Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

θηλάζεις αποκλειστικά ? δεν δίνεις καθόλου συμπλήρωμα ?

να προσπαθείς να ενεργοποιείς το στήθος σου ώστε να παράγει περισσότερο γάλα.

αν ο μικρός δεν μπορεί να τραβήξει κάνε το με το θήλαστρο ανά 3 ώρες περίπου.

Έτσι το στήθος δεν θα αδρανοποιείτε και θα έρχεται περισσότερο γάλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θηλάζεις αποκλειστικά ? δεν δίνεις καθόλου συμπλήρωμα ?

να προσπαθείς να ενεργοποιείς το στήθος σου ώστε να παράγει περισσότερο γάλα.

αν ο μικρός δεν μπορεί να τραβήξει κάνε το με το θήλαστρο ανά 3 ώρες περίπου.

Έτσι το στήθος δεν θα αδρανοποιείτε και θα έρχεται περισσότερο γάλα.

ναι θηλαζω αποκλειστικα,χθες βραδυ μονο του εδωσα 40 γρ ξενο γιατι δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει

ο μικρος τρωει κανονικα στο στηθος αλλα προφανως επειδη τον παιρνει ο υπνος δεν χορταινει με αποτελεσμα να ειναι νηστικος,να ξυπναει πολυ γρηγορα για να ξαναφαει και να του δημιουργει μια γκρινια ολο αυτο

χθες επειδη πονουσαν οι θηλες λογω του οτι ετρωγε πολυ συχνα,εβγαλα με το θηλαστρο....φαντασου οτι το βραδυ εφαγε απο το στηθος,εφαγε τα 70 γρ που ειχα βγαλει με το θηλαστρο,ξαναεφαγε απο το στηθος και εντελει αφου ειδα οτι προσπαθουσε να κοιμηθει και δεν μπορουσε του εδωσα 40 γρ ξενο...μετα κοιμηθηκε σαν πουλακι ενα 3ωρο

76IGp3.png

ο θηλασμός είναι δύσκολο κεφάλαιο δεν το συζητώ, ειδικά μέχρι να στρώσει το στήθος σε ποσότητα και να φτιάξει το μωρό ένα πρόγραμμα. θέλει υπομονή αφάνταστη και αντοχή.

εγώ δεν είχα κανένα από τα δύο και σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του μωρού που ακόμα και με το μπουκάλι μου κάνει κόλπα τρελά.

είναι δύσκολο μωρό στο φαγητό, εκεί που λες οκ έστρωσε τώρα και τρώει ήρεμα εκεί σου βγάζει κάτι παραξενιές απίστευτες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα. Σήμερα θα έρθει η σύμβουλος θηλασμού γιατί ξαφνικά η μικρή παίρνει λιγότερο βάρος και το στήθος μου το νιώθω άδειο :(. Αχ δεν το πιστεύω να έκανα τόσο κόπο με το θηλασμό και να χαλάσει τώρα :(:(:(

Θα σας πω νέα μόλις μπορέσω. Ευχηθήτε να μας πάνε όλα καλά και να βρούμε τι φταίει... Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου μου μην στεναχωριέσαι από τώρα, θα σου πει η σύμβουλος αν φταίει κάτι

μπορεί να είναι κάτι παροδικό, έχεις από εμένα όλη την θετική ενέργεια

θα περιμένουμε νέα σου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ...τι γινεστε??πως πανε τα ξενυχτια και τα πρωινα ξυπνηματα????????????

εμεις στανταρ πλεον ...εγερτηριο στις 6.....με κατι ενδιαμεσα κλαματακια οπου πεφτει πιπιλα και κουνημα και παλι νανι!!!

σημερα πηρα και ενα λαδακι για την νινιδα!θα του το βαλω γιατι εχει αρκετη το μαναρι μου..και ενω καθε βραδακι τον λουζω και τον μπανιαριζω δεν λεει να φυγει!!!

Ο θηλασμος κοριτσια θελει πολυ δυναμη και αντοχη....δεν το συζητω...προσφερει πολλα και ανανττικαταστατα....αλλα αν το παιδι δεν χορταινει ειναι αμαρτια να πειναει την σημερον ημερα!!!!!!!!!!ρωτατε και ξαναρωτατε τον παιδιατρο σας:rolleyes:, αν το γαλα σας δεν επαρκει ...συμπληρωματακι!!!!

εμενα ο μικρος μου αν και ειχα πολυ γαλα δεν τον επιανε και ουρλιαζε νυχτα μερα....

κοριτσια ...τους φορατε πλεον ολοσωμα κορμακια το απογευματακι???εγω στις βολτουλες μας τις απογευματινες...(με το καροτσι πλεον)του βαζω ελαφρια κορμακια μακρυμανικα...λετε να ζεστενεται:rolleyes:???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Μιλάμε είμαι κομμάτια...ο μπέμπης πάλι άλλαξε το πρόγραμμά του και κουράζομαι τόσο πολύ......μάλλον τελικά είμαι πολύ καλομαθημένη.....Ρε κορίτσια, από το ένα γεύμα στο άλλο περνάνε 4 ωρούλες, που την μία τρώμε από το στήθος της μαμάς(30')+αλλάγη πάνας (γύρω στα 2'-5')+ τρώμε και 100μλ συμπλήρωμα, φεύγει η μία ώρα.Άλλη μία με δύο ώρες κάνει να κοιμηθεί, μία ξυπνάμε μία κοιμόμαστε......Μήπως πεινάει παραπάνω, ρε γμτ; Τι στο καλό; Θα πάρω και την παιδίατρο, αλλά μην το έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς;......

Α! Ξέχασα να σας πω!!! Σήμερα κλείνουμε ένα μήνα!!!!Χρόνια μας πολλάάάάάάάάάάάά!!!(χιχιχι, εμείς τα λέμε μόνοι μας)....άντε να σαραντήσουμε!!!! Να βγω από το σπίτι, έχω φάει τον άνδρα μου στην γκρίνια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σας κοριτσια , εμενα μειωνεται το γαλα μου , ημικρη δεν καθεται και με το θηλαστρο βγαζω λιγο .Τουλαχιστον ας παρει μερικα αντισωματα γιατι εχω πολυ γερα.

Σημερα τα εχω παιξει , με τον οαεδ εκαναν λαθος και μου εγραψαν οτι το εξαμηνο ξεκιναει απο τον οκτωμβριο ως το μαρτιο αλλα μου φανηκε περιεργο γιατι η αδεια μου τελειωνει τωρα .Πως γινεται να ισχυει μετα απο εναν μηνα ? και αυτο τον μηνα ποιος τον καλυπτει ? και αν κανουν λαθος θα το χασω?ουφ παλι τρεξιμο αυριο

Εν το μεταξυ πηγα να κανω και αλλαγες και τι να πω μερικοι ειναι πολυ ξεφτιλες , μου πηραν πραγματα απο προσφορες και δεν γινονται αλλαγες και να φανταστειτε οτι εδωσα για το συγκεκριμενο ζευγαρι 100 ευρω πριν ενα μηνα για την βαπτιση τους . μη σας πω οτι ισως ειναι και δωρο δικο τους που δεντοθελαν .Ελεος τι να πω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

α καλα απο γυφτιες αλλο τιποτα!εμενα οταν γεννησα τον γιο μου??ηρθε σπιτι η γυναικα του αφεντικου του αντρα μου !μιλαμε για τρελλα λεφτα!μαγαζια στη γερμανια μαγαζια στην ελλαδα σπιτια βιλες ξενοδοχεια καταθεσεις στην ελβετια ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ!!και τι μου εφερε???2 σακουλες ρουχα....μεταχειρισμενα απο τα εγγονια της!μου το ειπε κιολας καταμουτρα!!!αφου της ειπα ''επειδη δεν ειχες που να τα πεταξεις τα εφερες σε μενα|?'''δηλαδη η γυφτια δεν εχει ορια...10 ευρω δεν ειχε να παρει ενα φορμακι εστω της προσφορας?να τα χεσω τα εκατομμυρια μετα...

Holy Diver

καλησπερα κοριτσια ...τι γινεστε??πως πανε τα ξενυχτια και τα πρωινα ξυπνηματα????????????

εμεις στανταρ πλεον ...εγερτηριο στις 6

κοριτσια ...τους φορατε πλεον ολοσωμα κορμακια το απογευματακι???εγω στις βολτουλες μας τις απογευματινες...(με το καροτσι πλεον)του βαζω ελαφρια κορμακια μακρυμανικα...λετε να ζεστενεται:rolleyes:???

γεια σου βανιλιτσα!κι εμεις κλασσικα εχουμε ξυπνημα στις 4.5 με 5..ασε,τι να κανουμε!!υπομονη!!

εγω της φοραω μακρυμανικα μπλουζακια με παντελονακι ή κοντομανικο φορμακι κι απο πανω ζακετουλα και παντελονι και απο φουστανακια εχω κοντομανικα και μακρυμανικα βαμβακερα πλεκτουλια και ποδαρακι γυμνο αλλα με καλτσακι στην πατουσα!εχει δροσισει οποτε δεν το ρισκαρω να τη κυκλοφορω οπως το κατακαλοκαιρο!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Μιλάμε είμαι κομμάτια...ο μπέμπης πάλι άλλαξε το πρόγραμμά του και κουράζομαι τόσο πολύ......μάλλον τελικά είμαι πολύ καλομαθημένη.....Ρε κορίτσια, από το ένα γεύμα στο άλλο περνάνε 4 ωρούλες, που την μία τρώμε από το στήθος της μαμάς(30')+αλλάγη πάνας (γύρω στα 2'-5')+ τρώμε και 100μλ συμπλήρωμα, φεύγει η μία ώρα.Άλλη μία με δύο ώρες κάνει να κοιμηθεί, μία ξυπνάμε μία κοιμόμαστε......Μήπως πεινάει παραπάνω, ρε γμτ; Τι στο καλό; Θα πάρω και την παιδίατρο, αλλά μην το έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς;......

Α! Ξέχασα να σας πω!!! Σήμερα κλείνουμε ένα μήνα!!!!Χρόνια μας πολλάάάάάάάάάάάά!!!(χιχιχι, εμείς τα λέμε μόνοι μας)....άντε να σαραντήσουμε!!!! Να βγω από το σπίτι, έχω φάει τον άνδρα μου στην γκρίνια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παστακια,μια χαρα τρωει το 30 ημερων μωρο σου...ανα 4ωρο και παραπονιεσαι???:D:Dεμενα η δεσποινις 4 μηνων και τρωει ανα 2.5-3 ωρες και το θεωρω πολυ καλο.Δεν συζηταω οταν καμια φορα κανει 4 ωρες..παρτυ!!

με το καλο να σαραντισετε!!

Γεια σας κοριτσια , εμενα μειωνεται το γαλα μου , ημικρη δεν καθεται και με το θηλαστρο βγαζω λιγο .Τουλαχιστον ας παρει μερικα αντισωματα γιατι εχω πολυ γερα.

Εν το μεταξυ πηγα να κανω και αλλαγες και τι να πω μερικοι ειναι πολυ ξεφτιλες , μου πηραν πραγματα απο προσφορες και δεν γινονται αλλαγες και να φανταστειτε οτι εδωσα για το συγκεκριμενο ζευγαρι 100 ευρω πριν ενα μηνα για την βαπτιση τους . μη σας πω οτι ισως ειναι και δωρο δικο τους που δεντοθελαν .Ελεος τι να πω.

fairy μου,ετσι ειναι τι νομιζες???ο,τι ολοι σκεφτονται οπως εσυ??δυστυχως εγω εχω καταλαβει οτι ολοι κοιτανε την παρτη τους και το πορτοφολι τους...πανε για τα τυπικα και νομιζουν οτι κατι καταφερνουν.Ιδιως σε μωρο δεν θα πηγαινα ρουχα απο προσφορα εκτος αν ηταν κατι πολυ σουπερ και ημουν σιγουρη οτι δεν επαιζε να το αλλαζαν.

ετσι δεν κανουν και στους γαμους???και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν και γουστο ρε γαμωτο...και χαλια και να μην μπορεις να τα αλλαξεις!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειναι ολοκαθαρα αγοριστικο , ελεος , ειναι ενα τζιν και ενα t shirt τι γυφτοι , εγωπαντα κανω δωρα ωστε να μην ξεφτυλιζομαι οταν τα αλλαζουν ας πουμε εχω τωρα να παω σε δυο βαπτισεις δεν κανω δωρα δικα μου και ας εχουν την ιδια ηλικια , και μονο η ημερομηνια στο καρτελακι τα λεει ολα.

Εμας ναι τωρα στηριζεται πολυ καλα , αλλα δεν της αρεσει να καθεται μπρουμητα καθολου.

Εσας καθεται ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

η δικια μου στηριζει πλεον τελεια το κεφαλακι της και μπρουμυτα οταν τη βαζω της αρεσει αλλα δεν την αφηνω πολλη ωρα...τι πλακα εχουν ομως!Σαν τα χελωνακια που βγαινει το κεφαλακι απο το καβουκι:P:p:p:p

καλα απο γυφτιες αλλο τιποτα...εσεις λετε για τα δωρα...εδω εμας ουτε να μας ζησει το μπεμπε δεν ευχηθηκαν μερικα ξαδερφια που δεν εχουν ακομη μωρακι...:shock:τι να πεις ....λες και φταιμε εμεις.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

στη βαφτιση του γιου μου μια φιλεναδα της πεθερας μου εφερε δωρο στο μωρο ενα παντελονι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μεγεθος M!!!χωρις πλακα!ηρθε κατι μερες μετα τη βαφτιση (ηταν καλεσμενη αλλα στα βαφτισια ειχε ερθει με αδεια χερια!)κ ημασταν στην πεθερα μου κ μου λεει παρε κ αυτο ενα δωρακι για το μωρο:shock: ανοιγω κ τι να δω!ηταν καμπαρντινε υφασμα με τσεπες στα πλαινα χακι χρωμα!αφου το δοκιμασα κ μου επεφτε!!!ερχεται η πεθερα μου στο δωματιο κ της λεω ''καλα μας δουλευει οτι ειναι για το μωρο???αυτο ειναι απο γυναικεια!!!'' ο μικρος ηταν 7 μηνων!!! η πεθερα μου ''σσσσ μη λες τιποτα '' τι λες καλε που δε θα πω!:evil:το φορεσα βγαινω στην αυλη που καθοταν κ της λεω μεγαλο μου ειναι κυρα Γιωτα το S επρεπε να παρεις..

ΥΓ Α ΕΙΧΕ Κ ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΩ 7 ΕΥΡΩ !

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...