Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

new σεβαστό αυτό που λες, την ίδια γνώμη είχα και εγώ και έχω ακόμη αλλά παρασύρωμε. άλλωστε το άλμπουμ είναι κλειδωμένο , μονο τα κορίτσια του φόρουν το βλέπουν και οι αδερφές μου κανείς άλλος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

new σεβαστό αυτό που λες, την ίδια γνώμη είχα και εγώ και έχω ακόμη αλλά παρασύρωμε. άλλωστε το άλμπουμ είναι κλειδωμένο , μονο τα κορίτσια του φόρουν το βλέπουν και οι αδερφές μου κανείς άλλος.

Ροζάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...έχω μπει πολλές φορες στον πειρασμο...και για να μην παρεξηγηθώ δεν το κατακρίνω καθόλου. Ισως να βαλω κι εγω έτσι μόνο για σας.

Κορίτσια εχω επέτειο γάμου σήμερα :D. Κλείνουμε 3 χρόνια γάμου :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κουκλες...

δεν αντεχω αλλο...το μωρο ξυπναει το βραδυ καθε 2 ωρες για να φαει....και μεχρι να ξανακοιμηθει ξαναξυπναει...δεν αντεχω αλλο νοιωθω οτι θα πεσω κατω....

κι εμεις το χειμωνα λεμε να ξεκινησουμε γυμναστηριο

καλα βρε κοριτσια τοσο λιγα ειναι τα λεφτα απο τον οαεδ....??????

76IGp3.png

να ζήσετε κορίτσι , να ευχηθώ και με ένα δεύτερο

εγώ έκλεινα ένα χρόνο γάμου την μέρα που ο μπέμπης μου γινόταν 40 ημερών.

τι να πω , σύμπτωση τρελή. πάντως τις μέρες του γάμου είχα κάνει μια ευχή, σε ένα χρόνο από τον γάμο να είχαμε το μωράκι μας. μάλλον ο Θεός με αγαπάει πολύ και μου πραγματοποίησε την ευχή που δεν είναι καθόλου εύκολη στις μέρες μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κουκλες...

δεν αντεχω αλλο...το μωρο ξυπναει το βραδυ καθε 2 ωρες για να φαει....και μεχρι να ξανακοιμηθει ξαναξυπναει...δεν αντεχω αλλο νοιωθω οτι θα πεσω κατω....

κι εμεις το χειμωνα λεμε να ξεκινησουμε γυμναστηριο

καλα βρε κοριτσια τοσο λιγα ειναι τα λεφτα απο τον οαεδ....??????

άσε χάπι μου κοροϊδία κανονική ποιος ζει με 690 ευρώ τον μήνα και με μωρό.

αλλά εδώ πάμε κατά διαόλου και εμείς ζητάμε τρελά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ροζάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...έχω μπει πολλές φορες στον πειρασμο...και για να μην παρεξηγηθώ δεν το κατακρίνω καθόλου. Ισως να βαλω κι εγω έτσι μόνο για σας.

Κορίτσια εχω επέτειο γάμου σήμερα :D. Κλείνουμε 3 χρόνια γάμου :D

να ζησετε κουκλιτσα,παντα να ειστε ευτυχισμενοι

76IGp3.png

άσε χάπι μου κοροϊδία κανονική ποιος ζει με 690 ευρώ τον μήνα και με μωρό.

αλλά εδώ πάμε κατά διαόλου και εμείς ζητάμε τρελά

αν ειναι τοσα εγω δεν θα εχω μεγαλη διαφορα απο τα λεφτα που περνω στη δουλεια,οποτε καλυτερα να καθομαι με το μωρακι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είμαι γύρω στα 150 ευρώ μείον αλλά στα δώρα υπάρχει διαφορά γιατί τα έκοψε όλα ο Γιωργάκης άντε μην πω καμιά κουβέντα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νιου εσυ θηλαζεις αποκλειστικα ε?

εσενα καθε ποτε τρωει η μπεμπουλα σου?

εμενα μαλλονπερναει παλι αλμα αναπτυξης,δεν εξηγειτε αλλιως

Ναι θηλάζω αποκλειστικά. Τρώει κάθε απο 2 έως 4 ώρες. Δεν έχει στεθερό πρόγραμμα και το βράδυ κάνει ένα καλό 4ωρο ή 4.5 ώρες ύπνο (από 12-4 αν είμαι τυχερη ή από 10.30-2.30) και μετά ανά 2ωρο. Αλμα ανάπτυξης έχουν στις 10 μέρες, στις 20 μέρες και στους 3 μήνες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εγώ είμαι γύρω στα 150 ευρώ μείον αλλά στα δώρα υπάρχει διαφορά γιατί τα έκοψε όλα ο Γιωργάκης άντε μην πω καμιά κουβέντα

εγω ετσι κι αλλιως δεν τα πηρα τα φετινα,οποτε παλι κερδισμενη θα ειμαι....

κοριτσια μην κανετε ποτε κουμπαρια με αφεντικα,τωρα δεν μπορω να απαιτησω τα δικαιωματα μου

76IGp3.png

καλα αυτό ξανά πες το , αλλά και εσύ μην φοβάσαι καθόλου , αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται όχι εσύ. τα δικαιώματα είναι δικαιώματα

τι θα πει να ντρέπεσαι ? μην είσαι χαζή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι θηλάζω αποκλειστικά. Τρώει κάθε απο 2 έως 4 ώρες. Δεν έχει στεθερό πρόγραμμα και το βράδυ κάνει ένα καλό 4ωρο ή 4.5 ώρες ύπνο (από 12-4 αν είμαι τυχερη ή από 10.30-2.30) και μετά ανά 2ωρο. Αλμα ανάπτυξης έχουν στις 10 μέρες, στις 20 μέρες και στους 3 μήνες

κι εμενα ετσι ηταν αλλα τωρα μου εκοψε τελειως τα 4ωρα,μου εκανε 2 4ωρα το βραδυ τωρα στην καλυτερη περιπτωση ειναι στο 2ωρο αντε με το πολυ ζορι 3ωρο....για παραδειγμα χθες εφαγε 9 ,11:30,2:30,4:30,6...κτλ..κτλ

αλλα για παραδειγμα ξυπνησε 2:30 κοιμηθηκε παλι 3:15 και 4:30 ηταν παλι ξυπνιος....κοντεψα να παθω εγκεφαλικο χθες βραδυ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...