Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας,φιλενάδες μου!!!!Μου λείψατε!!!!Είχαμε πάει διακοπούλες και γυρίσαμε!!!!

Έχουμε πολλά νέα!!!!Η μικρή μάλλον έχει δυσανεξία στο γάλα γιατί όταν χρειάστηκε να της δώσω πρόσθετο (frisolac) το έκανε όοοοολο εμετό.Αφήστε με έπιασαν τα κλάματα!!Έτσι μας το άλλαξε ο γιατρός και τώρα πείνουμε το frezy lac και μητρικό και είμαστε μια χαρά.Έχουμε λίγη γκρινίτσα τα απογεύματα αλλά όχι τίποτα φοβερό.Την άλλη εβδομάδα θα πάμε για εξετάσεις αίματος για να δούμε αν έχουμε αλεργία στο αγελαδινό γάλα...

Ήθελα να σας ρωτήσω το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία μείωση του μητρικού μου γάλακτος.Γιατί συνέβη αυτό?Μήπως δεν έκανα κάτι καλά ή απλώς είναι θέμα οργανισμού??Δηλαδή ενώ στην αρχή της έδινα αναλογία περίπου 5 προς 1- μητρικό ξένο.Τώρα καμιά φορά είναι 3 προς 3.Υπάρχει κάποια λύση να κατεβάσω κι άλλο γάλα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,φιλενάδες μου!!!!Μου λείψατε!!!!Είχαμε πάει διακοπούλες και γυρίσαμε!!!!

Έχουμε πολλά νέα!!!!Η μικρή μάλλον έχει δυσανεξία στο γάλα γιατί όταν χρειάστηκε να της δώσω πρόσθετο (frisolac) το έκανε όοοοολο εμετό.Αφήστε με έπιασαν τα κλάματα!!Έτσι μας το άλλαξε ο γιατρός και τώρα πείνουμε το frezy lac και μητρικό και είμαστε μια χαρά.Έχουμε λίγη γκρινίτσα τα απογεύματα αλλά όχι τίποτα φοβερό.Την άλλη εβδομάδα θα πάμε για εξετάσεις αίματος για να δούμε αν έχουμε αλεργία στο αγελαδινό γάλα...

Ήθελα να σας ρωτήσω το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία μείωση του μητρικού μου γάλακτος.Γιατί συνέβη αυτό?Μήπως δεν έκανα κάτι καλά ή απλώς είναι θέμα οργανισμού??Δηλαδή ενώ στην αρχή της έδινα αναλογία περίπου 5 προς 1- μητρικό ξένο.Τώρα καμιά φορά είναι 3 προς 3.Υπάρχει κάποια λύση να κατεβάσω κι άλλο γάλα??

Η παραγωγή σου μπορεί να έχει επηρεαστεί επιδή δ'ινεις πρόσθετο. Γιατί δίνεις συμπλήρωμα? ειχε πρόβλημα στο βάρος? Η παραγωγή μητρικού έχει να κάνει με τη ζήτηση δηλ. πόσο συχνά θηλάζει το μωρό. Αν θες να την αυξήσεις να επιμείνεις στο θηλασμό και να μειώσεις το συμπλήρωμα. Αλλιώς θα σου κοπεί σιγά σιγά. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και κουράστηκα πολύ για να το καταφέρω. Αλλος ένας τρόπος αντί να δινεις συμπλήρωμα είναι να βγάζεις με θήλαστρο το δικό σου γάλα και να δίνεις αυτό γοα συμπλήρωμα. Στην αρχή θα βγαίνει λίγο , αλλά αν εοιμείνεις θα αυξηθει η ποσότητα. Εμένα η μικρή μου δεν τραβούσε και εχανε βάρος. Με τη βοήθεια του θηλάστρου πλέον θηλάζει μόνο από το στήθος και έχω γλιτώσει όλες τις αποστειρώσεις ;)!!! Φιλια και ότι άλλο θες πες μας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσακια μου....

ουτε εμενα με ενοχλει που εχουμε τον μπεμπουλη μαζι μας στις βολτουλες ...και ο αντρας μου το χαιρεται αυτο τουλαχιστον μεχρι τωρα,αλλα ετσι κι αλλιως ξερει οτι δεν εχω σκοπο να αφησω το μωρο στη γιαγια αν δεν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος...

εβι μου κι εγω πιστευω οτι φταιει το συμπληρωμα για τη μειωση του γαλατος ...το μωρο πρεπει να το βαζεις να θηλαζει για να κρατας την παραγωγη

76IGp3.png

ευακι καλα λενε τα κοριτσια.αν το βαζεις πιο συχνα στο στηθος θα παραγεις περισσοτερο.επισης πιες φυσικο χυμο μηλο κ τσαι μελισσοχορτο.3 φλ τσαι τη μερα και 2-3 ποτ.χυμο κ το μωρο στο στηθπς πιο συχνα κ θα δεις διαφορα.αν δεις πρασινα κακα σταματα το χυμο κ το τσαι γιατι ειναι υπερπαραγωγη:tongue:

Holy Diver

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!Έχετε απόλυτο δίκιο!!!Διάβασα και άλλα τόπικ στο parents.Της έδινα συμπλήρωμα γιατί ήθελα να ξεκουράζω λίγο το στήθος μου.Επίσης άρχισε να κοιμάται 7ωρα το βράδυ.Θα κάνω περισσότερες αντλήσεις και με το νοσοκομειακό θήλαστρο που έχω και πιστεύω θα το αυξήσω!!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!Έχετε απόλυτο δίκιο!!!Διάβασα και άλλα τόπικ στο parents.Της έδινα συμπλήρωμα γιατί ήθελα να ξεκουράζω λίγο το στήθος μου.Επίσης άρχισε να κοιμάται 7ωρα το βράδυ.Θα κάνω περισσότερες αντλήσεις και με το νοσοκομειακό θήλαστρο που έχω και πιστεύω θα το αυξήσω!!!!

Σιγουρα :D:D:D. Επίσης βοηθαει το γλυκάνισσο. Τα 7ωρα είναι από το συμπλήρωμα. Με το θηλασμό ή με μπιμπερό από αντληση θα σου ξυπναει πιο συχνά γιατί είναι πιο ελαφρύ και ευπεπτο το μητρικό γάλα... αλλά μπρος στα καλά που έχει... Καλή επιτυχία. Φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Κανα νεο απο τη φαιρυ ειχαμε?

Ευούλα μου τι κανεις? Προσπαθησε καμαρι μου με το στηθος και με το θηλαστρο αν θες να δινεις μητρικο γαλα. Ξεχνα το συμπληρωμα.

Αλλα οσο για το 7ωρο και μενα η μικρη παρολο που επινε μητρικο το 6-7ωρο το επιανε το βραδυ απο 45 ημερων περιπου. Αλλα το επινε με μπιμπερο, οποτε ισως επαιζε κι αυτο ρολο, γιατι ετρωγε οσο ηθελε, ευκολα και ξεκουραστα.

4Rnfp3.png

καλημεραααααααααααααααα!!!

ελπιζω να με θυμαστε...χαθηκα αλλα μολις προχθες γυρισαμε απο διακοπες....

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να τα λεμε συχνοτερα πλεον....

φερι διαβασα οτι βαφτιζεις την μπεμπα;;;με το καλο κοπελα μου...

ευη πολυ σωστα οσα σου εγραψαν τα κοριτσια...βαλε το μωρο στο στηθος ή βγαλε το γαλα με θηλαστρο συχνα και θα δεις διαφορα στην παραγωγη...εγω θηλαζω αποκλειστικα χωρις κανενα συμπληρωμα εως τωρα και τα παω δοξα τω θεω μια χαρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημέρα φυσαλιδάκι. Σε χάσαμε όντως, αλλά με 2 παιδιά και με διακοπές ήταν φυσιολογικό. Πως είναι η μικρή μπεμπίτα? Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά (μεγάλο μου όνειρο) και νοιώθω πανευτυχής :D:D:D

η μεγάλη σου η κόρη πως αντιδρά με το μωρό? Φιλάκια πολλα

γεια σου νιου μαμμι !!!!

λοιπον η μεγαλη μουη κορη το παιζει μαμα...ολο παει στη μπεμπα και κανει οτι και εγω....μια φορα μου λέει..."μαμα μη βαλεις τη μπεμπα στο στηθος...θα την βαλω εγω...κατσε να ξεκουραστεις εσυ..."χαχαχαχαχαχαχαχαχα..

μπραβο σου που το παλευεις με το θηλασμο...και εγω τα ιδια..ειναι τρελη κουραση αλλα αξιζει τον κοπο....εγω το βγαζω και με το θηλαστρο συχνα αρα κανω και αποστειρωσεις γιατι η μπεμπα στο στηθος απικοιμιεται και δεν τρωει καλα....μισες φορες στηθος μισες θηλαστρο....αλλα μια χαρα τα παμε...

ποσα κιλα εινια το μπεμπακι σου;;;

κανατε εμβολια;;εμεις θα κανουμε το δευτερο αυτη την εβδομαδα...του πνευμονιοκκοκου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου νιου μαμμι !!!!

λοιπον η μεγαλη μουη κορη το παιζει μαμα...ολο παει στη μπεμπα και κανει οτι και εγω....μια φορα μου λέει..."μαμα μη βαλεις τη μπεμπα στο στηθος...θα την βαλω εγω...κατσε να ξεκουραστεις εσυ..."χαχαχαχαχαχαχαχαχα..

μπραβο σου που το παλευεις με το θηλασμο...και εγω τα ιδια..ειναι τρελη κουραση αλλα αξιζει τον κοπο....εγω το βγαζω και με το θηλαστρο συχνα αρα κανω και αποστειρωσεις γιατι η μπεμπα στο στηθος απικοιμιεται και δεν τρωει καλα....μισες φορες στηθος μισες θηλαστρο....αλλα μια χαρα τα παμε...

ποσα κιλα εινια το μπεμπακι σου;;;

κανατε εμβολια;;εμεις θα κανουμε το δευτερο αυτη την εβδομαδα...του πνευμονιοκκοκου...

Αχ όλα τα λεφτά η "μεγάλη" σου :D:D:D. Εγώ έβγαζα πολύ με το θηλαστρο στις αρχές μέχρι να δυναμωσει η μικρή και να μην αποκοιμιέται. (κι εγώ το ιδιο πρόβλημα με σενα...) αλλά πλέον βγάζω με το θήλαστρο όταν θέλω να βγουμε έξω και δε μπορώ να θηλάσω ή να την αφήσω στη μαμά μου για να πάω σε κάποια δουλειά. Ετσι έχω γλυτώσει τις καθημερινές αποστειρώσεις.

Θέλω να πάρω σλίνγκ για να μπορώ να τη θηλάζω διακριτικά όταν είμαστε έξω. Ελπίζω να το βολευτώ. Εχουμε κάνει το πρωτο εμβόλιο και πονεσε η καρδιά μου. το 2ο το έχουμε το Νοέμβρη. Είμαστε κοντά 6 κιλά και 63 εκ!!! πολύ καλά για τους μήνες της (ξεπεράσαμε τις καμπύλες, πράγμα που με κάνει πολύ περήφανη για το θηλασμό!!!)

Φιλάκια πολλά σε σένα και τις ζουζούνες σου...

κοριτσια εγινε και η δικη μας βαπτιση !!!! ολα ηταν παρα πολυ ομορφα και η μπεμπουλα παρα πολυ καλη , μεχρι και ο παππας γελουσε κατω απο τα γενια του ,οταν του χαμογελουσε!!Εκλαψε ομως οταν την βουτηξε μεσα με το κεφαλι μια φορα .

Εγω δεν μπορω να πω οτι εκλαψα , εκλαψαν ομως ολοι οι αλλοι laught.gif δεν ξερω γιατι αλλα συγκινηθηκαν καποιοι οταν την αλλαζα και χαμογελουσαμε η μια στην αλλη 001_wub.gif.

Μετα στο τραπεζι μας εβρεξε αλλα ευτυχως κατσαμε μεσα .Μερικοι μαλιστα το διασκεδασαν με την βροχη .Τυχη λενε 001_tongue.gif

Ειχα και μια Νεραιδα για τα παιδια ηταν παρα πολυ καλη , επαιξε με τα παιδια και τα ζωγραφισε πριγκιπισες και πριγκιπες και τους εκανε δωρα και μπαλονια .

Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα αρκετα γιατι ειχε πολυ τρεξιμο και χαιρετουρα με τον κοσμο .

Σημερα πηγαμε και για να κοινωνησουμε οπως λεει και το εθιμο , ξαναβαλαμε τα καλα της πηραμε την λαμπαδα της και πηγαμε .Νομιζω οτι εχει μεθυσει λιγο trela.gif.Την κοινωνια την δεχτηκε σε αντιθεση με τα αλλα παιδακια που ηταν μεγαλυτερα της .Πρεπει να την κοινωνησω 3 κυριακες

Θα παμε και την λαμπαδα της στην εκκλησια μαζι με τις δικες μας (ακομα δεν τις εχω παει ) και μια απο αυτες τις μερες θα παω στην θαλλασα να της πλυνω τα λαδοπανα .Ολα αυτα δεν τα ξερα τωρα τα μαθα και πρεπει να τα κανω .

Επισης ηθελα να σας πω οτι εχω κατασυγκινηθει με το βιβλιο ευχων , ιδιως με την ευχη του πατερα μου ....μολις το διαβασα εριξα πολυ κλαμα και εγινα χαλια

Καλοφωτιστο να ειναι το αγγελουδι μου.

Αντε τωρα με το καλο η βαφτιση της smouts μας !!!!

modify_inline.gif

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...