: αφου κ το βιντεο της βαφτισης μισο το ειδα!δεν αντεξα να το δω ολοκληρο.δε το εχω δει ποτε!δεν εχω ξαναδει κανενα απο τα μωρα μου να κανει ετσι...φαντασου...αυτο ηταν κακοποιηση δεν ηταν βαφτιση...3 φορες ειπε το πιστευω ο παπας αλλες 3 εβαλε να το πει η νονα εκανε οτιδηποτε για να καθυστερησει την βαφτιση λες κ γουσταρε που εκλαιγε το μωρο

Holy Diver

Δημητρα συμφωνω σ αυτα που λες , και γω δυο φορες την εβδομαδα θα της δινω γλυκο οχι ομωςπαραπανω που βλεπω κατι αλλα παιδια τρωνε καθε μερα παγωτο ελεος.

Ζυγαρια και μεις δεν πηραμε ουτε καν μπηκα στον κοπο να ψαξω και να ασχοληθω.

Η γιατρος μου μας ειπε οτι ειναι λιγο πιο πανω απο το φυσιολογικο οι καμπυλες για τα κιλα της οποτε ετσι οπως την ειδα και η ιδια δεν θα μ αφησει να της δωσω πολυ κρεμουλα .Θα δουμε βεβαια μην λεω και πολλα.

Πω πω Δημητρα τι βαπτιση ηταν αυτη? που την εκανες?

Εμας κοριτσια δεν εδωσε κανεναν λογο ο παπας , και ηταν παρα πολυ καλος μαζι της .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...