Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κι εμενα γενικα ειναι ησυχος(σπανιες ειναι οι ωρες γκρινιας)

κι εμενα καποιες φορες την θελει αλλα κυριως απο χθες αυτο κανει,σαν να αηδιαζει και την φτυνει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,

ειμαστε στην Κεφαλονια απο χτες,σημερα παντρευεται ο κουμπαρος μας,θα συναντησουμε πολλους φιλους και γνωστους που εχουμε να δουμε πολυ καιρο.Ε,πλχει που βρεχει καρεκλοποδαρα απο το πρωι...Βεβαια,τωρα σταματησε κι ευχομαι να μην ξαναβρεξει γιατι στις 6.30 ειναι το μυστηριο και μετα το τραπεζι...ελπιζω να μην τους το χαλασει.Εννοειται εχουμε και το αυτοκολλητακι μαζι μας!!!!!!!!

χτες σε ολο το ταξιδι ηταν ενα αγγελουδι,δεν ακουστηκε,κοιμηθηκε αλλα μετα επειδη ειμασταν μπες-βγες στο αυτοκινητο δεν καταφερε να κοιμηθει,ηταν σε υπερενταση και ψιλογκρινιαζε...επρεπε να δειτε ομως τι κυρια ηταν στο καροτσακι της,το ματι γαριδα να κοιταει κοσμο και φωτα...Στις 12 το βραδυ ηπιε γαλα και επεσε ξερη λεμε!!!Της ελειπε υπνος!!

Σημερα παλι θα διασκεδασει η μικρη γυριστρουλα:rolleyes::rolleyes:

Νεφελακι,τι ειναι αυτο το θεμα με τα κιλα ρε παιδι μου???Εγω στις φωτο μια χαρα το ειδα το παιδι..γιατι σε πιεζει ο γιατρος για συμπληρωμα???

Με την δικια μου επαψα να σκαω αν τρωει ολα τα μλ που πρεπει.Αφου περνει βαρος δεν θα πεθενω αν αντι για 850 μλ πιει 700.Παντως εμεις σε 9 μερες παμε για τα 3 εμβολια...παω στοιχημα οτι τα εχει ξεπερασει τα 7 κιλα,οποτε αντε γεια...Δεν πειραζει,ας τρωει και λιγοτερο.

Ο καιρος πραγματι ειναι περιεργος αλλα καλυτερα.Επιτελους δροσισε λιγακι.Αππο ρουχα εγω ειμαι κομπλε,την Δευτερα ερχονται και τα χειμωνιατικα ολα κι ειμαστε κομπλε.!

Κατα τα αλλα...ησυχιαααααα:rolleyes:

κοριτσια γεια σαςςςςςςςςςςς.

Δεν σας εχω ξεχασει αλλα τρεχω για την βαπτιση και αφου επιτελους εγω και η μπεμπα ξεκινησαμε τις βολτες μονο οι δυο μας :!:!! τρεχω λοιπον να μοιρασω προσκλητηρια σε φιλου ςκαι φιλες αλλα και να κανονισω της βαπτισης ολα αυτα που θελω .

Εχω φτιαξει υπεροχα πραγματα , κανω μαζι της πλεον σαν μικρο παιδι , εχω ξεμωραθει εντελως και φυσικα εχουμε γινει αυτοκολητες .

Προσεχω φωτος στο φεις με φωτος μας .

Φιλακια σε ολες να περνατε καλα ...σμουατς

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα κορίτσια , πέρασε και το 24ωρο καραντίνα απο τα εμβόλια, αυτή τη φορά είχαμε λίγη γκρίνια. Από πυρετό τίποτα πάλι ευτυχώς. Το βάρος μας είναι 7700 επίσημα και το ύψος μας 64 εκατοστά. Ο γιατρός μας έχει τρελαθεί με την ανάπτυξη του. Κάθε φορά το ίδιο μου λέει.

Μαρσολάν μου σου ήρθαν καθόλου τα ρουχαλάκια από έξω ? Εμείς τα περιμένουμε από μερα σε μέρα. Έχω βάλει και έναν βροχοποιό από το mothercare και μας καθυστέρησε λίγο ενώ τα ρούχα έχουν φτάσει στην κοπέλα.

Νεφέλη μου αλήθεια λέει η μαρσολαν γιατί σου λέει ο γιατρός για συμπλήρωμα και εγώ μια χαρά την βλέπω την μικρή Παντελίνα στις φωτό. Θα μου πεις γιατρός είναι ξέρει τι κάνει αλλά μην σε πιάνει πανικός.

Φαίρυ μου και εμείς ασχολούμαστε με την βάπτιση αυτό που με νευριάζει είναι που όλα τα ρούχα είναι 12-18 μηνών. Τεράστια δηλαδή για τον 5 μηνών μπέμπη μου. Και είχα ένα θέμα αν θα πάρω χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά. Τελικά επειδή το μωρό 12-18 μηνών θα είναι απο του χρόνου την άνοιξη έως το καλοκαίρι κατέληξα στα καλοκαιρινά. Ευτυχώς έχουμε πολλές βιοτεχνίες με βαπτιστικά εδώ και θα τα παρουμε σε καλές τιμές . Να φανταστείτε όλο το κουστουμάκι του μπέμπη με παντελόνι πουκάμισο , γραβάτα παπούτσια και μπουφανάκι μόνο 60-90 ευρώ το ακριβότερο. Γενικά για το θέμα τον μπομπονιέρων και γλυκών δεν θα διαθέσω πολλά λεφτά γιατί τα θεωρώ τζάμπα. Προτιμώ να τα ξοδέψω στο μωρό παρά να τα φάνε οι ξένοι.

Στολισμό δεν επιτρέπεται στην εκκλησία οπότε μου φεύγει και αυτό το βάρος να τρέχω να βρω και στολίδια. Εμένα με νοιάζει η ουσία και να έχει το μωρό καλό σταυρουδάκι γιατί είναι και το μόνο που μένει στο πέρασμα του χρόνου. Κατά τα άλλα μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο. Όσο για των κόσμο ποτέ και κανείς δεν θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Όσο για τραπέζι μόνο οικογενειακά. Εμείς και τα πεθερικά μου με την κουνιάδα μου. Νονές είναι οι αδερφές μου.

Άντε πολλά είπα πάλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

9 στους 10 παιδιατρους συνηστουν παντα σκονη.αυτο ειναι στανταρ.το θεμα ειναι να μη πεφτουμε στην παγιδα,αν το μωρο εχει κανονικο βαρος υψος κλο σημαινει οτι μια χαρα τρεφεται.τον αλλο μηνα η παντελινα θα αρχισει κ στερεες σιγα σιγα.τον 5 δε θα κλεισει σε 1 μηνα>???η κανω λαθος?παντως εγω ξενο δε θα εδεινα αν τα καταφερνα μια χαρα με το θηλασμο τοσο καιρο.το γιατι το κανουν οι γιατροι ειναι πολοι οι λογοι.

θες μιζα απο εταιρειες?

παιζει κ αυτο σε πολλους παντως:rolleyes:

για οτιδηποτε ρωτησεις θα σου πουν φταιει ο θηλασμος!κ στραβα να κλασει το μωρο παλι ο θηλασμος θα σου πουν οτι φταιει:tongue:

Holy Diver

άσε ρε συ Δήμητρα , είμαστε ένα τρελοκομείο τι να ακούσεις και τι να εμπιστευτείς. Σχετικά με τον θηλασμό ο δικός μας γιατρός ήταν υπέρ 100%. Σε σημείο που με πίεζε να θηλάσω απίστευτα. Αν και πάντα του έλεγα ότι δεν τα καταφέρνω γιατί το μωρό δεν κάθεται. Δεν είχα ούτε σύμβουλο να μου πει τι να κάνω σε κάθε ανάλογη περίπτωση και το μωρό έκλαιγε σπαρακτικά από πείνα. Στο δεύτερο ίσως έχω καλύτερη εμπειρία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άσε ρε συ Δήμητρα , είμαστε ένα τρελοκομείο τι να ακούσεις και τι να εμπιστευτείς. Σχετικά με τον θηλασμό ο δικός μας γιατρός ήταν υπέρ 100%. Σε σημείο που με πίεζε να θηλάσω απίστευτα. Αν και πάντα του έλεγα ότι δεν τα καταφέρνω γιατί το μωρό δεν κάθεται. Δεν είχα ούτε σύμβουλο να μου πει τι να κάνω σε κάθε ανάλογη περίπτωση και το μωρό έκλαιγε σπαρακτικά από πείνα. Στο δεύτερο ίσως έχω καλύτερη εμπειρία.

εγω παλι ειχα υποστηριξη αλλα δεν ηξερα καλα την γλωσσα για να ξερω να συννοηθω καλα να πω τις αποριες μου να καταλαβω καλα οσα μου λενε.οποτε απετυχα κ στα 2!δε θηλασα οσο ηθελα!τωρα στο τριτο ξεστραβωθηκα κ αυτο απο το παρεντς κ απο σαιτς αλλα που την εψαξα μονη μου!

Holy Diver

δεν ήξερα και εγώ τι να κάνω , το μωρό προσπαθούσε να πιπιλίσει αλλά μάλλον αργούσε να κατέβει το γάλα με αποτέλεσμα να το παρατάει και να κλαίει. Ενώ όταν πάταγα την ρώγα μου με το χέρι έβγαζε έστω και πρωτόγαλα το μωρό δεν ήθελε να θηλάσει. Δεν ξέρω ακόμα τι έφταιξε περισσότερο. Η αντίδραση του μωρού ή δική μου μη επιμονή όσο έπρεπε. 9 στις 10 φορές δεν έκανε καν προσπάθεια να πιπιλίσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

εμενα με το θηλασμο με βοηθησαν αρκετα στην κλινικη,μου εδειξαν πως να βαλω το μωρο στη θηλη,μιλησα και με συμβουλο θηλασμου,στην αρχη ηταν δυσκολο αλλα τελικα τα καταφεραμε κι ετσι τρωμε αποκλειστικα....βεβαια καποιες φορες υπαρχουν και δυσκολιες ...

λοιπον να σας πουμε κι εμεις τα νεα μας...

σημερα πηγαμε και πηραμε την ευχη...και μετα πηγαμε για καφεδακι.....ο μουργακος μου του αρεσει να βολταρει ......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια,

εμεις πριν λιγο ξυπνησαμε...βλεπετε επεσε ξενυχτι χτες και δεν ανοιγε το ματι νωριτερα.

Λοιπον...κι επειδη λεγαμε για γαμους και εξοδους να σας περιγραψω εμπειρια απο την πρωτη εξοδο με το παιδι σε γαμο:

Η μπεμπα ηταν ενα αγγελουδακι,δεν εκλαιγε,δεν αντιδρουσε,κοιμηθηκε στην εκκλησια.Μονο οταν ετοιμαζομασταν ειχε γκρινια γιατι κανεις μας δεν ασχολιοταν μαζι της διοτι επρεπε να ντυθουμε,φτιαχτουμε!

Στο τραπεζι τωρα...ολα καλα,λιγη γκρινιτσα μεχρι να φαει,ειχε εντυπωσιαστει απο τον κοσμο και ενω πειναγε δεν επιανε το μπουκαλι..ΑΛΛΑ...κοριτσια μου..μολις αρχισε η πολυ δυνατη μουσικη το παιδι μου πλανταξε στο κλαμα,ουρλιαζε και ειχε μια εκφραση τρομου στο προσωπο της.

Την πηρα αρον-αρον και την απομακρυνα απο τον χωρο που ακουγοταν η δυνατη μουσικη(ευτυχως να λεμε που μπορουσα να το κανω κι αυτο) και μονο τοτε ηρεμησε!!!την χαιδεψα,της επιασα τα χερακια και μονο τοτε χαλαρωσε.

Επισης οταν πλησιασε η ωρα που συνηθως κοιμαται το καημενο ηταν σαν ζαβλακωμενο,εκλεινε τα ματακια και εκει που ηταν να παραδοθει κατευθειαν τα ξαναανοιγε γιατι εννοειται οτι δεν ειχε την καταλληλη ατμοσφαιρα!!!

Τελικα καταφερε να κοιμηθει αλλα εννοειται πεταγοταν και μετα ξανακοιμοταν.

Δεν μπορω να πω οτι εμενα η τον αντρα μου μας εμποδισε σε τιποτε.Και χορεψαμε και διασκεδασαμε αλλα το εβλεπα το μωρακι μου και λυπομουνα!Δεν μπορουσαμε ομως να κανουμε αλλιως και να το αφησουμε οπουδηποτε...

Οποτε κοριτσακια προσοχη οταν ειστε αναγκασμενες να εχετε τοσο μικρα μωρακια μαζι σας σε τετοιου ειδους εξοδους.

Εμεις παντως αποφασισαμε οσο ειναι τοσο μικρουλα σε αλλες τετοιες περιπτωσεις να πηγαινουμε ολοι μαζι στο μυστηριο και μετα μονο ενας απο εμας στο τραπεζι...ο αλλος σπιτι με το μωρο.Οταν μεγαλωσει κι αλλο βλεπουμε αλλα κατεληξα οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τα μωρα το ξενυχτι και ο τοσος θορυβος!

Κατα τα αλλα ωραια περασαμε,παρολοπου εγιναν αλλαγες σε εκκλησια και χωρο διασκεδασης,ολα καλα ηταν.

Σημερα εχει μια ζεστη και ηλιοοοο...

αντε ,μηπως κανουμε και καμια βουτιτσα!!!!!!:rolleyes:

φιλακια

αντε να τονν χαιρεστε τον μπεμπακο σας!κοιμηθηκε στη βολτα η ηθελε να εξερευνησει το περιβαλλον:tongue:

στην αρχη χαζευε λιγακι,αλλα μετα την επεσε στον υπνο και ξυπνησε μετα που γυρισαμε σπιτι...

76IGp3.png

μαρσολαν μου νομιζω εξαρταται απο το μωρακι....εμενα ο αδερφος μου 40 ημερων σε βαπτιση κατω απο το ηχειο,μουσικη τερμα κι εκεινος να κοιμαται του καλου καιρου,μονο για να φαει ξυπνουσε

76IGp3.png

κι εδω εχει υπεροχη μερα ,οτι πρεπει για μανακι στη θαλασσα αλλα δεν μπορουσαμε να παμε ο αντρας μου ηταν πολυ κουρασμενος και ηθελε να γυρισουμε να ξαπλωσει πριν φυγει για τη δουλεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...