Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδάκια! Τι κάνετε?

Μεσημεριανή συζήτηση βλέπω για παππουδογιαγιάδες ε? Εχετε δίκιο μωρέ κορίτσια σε αυτά που λέτε, τι να πεις, υπάρχουνε λογιών λογιών μαμάδες και νομίζω ότι το πρόβλημα εντείνεται όταν τα παιδάκια μας θα αρχίσουνε να συναναστρέφονται με άλλα παιδάκια και έρχονται στην επιφάνεια οι διαφορετικοί τρόποι διαπαιδαγώγησης!!! Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε!

Μαρσολανάκι περαστικούλια σου κορίτσι μου με την μέση σου. μάλλον θα πρέπει να πάρεις την Πηνελοπίτσα ένα καθισματάκι φαγητού να αρχίσει σιγά σιγά να τρώει εκεί για να αποσυμφορηθείς λίγο και εσύ.

New συμφωνώ και εγώ με αυτά που σου είπε η Ροζούλα για το όνομα. Καλωσορίζουμε λοιπόν και το όνομα Καλλιοπίτσα στην παρέα μας.

Χαπάκι και εγώ στα πάμπερς είμαι πάλι. Βασικά εσείς ποια κατηγορία παίρνετε? Βρήκα μία προσφορά και πήρα τα sleepy dry. Εχω δοκιμάσει και τα libero, αλλά που φανήκανε λίγο σκληρά. Βέβαια τα πάμπερσς αν και πιο μαλακά μυρίζουνε αμέσως με το που κατουρίσει το μωρό ενώ με τα libero δεν συμβαίνει αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια μου, εγώ έχω έναν κανόνα στην ζωή μου. Βλέπω μόνο την ζωή μου και δεν με νοιάζει τι κανει ο καθένας. Υπάρχουν πολλών ειδών μανάδες το ξέρουμε και κάθε μια κάνει αυτό που θέλει. Και εγώ θεωρώ λάθος πολλά πράγματα που βλέπω και ακούω γύρω μου αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ κοιτάω το παιδί μου και τις ανάγκες μας ως οικογένεια.

Τώρα όσο για τις πάνες εμείς φοράμε πλέον λίμπερο. Είναι πιο μαλακές μέσα από τις παμπερς. Και φοράμε πλέον το 4 νούμερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας μαμαδάκια! Τι κάνετε?

Μεσημεριανή συζήτηση βλέπω για παππουδογιαγιάδες ε? Εχετε δίκιο μωρέ κορίτσια σε αυτά που λέτε, τι να πεις, υπάρχουνε λογιών λογιών μαμάδες και νομίζω ότι το πρόβλημα εντείνεται όταν τα παιδάκια μας θα αρχίσουνε να συναναστρέφονται με άλλα παιδάκια και έρχονται στην επιφάνεια οι διαφορετικοί τρόποι διαπαιδαγώγησης!!! Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε!

Μαρσολανάκι περαστικούλια σου κορίτσι μου με την μέση σου. μάλλον θα πρέπει να πάρεις την Πηνελοπίτσα ένα καθισματάκι φαγητού να αρχίσει σιγά σιγά να τρώει εκεί για να αποσυμφορηθείς λίγο και εσύ.

New συμφωνώ και εγώ με αυτά που σου είπε η Ροζούλα για το όνομα. Καλωσορίζουμε λοιπόν και το όνομα Καλλιοπίτσα στην παρέα μας.

Χαπάκι και εγώ στα πάμπερς είμαι πάλι. Βασικά εσείς ποια κατηγορία παίρνετε? Βρήκα μία προσφορά και πήρα τα sleepy dry. Εχω δοκιμάσει και τα libero, αλλά που φανήκανε λίγο σκληρά. Βέβαια τα πάμπερσς αν και πιο μαλακά μυρίζουνε αμέσως με το που κατουρίσει το μωρό ενώ με τα libero δεν συμβαίνει αυτό.

Μολις κατασταλάξω με το όνομα θα σας το ανακοινώσω!!! :). 'Οσο για τις πάνες νομίζω είναι καλύτερες οι παμπερς. Μου φαίνονται πιο απορροφητικές.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσακια μολις γυρισα απο ψωνια

εστειλα την μικρουλα μαζι με τον μπαμπα βολτα και σε λιγο θα αρχισω να κανω δουλειες

Ροουζ,εχεις δικιο...δεν εχει σημασια τι κανουν οι αλλοι,απλως καποια πραγματακια ειναι εξοφθαλμα ή αντικειμενικα περιεργα και η συζητηση κακο δεν κανει.Δυστυχως ή ευτυχως οι συμπεριφορες που πεφτουν στην αντιληψη μας καποιες φορες κρινονται...απλα ναι,συμφωνω κι εγω οτι live δεν πρεπει να εκφραζεται κανεις γιατι στο κατω-κατω ο καθενας ξερει τι ζηταει για την οικογενεια του!

Απο πανες εγω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.Αλλα μου αρεσουν πολυ οι pampers τελικα.Οι libero καλες κι αυτες δεν λεω αλλα με βλεπω στις pampers κι ας βγαινουν λιγο ακριβοτερες!

οντως βρε κοριτσια καθε μανουλα ειναι ξεχωριστη και φερεται διαφορετικα...

και οπως πιστευει η καθεμια οτι ειναι καλυτερο για την οικογενεια της και ειδικα για το μωρακι της...

οσο για τις πανες εγω ξεκινησα της libero σημερα ελπιζω να μην του βγαλει καμια αλεργια,αν δεν του δημιουργησουν προβλημα και ειναι και απορροφητικες οπως τα pampers θα συνεχισω να παιρνω αυτες

λοιπον και μια αλλη ερωτηση,σημερα το βραδακι ο μουργακος εκανε κακακια πρασινωπα,ειναι κακο αυτο??? και πονουσε πολυ η κοιλιτσα του απ'οτι καταλαβα γιατι εκλαιγε το μωρακι μου σπαραχτικα...ευτυχως τωρα ηρεμησε...αν μου ξανακανει θα παρω αυριο το γιατρο και κατι ακομα εσεις δινεται χαμομηλι στο μωρο και αν ναι τι παιρνεται απο το φαρμακειο ή φρεσκο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και οπως πιστευει η καθεμια οτι ειναι καλυτερο για την οικογενεια της και ειδικα για το μωρακι της...

οσο για τις πανες εγω ξεκινησα της libero σημερα ελπιζω να μην του βγαλει καμια αλεργια,αν δεν του δημιουργησουν προβλημα και ειναι και απορροφητικες οπως τα pampers θα συνεχισω να παιρνω αυτες

λοιπον και μια αλλη ερωτηση,σημερα το βραδακι ο μουργακος εκανε κακακια πρασινωπα,ειναι κακο αυτο??? και πονουσε πολυ η κοιλιτσα του απ'οτι καταλαβα γιατι εκλαιγε το μωρακι μου σπαραχτικα...ευτυχως τωρα ηρεμησε...αν μου ξανακανει θα παρω αυριο το γιατρο και κατι ακομα εσεις δινεται χαμομηλι στο μωρο και αν ναι τι παιρνεται απο το φαρμακειο ή φρεσκο?

χαπυ θηλαζεις?χαμομηλι εδινα φρεσκο κ το στραγγιζα.

Holy Diver

νομιζω οτι η συνυφαδα σου εκανε το παιδι απλα για να λεει οτι εχει παιδι,οχι γιατι το αγαπαει

συγνωμη για το σχολιο αλλα τα εχω παρει αγρια...αν ειναι να ειμαι τετοια μανα καλυτερα να μην κανω ποτε παιδι

Κι εγώ έτσι τα παίρνω μερικές φορές αλλά κρατάω τη γνώμη μου για μένα. Ας κάνει ότι νομίζει με το παιδάκι της.

Απλά όταν κάποιος σου κάνει τον ξερόλα τα παίρνεις στο κρανίο κανονικά ειδικά όταν έχεις μάθει ότι κάνει να δει το παιδί 2 μέρες γιατί το κοιμιζει στη μαμά της ή ότι ξεχνάει να το ταίσει γιατί "πέρασε η ώρα και δεν το πήρα χαμπάρι" :confused::shock::shock::shock:. 'οπως είπα και πριν ας κάνει ότι νομίζει. Δική της είναι η οικογένεια.

Για τα κακάκια η παιδίατρος μου είχε πει ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί δεν έχει απορροφήσει το σίδηρο το μωρό. Αν δε συμβαίνει συνέχεια δεν έχεις λόγω να ανησυχεις. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και δε δίνω τίποτα άλλο. Και έχουμε τέτοιες κενώσεις συνήθως 1 κάθε μέρα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

βασικα τα πρασινα κακα σημαινουν υπερπαραγωγη .δηλαδη το γαλα που παιρνει το μωρο ειναι με χαμηλα λιπαρα κ πιο πολυ σακχαρο.κ πρεπει να δινεις το ιδιο στηθος 3 φορες για να ρυθμισεις την παραγωγη.ισως ειναι κ ιωσουλα αλλα ρωτα κ τον γιατρο.κοιτα κ εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39656

Holy Diver

Hello κοριτσακια μου

τι κανετε? Εμεις εδω στην τελική ευθεια για τη βαφτιση (οχι τοσο τελικη βεβαια οσο η φερυ) αλλα ελπιζουμε και το Σ/Κ να τελειωσουμε και με το σπιτι. Ολα μαζι τα καναμε, εχουμε κουραστει πολυ, αν και με τη βαφτιση δεν εχω ασχοληθει και καθολου, και εχουμε ξεπαραδιαστει ρε γαμωτο. Τι να πεις...

Νεφαλακι, ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Οχι δεν ειμαι απο τις γυναικες που ειμαι συνεχως σε διαιτα, αλλα ειμαι λιγοφαγη και εχω και αδυνατο σκαρι. Οποτε ο συνδυασμος ειναι καλος.

Νιου μαμμυ, το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω. Η μικρη εχει γεννηθει στις 23/7 και το ονομα της ειναι Ηλιανα (γιορταζει του προφητη Ηλια στις 20/7). Αλλα εμεις ειμαστε και λιγο τυχεροι. Ψαξαμε στο εορτολογιο και το Ηλιανα γιορταζει και στις 9/3. Οποτε η γιορτη μεταφερθηκε το Μαρτη (βεβαια δεν γιορταζει μαζι με το μπαμπα μου που ηθελα, αλλα τι να κανουμε). Και επειδη στα αγγλικα δεν θα γραφοταν ωραια αν ηταν με Η, θα το γραφουμε Ιλιανα, αντι για Ηλιανα, αφου δεν γιορταζει κιολας του προφητη Ηλια.

Οσο για πανες, εμενα τις λιμπερο δεν της ταιριαξανε ποτε, ουτε νεογεννητο που ηταν και ξεκινησα με λιμπερο αλλα ουτε και τωρα που χρονισε που ξαναδοκιμασα.

Εγω παλι για πολλους μηνες χρησιμοποιουσα τις πανες του Λιντλ, που ειναι και πολυ καλες και πολυ φθηνοτερες. Οταν ομως πηγε στον παιδικο, αρχισα να της αγοραζω παμπερς γιατι εκει δεν τα αλλαζουν και πολυ συχνα, και επειδη ζουζουνευε πολυ στον παιδικο δεν την καλυπτανε του λιντλ. Τωρα στο σπιτι λιντλ και στον παιδικο παμπερς.

Χαπινες κι εγω της ιδιας αποψης με σενα ειμαι. Δεν ειμαι υπερ των παππουδογιαγιαδων. Γι αυτο και ενω η πεθερα μου δεν εργαζεται και ειχε προσφερθει να βοηθησει, εγω την εστειλα παιδικο.

4Rnfp3.png

αντε σμουτσακι με το καλο τα βαφτισια σας!ποτε ειναι??

εγω πανες επαιρνα παμπερς στην μεγαλη κ δεν ειχα κανενα προβλημα.μεχρι 29 μηνων που εκοψε την πανα τα χρησιμοποιουσα κ ηταν μια χαρα.στον γιο μου ομως δημιουργησαν προβλημα τα παμπερς.του εφεραν πολυ ασχημο συγκαμα με σπυρακια γεματα πυο.οταν του αλλαξα μαρκα κ του πηρα μια γερμανικη κ με κατι ειδικες κρεμες το συγκαμα εφευγε μετα απο 15 μερες.2 φορες που του ξαναεβαλα παμπερς παλι το ιδιο εγινε.την τελευταια φορα μεχρι αιμα εβγαζε.πριν 10 μηνες περιπου ηταν κ τοτε καταλαβα οτι αποκλειεται να ειναι τυχαιο καθε φορα που φοραει παμπερς να γινεται αυτο.τον ιουνιο εκοψε την πανα κ ο μικρος (29 μηνων κ αυτος:tongue:) αλλα του φοραω μονο στον υπνο πανα βρακακι γιατι αν κ τις πιο πολλες φορες ξυπναει στεγνος μερικες φορες ομως εχει κ τσισα στον υπνο οποτε λεω να του τπ φοραω στον υπνο λιγο ακομα.μια γερμανικη μαρκα παιρνω πολυ καλη κ απορροφητικη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια...

εγω δοκιμασα τις libero μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο προβλημα αλλα οταν πιανω την πανα δεν μ'αρεσει σαν ποιοτητα,μου φαινεται πιο σκληρη....

ο μπεμπουλης πλεον μου κανει κιτρινωπρασινα κακακια(συγνωμη που το αναφερω πρωι πρωι)...ειναι ομως αρκετα γκρινιαρης και σφιγγεται σχεδον ολη την ωρα...

σμουτσακι ετοιμαζεστε για τη βαπτιση κι εσεις....

εμεις λεμε για το Μαρτιο....

Δημητρα τι κανει η μικρουλα στην κοιλουμπα?πλησιαζει σιγα σιγα ο καιρος....

76IGp3.png

Κορίτσια καλημέρα

ξερετε αν γίνονται βαφτίσεις τη Σαρακοστή? Ξερω ότι δε γινονται γάμοι αλλά βαφτίσεις???

νομιζω πως οχι αλλα για σιγουρα καλυτερα να ρωτησεις ενα παπα...

76IGp3.png

διαβασα στο παρεντ που λεει για υπερπαραγωγη αλλα αν το μωρο δεν επαιρνε το λιπαρο γαλα ,νομιζω δεν θα επαιρνε και βαρος,εμενα εβαλε βαρος σε 21 μερες 1050γρ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...