Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σου χαπι μου...τι να κανουμε..οικογενειακως αρρωστοι!!

τα παιδια και τα 2 με βηχα και σιροπι

εγω με αμυγδαλες!

ο αντρας μου με πονους στα κοκκαλα και βηχα!

κατα τα αλλα...μια χαρα!:rolleyes:

ασε χαλια!

εσεις???

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω εχω σιδερο μολις κοιμηθουν τα παιδια...και ειναι και ενα βουνο!βαριεμαιιιιιι:evil: εχω κανει κ εγω κεικ πατατες.μην ανησυχεις..να ναι καλα οι σακουλες:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου τι μου κανετε???

εμεις μια χαρουλα...βολτουλες ...καλτσακια πλεον και που και που μακρυ μανικακι γιατι εχει ψυχρουλα...αλλα δεν τα πολυθελουμε!!!

Φαιρυ μου γλυκια καλοφωτιστη η μικρη σου Νεραϊδουλα...να την δεις οπως επιθυμει η καρδουλα σου ευχομαι!!!

smouts εσεις ποτε με το καλο???

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???γιατι δεν μου κοιματε???????????????????????????????????????

χθες για παραδειγμα ειχαν ερθει κατι φιλοι μας...δεν καναμε φασαρια...ε εριχνε ενα μπλα-μπλα...και αγκου και γκι και γκρρρρ και ολο να μιλαει και να του μιλαμε ηθελε.....ε σας πληροφορω πως απο τις 11 το πρωι ξανακοιμηθηκε στις 11 το βραδι και με το ζορι λεμεεεεεεεεεεεε:roll::-):rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριστια

φερη να σου ζησει το μωρακι σου

σμουτς με το καλο και το δικο σου

εμεις καναμε το 2 εμβολιο την παρασκευη και ειχαμε πυρετο

τον λυπηθηκα τον καημενο αλλα τι να κανουμε,αναγκαιο κακο τα εμβολια

κοριτσια τα ρουχα που ειχα παρει για αυτη την εποχη δεν του κανουν

εχω ολα κι ολα 3 φορμακια,πρεπει να ψωνισω,μαλλον για jumbo το βλεπω γιατι 2 μηνες θα τα βαλει

βανιλιτσα εμεις χθεσς πηγαμε μια εκδρομη και απο την στιγμη που γυρισαμε μεχρι να κανουμε μπανιο και υπνο ,ηταν ολο γκρινια,ηθελε αγκαλιες και περπατημα...με τιποτα να μην καθετε,ουτε στο ριλαξ,ουτε στον καναπε που τον βαζω με το σφινακι,πουθενα........

εσενα σου το κανει καθε μερα αυτο........νομιζω οτι δεν υπαρχει κανονας...απλα οταν συμβαινει κατι διαφορετικο στην μερα τους,αποσυντονιζονται....ετσι νομιζω

φιλακι σε ολες τις αλλες κοπελες:P:p:p

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοριτσια να ειστε καλα ,σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας ,με το καλο και οι δικες σας βαπτισεις .Θα σας βαλω φωτος να τα δειτε και μολις ερθουν του φωτογραφου θα βαλω και αυτες

Σημερα πηγα για αλλαγες , με γεμισαν δωρα , φανταστειτε οτι πηρα ρουχα για 4 χρονων , αλλαξα και απο τα ακριβα μπουφαν και παλτο γιατι ρουχαλακια και φορεματακια μπορω να βρω φθηνα αμα θελω.

Παντως κοριτσια απο τοτε που εγινα μανα ειμαι πολυ συγκινημενη , οταν παιρνω ενα μωρο ξενο στην αγκαλια μου , νιωθω λες και ειναι και αυτο δικο μου μωρακι και θελω να δωσω και σ αυτο τοσο πολυ αγαπη .

Τι ειναι η μητροτητα!!!

Το γαλα μου κοβεται σιγα σιγα , εχω στεναχωρηθει παρα πολυ , δεν καθεται η μικρη γιατι πλεον θελει ποσοτητα και το βγαζω με το θηλαστρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου , φαίρυ μου να σου ζήσει η κούκλα σου και να' ναι πάντα για αυτή και για σας κάθε μέρα γιορτή.

Εμείς σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την βάφτιση στις 3/10

μας έμειναν τα γλυκά και ο σταυρός του μικρού. όλα τα άλλα έτοιμα. το πιο χαζό από όλα είναι τα νούμερα στα ρουχαλακια 12-18 δηλ. θα είναι σαν χαρισμένα την μέρα της βάφτισης γιατί στο αγοράκι το παντελόνι πρέπει να εφαρμόζει κάπως.

αλλά τα ρουχαλάκια που πήραμε είναι όνειρο λέμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

happines εχω γραψει τι εγινε στην βαπτιση λιγο πιο κατω.

Η μικρη μουεκλαψε μονο οταν την βουτηξε μια φορα με το κεφαλι μεσα ,μετα γελουσε .Καλυτερα μικρα να βαπτιζονται τελικα , δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου , φαίρυ μου να σου ζήσει η κούκλα σου και να' ναι πάντα για αυτή και για σας κάθε μέρα γιορτή.

Εμείς σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την βάφτιση στις 3/10

μας έμειναν τα γλυκά και ο σταυρός του μικρού. όλα τα άλλα έτοιμα. το πιο χαζό από όλα είναι τα νούμερα στα ρουχαλακια 12-18 δηλ. θα είναι σαν χαρισμένα την μέρα της βάφτισης γιατί στο αγοράκι το παντελόνι πρέπει να εφαρμόζει κάπως.

αλλά τα ρουχαλάκια που πήραμε είναι όνειρο λέμε.

γιατι δεν πηγατε να διαλεξετε κανονικα ρουχαλακια...εμενα η νονα ετσι θα το κανει...για να του κανουνε...

76IGp3.png

happines εχω γραψει τι εγινε στην βαπτιση λιγο πιο κατω.

Η μικρη μουεκλαψε μονο οταν την βουτηξε μια φορα με το κεφαλι μεσα ,μετα γελουσε .Καλυτερα μικρα να βαπτιζονται τελικα , δεν καταλαβαινουν τιποτα.

ναι το διαβασα συγνωμη δεν το ειχα δει...κι εγω θα τον βαπτισω 6 -7 μηνων...

76IGp3.png

κοριτσια δεν αντεχω αλλο...εχω βαρεθει να κανω δουλειες στο σπιτι...συνεχεια επικρατει ενας πανικος,αν ειναι τωρα ετσι οταν αρχισει να περπαταει ο μικρουλης θα γινεται χαμος???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...