Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

εγω νυσταααααζω, μπηκα να σας πω ενα γρηγορο γεια.

καποια κοπελα με ρωταγε για τη βαφτιση.

Το σαββατο μεθαυριο ειναι η δικη μας.

Αντε να παρει και επισημα το ονομα της η μικρη μας Ιλιανα.

Καλό βραδυ κοριτσακια μου, ονειρα γλυκα και ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ.

Αλήθεια, απο σεξ πως πατε? Εμεις λογω τις ανακαινισης, κοντευουμε να γινουμε αδελφια με το Νικο...

φιλακιααααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

εγω νυσταααααζω, μπηκα να σας πω ενα γρηγορο γεια.

καποια κοπελα με ρωταγε για τη βαφτιση.

Το σαββατο μεθαυριο ειναι η δικη μας.

Αντε να παρει και επισημα το ονομα της η μικρη μας Ιλιανα.

Καλό βραδυ κοριτσακια μου, ονειρα γλυκα και ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ.

Αλήθεια, απο σεξ πως πατε? Εμεις λογω τις ανακαινισης, κοντευουμε να γινουμε αδελφια με το Νικο...

φιλακιααααα

Σεξ... κάτι μου θυμίζει αμυδρά αυτή η λέξη... :roll::roll::roll:

Η γυναικολόγος μου είπε ότι όσο θα θηλάζω θα είμαι πιο "στεγνή" :oops:και δε θα το απολαμβάνω και τόσο... και είχε δίκιο :mrgreen: Και έκανα μια χαρά ότι τουλάχιστον με την καισαρική δε θα είχα το θέμα με τα ράμματα!!! Anyway θα το παλέψω το θεματάκι.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εμεις κανονικα σεξ , απο την ωρα που 40σα :D

Εβαλα φωτο με τα πραγματα της βαπτισης στο φεις.

καλα που ειστε ολες , τι εγινε αρχισαν τα μπουμπουκια να κοιμουνται πρωι ???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω ειμαι εδω αλλα την κανω σε λιγο.περιμενω να πιουν γαλα τα θηριακια μου κ να τα παει ο μπαμπας τους παιδικο.εχει ρεπο σημερα κ θα παμε καμια βολτα!(μονοι μας επιτελους χαχα)

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερες και απο εμας....

εμεις παντα κοιμομαστε μετα το πρωινο γευμα...μεχρι τις 12 συνηθως και μετα το παμε σερι μεχρι τις 10 το βραδι:rolleyes:

ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ τι ειναι αυτο βρε???εμεις σχεδον 1 χρονο εχουμε να ερθουμε σε επαφη......:?::!::confused:

να δω ποτε.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, εμείς το παλεύουμε με το άθλημα

περισσότερο λόγο κούρασης και όχι διάθεσης γιατί εγώ με την καισαρική δεν έχω πόνο πουθενά και ούτε θηλάζω οπότε είμαι νορμάλ. Απλά κούραση υπάρχει και από την μεριά του άντρα μου που έμεινε μόνος τους γιατί απολύθηκε το παιδί που ήταν μαζί και έμεινε μόνος του να δουλεύει για δύο και έχει κλατάρει μαζί και με το μωρό γιατι με βοηθάει απίστευτα. Όταν σχολάει το αναλαμβάνει. Χάπι μου δεν μας έβαλες καμιά φωτό να δούμε τον μικρούλη σου όπως και η Γκέλυ και η νιου μάμυ. Νιου πήρε τα μάτια σου τουλάχιστον ? Γιατί αν δεν μπερδεύομαι με καμιά άλλη κοπέλα έχεις υπέροχα μάτια γαλάζια , σωστά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, εμείς το παλεύουμε με το άθλημα

περισσότερο λόγο κούρασης και όχι διάθεσης γιατί εγώ με την καισαρική δεν έχω πόνο πουθενά και ούτε θηλάζω οπότε είμαι νορμάλ. Απλά κούραση υπάρχει και από την μεριά του άντρα μου που έμεινε μόνος τους γιατί απολύθηκε το παιδί που ήταν μαζί και έμεινε μόνος του να δουλεύει για δύο και έχει κλατάρει μαζί και με το μωρό γιατι με βοηθάει απίστευτα. Όταν σχολάει το αναλαμβάνει. Χάπι μου δεν μας έβαλες καμιά φωτό να δούμε τον μικρούλη σου όπως και η Γκέλυ και η νιου μάμυ. Νιου πήρε τα μάτια σου τουλάχιστον ? Γιατί αν δεν μπερδεύομαι με καμιά άλλη κοπέλα έχεις υπέροχα μάτια γαλάζια , σωστά ?

καλα κι εμεις λογω κουρασης το αποφευγουμε...εγω το βραδυ που γυρναει ο αντρας μου ειμαι κομματια και το πρωι εκεινος δεν εχει κουραγιο να σηκωθει...

θα σου στειλω να δεις....δεν θελω ακομα να βαλω στο φατσοβιβλιο

76IGp3.png

Καλημέρα σε όλες.

Είμαι νέα μανούλα(17/08/2010 γεννήθηκε ένας γλύκας που θα κάψει καρδιές) και είπα να μπω στην παρεούλα σας...............

Κι έπεσα και πάνω σε ΘΕΜΑ!!!!!!!

Εμείς λέμε σιγα-σιγά να αρχίσουμε το "άθλημα", λόγω οτι ο μπεμπούλης είναι ήσυχος και επειδή ξεχαστήκαμε στην εγκυμοσύνη(λόγω προβλημάτων που είχα, φοβήθηκε το boy μου) και ....βλέπουμε!!! Πέφτει και κούραση βέβαια, αλλά που θα μας πάει, θα γίνει!!!!:wink:;-):wink:;-):wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα pastakia,καλως ηρθες στην παρεα μας!!!\

καλημερα κοριτσακια,

γεια σου ρε Σμουτς...με το καλο να φωτιστει και η Ιλιανα!

Αδελφακια με τον συζυγο εεεε???κι εμεις,κι εμεις...πολυ αδελφικη σχεση λεμε!!Κατι πηγε να γινει μην τυχον και σπασουμε την τοση συγγενεια:idea::idea: αλλα δεν με θελει ρε κοριτσια!μια η κυστη,μια η περιοδος,τωρα η μεση....και να θελουμε δεν μας βγαινει ρε γαμωτο...χαχαχα!να δω ποτε θα ερθουμε στα παλια καλα δεδομενα!

παντως ρε κοριτσια να πω και την αληθεια εμενα το σωμα μου ειναι πολυ κουρασμενο,δεν περασε και μικρο σοκ στην εγκυμοσυνη..εδω μιλαμε οτι πρεπει να εχασα ακομη και μυικο ιστο!πλεον δεν εχω καθολου πονους στα χερια απο την μικρη,συνηθισα...αλλα στα γονατα δεν με εχουν αφησει ακομη!καλα,το τελειωτικο χτυπημα ηταν αυτο με την μεση που λογω του παιδιου δεν μπορω και να γινω γρηγορα καλα,ολο και θα χρειαστει να την σηκωσω,ολο και θα πρεπει να την αλλαζω,να τρεχω να φτιαξω γαλατακι..

μ΄αρεσει που ηθελα να αρχισω και γυμναστηριο!!!

τελοσπαντων,που θα παει θα περασουν ολα!

το απογευμα παμε για εμβολια,αουτς..θα μετρηθουμε κιολας...για να δουμε ποσο θα εχει μεγαλωσει το γουρουνοπουλακι μας!:P

Μαρσολαν μου ασε και εγω εχω θεμα με τα ποδια με τους τρεις μηνες που εμεινα στο κρεβατι σε ακινησια , ειχαν ατροφησει τοσο πολυ που τωρα πονανε τα γονατα μου , σκεφτομαι να παω γυμναστηριο να σφιξω παλι γιατι δεν μπορω ρε κοριτσια νομιζω οτι χαλαρωνω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...