Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

στη βαφτιση του γιου μου μια φιλεναδα της πεθερας μου εφερε δωρο στο μωρο ενα παντελονι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μεγεθος M!!!χωρις πλακα!ηρθε κατι μερες μετα τη βαφτιση (ηταν καλεσμενη αλλα στα βαφτισια ειχε ερθει με αδεια χερια!)κ ημασταν στην πεθερα μου κ μου λεει παρε κ αυτο ενα δωρακι για το μωρο:shock: ανοιγω κ τι να δω!ηταν καμπαρντινε υφασμα με τσεπες στα πλαινα χακι χρωμα!αφου το δοκιμασα κ μου επεφτε!!!ερχεται η πεθερα μου στο δωματιο κ της λεω ''καλα μας δουλευει οτι ειναι για το μωρο???αυτο ειναι απο γυναικεια!!!'' ο μικρος ηταν 7 μηνων!!! η πεθερα μου ''σσσσ μη λες τιποτα '' τι λες καλε που δε θα πω!:evil:το φορεσα βγαινω στην αυλη που καθοταν κ της λεω μεγαλο μου ειναι κυρα Γιωτα το S επρεπε να παρεις..

ΥΓ Α ΕΙΧΕ Κ ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΩ 7 ΕΥΡΩ !

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια φιλη μου οταν ειχε γεννησει της εφεραν δωρο στο νοσοκομειο ενα αρκουδακι.αυτη που της το εφερε ειχε 2 παιδια ενα ηταν κατι μηνων κ το αλλο 2 ετων.κ οταν εφυγε η φιλη μου τι να δει?το αρκουδακι ειχε ξεραμενα φαγητα επανω.δηλαδη ελεος.καλυτερα να μη παω τιποτα δωρο κ να πω θα στο φερω αλλη φορα κ να παρω δωρο αργοτερα παρα ετσι ρε παιδια.εγω ντρεπομαι αληθεια.κ δωρο οταν ειναι να παρω ντρεπομαι να παρω απο τα καλαθια γιατι λεω μπορει ο αλλος να το εχει δει κ να ξερει!αντε να πω οτι μου φερνει καποιος που δεν εχει λεφτα κατι τετοιο οκ αλλα οταν ξερω οτι ο αλλος ειναι μια χαρα οικονομικα κ μου φερνει τετοια τοτε τσατιζομαι!

οπως για τη γυναικα του αφεντικου του αντρα μου που ειπα πιο πριν...δηλαδη απο τη μια μου λεει ''απορω πως ζητε χωρις να εχετε καμερες στο σπιτι να βλεπετε τι κανουν τα παιδια στο αλλο δωματιο τσ τσ απορω!'' και μου το παιζεις πλουσια κυρα και υψηλη κοινωνια κ απο την αλλη μου φερνεις ρουχα απο τα εγγονια σου με τρυπες κ λεκεδες?α σιχτιρ μωρη:tongue:

Holy Diver

Fairy baby,το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές αυτό που λές με τα δώρα....

Καλά Dimitra83, σοβαρολογείς με την γυναίκα του αφεντικού σου; ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ γύφτοι!!!

Ρε, παιδάκι μου κι εμείς δεν έχουμε λεφτά, αλλά ο άνδρας μου είναι τόσο "ψωνισμένος" με το θέμα οτι δηλαδή να μην μας συζητάνε να φύγουμε κύριοι που πάμε πάντα με καλά δώρα, όχι ακριβά, αλλά και όχι δώρα που δεν τα προσέχεις....έτσι από πείσμα, γιατί 1ον τον τιμάς τον άλλο και 2ον δεν είναι ωραίο να κάνεις πράγματα που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.......ΠΩΠΩΠΩΠΩ τι κόσμος!!!!:|:neutral::|:neutral:

Marsolan μου, αλήθεια το λές οτι τρώμε καλά; Άντε γιατί το έχω άγχος....Βέβαια όποιος έρχεται να τον δει, μου λέει οτι έχει "ξεγυρίσει" αρκετά....αλλά το παλεύω, ρε γαμώτο. Του δίνω 15'+15' στήθος+60-100μλ ξένο.....οτι τα έχω παίξει εντελώς και τσαντίζομαι εύκολα, ενώ ο άνδρας μου έχει πιο πολλή υπομονή (τον αλλάζει, τον κοιμίζει ό,τι ώρα και να είναι), ενώ εγώ συνέχεια νυστάζω...ίσως επειδή έχω ακόμα χαμηλό αιματοκρίτη(πέρασα μία άσχημη φάση με την καισαρική άστα!δεν αντέδρασε η μήτρα όπως έπρεπε και έχασα πάρα πολύ αίμα....αφού τις πρώτες μέρες είχα αιματοκρίτη 21-22!!!) Τώρα έχω 30.....Μπορεί να φταίει αυτό....Εμ, κι επειδή δεν τον θήλασα τις 3 πρώτες μέρες, μου'χει κολλήσει στο μυαλό και σε κάθε γεύμα τον θηλάζω+του δίνω και συμπλήρωμα, για να μην αδυνατίσει!!!!!Λες κι είμαστε σε πόλεμο+φοβάμαι μην δεν μου φάει το παιδί (μακρυά από εμάς!!!!):(:(:(:(:(:(

vanilitsa-bebis καλά, αυτό που λές οτι δεν σας ευχήθηκαν είναι καθαρά απάνθρωπο+πράξη ζήλιας....και εγώ το ίδιο αντιμετώπισα με μερικούς ή από την άλλη μας ευχήθηκαν αλλά πολύ ψυχρά και τυπικά!!!Σκάσε το γελάκι σου, ρε ηλίθιε!!!Δεν θα σου κοστίσει....άι στο καλό...ΕΓΩ; Θα έδινα τέτιοα δικαιώματα εγώ; και δεν το έπαιρνα ίσια για την θάλασσα;Και να μην σε γουστάρω, θα φερθώ τόσο κιουρία, από εγωισμό, για να σε σκάσω....!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

η γυναικα του αφεντικου του αντρα μου ειναι παστακια.κ οχι οτι δεν εχει λεφτα...δε ξερουν τι εχουν!αλλα γιαυτο κ ξεφτυλιζονται ετσι...οταν ο αλλος εχει ακινητα καταθεσεις σε ελβετια βιλες ξενοδοχεια μαγαζια αυτοκινητα κλπ κλπ κ σου φερνει ενα φτηνιαρικο πραγμα μεταχειρισμενο η των 5 ευρω η απο το 1 ευρω(ναι εχουμε κ εδω 1 ευρω μαγαζια χαχα)ε γινεται καραγκιοζης...μια φορα ειχε στειλει τον αντρα μου στο φαρμακειο να παρει κατι χαπια για το αφεντικο του κ ειχε ρεστα 2 λεπτα κ ο αντρας μου δε τα πηρε κ το αφεντικο φωναζε ''κ γιατι δε τα πηρες δεν εκτιμας το χρημα '':shock::shock:

μια αλλη φορα παλι εφυγε βιαστικα για δουλεια ο αντρας μου κ ξεχασε κ τα τσιγαρα του κ ξεχασε να παρει κ λεφτα .οποτε ειπε στο αφεντικο του αν γινεται να του δωσει 4 ευρω να παρει τσιγαρα κ του να του παει τα λεφτα αυριο.ε αυτος του εδωσε.την αλλη μερα ο αντρας μου πληρωνοταν αλλα επειδη ειναι κ ξεχασιαρης ξεχασε να του παει τα 4 ευρω!κ τι εκανε το αφεντικο ...αντι να του δωσει 1800 ευρω του εδωσε 1796 :shock::shock: λες κ ειχαμε αναγκη εμεις τα 4 ευρω κ θα του τα τρωγαμε κ γιαυτο του τα εκοψε απο το μηνιατικο μη τυχον κ τα χασει!αλλα θα μου πεις γιαυτο κανουν περιουσιες!!!

α κ μια αλλη φορα τον πληρωσε 10 ευρω λιγοτερα σαν προστιμο επειδη ο αντρας μου ειπε εναν συναδελφο ''μ@λακ@'΄' οχι σε φασαρια αλλα για πλακα εκει που μιλουσαν..ε ρε γυφτιεεεες...κ ο αντρας μου του ειπε ''οκ αφου εχεις αναγκη τα δικα μου τα 10 ευρω τοτε κρατησε τα!''

Holy Diver

Dimitra83, εντάξει...μ'εχεις καλύψει....Να το χαίρεστε το αφεντικό σας..αλλά να σου πώ, πόσους έχω δει κι εγώ...από τα 19 δουλεύω και έχουν δει τα μάτια μου!!!!!εδώ ο άλλος, βρε, με έστελνε για τις δουλειές του με το δικό μου αυτοκίνητο και λόγος για βενζίνες!!!και όχι 1-2 φορές στο 8ωρο, αλλά και4-5...λές κι έκαιγε νερό το αυτοκίνητο..αλλά ας όψεται η ευλογιά που λένε!!!! και η άλλη; αντί να κάνω δουλειές γραφείου, όπως είχαμε συνεννοηθεί, μ'έστελνε στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της.Κι επειδή ήμουν μικρούλα τότε(στα20-21) δεν μιλούσα και πήγαινα.....τι να πεις!!!εμ, έτσι σιγά σιγά έχω γίνει "ξινή" στην δουλειά και κάποια πράγματα δεν τα δέχομαι πλέον και ο άλλος το ψιλο-καταλαβαίνει, να σου πώ, από το ύφος μου και μόνο πια!!!!ΤΕΕΕΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....:?:-?:?:-?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ετσι ειναι ρε συ.παρτακιδες ολοι τους.ξεχασαν τα δικα τους οταν ηταν απλοι εργαζομενοι κ την εχουν δει ολοι πολυ μαω μαω!!!εκει ειναι που νευριαζω...ειδικα με ατομα που δε γεννηθηκαν πλουσιοι αλλα εγιναν στην πορεια κ ξερουν πως ειναι να εισαι μισθωτος κ να τα βγαζεις περα με το μισθο σου μονο κ σε κοιτανε με ενα υφος λες κ εισαι κατωτερος.λες κ τα λεφτα σε κανουν ανωτερο.ισα ισα αυτοι οι λεφταδες-τσιγγουνιδες(απαισιος συνδιασμος) ρεζιλευονται με τις γυφτιες που κανουν...

Holy Diver

Κοπέλα μου,αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Οι νεόπλουτοι!!!Γιατί γνωρίζουν ή την φτώχεια ή το να περνάς άνετα, αλλά όχι πλούσια και φοβούνται να ξανα-γυρίσουν σε αυτό. Οι πλούσιοι-πλούσιοι δεν θα ασχολούνταν τόσο με εμάς που είμαστε πιο απλοί, δεν θα μας έδιναν καν σημασία. Γιατί με τόσα χρήματα που έχουνστην κατοχή τους εγώ κι εσύ με τα 1000 ευρώ μικτό μισθό πχ τους φαινόμαστε μυρμηγκάκια.........:o:o:o

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

οντως...καλα λες!!!δε το ειχα σκεφτει ετσι..απλα πιστευα πως οι ''νεοπλουτοι'' επρεπε να ειναι πιο ''ανθρωποι'' γιατι εχουν ζησει κ την κακια πλευρα...οπως το αφεντικο του αντρα μου.ο ιδιος λεει οτι ηρθε γερμανια με δανεικο σακακι γιατι δεν ειχε λεφτα να αγορασει κ με τρυπια παπουτσια.κ δουλευε σερβιτορος κ ανοιξε με δανειο αργοτερα ενα μικρο μαγαζακι μια τρυπα με σουβλακια κ γυρο κ απο εκεινο το μαγαζακι ηταν τυχερος κ πηγαν καλα οι δουλειες κ σιγα σιγα το μεγαλωνε κ το εκανε εστιατοριο!κ απο τοτε κονομισε κ τα πολλα τα φραγκα...θα μου πεις εστρωσε τον απαυτο του δε του τα χαρισαν .ναι φυσικα κ μπραβο του αλλα εφοσον ξερει πως ειναι κ η ''αλλη'' πλευρα θα επρεπε να ειναι πιο ''ανθρωπος''κ αυτος κ ολοι τους...

Holy Diver

Κοίταξε να δεις...επειδή κι ο άνδρας μου, πριν περάσει δημόσιο(είναι τώρα 2 χρόνια, αλλά σκέψου είναι 31 χρονών και δούλευε από τα 15 του!!!) δούλευε σε τέτοιες επιχειρήσεις και με τέτοια αφεντικά, πρέπει να σου πω οτι σας καταλαβαίνουμε απόλυτα...κι επειδή πιστεύω οτι του άνδρα σου του βγαίνει η ψυχή, να του πεις να θυμάται οτι ειδικά το συγκεκριμένο αφεντικό τον βλέπει σαν σκουλήκι(συγνώμη που σου τα λέω έτσι, αλλά κατά την άποψή μου, έτσι είναι) και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να τον εκτιμήσει αυτόν ή την δουλειά του. Γι' αυτό να κοιτάει να βγάζει την βάρδιά του, να παίρνει τα λέφτα του και γειά σας!!! Γιατί δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά έχει το χειρότερο είδος αφεντικών, αυτών που έχουν δυσκολευτεί και έχουν ξεχάσει.....:mad::mad::mad:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ετσι οπως τα λες ειναι...ο δικος μου ειναι κ χαζοφιλοτιμος κ ενω τον εχει για μαγειρα παει κ τους κανει κ μερεμετια!τζαμπα φυσικα!το αφεντικο εχει σπιτι ακριβως πανω απο το μαγαζι κ εκανε το σπιτι ανακαινηση κ ποιον εβαλε να του κουβαλησει τα επιπλα?τον αντρουλη μου!:evil:στο τζαμπα!καλα του λεω για μαγειρα δε σε εχει?τι δουλεια εχεις να κουβαλας τα παλιοεπιπλα του!!!ελεος πια...κ γενικως τον εχει τρεξει κ αλλες φορες για θεληματα!ο δικος μου παλι παει...εγω θα ειχα μαλωσει 100 φορες!η αληθεια ειναι οτι 2 φορες παραιτηθηκε κ τον επαιρνε τηλ κ ερχοταν απο το σπιτι κ τον παρακαλουσε σαν βρεγμενη γατα.αλλα δεν αλλαζει...του ειπα να απαιτησει ενα ολοκληρο ρεπο!δεν εχει ολοημερο ρεπο!!δουλευει καθε μερα απο τις 10.30 ως τις 15.00 κ μετα απο τις 17.00 ως τις 12 το βραδυ .σχεδον 12 ωρες!κ οταν εχει ρεπο παλι δουλευει 18.00-22.30!ειναι δυνατον>???του λεω να απαιτησει ΟΛΟΚΛΗΡΟ!το δικαιουται!με 3 παιδια κ χωρις ενα ρεπο της προκοπης ειναι δυνατον???τον εχει ξεζουμισει...ο μονος λογος που καθεται ειναι οτι πληρωνει καλα (1800 ενω αλλοι δινουν 1300.φυσικα εχει κ 300-400 φαγητα τη μερα...μεριδες..χωρια οι σαλατες ορεκτικα κλπ..κονομαει τρελα)κ παντα μα παντα στην ωρα του.5 χρονια δε του εχει αργησει την πληρωμη ουτε μια μερα ειλικρινα.αλλα σε ολα τα αλλα ειναι εντελως καφρος:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Τι να σου πω ρε Dimitra83; Απορώ με την υπομονή σας!!! Και με 3 παιδιά τι να κάνετε, ρε γαμώτο!!!Και είναι και καλός άνθρωπος απ'ό,τι καταλαβαίνω ο άνδρας σου....άστα χέστα..και εμένα έτσι ήταν...πιο πολύ σε καφετέριες και παράλληλα ΤΕΙ...θυμάμαι έφτιαχνε καφέδες και το βιβλίο του δίπλα να διαβάζει για να πάρει το πτυχίο...και δούλευε σε όλους αυτούς τους π@π@ρες για να βγάλουμε τα χρέη μας πέρα....και να κάνει υπομονή, γιατί εγώ είμαι πολύ στενάχωρη, για να μην με παίρνει από κάτω, γιατί περάσαμε και δύσκολα οικονομικά μιας και ξεκινήσαμε μόνα μας(όχι οτι είχαμε πρόβλημα από τις οικογένειές μας, απλά δεν μπορούσαν να μας βοηθήσανε).....αλλά τι να σου λέω εσένα; και εσύ αγώνα δίνεις!!!!Υπομονή.....:|:-|:|:-|

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

σε καταλαβαινω γιατι κ μεις μονοι μας φτιαχτικαμε εδω.21 χρ ηρθαμε κανεναν δεν ειχαμε εκτος απο μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του μπαμπα μου .σε μια τρυπα μεναμε μεχρι να γινει η κορη μου 6 μηνων.ενα υπνοδωματιο ενα μπανιο κ σαλονοκουζινα ειχε.κ καλοριφερ μονο στο υπνοδωματο κ στο μπανιο.κανεις δε μας πηρε ουτε επιπλα ουτε τιποτα.ακομα δοσεις πληρωνουμε.κ αυτοκινητο κ επιπλα κ τα παντα ολα μονοι μας.γιαυτο κανει υπομονη κ ο αντρας μου σαυτον...εγω επειδη δε κρατιεμαι κ ειμαι κ γλωσσου δε θα αντεχα...η θα ειχα παραιτηθει η θα με εδιωχνε!δε μπορω να μη μιλαω οταν βλεπω αδικια ...πρεπει να τα πω:rolleyes:

Holy Diver

καλημερα...φτιαχνω καφε...........που ειστε καλε ολες??????

Dimitra kai pastakia ,,το ξενυχτησαμε βλεπωωωωωωωωωω!!!αχ κοριτσια αν δεν παλεψουμε μονοι μας....μας τρωνε λαχανο,ολες οι δουλειες τα ιδια ειναι!!!

και μεις μονοι μας τα πηραμε τα πραγματακια μας για να μην εχουμε αναγκη κανεναν!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

και ξαναεπανερχομαι στο θεμα κρεμες!!!ρυζαλευρο μας ειπε ο doctor με βανιλια για αρχη μολις κλεισει τον 4ο μηνα???

εσας βρε κοριτσια δεν σας εχει πει τιποτα ακομη???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα , βανιλίτσα δεν μας έκανε θέμα ακόμα για τίποτα άλλο εκτός γάλα

και εγώ θέλω να ξέρω από πότε ξεκινάνε ? Μια πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου που το κοριτσάκι της είναι 3 μήνες μεγαλύτερο μου είπε ότι αυτή ξεκίνησε τις κρέμες από τον 5 αλλά επειδή λέει εμάς το γάλα μας βάζει καλά κιλά μάλλον θα μας το αργήσει λίγο είπε. Τώρα τι να πω, είναι και στον γιατρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...