Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρες και από μας κοριτσακια, τι κανετε??

Εγω ακομη προσπαθω να συμμαζεψω το χαμο εχουν μεινει και λιγες κουτες ακομη πιο πολυ πραγματα της βιβλιοθηκης...αλλα δε σκαω στον καιρο τους κι αυτες..

Κατα τ αλλα ολα καλα, ειμαστε μια στα καλα μας μια στις γκρινιες..

Αλλα ειναι τοσο ζουζουνι μεσα στα χαμογελα και τα αγκουυυυ...λιωνω!

Εγω κοριτσια τελικα ξεκινησα πιλατες χθες πρωτο μαθημα και ενιωσα αλλος ανθρωπος! ειχα σκουριασει τελειως και δεν ειχα καθολου χρονο για μενα με αποτελεσμα να εχω νευρα ολη την ωρα και γενικα να μην ειμαι ο εαυτος μου!

Ελπιζω να ισιωσω συντομα!!

εσεις τι νεεεεα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γιεα σας και απο μενα

ειχα καιρο να μπω στο καφε-εμπλεξα με αρκετη δουλεια plus κατι αλλαγεσ που κανουμε σπιτι plus ο μπεμπης.....

εμεις αποφασισαμε και βρηκαμε μια κυρια να κραταει το μπεμπη για 5 ωρεσ πρωινεσ ,για να μπορω να πηγαινω στους πελατες και λιγο γραφειο......

ελπιζω να πανε ολα καλα.................

ο μπεμπης ειναι πολυ καλα,σημερα παμε για το εμποβιο του πνευμονιοκοκκου

και ο θεος βοηθος

γενικα ειναι πολυ ησυχος,αλλα μερικες φορες βρε κοριτσια,θελει μονο χερια,πουθενα αλλου δεν ησυχαζει,χθες το βραδυ,ηταν καπως ετσι,μεχρι που τον κοιταξα στα ματια και του μιλησα με αυστηρο τονο και του ειπα πραγματα που θα ελεγα σε ενα μεγαλο παιδακι....αυτο ηταν.......μεχρι να κοιμηθει...σε 3/4 δηλαδη.....απλα με κοιτουσε σοβαρος,εφαγε.....τον βαλαμε στο κρεββατι του και καποια στιγμη τον πηρε ο υπνος

δεν ξερω αν εκανα καλα,αλλα επιασε................

εχουμε αρχισει κι εμεις τις συζητησεις για το ονομα και τα βαφτισια,αλλα εμεις θα τα κανουμε την ανοιξη,που ο μπεμπης θα ειναι 1 ετους

ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

νιου εσυ θηλαζεις ε?

σου εχει κανει ποτε πρασινωπα κακακια το μωρακια σου...???

Ναι χαπι μου μου κάνει σχεδόν μια φορά κάθε μέρα. Το ξέρω κι εγώ αυτό για το θηλασμό και τα λιπάρα αλλά δε νομίζω να έχεις υπερπαραγωγή, αφού παίρνει βάρος το μωρό και σε πολύ καλό ρυθμό μάλιστα σημαίνει ότι πέρνει γάλα με λιπαρά. Η δική μου παιδίατρος μου είπε ότι είναι θέμα απορρόφησης σιδήρου. Οτι δεν απορροφά την ίδια ποσότητα σε κάθε γεύμα και όταν τα κακάκια είναι πράσινα δεν έχει απορροφήσει καθόλου.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ευχαριστω νιου...κι εγω δεν πιστευω να ειναι θεμα υπερπαραγωγης....

εξαλλου σημερα μπηκαμε παλι στα κανονικα μας...εμενα κανει τη μερα τουλαχιστον 3φορες..

μπουμπουκακι μια χαρα σε βρισκω...εγω το εχω ριξει στο περπατημα...καθε μερα μια ωριτσα αυτο για αρχη ...αργοτερα σκεφτομαι για γυμναστηριο..

γκελουκο μου τι κανεις???

τρεχεις με δουλειες ...

εμενα ο μπεμπουλης αν του μιλησω πιο εντονα τον πιανει το παραπονο και μετα στεναχωριεμαι...

76IGp3.png

Ναι χαπι μου μου κάνει σχεδόν μια φορά κάθε μέρα. Το ξέρω κι εγώ αυτό για το θηλασμό και τα λιπάρα αλλά δε νομίζω να έχεις υπερπαραγωγή, αφού παίρνει βάρος το μωρό και σε πολύ καλό ρυθμό μάλιστα σημαίνει ότι πέρνει γάλα με λιπαρά. Η δική μου παιδίατρος μου είπε ότι είναι θέμα απορρόφησης σιδήρου. Οτι δεν απορροφά την ίδια ποσότητα σε κάθε γεύμα και όταν τα κακάκια είναι πράσινα δεν έχει απορροφήσει καθόλου.

βρε κοριτσια

για τα πρασινα κακακια υπαρχουν 3 περιπτωσεις

καταρχην ακομη βγαζουν τη σαβουρα της κοιλιας,οποτε ειναι πρασινα

επισης στον θηλασμο,μερικες φορες δεν το χωνευουν καλα,και κανουν πρασινα κακα

και τελος οταν εχουν κολικους,τοτε μονο πρεπει να ανησυχησει καποιος,οι αλλες περιπτωσεις ειναι μεσα στο προγραμμα -ξερει η φυση

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια , μπαινω πολυ λιγο γιατι ετοιμαζομαι , αυριο ειναι τα βαπτισια μας και εχω παθει πλακα λεμε , ειναι τρελα ολα οσα εχω φτιαξει!!!! συγγνωμη που δεν σας πολυμιλαω τον τελευταιο καιρο αλλα εχω παθει μια μικρη ψυχωση με τα βαπτισια .Αμα σας βαλω φωτος θα τρελαθειτε σας λεωωωωωωωωω.

Και ποσες φορες καθομαι και σκεφτομαι οτι αν δεν ημουν τοσο ξαπλωμενη ισως το μπουμπουκι μου να μην το ειχα, και δεν θα ζουσα ποτε ολες αυτες τις στιγμες , καθε μερα ειναι και μοναδικη που ζω μαζι της και χρωσταω μεγαλη χαρη στην Παναγια.

Κοιταχτε να τα χαιρεστε κοριτσια , ειναι μεγαλο δωρο αυτο που μας εδωσε ο θεος.Μην αγχωνεστε με τιποτα ολα ειναι μες στο προγραμμα .

Η μικρη μου ειναι 3,5 μηνων και ομως ηδη μου εχει λειψει που ηταν νεογγενητο , γι αυτο ας τα ζουμε ολα και να ρουφαμε την καθε στιγμη.

Σας ζαλισα εεε

εχω ομως πολλες συγκινησεις αυτο τον καιρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια , μπαινω πολυ λιγο γιατι ετοιμαζομαι , αυριο ειναι τα βαπτισια μας και εχω παθει πλακα λεμε , ειναι τρελα ολα οσα εχω φτιαξει!!!! συγγνωμη που δεν σας πολυμιλαω τον τελευταιο καιρο αλλα εχω παθει μια μικρη ψυχωση με τα βαπτισια .Αμα σας βαλω φωτος θα τρελαθειτε σας λεωωωωωωωωω.

Και ποσες φορες καθομαι και σκεφτομαι οτι αν δεν ημουν τοσο ξαπλωμενη ισως το μπουμπουκι μου να μην το ειχα, και δεν θα ζουσα ποτε ολες αυτες τις στιγμες , καθε μερα ειναι και μοναδικη που ζω μαζι της και χρωσταω μεγαλη χαρη στην Παναγια.

Κοιταχτε να τα χαιρεστε κοριτσια , ειναι μεγαλο δωρο αυτο που μας εδωσε ο θεος.Μην αγχωνεστε με τιποτα ολα ειναι μες στο προγραμμα .

Η μικρη μου ειναι 3,5 μηνων και ομως ηδη μου εχει λειψει που ηταν νεογγενητο , γι αυτο ας τα ζουμε ολα και να ρουφαμε την καθε στιγμη.

Σας ζαλισα εεε

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

ΓΚΕΛΥ

Σας ζαλισα εεε

Φερούλα καλοφώτιστο το μπεμπεδάκι σου. Εχεις απόλυτο δίκιο για το δώρο ;). Εγώ δεν την χορταίνω τη μικρή μου και ακόμα δεν την έχω αφήσει ούτε για να πάω για ένα καφέ. Δε θυμάμαι ποια κοπέλα το είπε αλλά αν δε μπορώ να πάω κάπου με το μωρό μου δεν πάω καθόλου. Δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά. Τώρα βέβαια έχω ένα γάμο την άλλη παρασκευή και δε μπορώ να τη σκαπουλάρω και θα είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσω στη μαμά μου. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη είναι και μικρή σε ηλικία (55) , με τις ίδιες αντιλήψεις με μένα αλλά και πάλι είμαι σίγουρη ότι θα σκάσω καμιά 15αρια τηλέφωνα και δε θα κάτσω και πολύ στο γλέντι. Στην Εκκλησία θα την έχουμε μαζί μας και θα κάνει την πρώτη της κοινωνική εμφάνιση :D. Μετά θα την παρουν οι γονείς μου και θα πάμε εμεις στο γλέντι.

Φερούλα θα κάνεις τραπέζι? αν ναι που? και πόσο θα σου πάει? Εγώ βρήκα μια αίθουσα που παει 25-30 ευρώ/ άτομο. Τα θεωρείτε ακριβά? Τη δική μας βάπτιση θα την κάνουμε τον Απρίλη αν δεν έχουμε πρόβλημα με τη Σαρακοστή και ψάχνω από τώρα να βρω χώρο για να κλείσω και σε καλύτερη τιμή. Εχω ξετρελαθεί με προσκλητήρια και μπομπονιέρες :D.

Πολλά εγραψα. Να τη χαίρεσαι Φερουλα και οι συγκινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα... αν δε συγκινηθείς με το παιδάκι σου με τι άλλο???

φιλάκια πολλά και όλα να πάνε τέλεια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλησπερα κοριτσια και απο μενα ...τι κανετε??

φερουλα μας με το καλο αυριο κοπελα μου...σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!!!!

και μεις λεγαμε να τον βαπτισουμε τα Χριστουγεννα ανημερα...αλλα ακομη δεν ειναι τιποτα συγουρο!!!

εγω τον μπεμπη τον αφηνω στην μητερα μου , της εχω απολυτη εμπιστοσυνη και το κυριοτερο...δεν τον φοβαται...οπως η ΠΕΘΕΡΑ!!!

New mummy μου εγω θα σου ελεγα να το ξεπερασεις λιγο το σκηνικο...δεν την αφηνω ουτε για ενα καφε....χρειαζεται και το λιγο μονοι με τον συντροφο σου.......αλλαζει η ψυχολογια και πιστεψε με παιζει μεγαλο ρολο!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

:rolleyes:κοριτσια εσεις που τα εχετε κλεισμενα τα 3μηνα τα εχετε βαλει στις κουνιτσες τους πλεον τα μπεμπε?????ή κοιμουνται ακομη μαζι σας???

δεν ξερω τι να κανω!!!και επισης δεν ξερω τι να κανω με το πορτ-μπεμπε!!ο μικρος ειναι κοντα 6500 κιλακια και πλεον τον φοβαμαι εκει αλλα και το καροτσι μου φαινεται πολυ μεγαλο γι΄αυτον!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes:κοριτσια εσεις που τα εχετε κλεισμενα τα 3μηνα τα εχετε βαλει στις κουνιτσες τους πλεον τα μπεμπε?????ή κοιμουνται ακομη μαζι σας???

δεν ξερω τι να κανω!!!και επισης δεν ξερω τι να κανω με το πορτ-μπεμπε!!ο μικρος ειναι κοντα 6500 κιλακια και πλεον τον φοβαμαι εκει αλλα και το καροτσι μου φαινεται πολυ μεγαλο γι΄αυτον!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω βανιλιτσα των τον εχω βαλει ηδη απο 20 ημερων στην κουνια του μονο του στο δωματιο του....

οσο για το πορτ μπεμπε το δικο μου λεει οτι ειναι καταλληλο μεχρι 10 κιλα...

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα ...τι κανετε??

φερουλα μας με το καλο αυριο κοπελα μου...σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!!!!

και μεις λεγαμε να τον βαπτισουμε τα Χριστουγεννα ανημερα...αλλα ακομη δεν ειναι τιποτα συγουρο!!!

εγω τον μπεμπη τον αφηνω στην μητερα μου , της εχω απολυτη εμπιστοσυνη και το κυριοτερο...δεν τον φοβαται...οπως η ΠΕΘΕΡΑ!!!

New mummy μου εγω θα σου ελεγα να το ξεπερασεις λιγο το σκηνικο...δεν την αφηνω ουτε για ενα καφε....χρειαζεται και το λιγο μονοι με τον συντροφο σου.......αλλαζει η ψυχολογια και πιστεψε με παιζει μεγαλο ρολο!!!!!!!

Βανιλίτσα μου το ξέρω αλλά δε νοιώθω έτοιμη. Το καλό είναι ότι ούτε και ο άντρας μου ενοχλείται από αυτό οπότε δεν το έχω δει σαν πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ξερω ότι οφείλω να έχω και ζωή εκτός του παιδιού μου αλλά νοιώθω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ισως αυτός ο γάμος που έχω να πάω να με βοηθήσει να χαλαρώσω λίγο. Πάντως δε με ζορίζει καθόλου το γεγονός ότι θέλω να ειμαι 24 ωρες με τη μπέμπα. Ισα ίσα το απολαμβάνω πολύ. Και επειδή η μικρή είναι πολύ ήσυχη δεν έχουμε ζοριστεί για εξόδους γιατί βγαίνουμε μαζί της. Βανιλίτσα δε σε πειράζει που θα είναι χειμώνας μήπως κρυώσει ο μπεμπάκος? Για τη βάφτηση εννοώ. Πάντως πολύ ωραία ιδέα τα Χριστούγεννα και συμβολική.

Εγώ θα την έχω μεχρι 6 μηνών στο δωμάτιο μας. Και η παιδίατρός μας συμφωνεί για να αποφύγουμε εντελώς το σύνδρομο αιφνίδιο θανάτου. Απο κει και μετά βλέπουμε. Οσο για το καροτσάκι κι εγώ έχω το ίδιο θέμα. Το πορτ μπεμπέ μου φαίνεται πλέον πολύ μικρό (απο θέμα ύψους γιατί για κιλά κάνει για μέχρι 9 κ.) και το καροτσάκι πολύ μεγάλο. (Ειμαστε 5850 γρ και 62 εκ)

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Φαίρη με το καλό να πάνε όλα αύριο και να μας βάλεις φώτο να σας καμαρώσουμε και να δούμε όλα τα εκπληκτικά πραγματάκια που έφτιαξες!

Και εγώ φτιάχνω σε excelaki τώρα τις λίστες με τα ονόματα που μάζεψα για τα βαφτίσια.

Μπουμπούκα είσαι μια θεά με τον Ηρακλή στην φώτο στο προφίλ σου! Και γαμώ τις φώτο είναι!

Δώστε πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα μπουμπουκάκια σας........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...