Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα σας, νεφέλη μου εμείς το καρεκλάκι το πήραμε πολύ πιο ακριβά αλλά το χρειαζόμουν άμεσα γιατί ο μικρός είναι τέρας στο φαγητό.

όσο για τα ρουχαλάκια βάλε της ένα ζακετάκι και σκέπασε την στο καρότσι και είσαι οκ

και πριν το ξεχάσω μην βάζεις το μωρό να βλέπει τηλεόραση ο γιατρός μου είπε sos όχι τηλεόραση γιατι καθυστερεί την ομιλία. Ξέρεις τα μωρά κάθε βράδυ όταν κοιμούνται βλέπουν όλες τις εικόνες που αποθήκευσαν κατά την διάρκεια της μέρας και προσπαθούν να της αναλύσουν όσο γίνεται. Η τηλεόραση έχει τόσο γρήγορη εναλλαγή εικόνων που ένας βρεφικός εγκέφαλος είναι αδύνατο να της αναλύσει με αποτέλεσμα να αργεί να μιλήσει. Στο λέω γιατί μου το επισήμανε ο γιατρός ο οποίος είναι και νεογνολόγος. Ξέρω καλά πως μαρμαρώνουν μπροστά την τηλεόραση αλλά εγώ την κλείνω πάντα όταν έχω το μωρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σας, νεφέλη μου εμείς το καρεκλάκι το πήραμε πολύ πιο ακριβά αλλά το χρειαζόμουν άμεσα γιατί ο μικρός είναι τέρας στο φαγητό.

όσο για τα ρουχαλάκια βάλε της ένα ζακετάκι και σκέπασε την στο καρότσι και είσαι οκ

και πριν το ξεχάσω μην βάζεις το μωρό να βλέπει τηλεόραση ο γιατρός μου είπε sos όχι τηλεόραση γιατι καθυστερεί την ομιλία. Ξέρεις τα μωρά κάθε βράδυ όταν κοιμούνται βλέπουν όλες τις εικόνες που αποθήκευσαν κατά την διάρκεια της μέρας και προσπαθούν να της αναλύσουν όσο γίνεται. Η τηλεόραση έχει τόσο γρήγορη εναλλαγή εικόνων που ένας βρεφικός εγκέφαλος είναι αδύνατο να της αναλύσει με αποτέλεσμα να αργεί να μιλήσει. Στο λέω γιατί μου το επισήμανε ο γιατρός ο οποίος είναι και νεογνολόγος. Ξέρω καλά πως μαρμαρώνουν μπροστά την τηλεόραση αλλά εγώ την κλείνω πάντα όταν έχω το μωρό.

Πολύ χρήσιμο ροζακι.... δεν το ήξερα! εγώ την βάζω πάντα πλάτη στην τηλεόραση γιατί όλη μερά εγώ σπίτι τη θέλω να πω την αλήθεια. Ηξερα ότι είναι "βομβαρδισμός" εικόνων αλλά δεν ήξερα για την ομιλία. Thanks :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

και εγώ δεν το ήξερα αλλά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη του γιατρού όταν έφερα το μωρό στο σπίτι ήταν να μου επισημάνει αυτό.

Απαγορευτικό στην τηλεόραση μέχρι να αρχίσουν να μιλάνε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοπελουδες μου...τι κανουν τα μωρακια σας?

ροουζ εγω εχω ανοιχτη την τηλεοραση ολη μερα,αλλα το μωρο ειναι σε σημειο που δεν μπορει να δει και οταν το εχω στον καναπε,το γυρναω απο μερια που να μην μπορει να βλεπει...και αυτο ειναι κακο,δεν νομιζω ε?

76IGp3.png

όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ήχο οι εικόνες είναι το πρόβλημα απλά πρέπει να έχεις πάντα το νου σου γιατί τα άτιμα βρίσκουν τρόπο να κοιτάνε. ξέρεις πόσες φορές έπιασα τον μπέμπη να κοιτάει χωρίς να πάρω είδηση ? ακόμα και μέσα από καθρέπτη ο άτιμος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εχω και γω κατι γαμους και βαπτισια αλλα τον μικρο δεν θα τον παρω μαζι...ταλαιπωρια και γι΄αυτον και για εμας εχω την εντυπωση!!!χανουν την συνηθειες τους μωρε και νιωθουν ανασφαλεια!!!

εμενα τα ιδια μου ειχε πει για την τηλεοραση αλλα μονο οταν εχει κολικους να τον βαζω λιγο απο αποσταση για να ξεχνιεται!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χάπι μου πως ήταν η καισαρική σου ? νομίζω είχες ένα θέμα με τα έντερα σου αν θυμάμαι καλά. Τι έγινε δηλαδή ?

αυτο ηταν στην αρχη και το επαθα γιατι οταν κατεβαιναν τα εντερα ειχα αερια τα οποια εγω κρατουσα γιατι ηταν η πεθερα στο δωματιο και ντρεπομουνα με αποτελεσμα να φουσκωσουν τα εντερα και να μην κατεβαινουν και δεν μπορουσα να παω και τουαλετα,γι'αυτο πονουσα...μετα απο λιγες μερες ηταν ολα ενταξει...(συγνωμη για την περιγραφη)

76IGp3.png

κοριτσια να σας εξομολογηθω κατι παραξενο που μου συμβαινει???

εχω πολυ αγχος ....οταν μενω μονη μου...και σκεφτομαι ποση ευθυνη εχω απο δω και στο εξης ,τρελαινομαι!!αγχονομαι με πιανει ενας κομπος στο στομαχι και δεν σας κρυβω πως ειναι πολλες οι φορες (αμαρτια που το λεω) που αναπολω την ξενιασια πριν τον μπεμπη!!!!!ενω λατρευω το μωρο μου και λιωνω γι΄αυτον ....με διαλυει το αγχος προς αυτον και στο να μη μου παθει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα μου οι ορμόνες χορεύουν ακόμη. Κάνε λίγο υπομονή και θα ηρεμήσεις. Είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει.

female πιστευεις πως ειναι οι ορμονες???τι να πω???????????εσυ περναγες τετοιες φασεις ???αφου να φανταστεις ξυπνω το πρωι που ειναι να φαει ο μικρουλης με τον κομπο στο στομαχι και με την εννοια αν ολα θα κυλισουν ηρεμα και σημερα.

εγω πιστευω πως μου εχει κανει και " ζημια" το σκηνικο με την ουρολημωξη και που πηγαμε το 20 ημερων μπεμπε μας στο νοσοκομειο με 40 πυρετο!!!επαθα χοντρη πλακα τοτε ....και δεν το εχω ξεπερασει ακομη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας και από εμένα πάλι!

Βανιλίτσα μου σίγουρα έπεξε και αυτό το ρόλο του αλλά γενικά είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις. Λίγο πολύ και εγώ αναπολώ κάποιες στιγμές ξενοιασιάς, αλλά αμέσως σκεύτομαι το ποσα ζευγάρια προσπαθούνε χρόνια για ένα παιδάκι και σταματάω. Ανγχος δεν χρειάζεται να σε πιάνει, σιγά σιγά με τον καιρό πιστεύω ότι θα το αποβάλλείς και θα σου μείνει το φυσιολογικό. Τώρα που έχετε γάμους και τέτοια εγώ θα σου πρότεινα να τον πάρετε μαζί σας. Το μπεμπέ δεν ξεβολεύεται μην ανυσηχείς, αυτό αλλάζει εικόνες και εσείς εξικοιώνεστε ακόμη περισσότερο μαζί του. Εγώ ανυπομωνώ να την πάρω σε κοινωνικές εκδηλώσεις μαζί μου.

Οσον αφορά τη τηλεόραση έχει δίκιο ο γιατρός σου Ροουζ, το έχω και εγώ υπ όψιν γι αυτό και δεν την βάζω. Απλά σήμερα έπρεπε για κάποιο λόγο να το κάνω και μου φάνηκε πολύ αστείο γι αυτό σας το περιέγραψα. Τα μωράκια με την τν αργούνε φυσικά να μιλήσουνε γιατί δέχονται παθητικά τις εικόνες.

οταν λεω το γιο μου μουργο εχω απολυτο δικιο...εδω και καμποση ωρα νυσταζει...μολις τον παρω αγκαλια κοιμαται αυτοματα λες και εχει διακοπτη αλλα οταν τον αφηνω κατω αρχιζει τη μουρμουρα,ααα και σας ειπα μαθαμε να πεταμε την πιπιλα για να ασχολειται μαζι μας η μαμα..χαχαχα μου φαινεται πααξενο που τοσο μικρα ειναι τοσο ατιμα και ξερουν πως να μας κανουν να ειμαστε διπλα τους...

76IGp3.png

οταν λεω το γιο μου μουργο εχω απολυτο δικιο...εδω και καμποση ωρα νυσταζει...μολις τον παρω αγκαλια κοιμαται αυτοματα λες και εχει διακοπτη αλλα οταν τον αφηνω κατω αρχιζει τη μουρμουρα,ααα και σας ειπα μαθαμε να πεταμε την πιπιλα για να ασχολειται μαζι μας η μαμα..χαχαχα μου φαινεται πααξενο που τοσο μικρα ειναι τοσο ατιμα και ξερουν πως να μας κανουν να ειμαστε διπλα τους...

Ωχ σαν τη μικρή μου. Ετσι μου κάνει μερικές φορές, γιατί συνήθως είναι πολύ ήσυχο μωρό. Είναι φορές που νομίζω ότι δεν υπάρχει στο σπίτι!!! Οπότε όταν τα κάνει αυτά απλά γελάω :P. Οσο για την πιπίλα, στην αρχή την ήθελε και τώρα κάνει μια γκριμάτσα αηδίας και τη φτύνει :D:D:D. Ε δεν την πιέζω αλλά μερικές φορές θα ήθελα να την κρατήσει για λίγο :oops:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...