Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερωτηση τις πιπιλες τις αποστειρωνετε μια φορα τη μερα?

εγω ειχα 4 πιπιλες κ της αποστειρωνα μια φορα τη μερα.ανα 6-7 ωρες εδεινα αλλη.αλλα οκ αυτο το ενανα μεχρι 6 μηνων.μετα ο παιδιατρος μου ειπε να κοψω γενικα το αποστειρωμα γιατι μετα αρχιζουν να μπουσουλανε κ ολο κ κατι πιανουν κ βαζουν στο στομα οποτε καλυτερα να παιρνει κ αντισωματα το μωρο.παντως παρα τις αποστειρωσεις που εκανα κ στα μπιμπερο κ στις πιπιλες...δε την γλυτσαν κ τα 2 την στοματιτιδα!ειδικα η μεγαλη την περασε παρα πολυ ασχημα!ηταν 3 μηνων κ για 15-20 μερες δε μπορουσε καν να πιει γαλα κ της το εδινα με κουταλακι σιλικολης λιγο λιγο!

Holy Diver

εγω ειχα 4 πιπιλες κ της αποστειρωνα μια φορα τη μερα.ανα 6-7 ωρες εδεινα αλλη.αλλα οκ αυτο το ενανα μεχρι 6 μηνων.μετα ο παιδιατρος μου ειπε να κοψω γενικα το αποστειρωμα γιατι μετα αρχιζουν να μπουσουλανε κ ολο κ κατι πιανουν κ βαζουν στο στομα οποτε καλυτερα να παιρνει κ αντισωματα το μωρο.παντως παρα τις αποστειρωσεις που εκανα κ στα μπιμπερο κ στις πιπιλες...δε την γλυτσαν κ τα 2 την στοματιτιδα!ειδικα η μεγαλη την περασε παρα πολυ ασχημα!ηταν 3 μηνων κ για 15-20 μερες δε μπορουσε καν να πιει γαλα κ της το εδινα με κουταλακι σιλικολης λιγο λιγο!

κι εγω 4 εχω,αλλα χρησιμοποιουμε πιο πολυ τις 2...αλλα δεν κανουμε εντονη χρηση οποτε τις αποστειρωνω μια φορα τη μερα...

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???

πως περασατε το ΣΚ???εμεις πηγαμε βολτουλες και την κυριακη την βγαλαμε Πορτο-Ραφτη στην πεθερα μου....να συνιθηζουμε σιγα-σιγα και το περιβαλλον εκει!!

εμεις πιπιλες χρησιμοποιουμε πιο συχνα εξαλλου ....δεν του πολυαρεσουν και τις πεταει απο μονος του μοναχα οταν θελει να κοιμηθει του αρεσει!!!

κοριτσια εσεις που κοντευετε να κλεισετε και τον 4ο μηνα σας ειπε ο γιατρος για στερεα τροφη???

το καροτσακι το χρησιμοποιητε ή ακομη το πορτ-μπεμπε?????:rolleyes:

Πηγα και στα Λητω το Σαββατο και πηρα κουβερτουλες και μακριμανικα γιατι δεν ειχα τιποτα απο αυτα και του πηρα και το γυμναστηριο για το οποιο ξετρελενεται ....πιανει παιζει μιλαει και σκαει κατι χαμογελα αλλο πραμα λεμε!!!!!πολυ καλο το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

marsolan μου και γω πιστευω πως ειναι πολυ μικρουλια για εκδηλωσεις τυπου γαμου και γλεντιων!!αλλο η βολτα με το καροτσακι και αλλο τα μπαμπ μπουπα ολη την ωρα!!!Νιωθουν ανασφαλη τα καημενουλια θελουν το προγραμμα τους και αυτα...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Eγω την εβαζα απο την αρχη στο καροτσι γιατι ξαπλωνει εντελως .Της ειχα παρει καλαθουνα για τον υπνο και ακομα εκει την κοιμηζω .Την χαρηκα και αυτη την αγορα.

Οσο αφορα για τα γλεντια εξαρταται που θα παμε , ας πουμε εμενα με καλεσαν σε βαφτησια και δεν θα εχει πολυ μουσικη και γλεντι αλλα απλα για φαγητο , γιατι να μην την παρω αφου θα κοιμηθει στο καροτσι της αν θελει .

Πιπιλες τις αποστειρωνω μια φορα την ημερα , αμα ακουμπησουν πανω της ή στο καροτσι δεν εχω προβλημα , αμα πεσουν κατω ,πλυσιμο και αποστειρωση .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλε κοριτσια που ειστε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σημερα ειχαμε εργετηριο για φαι στις 4 ....μετα απο πολυ καιροοοοοοοοοοοο!!!!!και απο τοτε το παει σερι πουθενα να κλεισει ματι λεμε!!!εκει στο γυμναστηριο και στο περιστρεφομενο με την μουσικη και τα αστερια στο ταβανι και ενα καινουριο που του εφερε η ξαδερφη μου ...παλι με το ταβανι που εχει το βυθο της θαλασσας!!!ασε λεμε ο μικρος πολυ παιχνιδι και αγκου...και λα και αααα και ουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???

πως περασατε το ΣΚ???εμεις πηγαμε βολτουλες και την κυριακη την βγαλαμε Πορτο-Ραφτη στην πεθερα μου....να συνιθηζουμε σιγα-σιγα και το περιβαλλον εκει!!

εμεις πιπιλες χρησιμοποιουμε πιο συχνα εξαλλου ....δεν του πολυαρεσουν και τις πεταει απο μονος του μοναχα οταν θελει να κοιμηθει του αρεσει!!!

κοριτσια εσεις που κοντευετε να κλεισετε και τον 4ο μηνα σας ειπε ο γιατρος για στερεα τροφη???

το καροτσακι το χρησιμοποιητε ή ακομη το πορτ-μπεμπε?????:rolleyes:

Πηγα και στα Λητω το Σαββατο και πηρα κουβερτουλες και μακριμανικα γιατι δεν ειχα τιποτα απο αυτα και του πηρα και το γυμναστηριο για το οποιο ξετρελενεται ....πιανει παιζει μιλαει και σκαει κατι χαμογελα αλλο πραμα λεμε!!!!!πολυ καλο το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

marsolan μου και γω πιστευω πως ειναι πολυ μικρουλια για εκδηλωσεις τυπου γαμου και γλεντιων!!αλλο η βολτα με το καροτσακι και αλλο τα μπαμπ μπουπα ολη την ωρα!!!Νιωθουν ανασφαλη τα καημενουλια θελουν το προγραμμα τους και αυτα...

Εμένα τελικά δεν τη θέλει καθόλου την πιπίλα :(. Κάνει μια γκριμάτσα αηδίας και τη φτύνει :?. Ακόμα χρησιμοποιώ το πορτ μπεμπέ αλλά θα τη βάλω στο καρότσι τελικά γιατί στριμώχνεται πολύ πλέον. Οσο για τις στερεες τροφές έμεις επειδή θηλάζει η μικρή και τα πάμε καλά με το βάρος (ιδιαίτερα καλά θα έλεγα έχουμε υψος και βάρος 5μηνου μπεμπέ :shock::-P) μας είπε η παιδίατρος να κλείσει και τον 6ο και βλέπουμε. Ειναι φαν του θηλασμού!Τωρα θα δείξει πως θα συνεχίσει και η ανάπτυξή της.

Από βόλτες πάλι καθε μέρα έξω είμαστε αλλά δεν την πάω σε 'τραπέζια'. Μέχρι στιγμής ότι υποχρέωση είχαμε στέλναμε μόνο το μπαμπά μας. Δεν ήταν και πολύ κοντίνα πρόσωπα και τα περισσότερα συνάδελφοί του. Αλλά τώρα που έχουμε ένα γάμο θα την πάρουμε μαζί στην εκκλησία και μετά με τη γιαγιά και τον παππού. Θα πάμε στη δεξίωση για λίγο και θα γυρίσουμε να την πάρουμε. Κι εμάς της αρέσει το γυμναστήριο αλλά έχουμε θέμα με το μπρούμιτα. Θελω να τη βάζω για να δυναμώσουν τα χεράκια και η πλάτη της αλλά δεν της αρέσει και σε 1-2 λεπτά ξεκινά γκρίνια. Πώς θα την καταφέρω????

Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

hello

new mammy μην αγχωνεσαι, απαξ και γυρισει μπρουμητα θα παρακαλας να σου καθεται λιγο ανασκελα.

δεν ειναι η ωρα του παιδιου ακομα για μπρουμητα και γι αυτο γκρινιαζει. δεν αρεσει σε ολα τα μωρα

εμενα απο τη μια μερα στην αλλη μου γυρισε μπρουμητα και απο τοτε δεν καθοταν με τιποτα ανασκελα. ασε που σχεδον αμεσως μετα μπουσουλησε κιολας.

υπολοιπες μανουλες τι κανετε? τα μωρακια σας?

φερυ εισαι ετοιμη για τη βαφτιση?

4Rnfp3.png

αχχχχ ετοιμαζομαιι τρεχω και δεν φτανω , ολα ομως βγαινουν πολυ ομορφα !! εσυ πως πας?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα καλημέρα! τι μου κάνετε?

Smoutsaki μου τι τέλειες φώτο που ανέβασες από τις διακοπές σας? Μλις της είδα. Είσαι μιακούκλα και από ότι κατάλαβα και από αυτά τα κορίτσια που δεν βάζουνε γραμμάριο πάνω τους, εκτός αν δεν τρως πολύ, αλλά δεν μου φαίνεσαι και από τα άτομα που βρίσκονται σε μια συνεχή δίαιτα. Είσαι πολύ τυχερούλα και πολύ πολύ όμορφη μαμά. Και εγώ θέλω να φορέσω ίδια ρούχα με την μπεμπα, αλλά δεν το κατάφερα μέχρι στιγμής να βρω κάτι, μαρέσατε πολύ!

Εμείς τελικά μάλλον θα αναβάλλουμε το ταξίδι για κάτω για τον Νοέμβριο. Μετα την βάφτιση θα φύγουμε Ιταλία και είπαμε να μην κουράσουμε την μικρή και με

Αθήνα. Θα πάρουμε μαζί και αυτοκίνητο (ο άντρας μου γνωρίζει από Ιταλία γιατί έμενε εκεί) οπότε θα πάμε με πλοίο και θα υπάρχει μια ταλαιπωρία.

Εμείς Κυριακή έχουμε μία βάφτιση και ένα γάμο και θα την πάρουμεμαζί μας. Στην βάφτιση θα ακολουθήσει ένα απλό φαγητό, αλλό στο γάμοτο πατρωπαράδοτο γλέντι. Κατα τα άλλα κορίτσια ησυχία. Εγώ ανέλαβα ένα παιδάκι γνωστού για μάθημα μαθηματικών, είναι β λυκείου και άρχισα και εγώ μαζί του το διάβασμα. Τουλάχιστον σπάω λίγο την καθημερινή ρουτίνα. Την μπεμπούλα την έχω μαζί μου (δεν υπάρχει και εναλλακτική),για να ακούει και να μαθαίνει από τώρα τους αριθμούς. Την βάζω στο καρεκλάκι της (το πήραμε το poly magic Ροζάκι, είναι πολύ ομορφο) και την δίνωκαι τον αγαπημένο της πλέον φίλο, τον gummy bear. Εχει ξετρελαθεί με αυτό το κουκλάκι. Μάλλον της αρέσε το πράσινο πολύ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, ξέρω έχω μέρες να μπω.

Εμείς είμαστε όλο καινούργια κόλπα κάθε μέρα. Το καινούργιο μας είναι ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αν δεν είμαστε αγκαλιά και κούνημα πέρα δώθε. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό και ποιος του το έμαθε αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κοιμάται αλλιώς. Βάζουμε το δάχτυλο μέσα στο στόμα όλη την ώρα τόσο βαθιά που κοντεύουμε να κάνουμε μετό. Όσο για την πιπίλα την πιάνει με τα χέρια του την βγάζει και όταν θέλει να την ξανα βάλει κλαίει γιατί δεν μπορεί. Μιλάμε για τρελοκομείο. Για κουκλάκι δεν του δίνω ακόμα γιατί ρε κορίτσια ότι πιάνει στο στόμα το πάει και τα αρκουδάκια είναι γεμάτα χνούδια και δεν αποστειρώνονται. Οπότε τα αποφεύγω μέχρι να σταματήσει η αποστείρωση. Κατά τα άλλα καλά. Τρέχουμε και για την βάφτιση μας , η μαμά δεν πήρε φόρεμα ακόμα γιατι τρέχει με εκείνα τα κιλά της ακόμα.

Εσείς πως τα πάτε ? Νεφέλη μου μεγάλη απόφαση να πάτε Ιταλία οδικός κιόλας με το μωρό. Θα μου πεις και τι έγινε τι θα πάθει. Αλλά όντως είναι μεγάλη απόφαση.

Επιτέλους αυτό τον μήνα θα πληρωθώ από τον ΟΑΕΔ γιατί δεν θα την βγάζαμε καθαρή. Άντε να δούμε τι θα πάρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κι απο μενα κοριτσια,

ειμαι χαλια λογω μεσης...μιλαμε σερνομαι.Ειμασταν σε ενα εστιατοριο και εκει που αλλαζα την μπεμπα στο καροτσακι,κανω να ισιωσω και με διαπερασε ενας οξυς πονος,αφηστε τα!Γονατισα κατω για να μπορεσω να ξανασηκωθω...ευτυχως ηρθε η φιλη μου πηρε το καροτσι με την μπεμπα κι ο αντρας μου εμενα σιγα-σιγα..

ακομη ποναω,2 μερες Μεσουλιντ πηρα και γιατρεια δεν ειδα.

τελοσπαντων,τι να κανουμε!!!!!

Ροζουλα,εχω ηδη λαβει τα πραγματα απο Αγγλια,εχουν ηδη πλυθει...ειμαι απολυτα ευχαριστημενη κι απο ποιοτητα κι απο νουμερα!Το παρακανα λιγακι,πηρα μπολικα αλλα δεν θα χρειαστει να ξαναψωνισω ρουχο για καιρο!!!!!!!

οσο για τον Αντωνακη...βλεπω ξεκινησε κι αυτος χουγια εε??Η δικια μου πλεον αρεσκεται να τελειωνει το γαλα ξαπλωτη,ταβλα που λεμε,μου φαινεται θα παρω συντομα κι εγω το καρεκλακι για να την βαζω εκει ακομη και για το γαλα.Το βραδυ δε,μου εφτιαξε καλυτερο προγραμμα,κοιμαται απο 23.00 μεχρι 5 μια χαρα,αλλα οταν την ταιζω δεν ρευεται η ατιμη...τι να κανω κι εγω,την στηνω στο πλαι και ελεγχω οσο μπορω.

Για να την παρει ο υπνος θελει να ειμαι διπλα της,να της κραταω τα χερακια και να την χαιδευω ή να της ψιθυριζω μεσα στην μουρη...κοιμαται σχεδον αμεσως.

Νεφελακι,ελπιζω η Παντελινα στον γαμο να αντιδρασει πολυ καλυτερα στον θορυβο,η καημενη η μπεμπα μας φρικαρε οταν δυναμωσαν την μουσικη.Κατα τα αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Παντως εγω κοριτσια δεν την ξαναπερνω σε τραπεζι..αυτη ηταν ειδικη περιπτωση,δεν ειχα κανεναν μα κανεναν να ειναι με το παιδι και δεν θελαμε να λειπουμε απο το γαμο του κολλητου μας και μελλοντικου νονου της Πηνελοπης.

οσο για το ταξιδι...μην σε φοβιζει ουτε το καραβι(αρκει να βρεις ενα μερος να αραξετε),ουτε το αυτοκινητο.Θα κοιμαται και θα κανετε και καμια σταση για φαγακι.Εμεις παντως την ειχαμε στο πλοιο με το καθισματακι αυτοκινητου.Στα καραβια που πανε Ιταλια,ολο βολτα θα εισαστε,ουτε θα το καταλαβετε!

καλησπέρα , μόλις γύρισα από γυμναστήριο. Είμαι ένα πτώμα αλλά αισθάνομαι άλλος άνθρωπος είδη. Μόνο ο ιδρώτας που φεύγει φτάνει. Μαρσολάν μου το καρεκλάκι τελικά είναι μια απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει μαζί με το ριλάξ. Μου έχει λύσει τα χέρια, τον βάζω εκεί και ακόμα όταν δεν τρώει για να είναι ψηλά και να χαζεύει και να παίζει με τα παιχνίδια που κρέμονται. Νομίζω ότι θα το βολευτείς και εσύ. Όσο για την μέση σου κάνει μεγάλο κακό που συνεχίζεις και κοιμάσαι με τον γνωστό τρόπο στο κρεβάτι. Θα σακατευτείς και μετά τι θα κάνεις. Και εμένα πολλές φορές το βράδυ δεν ρεύεται αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως λέει και ο γιατρός 10 λεπτά είναι αρκετά, αν δεν ρευτεί άσε την άφοβα στο κρεβάτι. Για το καλό σου προσπάθησε να ξεπεράσεις την φοβία σου, η μέση είναι δύσκολο πράγμα αν σε πιάσει. Το μωρό θα είναι μια χαρά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα , μόλις γύρισα από γυμναστήριο. Είμαι ένα πτώμα αλλά αισθάνομαι άλλος άνθρωπος είδη. Μόνο ο ιδρώτας που φεύγει φτάνει. Μαρσολάν μου το καρεκλάκι τελικά είναι μια απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει μαζί με το ριλάξ. Μου έχει λύσει τα χέρια, τον βάζω εκεί και ακόμα όταν δεν τρώει για να είναι ψηλά και να χαζεύει και να παίζει με τα παιχνίδια που κρέμονται. Νομίζω ότι θα το βολευτείς και εσύ. Όσο για την μέση σου κάνει μεγάλο κακό που συνεχίζεις και κοιμάσαι με τον γνωστό τρόπο στο κρεβάτι. Θα σακατευτείς και μετά τι θα κάνεις. Και εμένα πολλές φορές το βράδυ δεν ρεύεται αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως λέει και ο γιατρός 10 λεπτά είναι αρκετά, αν δεν ρευτεί άσε την άφοβα στο κρεβάτι. Για το καλό σου προσπάθησε να ξεπεράσεις την φοβία σου, η μέση είναι δύσκολο πράγμα αν σε πιάσει. Το μωρό θα είναι μια χαρά.

ροζουλα η μπεμπα κοιμαται στο κρεββατι της ηδη!!!

Η μεση δυστυχως ειναι καταλοιπο απο πιο παλια.Οποτε ειμαι αδιαθετη και μπορει να κρυωσω με επηρρεαζει.Επισης οπως μου ειχε πει κι ο γιατρος παλια εχει να κανει και με το υψος,ειναι θεμα κεντρου βαρους...ενταξει εγω δεν ειμαι μπουμπου,αλλα ειμαι κοντα στο 1.74 και γενικα πρεπει αν προσεχω πως σκυβω,πως λουζομαι!!!

ξεκινησες γυμναστηριακι εεε???αντε με το καλο!!!

ναι ξεκίνησα , όχι πολλά πολλά ακόμα γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ο 5 μήνας από την καισαρική οπότε πρέπει να προσέχω. Μέχρι τώρα διάδρομο , ποδήλατο και στεπ. Αλλά μιλάμε για τον ιδρώτα. Όσο για την μέση σου πρέπει να προσέχεις , ξέρω πως είναι ο πόνος στην μέση γιατί έχει ο αντρας μου τράβηγμα και υποφέρει. Η Πηνελοπίτσα ιδρώνει ? εμείς ιδρώνουμε αφάνταστα οι πατούσες ειδικά άλλο πράγμα. Και δεν έχει τόση ζέστη πλέον.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...