Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα αυτό ξανά πες το , αλλά και εσύ μην φοβάσαι καθόλου , αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται όχι εσύ. τα δικαιώματα είναι δικαιώματα

τι θα πει να ντρέπεσαι ? μην είσαι χαζή

κι ομως δεν μπορω....ασε που προ κουμπαριας δεν ειχα θεμα,μετα τη κουμπαρια ομως ξεχασε τα παντα δωρο χριστουγεννων,πασχα ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάτσε γιατί τώρα θα με τρελάνεις , δεν παίρνεις καθόλου δώρα ? το Πάσχα , τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι ?

φετος δεν τα πηρα......γι'αυτο σκεφτομαι να αλλαξω και δουλεια,αλλα εδω τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα

απο δουλειες στην περιοχη χειμωνα καλοκαιρι ειναι δυσκολο να βρεις

το 99% ειναι δουλειες σεζον,παιρνεις καλυτερα λεφτα και βγαινει σχεδον το ιδιο σαν να δουλευεις ολο το χρονο

αλλα εκει εχω αλλες ευκολιες ,οταν χρειαζεται να φυγω ή να μην παω στη δουλεια δεν μου δημιουργουν προβλημα

76IGp3.png

νιου χρησιμοποιεις καθολου θηλαστρο?

στις αρχές που δεν τράβαγε καθόλου η μικρή το χρησιμοποιούσα ανα 3ωρο για της δίνω (μου εχανε βάρος) και για να αυξήσω την παραγωγή. Πλέον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Τρώει μόνο από το στήθος και μόνο άν θέλουμε να βγούμε κάπου που δε θα μπορώ να τη θηλάσω και δεν έχω σκεφτεί να ξεπαγώσω γάλα γιατί έχω φτιάξει τράπεζα στην κατάψηξή μου, τότε τραβάω με το θήλαστρο. Πάντως είμαι πολύ υπέρ του θήλαστρου και στην περίπτωσή μου έκανε θαύματα

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ρε συ χαπάκι πολύ ντροπή του του κουμπάρου... τι πράγματα είναι αυτά? Και τώρα που έχετε και μωρό ένα παραπάνω θα έπρεπε να είναι τυπικός με τις υποχρεώσεις του ως εργοδότης απέναντί σου

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ρε συ χαπάκι πολύ ντροπή του του κουμπάρου... τι πράγματα είναι αυτά? Και τώρα που έχετε και μωρό ένα παραπάνω θα έπρεπε να είναι τυπικός με τις υποχρεώσεις του ως εργοδότης απέναντί σου

ας μην το συζητησουμε αλλο αυτο....γιατι νευριαζω οταν το σκεφτομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls

τι κανετε?

Γμτ ζητησα αδεια αυριο απο το αφεντικο να κατσω αυριο και μεθαυριο που ουτως η αλλως καθομαι, για να κανω καμια δουλεια για τη βαφτιση και δεν μου την εδωσε ο π@π@ρ@ς, γιατι γυρναει απο ταξιδι 2 εβδομαδων και με θελει εκει.

ναι αυτη την αδεια των 3,5 μηνων ουτε εγω θα την παρω.

Ειναι για ενα χρονο απο δυο ωρες ή δυο χρονια απο μια ωρα.

Την αδεια των 3,5 μηνων (που ειναι ανευ αποδοχων) μπορειτε να τη χρησιμοποιησετε οσο και οπως θελετε (ολη μαζι ή σπαστα) μεχρι το μωρο σας να γινει 3 χρονων.

Το μειωμενο ομως (εδω θελει προσοχη γιατι πολλοι δεν το ξερουν) οσες παιρνουν το εξαμηνο του ΟΑΕΔ, για οσο διαστημα καθονται το χανουν.

Κι αυτο γιατι η εγκυκλιος του ΙΚΑ δεν εχει αλλαξει και δεν συνδεει το μειωμενο με το εξαμηνο (γιατι αλλες το παιρνουν, αλλες οχι, αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο). Αρα επειδη το μειωμενο ξεκιναει απο τη μερα που τελειωνει η αδεια λοχιας (δηλαδη οι 63 μερες του ΙΚΑ μετα τη γεννα) οσο καθεσαι το χανεις. Γιατι μειωμενο δικαιουσαι εφοσον δουλευεις.

Δλδ εγω που εκατσα 2 μηνες πριν, 2 μηνες μετα (ΙΚΑ), και 6 μηνες (ΟΑΕΔ) και 1 μηνα ακομα (κανονική αδεια της τρεχουσας χρονιας), συνολο 9 μηνες μετα τη γεννα, οταν γυρισα μου εμειναν 5 μηνες 2 ωρα και ακομα 6 μηνες 1ωρα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Κι ετσι ενω γυρισα το Μαιο, σε λιγες μερες μου τελειωνουν τα διωρα. Τους αλλους 6 μηνες 1ωρα, θα τους συμπτηξω σε 3 μηνες 2 ωρα και θα συνεχισω να λειπω μια μερα την εβδομαδα (ετσι παιρνω το μειωμενο μου εγω).

θα το σκεφτώ τι θα πάρω τελικά γιατί η δουλειά μου ειναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε και η μια ωρα με βοηθά πολύ.

Εγω, οπως ειπα και παραπανω το παιρνω σε μια μερα την εβδομαδα και ειναι πολυ καλο.

Κορίτσια εχω επέτειο γάμου σήμερα :D. Κλείνουμε 3 χρόνια γάμου :D

Να ζησετε κοριτσακι μου. Παντα ευτυχισμενοι.

Βρε κοριτσια εγω δεν βιαζομουν καθολου για μωρο. Στα 5 χρονια γαμου γιναμε γονεις. Σε 2 μηνες κλεινουμε 6 χρονια παντρεμενοι.

Δημητρουλαααα, ειδες το τικερακι σου? Κοντευεις?

4Rnfp3.png

νιου να ζησετε κοριτσακι! εμεις κλεισαμε 11 ιουλιου 5 χρονια πολιτικου γαμου 10 σεπτ 4 χρονια θρησκευτικου κ 4 οκτωβριου κλεινουμε 9 χρονια μαζι χαχαχα θελω πολλαααα δωρααααα αλλα 4 οκτωβριου εχει κ ο αντρας μου γεννεθλια οποτε πρεπει να του παρω κ εγω.αλλα επειδη δε θα εχω κουραγιο να ψαχνω αγορες δε θα παρω τιποτα γιατι ετσι κιαλλιως θα του κανω αργοτερα ολοκληρη κορη χαχαχααχ ααα θα κονομισω κ δωρακι στη γεννα!:tongue: 10 οκτωβριου εχει κ η κορακλα μου γεννεθλια!

σας μπερδεψα ε?:tongue::tongue:

χαπυ μου υπομονη κανενα μηνα ακομα θα σου κανει νουμερα με τον υπνο...μετα στρωνουν τα περισσοτερα...

σμουτσακι το ειδα το τικερακι μη μου το θυμιζεις!απο τη μια κλαιγομαι κ λεω αντε να γεννησω βαρεθηκαααα και απο την αλλη λεω αχ δε θελω να γεννησω φοβαμαιιιι :tongue::tongue: θελω επισκληριδιοοοο (δεν εκανα ποτε κ φοβαμαι κ την επισκληριδιο)τελικα δε ξερω τι θελω!!!!!!!!!!!ααααααααααααααα:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Holy Diver

pastakia καλώς ήρθες στην παρέα και από εμένα, το οικονομικό είναι ένα θέμα δεν το συζητώ αλλά για μένα στην δεδομένη φάση είμαι μείον περίπου 150 ευρώ λιγότερα από τον μισθό μου , μόνο τα δώρα θα είχαν διαφορά γιατί θα τα έπαιρνα κανονικά. Και το θέμα με την συνεργασία στην δουλειά το καταλαβαίνω αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να λείψεις. Εμένα το αφεντικό μου είπε ότι τον βόλεψε το εξάμηνο γιατί θα χαλαρώσει λίγο οικονομικά από τα έξοδα την πεσμένη περίοδο. Οπότε για μένα ήταν η καλύτερη λύση.

Εγώ δουλεύω σε δουλειά που ήταν να με διώξουν κι όλο κάτι τους πείραζε και νομίζουν οτι έμεινα έγκυος επίτηδες(ναι, μετά από 5 χρόνια γάμου, να πω οτι είμαι νιόπαντρη!!!!) και είχα και αίμα τον 1ο μήνα και έμεινα με άδεια επαπειλλούμενης εγκυμοσύνης και έκατσα ώς τον 3ο, γιατί όντως χρειάστηκε. Ε, αυτοί νόμιζαν οτι το έκανα για να σιγουρέψω την θέση μου και να με προστατεύει ο νόμος...Άστα.....Και με αυτή την κρίση, παλεύεις περισσότερο....δεν ξέρω πόσα βιογραφικά στείλανε όταν έμαθαν οτι είμαι εκτός!!!!! Γι' αυτό δεν παίρνω το 6μηνο.....τώρα δεν μπόρεσαν να πάρουν άλλο άτομο......Μάχες!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

θα το σκεφτώ τι θα πάρω τελικά γιατί η δουλειά μου ειναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε και η μια ωρα με βοηθά πολύ.

Ρε κορίτσια, και εγώ θα το πάρω κάπως έτσι το μειωμένο....μόνο που δεν θα είναι σε ώρες, αλλά θα το πάρω μία μέρα την εβδομάδα....έτσι κανόνισα με την δουλειά μου....να σας ρωτήσω; αν δεν το έχεις "ξοδέψει" (όπως εμείς) μπορούν να σε διώξουν;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια σας κουκλες...

δεν αντεχω αλλο...το μωρο ξυπναει το βραδυ καθε 2 ωρες για να φαει....και μεχρι να ξανακοιμηθει ξαναξυπναει...δεν αντεχω αλλο νοιωθω οτι θα πεσω κατω....

Κι εμένα ο μπέμπης τα ίδια....Έχουμε κυριώς 4ωρα για πρόγραμμα, γιατί θηλάζω και δίνω παράλληλα συμπλήρωμα, μερικές φορές είναι πολύ ανήσυχος και κοιμάται 1 ώρα πριν την ώρα του φαγητού.....και τον πιάνει ρε γαμώτο όταν είναι να κοιμηθούμε ή το μεσημέρι ή το βραδάκι.....:cry::cry::cry:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...