Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι οταν το ζεις καθημερινα αυτο ειναι πολύ πικρα.. εγω λίγες μερες το χρονο στην Ελβετια δεν με νοιαζει καθολου το χιονι ασε που το κυνηγαω σαν τρελήηηηηηη, δεν ξερω πως θα ημουν αν το ζουσα συνεχεια.

βεβαια αν ειχε κανα χιονοδρομικο δεν θα με χαλαγε καθολου...αχχχχχχχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τελικα ημουν η μονη που περιμενε πως και πως να κανει σεξ ??? την πεφτω κανονικα στον αντρα μου :tongue::tongue: η αληθεια ειναι οτι στην αρχη πονουσα και εγω πολυ και αυτο σκεφτομουνκαι εγω μηπως με εραψε πολυ ο γιατρος .

Πηγαινω και κανω αλλαγες στα ρουχα , μας εφεραν παρα πολυ φετεινα και αυτα που δεν μ αρεσουν τα κανω αλλαγες για να εχω και του χρονου.

Πρεπει να ξεκινησω επειγοντως γυμναστηριο , εχω αρχισει να τρωω αυτες τις μερες και νομιζω οτι ανοιξε η ορεξη τωρα που χαλαει ο καιρος.

Ελπιζω ο αντρας μου να κατσει εστω δυο φορες την εβδομαδα με την μπεμπουλα , γιατι δεν μπορω θελω και εγω λιγο να γυμναστω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα παλι δε μου αρεσουν τα χιονοδρμικα:tongue: μου εχει μεινει ψυχολογικο!

οταν ηταν ο αδερφος μου 10-12 πηγαιναμε καθε κυριακη σε χιονοδρομικο οικογενιακως γιατι του αδερφου μου του αρεσε το σκι!ελα ομως που εγω απο μικρη μεχρι κ τωρα παθαινω ναυτιες στο αυτοκινητο!κ για να πας χιονοδρομικο ειναι ΜΟΝΟ στροφες κ να βγαζω τα εντερα μου εγω και να ειμαι σαν μαστουρωμενο οσες ωρες καθομασταν εκει.για να μη πω οτι ξεπαγιαζα κιολας!και μετα παλι τα ιδια στην επιστροφη!μεχρι να παμε σπιτι βραδυαζε κ κοιμομουν με αναγουλες σφιγμενο στομαχι κ ναυτιες!2 χρονια ρε παιδια καθε βδομαδα ολο το χειμωνα..απαπααα μετα δεν ξαναπηγαινα μαζι τους...καθομουν σπιτι!απο τοτε μολις ακουω χιονοδρομικο μου περναει μια ζαλαδα για 2-3 δευτερολεπτα!ψυχολογικο μιλαμεεεε:rolleyes:

Holy Diver

Κοριτσια τελικα ημουν η μονη που περιμενε πως και πως να κανει σεξ ??? την πεφτω κανονικα στον αντρα μου :tongue::tongue: η αληθεια ειναι οτι στην αρχη πονουσα και εγω πολυ και αυτο σκεφτομουνκαι εγω μηπως με εραψε πολυ ο γιατρος .

Πηγαινω και κανω αλλαγες στα ρουχα , μας εφεραν παρα πολυ φετεινα και αυτα που δεν μ αρεσουν τα κανω αλλαγες για να εχω και του χρονου.

Πρεπει να ξεκινησω επειγοντως γυμναστηριο , εχω αρχισει να τρωω αυτες τις μερες και νομιζω οτι ανοιξε η ορεξη τωρα που χαλαει ο καιρος.

Ελπιζω ο αντρας μου να κατσει εστω δυο φορες την εβδομαδα με την μπεμπουλα , γιατι δεν μπορω θελω και εγω λιγο να γυμναστω .

καλέ και εγω του την πεφτω κανονικα και με το νομο λεμε...

αλλα ποναω παρολα αυτα...κλαψ

Αν βρεις κανα γυνμαστηριακι κοντα δεν θα εχεις θεμα, καλυτερα και σε αποσταση με τα ποδια για να μην βαρεθεις το πηγαινε - ελα κοριτσακι...

σιγα απο μια ωρα δυο φορες την εβδομαδα δεν ειναι δα και πολυς κοπος, εγω σχεδον το επεβαλα, ειπα ΘΑ ΠΑΩ τέλος!

ΥΓ τελεια ολα τα της βαπτισης, καλοφωτιστη η κουκλιτσα σας!:D:D

εμενα παλι δε μου αρεσουν τα χιονοδρμικα:tongue: μου εχει μεινει ψυχολογικο!

οταν ηταν ο αδερφος μου 10-12 πηγαιναμε καθε κυριακη σε χιονοδρομικο οικογενιακως γιατι του αδερφου μου του αρεσε το σκι!ελα ομως που εγω απο μικρη μεχρι κ τωρα παθαινω ναυτιες στο αυτοκινητο!κ για να πας χιονοδρομικο ειναι ΜΟΝΟ στροφες κ να βγαζω τα εντερα μου εγω και να ειμαι σαν μαστουρωμενο οσες ωρες καθομασταν εκει.για να μη πω οτι ξεπαγιαζα κιολας!και μετα παλι τα ιδια στην επιστροφη!μεχρι να παμε σπιτι βραδυαζε κ κοιμομουν με αναγουλες σφιγμενο στομαχι κ ναυτιες!2 χρονια ρε παιδια καθε βδομαδα ολο το χειμωνα..απαπααα μετα δεν ξαναπηγαινα μαζι τους...καθομουν σπιτι!απο τοτε μολις ακουω χιονοδρομικο μου περναει μια ζαλαδα για 2-3 δευτερολεπτα!ψυχολογικο μιλαμεεεε:rolleyes:

πωπωπωπωπω και εγω αν το ειχα βιωσει αυτο τρελο ψυχολογικο θα ειχα...

εγω παλι τρελαινομαι μπορω να κανω σκι αιωνες αν με αφησεις... ειδικα εκει στις Αλπεις...αχχχχχχχχ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπου ξεκινησες δουλεια? ποιος στον κραταει ?

Εχω καποιες τυψεις για το γραφειο που θα παρω και το εξαμηνο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα ζησω καποιες στιγμες με το μωρο μου.

Για να δουμε , αν και περναει γρηγορα ο καιρος

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου, σήμερα πήρα τα χαρτιά μου που λένε πότε και πόσο θα πληρώνομαι από τον οαεδ. Ψίχουλα μιλάμε. Και για το δώρο Χριστουγέννων και πάσχα άστα βράστα. τέλος πάντων ο χρόνος που θα περάσω με το μωρό είναι ανεκπλήρωτος , αυτό σκέφτομαι και λέω δεν βαριέσαι.

Εμένα θα μου τον κρατάει η μάνα μου όταν ξεκινήσω δουλειά και αισθάνομαι ασφάλεια. Γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα και είναι μάνα μου οπότε μπορώ να εκφράζομαι άνετα όταν κάνει υπερβολές που όλες οι γιαγιάδες κάνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου, σήμερα πήρα τα χαρτιά μου που λένε πότε και πόσο θα πληρώνομαι από τον οαεδ. Ψίχουλα μιλάμε. Και για το δώρο Χριστουγέννων και πάσχα άστα βράστα. τέλος πάντων ο χρόνος που θα περάσω με το μωρό είναι ανεκπλήρωτος , αυτό σκέφτομαι και λέω δεν βαριέσαι.

Εμένα θα μου τον κρατάει η μάνα μου όταν ξεκινήσω δουλειά και αισθάνομαι ασφάλεια. Γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα και είναι μάνα μου οπότε μπορώ να εκφράζομαι άνετα όταν κάνει υπερβολές που όλες οι γιαγιάδες κάνουν.

Εμένα θα μου το κράταγε η πεθερά μου, αλλά χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο τώρα και ο γιατρός της συνέστησε να σήκώνει βάρη για κανά 6μηνο και άστα-βράστα!!!Και στην δουλειά θα γυρίσω κανονικά, δεν πήρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ, γιατί απ'ο,τι είδα δεν συμφέρει οικονομικά και με τις υποχρεώσεις που έχουμε δεν βγαίνουμε....Το ξέρω οτι ο χρόνος που θα χάσω από τον μπεμπάκο μου θα είναι ανεκπλήρωτος, αλλά παιδιά είχα που είχα πρόβλημα στην δουλειά αν έπαιρνα και το 6μηνο....γειά σας! και δεν είμαστε για τέτοια τώρα.......Το παιδί θα δω πως θα το κάνω.......πώς θα το κάνω;:confused::confused::confused:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αφηστε κοριτσια και εγω εχω πολλες τυψεις που θα μεινω εκτος τοσο καιρο απο την δουλεια και δεν ξερω και τι θα με βρει οταν γυρισω πισω αλλα αυτα τα πρωινα με την κορη μου δεν τα αλλαζω με τιποτα στον κοσμο ακομα και με ολα τα λεφτα του κοσμου .Τι να κανουμε .Το καλο θα ειναι οτι οταν γυρισω θα εχω και το μειωμενο .

Ευτυχως η πεθερα μου μενει κοντα στην δουλεια μου οποτε θα μου ειναι ευκολο , εγω δεν ξερω οτι ειναι θα της το λεω απ ευθειας .Ειναι καλη , ξερει οτι ειμαι και λιγο νευρικη και με συγχωρει .Το καλο ειναι οτι το παιδι θα εχει μεγαλωσει και θα εχει ξεπεταχτει .

rose θα το παρεις ολο το εξαμηνο τελικα?

pastakia καλώς ήρθες στην παρέα και από εμένα, το οικονομικό είναι ένα θέμα δεν το συζητώ αλλά για μένα στην δεδομένη φάση είμαι μείον περίπου 150 ευρώ λιγότερα από τον μισθό μου , μόνο τα δώρα θα είχαν διαφορά γιατί θα τα έπαιρνα κανονικά. Και το θέμα με την συνεργασία στην δουλειά το καταλαβαίνω αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να λείψεις. Εμένα το αφεντικό μου είπε ότι τον βόλεψε το εξάμηνο γιατί θα χαλαρώσει λίγο οικονομικά από τα έξοδα την πεσμένη περίοδο. Οπότε για μένα ήταν η καλύτερη λύση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαίρυ μου ναι αν τα πράγματα πάνε όπως τα υπολογίζω θα το πάρω όλο και γυρνάω 11/2 στην δουλειά. Και εμένα με αγχώνει το τι θα αντιμετωπίσω όταν γυρίσω πίσω. Να φανταστείς ότι έχει βάλει να κόψει τιμολόγια ένας πρακτικάριος τεχνικός. Και με πιάνει τρόμος το τι έχει κάνει.Άσε που πάντα έχω και την αγωνία αν θα με κρατήσει όταν γυρίσω. Βασίζομαι όμως στο γεγονός ότι ο άντρας μου είναι ο μοναδικός τεχνικός που έχει απομείνει στην δουλειά. Αλλά και από την άλλη αν επικαλεστεί οικονομικές δυσχέρειες τι μπορείς να πεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ροζ μου ακριβως τις ιδιες σκεψεις εχω και εγω.

Στο γραφειο η αληθεια ειναι οτι και μας ηρεμησαν λιγο οικονομικα ειδικα με την κριση που επικρατει .Επηρεαζεται και αμεσα ο τομεας αυτος που εργαζομαι .Απο την αλλη σκεφτομαι τι θα με βρει μπροστα μου και ισως τελικα να τους βολεψει οικονομικα χωρις εμενα.Ευτυχως δεν εχουν δικαιωμα να μας διωξουν .Μετα θα παρεις το μειωμενο για ενα χρονο απο δυο ωρες?

κοίτα δεν έχουν λέει το δικαίωμα να μας διώξουν εκτός αν συντρέχουν άλλοι σοβαροί λόγοι όπως οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορούν να μας διώξουν επικαλούμενοι ανικανότητα εργασίας από την μεριά μας. Οπότε μπορεί να πει ότι δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά και ουστ. Άσε πολύ το φοβάμαι. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά.

Θα πάρω το μειωμένο , τώρα δεν ξέρω είναι 1 ώρα για κάποια χρόνια ή 2 ώρες για λιγότερα ? Δεν θα πάρω σίγουρα το σύνολο σε άδεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι αυτη την αδεια των 3,5 μηνων ουτε εγω θα την παρω.

Ειναι για ενα χρονο απο δυο ωρες ή δυο χρονια απο μια ωρα.

Καλημέρα κορίτσια μου, εμείς το παλεύουμε με το άθλημα

περισσότερο λόγο κούρασης και όχι διάθεσης γιατί εγώ με την καισαρική δεν έχω πόνο πουθενά και ούτε θηλάζω οπότε είμαι νορμάλ. Απλά κούραση υπάρχει και από την μεριά του άντρα μου που έμεινε μόνος τους γιατί απολύθηκε το παιδί που ήταν μαζί και έμεινε μόνος του να δουλεύει για δύο και έχει κλατάρει μαζί και με το μωρό γιατι με βοηθάει απίστευτα. Όταν σχολάει το αναλαμβάνει. Χάπι μου δεν μας έβαλες καμιά φωτό να δούμε τον μικρούλη σου όπως και η Γκέλυ και η νιου μάμυ. Νιου πήρε τα μάτια σου τουλάχιστον ? Γιατί αν δεν μπερδεύομαι με καμιά άλλη κοπέλα έχεις υπέροχα μάτια γαλάζια , σωστά ?

Ροζάκι δε βάζω φωτό της μικρής στο ιντερνετ. Οσο για τα μάτια μου όχι δεν τα πήρε :( καστανά είναι τα ματάκια της αλλά πανέμορφα σε σχήμα και μας αποζημειώνει ;). Είμαι τρελή κουκουβάγια και τη βλέπω πανεμορφή και ολόιδια ο μπαμπάς μας!!!Εγώ απλά περαστική και ούτε που μπήκα μέσα :lol::lol::lol:

μιας και ελεγες κατι για γκεστ...τσαααααααααα!!!

να μαι κι εγωωωωω, εδω προσπαθω να τα προλαβω ολα..

μπουγκακι, αντρα, σπιτι, δουλεια, πιλάτες κτλ κτλ

Ξεκινησα πιλατες σας το ειπα???? ΚΑταρχην υποφερω απο πονους στην πλατη και βοηθα πολύ και δευτερον θελω να επανελθω λεμε, σκουριασαν οι μυες μουυυυυ...

Επισης αυτο το ανελεητο πριξιμο σε μπρατσα και μπουμπς ποτε θα ριμαδοφυγει??? γκοου αγουει λεμε!!!

Κατι λεγατε για σεξ ε??? εχμμμμ...μουμπλε...μουμπλε...εγω ποναω πολυ ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι?? λετε να με παραεραψε ο ντοκτορ???

Κατα τ αλλα ολα καλα και ανθιρα, το μπουγκακι μου μεγαλωνει, γελαει, χαχανιζει και λιωωωωωωνει η μαμα και ο μπαμπας.

Εμεις βαπτιση πλεον παμε για ανοιξη... δεν προλαβαινουμε οκτωβρη που θελαμε λογω του θεματος υγειας του μπαμπα του καλου μου, ευτυχως ομως ολα πηγαν καλα ως τωρα!

ρε κοριτσακια, για πειτε πως ντυνουν τα μπεμπε φθινοπωρο και χειμωνα εδω Αθηνα??

εσωρουχο κοντομανικο και απο πανω μπλουζακι και παντελονι

ή μακρυμανικο κορμακι και απο πανω παντελονακι??

εχω μπερδευτει λιγο

Ασε μπουμπού αφού θηλάζουμε θα αργήσει το στήθος να επανέλθει...Βρε τα ρούχα μου δε μου κάνουν πια στο στήθος :shock::shock::shock:!!! Οσο για τα ρουχαλ΄κια και τα 2 που λες σωστά μου φαίνονται...

Φαιρούλι να σου ζήσει το μαναράκι σου...πολύ κουκλίστικα όλα... αλήθεια ο παπάς στην Εκκλησία είχε θέμα με το χρώμα του ρούχου που δεν ήταν λευκό?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...