Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ε ναι μωρε, καλυτερα σπιτι το μωρο με το προγραμμα του.

καλη η κυρια?

εγω δυστηχως δεν εβρισκα και ετσι την πηγα παιδικο 9 μηνων.

αλλα νομιζω εκει καλυτερα περναει.

με τη μαρα μιλαγα τις προαλλες, ειναι ακομα αυλιδα, τωρα θα γυρισει στο γραφειο σε λιγες μερες, και θα αφησει το μωρο μεχρι τελος οκτωβριου στην αυλιδα και θα πηγαινει σ/κ να το βλεπει.

μαρα σου εβγαλα τα οικογενειακα σου στη φορα...

και η ζωουλα εχει χαθει τελειως

η ολγα κανει και καμια γκεστ εμφανιση που και που

αν ναι κι εμεις τηλεφωνηθηκαμε με την μαρα,εκανε αψογες διακοπες,ποσο την ζυλεψα,ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!

με την ζωη τηλεφωνηθηκαμε χθες ,καλα ειναι και η μπεμπα καλα,κι αυτη επιστρεφει στην δουλεια,αντε τα κεφαλια μεσα κοριτσια

η κυρια ,που βρικαμε ειναι στην ηλικια της μαμας μου,καλη φαινεται,αλλα δεν εχει δυσκολευτει,να σου πω και την αληθεια

ο μπεμπης το πρωι βασικα κοιματε.........θα δουμε,την δευτερα ξεκινησε

κι εγω δεν θα τον κρατησω πολυ στο σπιτι......παιδικο απο ποτε τα παιρνουν?

λες να αρχισω την ερευνα?

εμενα η μανα μου ,δεν μπορει να τον κρατησει,γιατι φοβαται να τον ταισει

η πεθερα μου δεν τον εχει δει ακομη,ειναι πολυ busy:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καπου πηρε το ματι μου στα ποστ σας τη λεξη ΣΕΞ????:rolleyes:

ΤΙ μου θυμιζει...τι μου θυμιζει....

ειναι αυτο που αντρας κ γυναικα ειναι γυμνοι σε ενα κρεβατι κ κανουν γουτσουνιες κ αλλα πολλα?????χμ!!κατι θυμαμαι αμυδρα!!!:tongue:

Holy Diver

αν πας σε βρεφονηπιακο τα παιρνουν απο 0 ή έξι μηνων. αναλογα το σταθμο.

εμενα ο δικος μας απο 6.

Δημητρα, καλα εσυ πες εισαι κι εγκυος, παει στα κομματια. Εγω που ειμαι και η πιο παλια μαμα εδω μεσα (μετα απο σενα φυσικα) τι να πω.

4Rnfp3.png

εσυ παλι καλε στις διακοπες δεν ανανεωθηκατε?:tongue: μαλλον λογω του στρες της βαφτισης γινατε αδερφακια

εμενα παλι ρε παιδια δε μου κανει κουκου!τι επαθα...δεν ημουν ετσι στα αλλα παιδια

Holy Diver

κοριτσοπουλα επιστρεψαμε!!

τσιμπηθηκαμε εις διπλουν,εκλαψε το παιδακι μου,ιδιως στο δευτερο που ετσουξε πιο πολυ αλλα ενταξει το ξεπερασε ευκολα η παραπονιαρα μου!7500 κιλακια και 69 ποντους η κυρια...για να δουμε θα συνεχισει ετσι και αργοτερα:P:p

νεφελακι,μην ανησυχεις για την μικρη σου.Και τι εγινε που ειναι αδυνατουλα???υγιης να ειναι και τα κιλα ας ειναι πιο λιγα...εδω ειναι παιδακια που εχουν τα κιλα της μπεμπας σου 6 μηνων.Μια χαρα σας βλεπω,κουκλακι ειναι το κοριτσακι σου...και να σημειωσω επισης οτι τη θηλαζεις αποκλειστικα,...μπραβο

φαιρυ μου,ολα πολυ ομορφα τα εκανες.Να το χαιρεστε το Ανδριανακι σας.Εμεις οπως σας ειπα θα εχουμε τη βαφτιση στις 12 Ιουνιου,3ημερο Αγιου Πνευματος!οποτε δεν βιαζομαστε:tongue:

κοριτσια...σε λιγο καιρο θα παρω σβαρνα τους γιατρους μιλαμε,χαχα..ερειπιο εχω καταντησει.Περα απο την πλακα,εγω πρεπει να κανω διαφορα αλλα μετα τον Δεκεμβρη για να μην επηρρεαζονται απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης.Καλα λεει η Σμουτσ...αργουμε να συνελθουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου σμουτσακι,με το καλο η βαφτιση σας,ολα να σας πανε συμφωνα με την οργανωση σας

παστακι καλωσηρθες

εμεις ειμαστε 3 μιση μηνων και οταν τον εχουμε αγκαλια,σηκωνει το κεφαλι και ερευνα τον χωρο

ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι πολυ καλο αυτο για την ηλικια του

επισης πηρε 8 ποντους σε ενα μηνα

δεν εχω ρουχα,ολα κι ολα 3 φορμακια του χωρανε

τοσα ωραια ρουχα που ελεγα θα του τα βαλω το φθινοπωρο.......

εμενα που αρεσει τοφθινοπωρο,ειμαι και γεννημενη νοεμβριο

λενε ,οτι σου αρεσει περισσοτερο η εποχη που εχεις γεννηθει

Axxx!!!Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου.....Νοέμβριο είσαι; Σκορπιός μάλλον ε; Εγώ είμαι Σεπτέμβριο....Αυτό είναι μωρέ με τα μπεμπίνια, μεγαλώνουν(και να'ναι καλά δεν το συζητώ) και τα ρουχαλάκια σου μένουν....Πόσα έχουν δώσει όλες οι αδελφές μου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!!! Μιλάμε για τόνους ρούχων!!!!Γιατί κι να τα κρατήσεις ποιος ο λόγος; Υπάρχουν και παιδάκια που τα έχουν ανάγκη....Χωρίς παρεξήγηση.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακι εχει η δικιο το σμουτσακι

9 μηνες εγκυμοσυνη-9 μηνες επαναφορα

κι εγω ακριβως οπως εσυ -πηρα 9 κιλα ,εχασα τα 7

αλλα η κοιλια,εμεινε

εγω παντως για γυμναστηριο δεν το βλεπω

σκεφτομαι το wii

Εντάξει και μία αδερφή μου δεν μπορούσε και αγόρασε ποδήλατο(όχι ακριβό, ένα πολύ φθηνό), το εβαλε στην κρεβατοκάμαρά της και 15' κάθε μέρα και έγινε κομπλέ!!! Αλλά δεν παρέλειπε μέρα ε; όταν κοιμόταν η μπεμπούλα της το έριχνε στο ποδήλατο.Εγώ ευτυχώς έχω τον άνδρα μου, που έχει τέτοιο ωράριο φέτος που θα τον κρατάει τον μπέμπη για καμμια ωρίτσα και θα πετάγομαι. Και το ίδιο ισχύει και γι'αυτόν.Θα τον κρατάω εγώ και θα πετάγεται αυτός...Δεν έχω παράπονο, πολλά πράγματα τα μοιράζουμε και κοιτάει να ξεφεύγω κι εγώ, να μην είμαι συνέχεια με το παιδί, να κάνω κάτι κι εγώ για τον εαυτό μου....οχι, εντάξει...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παω λοιπον στο γιατρο παστακια στις 40 μερες για να με δει.

Κατι του λεω για αντισσυληψη και τι μου απανταει? Ε σιγα, ποσο σεξ νομιζεις οτι θα κανεις πια? 1-2 φορες το μηνα? Αλλαζουν τα πραγματα με το παιδι.

Και λεω κι εγω απο μεσα μου, τι λεει μωρε αυτος?

καλαααααα, που να ξερα οτι ειχε απολυτο δικιο.

οσο για τον οργανισμο, ναι θελεις 9 μηνες.

Κι εγω 12 κιλα ειχα παρει, και στις 40 μερες ημουν στα κιλα μου αλλα το σωμα μου ηταν τελειως διαφορετικο. Απο 6μηνο και μετα αρχισε να επανερχεται.

και απο κατω, παλι στο 9 μηνο το αισθανθηκα οπως και πριν.

Α! Τέλεια...Παρηγοριά στον άρρωστο.....Και να σκεφτείς, πρόσεχα τι έτρωγα (όχι τρέλες, κανονικά έτρωγα, αλλά όχι σαν κάποιες που κοροϊδεύουμε, που το ρίχνουν στο φαϊ με την πρόφαση οτι είναι έγκυες και φτάνουν τα 20-30 κιλά!!) για να μπορέσω να επανέλθω μετά τη γέννα....Καλά, οι κοπέλες που από το φαϊ γίνονται αγνώριστες, τι κάνουν; Πολύ βλακεία αυτό...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ε κανουν κανα δυο χρονια να επανελθουν, και αν. Κι εγω δεν εκανα ουτε υπερβολες,αλλα ουτε και στερουμουν κατι αν το ηθελα. Κανονικα δηλαδη οπως και οταν δεν ειμαι εγκυος. anyway.

Δημητρα τι να ανανεωθουμε στις διακοπες παιδι μου. Καταρχήν ειμασταν τοσο κουρασμενοι και οι δυο (βλεπεις περσυ δεν καναμε διακοπες λογω γεννας), ενας χειμωνας με το μωρο, επεστρεψα κι εγω δουλεια, ο νικος καλα απο ωραρια αστα, και οταν φυγαμε ειχαμε ηδη ξεκινησει την ανακαινιση. Και στις διακοπες ειχαμε και το μωρο στο παρκο διπλα. Πιο σεξ, ολο υπνο ειμασταν. και γυρισαμε και αλλες 3 εβδομαδες με την ανακαινιση (μου αρεσει που το εριξες στη βαφτιση που μονο αυτη την εβδομαδα εχω ασχοληθει λιγο εγω).

ΚΟΥΡΑΣΗ, αλλα το σπιτι τελειωσε και τωρα πρεπει να ξεκουραστουμε για να κανουμε ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞ

ΧΑΧΑΑ

4Rnfp3.png

αχ, και απο οτι φαινεται και λεγεται, θα εχει καλο καιρο το σαββατο. ευτυχως γιατι το φορεμα ειναι καλοκαιρινο και τι θα εκανα. και εχω και το βραδυ καμια 40αρια ατομα στον κηπο, μη ριξει καμια βροχα να δω που θα τους βαλω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα πως τα λες ρε σμουτσακι χαχαχα

ε ναι ξεκουραστιτε κ καντε σεξ κ εγω εχω ακομααα

φεεετα:lol: στο τελος θα γινει κ το dna μας ιδιο:tongue:

στις προηγουμενες εγκυμοσυνες τουλαχιστον καναμε μια φορα τη βδομαδα αντε το πολυ στις 10 μερες!αυτη τη φορα ουτε που μου περναει απο το μυαλο!ουτε ενα δευτερολεπτο ρε παιδι μου ετσι φευγαλεα!λες να μου μεινει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ???ΚΟΥΣΟΥΡΙ??????ΩΧΧΧΧΧ

Holy Diver

μιας και ελεγες κατι για γκεστ...τσαααααααααα!!!

να μαι κι εγωωωωω, εδω προσπαθω να τα προλαβω ολα..

μπουγκακι, αντρα, σπιτι, δουλεια, πιλάτες κτλ κτλ

Ξεκινησα πιλατες σας το ειπα???? ΚΑταρχην υποφερω απο πονους στην πλατη και βοηθα πολύ και δευτερον θελω να επανελθω λεμε, σκουριασαν οι μυες μουυυυυ...

Επισης αυτο το ανελεητο πριξιμο σε μπρατσα και μπουμπς ποτε θα ριμαδοφυγει??? γκοου αγουει λεμε!!!

Κατι λεγατε για σεξ ε??? εχμμμμ...μουμπλε...μουμπλε...εγω ποναω πολυ ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι?? λετε να με παραεραψε ο ντοκτορ???

Κατα τ αλλα ολα καλα και ανθιρα, το μπουγκακι μου μεγαλωνει, γελαει, χαχανιζει και λιωωωωωωνει η μαμα και ο μπαμπας.

Εμεις βαπτιση πλεον παμε για ανοιξη... δεν προλαβαινουμε οκτωβρη που θελαμε λογω του θεματος υγειας του μπαμπα του καλου μου, ευτυχως ομως ολα πηγαν καλα ως τωρα!

ρε κοριτσακια, για πειτε πως ντυνουν τα μπεμπε φθινοπωρο και χειμωνα εδω Αθηνα??

εσωρουχο κοντομανικο και απο πανω μπλουζακι και παντελονι

ή μακρυμανικο κορμακι και απο πανω παντελονακι??

εχω μπερδευτει λιγο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

για γερμανια να σου πω.για αθηνα δε ξερω χαχαχ

εγω απο τωρα τα αρχισα τα χοντρα φουτερ με τζινακια η φορμες φουτερ χοντρες...με μπουφαν απο πανω.θερμοκρασια 5-15 κ βροχεεεεες!!

Holy Diver

ναι ναι βλεπω στη νοβα στις ειδησεις τον καιρο σας κ ζηλευω!

τον οκτωβριο μεσα προς τελος οκτωβρη αρχιζουμε κ χτυπαμε 0 εως 10...αμα κανει κ σαν τους χειμωνες που εκανε περσι κ προπερσι την κατσαμε!! 2 χρονιες απο δεκεμβριο μεχρι τελη μαρτιου αρχες απριλη χιονιζε ρε γ@μωτο!ελεος!μεχρι -25 ειχε παει κ αυτο στις 7-8 το πρωι που εβλεπα το θερμομετρο.ποιος ξερει ποσο ειχε στις 3-4 τα ξημερωματα!δε θα το αντεξω παλι!σνιφ!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...