Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ε κλασσικα, τις πιο ακαταλληλες ωρες

Ρε κορίτσια, και εγώ θα το πάρω κάπως έτσι το μειωμένο....μόνο που δεν θα είναι σε ώρες, αλλά θα το πάρω μία μέρα την εβδομάδα....έτσι κανόνισα με την δουλειά μου....να σας ρωτήσω; αν δεν το έχεις "ξοδέψει" (όπως εμείς) μπορούν να σε διώξουν;

τι εννοεις αν δεν το εχεις ξοδεψει? νομιζω δεν μπορουν να σε διωξουν μεχρι το παιδι να γινει ενος ετους.

κι εγω παντως που το παιρνω μια μερα την εβδομαδα το εχω ευχαριστηθει πολυ.

και να ξερεις οτι παιρνοντας το ετσι, σου βγαινει και μια μερα παραπανω το μηνα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε κλασσικα, τις πιο ακαταλληλες ωρες

τι εννοεις αν δεν το εχεις ξοδεψει? νομιζω δεν μπορουν να σε διωξουν μεχρι το παιδι να γινει ενος ετους.

κι εγω παντως που το παιρνω μια μερα την εβδομαδα το εχω ευχαριστηθει πολυ.

και να ξερεις οτι παιρνοντας το ετσι, σου βγαινει και μια μερα παραπανω το μηνα.

Ρε παιδί μου, ξέρω οτι το μειωμένο ισχύει για 30 μήνες....τώρα που θα παίρνω 1 μέρα την εβδομάδα πώς θα βγεί; Δηλαδή πότε θα λήξει; Ακόμα αν μπορείς να μου πείς, επειδή την άδεια του 2011 δεν την χρησιμοποιήσα, την έχω αφήσει άθικτη, αυτό επηρρεάζει το μειωμένο, γιατί ο προϊστάμενός μου μού έλεγε κάτι τρελά οτι δηλ θα την χάσω λόγω μειωμένου ωραρίου...κάτι τέτοιο μην σου πώ ψέματα....γίνεται αυτό; χάνω την μία άδεια λόγω της άλλης; και αν ναι,με διώχνουν έτσι κι αλλιώς στον χρόνο πάνω κι ας μην έχω εκτίσει το μειωμένο; Συγνώμη αν σε τρέλανα στις ερωτήσεις, αλλά ανησυχώ πολύ για την δουλειά μου και (όπως όλοι και όλες μας) δεν μπορώ να την χάσω, γιατί ήδη έχουμε πάάάρα πολλές υποχρεώσεις με τον άνδρα μου.....:cry::cry::cry::cry:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

διαβασε στην προηγουμενη σελιδα που εγραψα για το μειωμενο, εκει θα καταλαβεις. και οτι αλλο θες ξαναρωτα με οπου δεν σε καλυψουν αυτα που εγραψα

το μειωμενο ισχυει 30 μηνες αν παιρνεις 1 ωρα την ημερα

αλλες εναλλακτικες ειναι

1 χρονος 2 ωρες την ημερα και αλλοι 6 μηνες 1 ωρα την ημερα. Εκει διαλεγεις πως θα παρεις τα δυωρα (καθε μερα θα φευγεις νωριτερα, ή μια μερα την εβδομαδα)

4Rnfp3.png

πρωτα παιρνεις ολες τις αδειες που δικαιουσαι και μετα γυρνας στη δουλεια. Την αδεια του 2010 (μαλλον εννοεις) πρεπει να την παρεις κολλητα με την αδεια του ΙΚΑ και μετα να επιστρεψεις. Αυτο το μηνα θα χασεις το μειωμενο σου γιατι ειπαμε. Μειωμενο παιρνεις εφοσον δουλεψεις. Και να αρρωστησεις 2 μερες, αυτες τις δυο μερες χανεις το μειωμενο σου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smoutsaki για το μειωμενο ισχυει οτι ή το παιρνεις σε 3.5 μηνες αδειες πριν το εξαμηνο ή το κανεις μετα το εξαμηνο

Το δικαιουσαι μετα το εξαμηνο .

Καλα παστακι τι περνας , αγχωθη και μονο που σε σκεφτηκα .Δυστυχως δεν ειναι ολα ονειρικα στον ιδιωτικο τομεα .σημερα ειμαστε και αυριο δεν ειμαστε .Κανεις και ενα παιδι και νομιζουν οτι το κανεις για να καθεσαι ελεος δηλαδη .εκνευριζομαι με τους κομπλεξικους .

Ευτυχως το αφεντικο μου καταλαβαινει γιατι ειχε τραβηγματα με την γυναικα του .Οι αλλοι δεν ξερω , αν και να σου πω χεστηκα τι σκεφτονται .Για μενα αυτες οι στιγμες με την κορη μου ειναι ανεκτιμητες.

Και αν θελουν ας μουκανουν και καμια στραβη , δεν μασαω , ειμαι ικανη να φωναξω τον οαεδ αν με κρατανε περισσοτερο απο οτι πρεπει .Το εχουν βρει ολοι να εκμεταλευονται τους υπαλληλους τους γιατι το εχουν αναγκη .

Παντως γινονται συνεχεια ελεγχοι απο οσο ξερω .Σκεφτομουν να παω να τους βοηθησω γιατι γινεται χαμος αλλα δεν θα κανω την χαρη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσακια,

ειμαι τα κομματια μου σημερα!χτες η μικρη μου εκανε την νυχτα μερα!να ηταν λογω των εμβολιων,τι να πω???

λιγο πριν την παρει ο υπνος εκλαιγε σπαρακτικα,εφτασε η ωρα που κουραστηκε μετα απο τοσο κλαμμα,εγειρε κι επινε γαλα με κλειστα ματια το ατιμο στις 24.00 τα μεσανυχτα.Και μετα ειχαμε εγερτηριο 3.30-6.30 οπου εκατσε ξυπνια και λαλαγε μεχρι τις 8 το πρωι:confused::confused:με πεθανε το ατιμο,πρωτη φορα τετοια κασκαρικα!!!!!και μετα τα ιδια...ελεεεεεοοςςςς μαρη Πηνελοπη,μην μου το ξανακανεις αυτο!!!!

χαπινες μπορω να σε καταλαβω,ω ναι!

κατα τα αλλα,βαριεμαι τρελλα σας το ειπα???

και για καλο και για κακο ρωτα κι ενα λογιστη, θα ξερει να σου πει πιο σιγουρα

Smouts μου σ'ευχαριστώ πολύ.Σου έστειλα πμ. όποτεθές απάντα μου.

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Smoutsaki για το μειωμενο ισχυει οτι ή το παιρνεις σε 3.5 μηνες αδειες πριν το εξαμηνο ή το κανεις μετα το εξαμηνο

Το δικαιουσαι μετα το εξαμηνο .

Καλα παστακι τι περνας , αγχωθη και μονο που σε σκεφτηκα .Δυστυχως δεν ειναι ολα ονειρικα στον ιδιωτικο τομεα .σημερα ειμαστε και αυριο δεν ειμαστε .Κανεις και ενα παιδι και νομιζουν οτι το κανεις για να καθεσαι ελεος δηλαδη .εκνευριζομαι με τους κομπλεξικους .

Ευτυχως το αφεντικο μου καταλαβαινει γιατι ειχε τραβηγματα με την γυναικα του .Οι αλλοι δεν ξερω , αν και να σου πω χεστηκα τι σκεφτονται .Για μενα αυτες οι στιγμες με την κορη μου ειναι ανεκτιμητες.

Και αν θελουν ας μουκανουν και καμια στραβη , δεν μασαω , ειμαι ικανη να φωναξω τον οαεδ αν με κρατανε περισσοτερο απο οτι πρεπει .Το εχουν βρει ολοι να εκμεταλευονται τους υπαλληλους τους γιατι το εχουν αναγκη .

Παντως γινονται συνεχεια ελεγχοι απο οσο ξερω .Σκεφτομουν να παω να τους βοηθησω γιατι γινεται χαμος αλλα δεν θα κανω την χαρη .

Να σου πω κάτι: εγώ δουλεύω σε πολυ-εθνική και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το πρόβλημα! Μου έχουν πει οτι είμαι πολύ καλή σε αυτά που μου έχουν δώσει να κάνω, αλλά κάποιοι "μεγάλοι" δεν με συμπάθησαν και θέλουν να με διώξουν...Λές και τρώω από την τσέπη τους ρε γμτ!!!

Ξέρεις τι στεναχώρια έχω περάσει; Γιατί είναι πολύ καλή δουλειά με καλές αποδοχές και έχω παλέψει πάρα πολύ γι'αυτή....τώρα με το παιδί να δω πως θα μου φέρονται και τι θα γίνει....θα το παλέψω πάλι...ΑΜΑΝ:cry::cry::cry:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια,

ειμαι τα κομματια μου σημερα!χτες η μικρη μου εκανε την νυχτα μερα!να ηταν λογω των εμβολιων,τι να πω???

λιγο πριν την παρει ο υπνος εκλαιγε σπαρακτικα,εφτασε η ωρα που κουραστηκε μετα απο τοσο κλαμμα,εγειρε κι επινε γαλα με κλειστα ματια το ατιμο στις 24.00 τα μεσανυχτα.Και μετα ειχαμε εγερτηριο 3.30-6.30 οπου εκατσε ξυπνια και λαλαγε μεχρι τις 8 το πρωι:confused::confused:με πεθανε το ατιμο,πρωτη φορα τετοια κασκαρικα!!!!!και μετα τα ιδια...ελεεεεεοοςςςς μαρη Πηνελοπη,μην μου το ξανακανεις αυτο!!!!

χαπινες μπορω να σε καταλαβω,ω ναι!

κατα τα αλλα,βαριεμαι τρελλα σας το ειπα???

Α! Τέλεια, μία από τα ίδια, μόνο που είμαστε πιο μικρούληδες!!! Το ωράριο μας είναι 02.00-06.00-10.00-14.00-18.00-22.00 και πάει λέγοντας με κάποια σκαμπανεβάσματα ενδιάμεσα λόγω μικρών κολικών στην λιλιπούτεια κοιλίτσα μας...Πάντως, είναι φοβερό, ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να σου τραντάζει το νευρικό σύστημα και να το δικαιολογείς(γιατί αυτό είναι η αλήθεια) οτι δεν φταίει, γιατί δεν καταλαβαίνει.....Μου το λέγανε και μου φαινόταν βουνό, αλλά τελικά στο δικό σου παιδί όσο κακομαθημένος και να είσαι, σου βγαίνει η υπομονή εκ του φυσικού....και μετά γίνεται 2 μέτρα (να'ναι καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου) και σου λέει την τελευταία, πρώτη..!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παστακι , μερικες μεγαλες εταιρειες το εχουν συστημα να διωχνουν οσες ειναι εγκυες ή γυρνανε μετα απο την γεννα .Η toi moi το κανει αυτο .Δεν ξερω για ποιον λογο .Προφανως τους συμφερει να εχουν νεο προσωπικομε μικροτερο μισθο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Παστακι , μερικες μεγαλες εταιρειες το εχουν συστημα να διωχνουν οσες ειναι εγκυες ή γυρνανε μετα απο την γεννα .Η toi moi το κανει αυτο .Δεν ξερω για ποιον λογο .Προφανως τους συμφερει να εχουν νεο προσωπικομε μικροτερο μισθο .

Σοβαρά μιλάς; Ναι, αλλά έτσι όπως το λές πρέπει να τισ πληρώνει, γιατί δεν δικαιούνται να διώχνουν πριν κλείσει χρόνο το μπεμπέ.Τουλάχιστον αυτό ξέρω..Τι άνθρωποι, ρε παιδί μου!!! Και τι να κάνουμε; Να μην κάνουμε οικογένειες; οχι, σε εμένα είχε στραβώσει το κλίμα από πριν, γιατί με είχαν σαν συμβασιούχα και υπολόγιζαν να με διώξουν, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και με μονιμοποιήσανε, αλλά το "θα σε διώξουμε" αιωρείτο συνέχεια στον αέρα, όπως και να φερόμουν....ήμουν πάντα το μαύρο πρόβατο, χωρίς να το θέλω.....αν δεν σε συμπαθήσουν από την αρχή....Τέλος πάντων, τους έγραψα και έμαθα να ζω με αυτή τη συμπεριφορά....και το μπεμπέ μου το έπιασα δύσκολα και άν το ήξεραν αυτοί θα με είχαν διώξει νωρίτερα...τέλος πάντων, δεν θέλω να τα θυμάμαι.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημέρα , εγώ ανοίγω το φόρουμ σήμερα, τα νέα μας είναι τα ίδια

ο μικρός μόλις κοιμήθηκε για πρωί αφού ξύπνησε στις 9, χθες είχαμε μόνο μία στάση για φαγητό στις 5:30. Από την μία λέω άντε να σταματήσουμε αυτό το πράγμα και να κοιμάται μια και έξω μέχρι το πρωί και από την άλλη είναι 2-3 γεύματα επιπλέον που αν τα κόψει τι θα γίνει ? Το καλύτερα θα ήταν να τρώμε πιο αραιά αλλά μεγαλύτερες ποσότητες. Μάλλον το στομάχι μας δεν είναι τόσο μεγάλο για να χωράει περισσότερο γάλα από 150 γρ. και έτσι πεινάμε συχνά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα ροουζ μου...κι εμενα πριν λιγο κοιμηθηκε απο τις 8 το πρωι που ξυπνησε

εχω θεμα με το φαγητο του,το μωρο δεν χορταινει και δεν μπορει να κοιμηθει,ειναι γκρινιαρης πολλες μερες τωρα και το διαπιστωσα μολις χθες οτι φταιει αυτο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...