Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αν ιδρωνει??εννοειται,οι πατουσιτσες ειναι χαλια,το σβερκακι θελει ολο πλυσιμο,τα χερακια καλα ειναι νοτισμενα γιατι ολο στο στομα τα βαζει..και τα δαχτυλακια οπως ο δικος σου και μαλιστα κανει και ηχο σαν να πνιγεται!!!

Αειντε,τι αλλο μας περιμενει,χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άντε ρε συ μαρσολαν γιατί είχα αρχίσει να λέω αμάν

από χούγια άλλο τίποτα, είμαστε και πολλά χέρια και πάντα υπάρχει κάποιος να τον κακομάθει. Από την μια αγκαλιά στην άλλη είναι. Αν και με ακούνε όταν λέω μην τον παίρνεται πάλι το παίρνουμε περισσότερες φορές από όσο πρέπει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια εγω δεν κοιμαμαι εχω υπερενταση , το σαββατο ειναι η βαφτιση και εχω ενα αγχος .Τι με εχει πιασει , κανω εν το μεταξυ και κατι ασχημες σκεψεις μερικες φορες αλλα λεω μαλλον τα επιλογια αγχοι θα ειναι ακομα.

Αχ ροζ μου ζηλευω θελω και εγω γυμναστηριο , ποιος στο κραταει το μωρο οταν πας?

επισης θελω ενα ταξιδακι εγω και ο αντρας μου γινεται??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy η υπερένταση και το υπερβολικό άγχος είναι η αιτία για τις κακές σου σκέψεις. Μην δίνεις σημασία, όλα καλά θα πάνε και το ξέρεις. Πότε έφτασε η ημερομηνία ούτε καταλάβαμε. Εμείς 3/10 βαπτιζόμαστε και τώρα τρέχουμε για τα ρουχαλάκια του, μέχρι τώρα μόνο προσκλήσεις έχουμε τακτοποιήσει. Όσο για το γυμναστήριο είναι σωτήριο δεν το συζητώ ειδικά για μένα που ήμουν φαν πριν την εγκυμοσύνη για χρόνια μου είχε κακοφανεί αφάνταστα . Το μωρό το αφήνω στην μάνα μου που άλλωστε κάθε μεσημέρι πάω και πριν το γυμναστήριο. Τα σπίτια μας είναι 5 λεπτά δρόμος με τα πόδια και το γυμναστήριο ανάμεσα. Το αφήνω κατά τι 1 πάω για μια ώρα και γυρίζω κάνω ντούζ στην μάνα μου και τρώω κιόλας. Έχω βοήθεια αφάνταστη δεν το συζητώ. Όσο για το ταξίδι εμείς πήγαμε Τυνησία και το απολαύσαμε. Άν και βρέθηκαν αρκετοί να μου την πουν που άφησα το μωρό αλλά εγώ ξέρω καλά τι κάνω. Εξάλλου το μωρό ήταν τόσο μικρό που δεν καταλάβαινε την έλλειψη μου ακόμα. Και σε εσένα θα το προτείνω , αν υπάρχει έμπιστο άτομο μην το σκεφτείς καν, άλλωστε έχουν περισσότερη ανάγκη από μια σοροπιασμένη οικογένεια και όχι από μια οικογένεια που είδη έχει κουραστεί.

Ο μικρός τελευταία όλο μιλάει και φτύνει , κάνει με τα χείλια του μπρρρ μπρρρ και μου έρχεται να τον φάω μιλάμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλημέρα κορίτσια.Αχ θέλω βοήθεια... Με το όνομα της κόρης μου... Θέλω να της δώσω το όνομα της μαμάς μου (Καλλιόπη) αλλά έχω το εξής θέμα: Η γιορτή είναι στις 8/6 και τα γενέθλια της μπέμπας στις 16/6... 1 εβδομάδα διαφορά... κι ενώ ως ενήλικας δε θα την πειράζει πιστεύω αφού θα κάνει 1 γιορτή μια κι εξω, ως παιδάκι μάλλον θα το πειράζει που θα έρχονται μια φορά το χρόνο για τη γιορτη και τα γενέθλια και το πιο πιθανό να παίρνει μόνο ένα δώρο :(. Σκέφτηκα να τη βγάλω και το όνομα της προγιαγιάς της Ειρήνη-Καλλιόπη, να τη φωνάζω Ερικα και να τη γιορτάζω της Αγ.Ειρήνης αλλά δε θα είναι το ίδιο. Μια άλλη σκέψη είναι να μείνω στο Καλλιόπη και να της κάνω κάθε χρόνο πάρτυ μασκέ τις απόκριες για να το αντισταθμίσω. Το όνομα της πεθεράς μου δεν αρέσει ούτε σε μένα ούτε στον άντρα μου και μάλλον το απορρίπτουμε. Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί έχω σκάσει και μπερδευτεί πολύ. :confused::confused::?:?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοίτα να δεις νιου , αν σκεφτείς ότι η γιορτή μου πέφτει μέσα στο Πάσχα πάντα οπότε από τους παππούδες έπαιρνα πάντα ένα δώρο μαζί για γιορτή και Πάσχα , με ενοχλούσε αφάνταστα ως παιδί. Αλλά και από την άλλη οι άνθρωποι που θα την αγαπάνε πραγματικά θα ξεχωρίζουν αυτές τις δύο γιορτές. Για τους άλλους μην σκας , αν είναι να σκάμε για ότι κάνουν οι τρίτοι καήκαμε. Τώρα αν πάλι θες να βρεις κάτι , γιατί δεν κοιτάζεις και τα ονόματα των παππούδων αντρών?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοίτα να δεις νιου , αν σκεφτείς ότι η γιορτή μου πέφτει μέσα στο Πάσχα πάντα οπότε από τους παππούδες έπαιρνα πάντα ένα δώρο μαζί για γιορτή και Πάσχα , με ενοχλούσε αφάνταστα ως παιδί. Αλλά και από την άλλη οι άνθρωποι που θα την αγαπάνε πραγματικά θα ξεχωρίζουν αυτές τις δύο γιορτές. Για τους άλλους μην σκας , αν είναι να σκάμε για ότι κάνουν οι τρίτοι καήκαμε. Τώρα αν πάλι θες να βρεις κάτι , γιατί δεν κοιτάζεις και τα ονόματα των παππούδων αντρών?

Ροζάκι εχεις δίκιο αλλά πως να καταλάβει ένα παιδί ότι δε μας ενδιαφέρουν οι τρίτοι??? Και εσύ είχες τη γιορτή μαζί με το Πάσχα, ενώ η μικρή μου θα έχει γιορή με γενέθλια που είναι πολύ προσωπικές μέρες και όχι μια γενική γιορτή. Οσο για τα ονόματα των παππούδων ο ένας έχει ήδη βγεί και δε θέλουμε να κάνουμε ένα σόι που όλοι θα γιορτάζουν την ίδια μέρα και ο άλλος δεν έχει ωραίο γυναικείο όνομα (Ευσταθια :confused:). Οπότε ούτε απο κει φως... Αχ εχω μπλεχτεί πολύ γιατί θελώ πολύ να βγάλω τη μαμά μου. Να φανταστείς ήμουν άνθρωπος που πριν το παιδί ήθελα να βγάλω άσχετο όνομα, αλλά τώρα μου έχει βγει έντονα να έχει ένα όνομα που θα τη συνδέει με αγαπημένο πρόσωπο.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

όσο γιαυτό και εγώ έτσι έλεγα ότι θα βάλω άσχετο όνομα αλλά τελικά άλλαξα γνώμη.

τώρα σχετικά με το θέμα σου μπορείς να το οργανώνεις μόνη σου και να της δώσεις να καταλάβει σιγά σιγά. Εσύ και οι οικογένεια σου να φροντίζεται να είστε κοντά της και να την κάνετε να νιώθει την διαφορά στις μέρες. Τώρα αφού έτσι έχουν τα πράγματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα σε ολες!!!

χτες ειχαμε λιγο ανησυχο υπνο,εριξε η κυρια ενα αδικαιολογητο κλαμμα πριν κοιμηθει,μετα γελαγε:confused:στο τελος επεσε ξερη αλλα ανα 3.5ωρο ζηταγε φαι...ντοινγκ!!με ξεπατωσε....χτες ειχα και πονοκεφαλο κι ηρθε κι εδεσε!

Σημερα ξυπνησε ορεξατη κατα τις 10 για κουβενταρια και γελια...εγω τα κομματια μου,χαχαχα!

ροουζ αφου οι γονεις σου ανελαβαν την ευθυνη του Αντωνακη καλα κανατε και φυγατε...και στο κατω-κατω της γραφης μια εβδομαδα ηταν,δεν το παραταγες το μωρο καθε ΠΣΚ να πηγαινεις 3ημερα οπως κατι ξαδελφια μου!Ρε παιδια αυτο δεν το μπορω,δεν ειναι οτι το μωρο δεν εχει θεμα ελλειψης αλλα ρε γαμωτο οταν γινεσαι γονιος κανεις και καμια θυσια,δεν μπορει να εχεις ολη την ανεση που ειχες και πριν το παιδι.

Νιου Μαμι,εγω θα την εβγαζα μονο Καλλιοπη και θα φροντιζα να της γιορταζω τα γενεθλια με πολλα παιδακια και στην γιορτη ας ερχοντουσαν λιγοτεροι,οι αμεσοι συγγενεις.Οσο ειναι μικρουλια τα γενεθλια τα χαιρονται πιο πολυ,με τουρτες κλπ.Κι εννοειται οτι στους δικους μου θα ελεγα να φερνουν 2 δωρα οσο ειναι μικρη,οι υπολοιποι ας κανουν οτι νομιζουν.Οταν μεγαλωσει θα την νοιαζουν πιο πολυ τα χρηματα νομιζω:-D:-D οποτε εκει οποτε και να τα παρει θα ειναι το ιδιο αρκει να διευκρινιζεται οτι το ποσο ειναι διπλο,χεχε

καλημερα σε ολες!!!

χτες ειχαμε λιγο ανησυχο υπνο,εριξε η κυρια ενα αδικαιολογητο κλαμμα πριν κοιμηθει,μετα γελαγε:confused:στο τελος επεσε ξερη αλλα ανα 3.5ωρο ζηταγε φαι...ντοινγκ!!με ξεπατωσε....χτες ειχα και πονοκεφαλο κι ηρθε κι εδεσε!

Σημερα ξυπνησε ορεξατη κατα τις 10 για κουβενταρια και γελια...εγω τα κομματια μου,χαχαχα!

ροουζ αφου οι γονεις σου ανελαβαν την ευθυνη του Αντωνακη καλα κανατε και φυγατε...και στο κατω-κατω της γραφης μια εβδομαδα ηταν,δεν το παραταγες το μωρο καθε ΠΣΚ να πηγαινεις 3ημερα οπως κατι ξαδελφια μου!Ρε παιδια αυτο δεν το μπορω,δεν ειναι οτι το μωρο δεν εχει θεμα ελλειψης αλλα ρε γαμωτο οταν γινεσαι γονιος κανεις και καμια θυσια,δεν μπορει να εχεις ολη την ανεση που ειχες και πριν το παιδι.

Νιου Μαμι,εγω θα την εβγαζα μονο Καλλιοπη και θα φροντιζα να της γιορταζω τα γενεθλια με πολλα παιδακια και στην γιορτη ας ερχοντουσαν λιγοτεροι,οι αμεσοι συγγενεις.Οσο ειναι μικρουλια τα γενεθλια τα χαιρονται πιο πολυ,με τουρτες κλπ.Κι εννοειται οτι στους δικους μου θα ελεγα να φερνουν 2 δωρα οσο ειναι μικρη,οι υπολοιποι ας κανουν οτι νομιζουν.Οταν μεγαλωσει θα την νοιαζουν πιο πολυ τα χρηματα νομιζω:-D:-D οποτε εκει οποτε και να τα παρει θα ειναι το ιδιο αρκει να διευκρινιζεται οτι το ποσο ειναι διπλο,χεχε

Mάρσυ μου κι εγώ εκεί νομίζω θα καταλήξω...να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτυ στα γενέθλιά της με πάρα πολλά παιδάκια και στη γιορτή να είμαστε η οικογένεια, οι παππούδες και λίγοι καλοί φίλοι. Οντως τα παιδάκια χαίρονται πιο πολύ με την τούρτα. Από τους παππούδες ξέρω ότι θα παίρνει 2 δωράκια και να σου πω ίσως είναι καλύτερα έτσι με τους καιρούς που περνάμε να μην υποχρεώνω κόσμο να φερνει διπλά δώρα αλλά ενα κι ίσως λίγο πιο καλο ή περισσότερα λεφτά αργότερα. Πως μου έκατσε όμως έτσι!!!Αμα θέλει να σε τυρανίσει...:confused: Ευχαριστώ πολύ πάντως

Εμένα η συνυφάδα μου έχει αφήσει από το Μάιο το μικρό (16 μηνών τότε) στο εξοχικό στα πεθερικά μου και το βλέπουν κάθε σκ γιατί δεν έχουν που να το αφήσουν με τις δουλειές. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. Μάλλον θα επέλεγα να έχω καποια κοπέλα σπίτι να το προσέχει και το έβλεπα όλα τα απογεύματα απο το σκ μόνο. Βεβαια κι αυτό δικοπο μαχαιρι αν θα βρεις καλή κοπέλα αλλά μάλλον έχουν βολευτεί γιατί ειναι πολύ βολεψάκιας η συνυφάδα. Οσο δεν είχε ανάγκη την πεθερά μου την έβριζε και δεν της πήγαινε καθόλου το παιδί, μετά μου ειπε ότι πρέπει να της το πηγαινει για να τη μαθει όταν θα γυρίσει στη δουλειά... τα καλά και συμφέροντα. Τώρα της το έστειλε πακέτο στο εξοχικό. Τι να πω... :confused:

Διαφημίσεις

Εμένα η συνυφάδα μου έχει αφήσει από το Μάιο το μικρό (16 μηνών τότε) στο εξοχικό στα πεθερικά μου και το βλέπουν κάθε σκ γιατί δεν έχουν που να το αφήσουν με τις δουλειές. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. Μάλλον θα επέλεγα να έχω καποια κοπέλα σπίτι να το προσέχει και το έβλεπα όλα τα απογεύματα απο το σκ μόνο. Βεβαια κι αυτό δικοπο μαχαιρι αν θα βρεις καλή κοπέλα αλλά μάλλον έχουν βολευτεί γιατί ειναι πολύ βολεψάκιας η συνυφάδα. Οσο δεν είχε ανάγκη την πεθερά μου την έβριζε και δεν της πήγαινε καθόλου το παιδί, μετά μου ειπε ότι πρέπει να της το πηγαινει για να τη μαθει όταν θα γυρίσει στη δουλειά... τα καλά και συμφέροντα. Τώρα της το έστειλε πακέτο στο εξοχικό. Τι να πω... :confused:

αυτο το θεωρω την μεγαλυτερη υποκρισια ever!!!εκνευριζομαι μιλαμε γιατι τελικα δεν φταινε μονο οι πεθερες αλλα πολλες φορες κι οι νυφες.Αν εβριζα την πεθερα μου και την σχολιαζα δεν επαιζε με τιποτε να αλλαζα σταση μονο και μονο για να βολευτω!Αλλα...τα καλα και συμφεροντα.

Κι εννοειται θα εβαζα κοπελα,οχι θα εβλεπα το παιδι μου μονο ΣΚ???Αν ειναι δυνατον,εμεις δεν θα δουλεψουμε μετα την αδεια??

εγω γυριζω στην δουλεια οταν η μικρη θα ειναι 16 μηνων.Επειδη η πεθερα μου ειναι εργαζομενη κι η μαμα μου με προβληματα υγειας θα φροντισω τα πρωινα να εχω μια κυρια που της εχω πολλη εμπιστοσυνη να κοιταει το παιδι και απο το μεσημερι και μετα θα ειμαι εγω παλι μαζι της!επειδη κανω και καποια ιδιαιτερα ειμαι διατεθειμενη να τα κοψω τα εξτραδακια αν δω οτι δεν εχω χρονο με το παιδι.

τωρα βεβαια οταν μεγαλωσει η Πηνελοπη και συνεννοειται,μετα τον χρονο εννοω εεε,δεν θα εχω και προβλημα να την αφησω στην πεθερα μου 5-6 μερες να παω καπου με τον αντρα μου.Τωρα,απλα δεν παιζει τετοια περιπτωση:rolleyes:

αυτο το θεωρω την μεγαλυτερη υποκρισια ever!!!εκνευριζομαι μιλαμε γιατι τελικα δεν φταινε μονο οι πεθερες αλλα πολλες φορες κι οι νυφες.Αν εβριζα την πεθερα μου και την σχολιαζα δεν επαιζε με τιποτε να αλλαζα σταση μονο και μονο για να βολευτω!Αλλα...τα καλα και συμφεροντα.

Κι εννοειται θα εβαζα κοπελα,οχι θα εβλεπα το παιδι μου μονο ΣΚ???Αν ειναι δυνατον,εμεις δεν θα δουλεψουμε μετα την αδεια??

εγω γυριζω στην δουλεια οταν η μικρη θα ειναι 16 μηνων.Επειδη η πεθερα μου ειναι εργαζομενη κι η μαμα μου με προβληματα υγειας θα φροντισω τα πρωινα να εχω μια κυρια που της εχω πολλη εμπιστοσυνη να κοιταει το παιδι και απο το μεσημερι και μετα θα ειμαι εγω παλι μαζι της!επειδη κανω και καποια ιδιαιτερα ειμαι διατεθειμενη να τα κοψω τα εξτραδακια αν δω οτι δεν εχω χρονο με το παιδι.

τωρα βεβαια οταν μεγαλωσει η Πηνελοπη και συνεννοειται,μετα τον χρονο εννοω εεε,δεν θα εχω και προβλημα να την αφησω στην πεθερα μου 5-6 μερες να παω καπου με τον αντρα μου.Τωρα,απλα δεν παιζει τετοια περιπτωση:rolleyes:

ναι και μου ελεγε οτι της λείπει το παιδί της και για να παρηγοριέται εχει εκτυπώσει μια φώτο του να το βλέπει :confused::confused::confused:. Αλλά δε βάζουμε το χεράκι στην τσέπη να προσλάβουμε μια κοπέλα!!! Και δεν παίζει οικονομικό πρόβλημα. Αλλά τι πεις... μόνο οι αμπελοφιλοσοφίες για το πως πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδια μας έμειναν!!! μου εδινε και συμβουλες τι να κάνω με το δικό μου. /οταν της είπα ότι θα προσπθήσω αποκλειστικό θηλασμο μου ειπε εμμέσως πλην σαφως ότι είμαι εγωίστρια που θα αφήνω το μωρό να ξυπνα κάθε 2-3 ώρες για να φαει και δε θα του δώσω ξένο για να κοιμηθει σερί. Εκείνη ετσι έκσνε για να τη βλέπει ο μικρος ξεκουραστη και να χαιρεται που έχει χαμογελαστη μαμα!!!:confused::confused::confused: αντε βγαλε νόημα

γεια σας τσουπρες μου...τι κανετε?

εγω ειμαι κατα του να προσεχουν τα παιδια γιαγιαδοπαππουδες...

εγω το μικρουλη οταν παω στη δουλεια θα τον γραψω στον παιδικο...

τα παιδακια εχουν αναγκη να συναναστρεφονται με αλλα παιδακια και οχι να ειναι ολη μερα με τη γιαγια και τον παππου που στην ουσια το μονο που μπορουν να καταφερουν ειναι να τα κακομαθουν...

οταν βγαινουμε θα τον εχω μαζι μου,θα πηγαινω οπου μπορω να παω με το μωρο,αλλιως δεν χρειαζεται να παω

ειμαι αυτης της αποψης...

76IGp3.png

νομιζω οτι η συνυφαδα σου εκανε το παιδι απλα για να λεει οτι εχει παιδι,οχι γιατι το αγαπαει

συγνωμη για το σχολιο αλλα τα εχω παρει αγρια...αν ειναι να ειμαι τετοια μανα καλυτερα να μην κανω ποτε παιδι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...