Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια εσεις που εχετε κλεισει τους 4 μηνες και πατε για 5ο....φρουτοκρεμα τους δινετε???

εμενα ο doctor μου ειπε πως μετα απο κανα μηνα θα ξεκινησω με φρουτοκρεμα και σιγα-σιγα γιαουρτακι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε happiness μωρε μην με παρεξηγησεις αλλα ποια εισαι στο φεις , γιατι εβαλα μονο οσες ειναι εδω μεσα να τις βλεπουν και προφανως δεν σε προσθεσα .Συγνωμη σε ψαχνω να σε βαλω:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε?

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Ανδριάννα φαίρη μου! Ολα τα της βάφτισης ήτανε πραγματικά τέλεια! Μπράβο για την επιλογή σου! Να μας βάλεις και φώτο να σας δούμε!

Με το άθλημα και εμείς αποχή ακόμη! Η αλήθεια είναι ότι το σώμα μου το νιώθω και εγώ πολύ κουρασμένο. Και για την χαλάρωση μια από τα ίδια. Εγώ αν και έχασα σε 40 μέρες μετά την γέννα 7 κιλά, τώρα τελευταία άρχισα να τρώω ότι βρήσκω μπροστά μου και με βλέπω να παίρνω κιλάκια.

Την Κυριακή είχαμε μία βάφτιση και ένα γάμο. Στην βάφτιση δεν είμασταν τόσο κυρίες, αλλά στον γάμο δεν βγάλαμε άχνα. Παρακολουθήσαμε την τελετή σαν καλά κορίτσια και στην δεξίωση κάναμε το νάνι μας παρόλη την φασαρία από την μουσική.

Βανιλίτσα δηλαδή σου είπε κρέμα από τον 4ο μήνα να αρχίσεις αν κατάλαβα καλά? Λίγο νορίς δεν είναι! Εμείς είμαστε ξανά στον αποκλειστικό εδώ και καιρό. Η δικιά μου ρε κορίτσια ήτανε μόνο 5250 στις 25 Αυγούστου, εσάς πως μεγαλώσανε έτσι? Ακόμη και των κοριτσιών με τον αποκλειστικό! Λέτε το παιδί μου να βγει κοντό και μικροκαμωμένο? Ποιος θα την παντρευτεί?Λέτε να μας μείνει στο ράφι!

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια? Δεν σας την δίνει ο Σεπτέμβρης ως μήνας ή μόνο εμένα με πιάνουνε να ψυχολογικόμελαγχολικά μου?

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι.

marsolan σ' ευχαριστώ για το καλοσώρισμα....βρε, κορίτσια, εμείς που είμαστε μικρότεροι, θα μας δώσετε τα φώτα σας;

Τον θηλάζω και του δίνω και συμπλήρωμα 50-80 μλ μετά τον θηλασμό.Μέχρι τώρα, ο μπεμπούλης συνεργάζεται μια χαρά. Είναι σωστό αυτό που κάνω;Γιατί δεν θέλω να του δώσω μόνο ξένο, αλλά και από την άλλη δεν θέλω να μου είναι αδύνατος!!!!Εσείς τα είχατε αυτά;

Σε 2 εβδομάδες 40ντίζουμε και θα μας ζυγίσει η παιδίατρος και το'χω το άγχος μην μου πεί οτι δεν είναι καλό το βάρος του κτλ....Είμαι υπερβολική;:confused::confused::confused::confused:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σας κοριτσιααααα, τι κανετε?

Βλεπω ολες τσιμπισατε με το θεμα εεεεε? Χτυπησα φλεβα μαλλον.

Θα επανελθετε ολες, θελει λιγο καιρο και το σωμα και η ψυχολογια. Μην ανησυχειτε.

Σεξ... κάτι μου θυμίζει αμυδρά αυτή η λέξη... :roll::roll::roll:

Η γυναικολόγος μου είπε ότι όσο θα θηλάζω θα είμαι πιο "στεγνή" :oops:και δε θα το απολαμβάνω και τόσο... και είχε δίκιο :mrgreen: Και έκανα μια χαρά ότι τουλάχιστον με την καισαρική δε θα είχα το θέμα με τα ράμματα!!! Anyway θα το παλέψω το θεματάκι.

Εγω θυμαμαι οτι ακομα και οταν σταματησα, ημουν ακομα για λιγο καιρο στεγνη.

σμουτσακι τελικα Ηλιανα η Ιλιανα?αλλο το ενα αλλο το αλλο?μπερδευτικα τωρα!!:tongue:

Ιλιανα θα τη βγαλουμε, γιατι δεν θα γιορταζει του προφητη Ηλια, οποτε μας αρεσει πιο πολυ γραμμενο με Ι.

Καλημέρα σε όλες.

Είμαι νέα μανούλα(17/08/2010 γεννήθηκε ένας γλύκας που θα κάψει καρδιές) και είπα να μπω στην παρεούλα σας...............

Κι έπεσα και πάνω σε ΘΕΜΑ!!!!!!!

Εμείς λέμε σιγα-σιγά να αρχίσουμε το "άθλημα", λόγω οτι ο μπεμπούλης είναι ήσυχος και επειδή ξεχαστήκαμε στην εγκυμοσύνη(λόγω προβλημάτων που είχα, φοβήθηκε το boy μου) και ....βλέπουμε!!! Πέφτει και κούραση βέβαια, αλλά που θα μας πάει, θα γίνει!!!!:wink:;-):wink:;-):wink:

Καλωσηρθες, να σου ζησει το μωρακι σου.

Βλεπω κι εσυ δεν το αφησες ασχολιαστο το θεμα ε?

καλημερα pastakia,καλως ηρθες στην παρεα μας!!!\

καλημερα κοριτσακια,

γεια σου ρε Σμουτς...με το καλο να φωτιστει και η Ιλιανα!

παντως ρε κοριτσια να πω και την αληθεια εμενα το σωμα μου ειναι πολυ κουρασμενο,δεν περασε και μικρο σοκ στην εγκυμοσυνη..εδω μιλαμε οτι πρεπει να εχασα ακομη και μυικο ιστο!πλεον δεν εχω καθολου πονους στα χερια απο την μικρη,συνηθισα...αλλα στα γονατα δεν με εχουν αφησει ακομη!καλα,το τελειωτικο χτυπημα ηταν αυτο με την μεση που λογω του παιδιου δεν μπορω και να γινω γρηγορα καλα,ολο και θα χρειαστει να την σηκωσω,ολο και θα πρεπει να την αλλαζω,να τρεχω να φτιαξω γαλατακι..

μ΄αρεσει που ηθελα να αρχισω και γυμναστηριο!!!

Κοιτα, η εγκυμοσυνη ειναι ουτως η αλλως σοκ για το σωμα της γυναικας. Ποσο μαλλον η δικη σου που ηταν και πολυ δυσκολη. Κι εγω εκει στο τετραμηνο το σωμα μου το αισθανομουν χαλια. Ολα ομως επανερχονται. Να θυμασται. 9 μηνες εγκυος. Αλλους τοσους χρειαζεται ο οργανισμος για να επανελθει στα φυσιολογικα του. και βαλεεε...

βρε κοριτσια εσεις που εχετε κλεισει τους 4 μηνες και πατε για 5ο....φρουτοκρεμα τους δινετε???

εμενα ο doctor μου ειπε πως μετα απο κανα μηνα θα ξεκινησω με φρουτοκρεμα και σιγα-σιγα γιαουρτακι!!!

Εμεις 5,5 ξεκινησαμε ρυζαλευρο. 6 φρουτοκρεμα, 6,5 γιαουρτι

Βανιλίτσα δηλαδή σου είπε κρέμα από τον 4ο μήνα να αρχίσεις αν κατάλαβα καλά? Λίγο νορίς δεν είναι! Εμείς είμαστε ξανά στον αποκλειστικό εδώ και καιρό. Η δικιά μου ρε κορίτσια ήτανε μόνο 5250 στις 25 Αυγούστου, εσάς πως μεγαλώσανε έτσι? Ακόμη και των κοριτσιών με τον αποκλειστικό! Λέτε το παιδί μου να βγει κοντό και μικροκαμωμένο? Ποιος θα την παντρευτεί?Λέτε να μας μείνει στο ράφι!

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια? Δεν σας την δίνει ο Σεπτέμβρης ως μήνας ή μόνο εμένα με πιάνουνε να ψυχολογικόμελαγχολικά μου?

Και η δικη μου ειναι μικροκαμωμενη. Η μαλλον για την ακριβεια, ειναι κοντουλα. Σε ενα αλλο θεμα που γραφω στο καφε, που ειναι το μανουλες Ιουνιου Ιουλιου 2009 ολονων τα κοριτσια ειναι πανω απο 80 ποντους, και η δικια μου ειναι 74 περιπου. Κι εγω μεχρι τα 14 μου ημουν παρα πολυ κοντο παιδι γιατι αργησα να αδιαθετησω. Με το που αδιαθετησα ξεπεταχτηκα.

Εμενα μου αρεσει ο Σεπτεμβρης. Ειδικα οταν κρυωνει λιγο ο καιρος γουσταρω πολυ.

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσια

ειναι καμια σας μεσα?

σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξ?????????????????????????????????????

δεν θυμαμαι

θυμηστε μου βρε παιδια

μην ειναι αυτο που γινεται πανω σε κρεββατι με 2 ατομα....τουλαχιστον?

μην ειναι αυτο που βγαζεις και τα ρουχα σουκαι καλοπερνας.............

βοηθατε ρε κοριτσια

δεν ενθυμουμε...δεν ενθυμουμε

γιατι αραγε δεν ενθυμουμε.......να αρχισω να ανησυχω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπα............μεσα στον μεσο ορο βλεπω οτι ειμαι

που θα μας παει,βρε κοριτσαρες

ετσι ή αλλιως θα επανελθουμε

βεβαια ,γιατι ολα τα αλλα τα κανουμε κανονικα(δουλεια,σπιτι,ψωνια και μωρο)

εκτος απο αυτο......ειναι μια απορια που εχω

αυτα

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλωσηρθες, να σου ζησει το μωρακι σου.

Βλεπω κι εσυ δεν το αφησες ασχολιαστο το θεμα ε?

Κοιτα, η εγκυμοσυνη ειναι ουτως η αλλως σοκ για το σωμα της γυναικας. Ποσο μαλλον η δικη σου που ηταν και πολυ δυσκολη. Κι εγω εκει στο τετραμηνο το σωμα μου το αισθανομουν χαλια. Ολα ομως επανερχονται. Να θυμασται. 9 μηνες εγκυος. Αλλους τοσους χρειαζεται ο οργανισμος για να επανελθει στα φυσιολογικα του. και βαλεεε...

Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου, να'σαι καλά!!!! όσο για το θέμα που λές, πλάκα μου κάνεις; Περιμένουμε πως και πώς τόσους μήνες!!!!!:lol::lol::lol::lol: Άν αγαπιέσαι με το boy σου, εκτός από το να είναι καλά το νινί σας, το επόμενο πράγμα που σκέφτεσαι, πιστεύω είναι αυτό!!!!!Άστο, κι εμείς αδελφάκια, όπως λένε κι οι κοπέλες πιο κάτω.....ΑΑΑΑΣΤΑ...

Σοβαρά τώρα; Θα κάνει ο οργανισμός μου 9 μήνες να επανέλθει; Όχι, ρε!!!!Καλά δεν πήρα πολλά κιλά πήρα γύρω στα 9 και τώρα έχω χάσει τα 7, αλλά εντάξει λόγω καισαρικής (άν δεν κάνω λάθος) το στρογγυλεματάκι μου το έχω...ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ κατευθείαν!!!!ΠΩΩΩΩ, τι μου'πες τώρα!!! 9 μήνες ακόμα!!!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:o:o:o:o:o

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σου σμουτσακι,με το καλο η βαφτιση σας,ολα να σας πανε συμφωνα με την οργανωση σας

παστακι καλωσηρθες

εμεις ειμαστε 3 μιση μηνων και οταν τον εχουμε αγκαλια,σηκωνει το κεφαλι και ερευνα τον χωρο

ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι πολυ καλο αυτο για την ηλικια του

επισης πηρε 8 ποντους σε ενα μηνα

δεν εχω ρουχα,ολα κι ολα 3 φορμακια του χωρανε

τοσα ωραια ρουχα που ελεγα θα του τα βαλω το φθινοπωρο.......

εμενα που αρεσει τοφθινοπωρο,ειμαι και γεννημενη νοεμβριο

λενε ,οτι σου αρεσει περισσοτερο η εποχη που εχεις γεννηθει

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου, να'σαι καλά!!!! όσο για το θέμα που λές, πλάκα μου κάνεις; Περιμένουμε πως και πώς τόσους μήνες!!!!!:lol::lol::lol::lol: Άν αγαπιέσαι με το boy σου, εκτός από το να είναι καλά το νινί σας, το επόμενο πράγμα που σκέφτεσαι, πιστεύω είναι αυτό!!!!!Άστο, κι εμείς αδελφάκια, όπως λένε κι οι κοπέλες πιο κάτω.....ΑΑΑΑΣΤΑ...

Σοβαρά τώρα; Θα κάνει ο οργανισμός μου 9 μήνες να επανέλθει; Όχι, ρε!!!!Καλά δεν πήρα πολλά κιλά πήρα γύρω στα 9 και τώρα έχω χάσει τα 7, αλλά εντάξει λόγω καισαρικής (άν δεν κάνω λάθος) το στρογγυλεματάκι μου το έχω...ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ κατευθείαν!!!!ΠΩΩΩΩ, τι μου'πες τώρα!!! 9 μήνες ακόμα!!!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:o:o:o:o:o

παστακι εχει η δικιο το σμουτσακι

9 μηνες εγκυμοσυνη-9 μηνες επαναφορα

κι εγω ακριβως οπως εσυ -πηρα 9 κιλα ,εχασα τα 7

αλλα η κοιλια,εμεινε

εγω παντως για γυμναστηριο δεν το βλεπω

σκεφτομαι το wii

ΓΚΕΛΥ

παω λοιπον στο γιατρο παστακια στις 40 μερες για να με δει.

Κατι του λεω για αντισσυληψη και τι μου απανταει? Ε σιγα, ποσο σεξ νομιζεις οτι θα κανεις πια? 1-2 φορες το μηνα? Αλλαζουν τα πραγματα με το παιδι.

Και λεω κι εγω απο μεσα μου, τι λεει μωρε αυτος?

καλαααααα, που να ξερα οτι ειχε απολυτο δικιο.

οσο για τον οργανισμο, ναι θελεις 9 μηνες.

Κι εγω 12 κιλα ειχα παρει, και στις 40 μερες ημουν στα κιλα μου αλλα το σωμα μου ηταν τελειως διαφορετικο. Απο 6μηνο και μετα αρχισε να επανερχεται.

και απο κατω, παλι στο 9 μηνο το αισθανθηκα οπως και πριν.

4Rnfp3.png

Gelly ououououououou

τι κανεις ρε κοριτσαρα.

Εγω ευτυχως καθολου κοιλια. Τωρα εχω χασει και κανα δυο κιλα παραπανω απο οταν ξεκινησα και επειδη ειμαι λεπτη μου φαινονται και ολοι με ρωτανε καλα εσυ εχεις γεννησει? ναι λεω ρε παιδια, πριν 14 μηνες ομως.

Και ναι, κι εμενα μου αρεσει πολυ η ανοιξη, που ειμαι γεννημενη ανοιξη

4Rnfp3.png

Gelly ououououououou

τι κανεις ρε κοριτσαρα.

Εγω ευτυχως καθολου κοιλια. Τωρα εχω χασει και κανα δυο κιλα παραπανω απο οταν ξεκινησα και επειδη ειμαι λεπτη μου φαινονται και ολοι με ρωτανε καλα εσυ εχεις γεννησει? ναι λεω ρε παιδια, πριν 14 μηνες ομως.

Και ναι, κι εμενα μου αρεσει πολυ η ανοιξη, που ειμαι γεννημενη ανοιξη

αχ σμουτσακι μου ελειψαν οι ατελειωτες συζητησεις μας

εχουμε χασει και την μαρα,ρε γ@μ@το:tongue::tongue:

ειμαι καλα,ο μπεμπης παει πολυ καλα,και εγω ξαναγυρισα στο γραφειο κανονικα

βρηκαμε και μια κυρια να κραταει το μικρο για 5 πρωινες ωρες

μεχρι στιγμης καλα παμε

τον επαιρνα στο γραφειο,αλλα δεν εβγαινε ....κι εγω εκνευριζομουν και αυτος δεν περναγε καλα

ΓΚΕΛΥ

ε ναι μωρε, καλυτερα σπιτι το μωρο με το προγραμμα του.

καλη η κυρια?

εγω δυστηχως δεν εβρισκα και ετσι την πηγα παιδικο 9 μηνων.

αλλα νομιζω εκει καλυτερα περναει.

με τη μαρα μιλαγα τις προαλλες, ειναι ακομα αυλιδα, τωρα θα γυρισει στο γραφειο σε λιγες μερες, και θα αφησει το μωρο μεχρι τελος οκτωβριου στην αυλιδα και θα πηγαινει σ/κ να το βλεπει.

μαρα σου εβγαλα τα οικογενειακα σου στη φορα...

και η ζωουλα εχει χαθει τελειως

η ολγα κανει και καμια γκεστ εμφανιση που και που

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...