Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου

μια και μιλάμε για το γνωστό σπορ , το μόνο θετικό της καισαρικής τελικά είναι αυτό

δεν πονάω από κάτω ούτε στην τομή. αλλά από το σπορ και εμείς δεν είμαστε τόσο φανατική γιατί το μωρό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, ακόμα και όταν τελικά κοιμάται το βράδυ δεν υπάρχει πάντα η διάθεση. όσο για υπομονή αν αγαπάνε πραγματικά πρέπει να το καταλαβαίνουν. κατά τα άλλα όλα καλά, νομίζω ότι πέρασε και η ίωση μας γιατί επανήλθαμε στον κλασικά ρυθμό μας , κακά μια φορά την μέρα. Τώρα την Παρασκευή πάμε για το δεύτερο τσιπ , άντε να δούμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικά το πήρα το καρεκλάκι της chicco, είναι πολύ βολικό ρε κορίτσια

είχα βαρεθεί να χρειάζομαι 2 λεπτά κάθε φορά να ετοιμάσω το μέρος να βάλω τον μικρό γιατί στην αγκαλιά δεν τρώει καλά. είναι και ανάποδος , τρώει με το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι ο άτιμος. όποια είχε σκοπό να το πάρει και το σκεφτόταν το συνιστώ ανεπιφύλακτα. άσε που θα κάνει μέχρι να γίνει ο μικρός 3 ετών.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα κορίτσια μου

μια και μιλάμε για το γνωστό σπορ , το μόνο θετικό της καισαρικής τελικά είναι αυτό

δεν πονάω από κάτω ούτε στην τομή. αλλά από το σπορ και εμείς δεν είμαστε τόσο φανατική γιατί το μωρό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, ακόμα και όταν τελικά κοιμάται το βράδυ δεν υπάρχει πάντα η διάθεση. όσο για υπομονή αν αγαπάνε πραγματικά πρέπει να το καταλαβαίνουν. κατά τα άλλα όλα καλά, νομίζω ότι πέρασε και η ίωση μας γιατί επανήλθαμε στον κλασικά ρυθμό μας , κακά μια φορά την μέρα. Τώρα την Παρασκευή πάμε για το δεύτερο τσιπ , άντε να δούμε.

:shock:κακα μια φορα την ημερα???????:confused::rolleyes:εμεις τουλαχιστον 5-6 φορες και αν δεν εχουμε κλαματα και σβουρα στο κρεββατι απο τα εντερακια του!!!

σημερα θα ρωτησω τον γιατρο γιατι πειναει συνεχεια και τρωει αρκετα και μετα ειναι ολο γουλιτσες και πονο στο στομαχακι του.μηπως μας αλλαξει γαλα:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τελικά το πήρα το καρεκλάκι της chicco, είναι πολύ βολικό ρε κορίτσια

είχα βαρεθεί να χρειάζομαι 2 λεπτά κάθε φορά να ετοιμάσω το μέρος να βάλω τον μικρό γιατί στην αγκαλιά δεν τρώει καλά. είναι και ανάποδος , τρώει με το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι ο άτιμος. όποια είχε σκοπό να το πάρει και το σκεφτόταν το συνιστώ ανεπιφύλακτα. άσε που θα κάνει μέχρι να γίνει ο μικρός 3 ετών.

γεια σου Ροζουλα!!

μπραβο που επανηλθε το αγορακι σου!!

οσο για την αναποδια...η δικια μου επισης γυρναει το κεφαλι στο πλαι και ξεκινησε και καινουργιο χουι...τρωει ξαπλωτη...αν ειναι δυνατον!

μωρε αναμεσα σε αυτο κι ενα αλλο της κοσατο ειμαι που ειναι σχεδον ιδιο,θα δω!!

πινει σχεδον 1 λιτρο female.....!!!!

μακαρι να μη κανει πυρετουλη γιατι μετα την ουρολημωξη και με το 40αρι που μου ειχε κανει τοτε 20 ημερων τον τρεμω!!!

Καλέ δεν είναι πολύ για την ηλικία του. Ο μικρός μου 35 ημερών έπινε περίπου 1,2-1,3 λίτρα (τότε αντλούσα και ξέρω τις ποσότητες).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός μου εκανε το δευτερο εμβολιο σημερα και πλανταξε το μωρο μου...Μιλαμε πονεσα πιο πολυ απο αυτον...εβαλα τα κλαματα...τι βασανιστηριο και αυτο Θεε μου..

Ελπιζω να μην κανει πυρετο και ταλαιπωρηθει κι αλλο αρκετα εχει με το δοντακι!

Σε γενικες γραμμες ειμαστε σουπερ, στις πιο πανω καμπυλες κλασικα και ειναι ηδη 7.300!!! Η παιδιατρος ειναι ενθουσιασμενη με την αναπτυξη του!!

Εγω εχω φρικαρει που ειμαι στην Αθηνα, θελω κι αλλες διακοπες...Σημερα απο τις 630 κατεδαφιζαν μια μονοκατοικια για να κανουν αλλο ενα πολυοροφο κλουβι και μας εκαναν το σπιτι τιγκα στη σκονη, αφηστε τη φασαρια απο το μηχανημα που εριχνε τους τοιχους...

Αμαν με επιασε γκρινιτιδα πρωτομηνιατικα... Καλο μηνα σε ολες κουκλιτσες!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλησπερά! Τι κάνετε? Εμεις κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο χθες και νομίζω ότι πόνεσα πιο πολύ από τη μικρή μου που την έβλεπα να μπλαβιάζει από το κλάμα. Πως θα το αντέξω τόσες φορές!!! Ευτυχώς δεν ανεβάσαμε πυρετό αλλά σήμερα θέλουμε συνέχεια αγκαλίτσες!!! Κατά τα άλλα είμαστε πολύ καλά και η ανάπτυξή μας είναι για 5 μηνών μωράκι (σε ύψος και βάρος). Η γιατρός είπε ότι αφού πάει τόσο καλά με το θηλασμό, θα κλείσουμε πρώτα τον 6ο και μετά θα πάμε σε στερεες τροφές.

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι: Ο καλός μου λέει να κάνουμε ένα ταξιδάκι στο Μιλάνο κατά Γενάρη με Φλεβάρη για ΠΣΚ μαζί με τη μικρή... Εσείς θα πηγαίνατε ή βιαζόμαστε??? Η μικρή θα είναι 7-7.5 μηνών τότε. Από τη μια θελώ και από την άλλη φοβάμαι μήπως βιαζόμαστε και το ταλαιπωρήσουμε το μωρό, κάτι που δε θέλω καθόλου. Τι θα κάνατε εσείς?

Φιλάκια πολλά και πολύ καλό μήνα με λίγη δροσιά επιτέλους!!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλο μηνα σε ολες,εμεις ειμαστε πλεον στο κανονικο μας προγραμμα ευτυχως γιατι αλλιως δεν θα αντεχα...

οσο για το σπορ που συζητατε εχθες που πηγα στο γυναικολογο μας εδωσε το πρασινο φως,τωρα για το ποτε θα το επιχειρησουμε αγνωστο,αφου οι ωρες που βλεπω τον αντρα μου ειναι ελαχιστες και η κουραση απεριοστη και για τους δυο

κι εδω τωρα το απογευματακι εβγαλε λιγο δροσια επιτελους,δεν αντεχω αλλο τη ζεστη

μπου μπου μου εγω να δεις ποσο θελω να φυγουμε διακοπες αλλα κανω υπομονη να τελειωσει ο αντρας μου απο τη δουλεια,επιτελους τη δευτερα σαραντιζω και θα αρχισουμε λιγο τις βολτιτσες....

76IGp3.png

Αγαπημενη νιουυυυυυ, εγω σου λεω να φυγετε με τρελα και κορδελαααααααα...

Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου αποψη που ειναι και γυριστρουλα και εχω κανει και το μικρο ετσι. μαλιστα εμεις το καναμε απο φετος το καλοκαιρακι, 7,5 μηνων θα ειναι σουπερακι ακομη περισσοτερο - ουτε κολικοι, ουτε κλαματα ακατασχετα, μια χαρουλα!!!!

Χαπακι μουυυυυυυυ μακια μακια!

καλησπερες σε ολα τα κοριτσακια!

Εγω μολις ηρεμησα, φαινεται το εμβολιο μας εκανε παρενεργειες και ξαφνικα αρχισε να κλαει ακατασχετα και δεν ηρεμουσε με τιποτα το μπουγκακι μου!!!:(

μια ωρα ειλικρινα δεν ηρεμουσε με τιποτα!!! πονεσε η καρδια μου! τελικα ηρεμησε τωρα και κοιμηθηκε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

:shock:κακα μια φορα την ημερα???????:confused::rolleyes:εμεις τουλαχιστον 5-6 φορες και αν δεν εχουμε κλαματα και σβουρα στο κρεββατι απο τα εντερακια του!!!

σημερα θα ρωτησω τον γιατρο γιατι πειναει συνεχεια και τρωει αρκετα και μετα ειναι ολο γουλιτσες και πονο στο στομαχακι του.μηπως μας αλλαξει γαλα:rolleyes:

μηπως η ροουζ θηλαζει??(ροουζ δεν θυμαμαι!:tongue:) οταν ενα μωρο θηλαζει κανει λιγες φορες κακα γιατι το αφομοιωνει σχεδον εξολοκληρου ο οργανισμος:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερες και απο εμας....καναμε και μεις το πρωτο μας τσιμπιματακι....ουτε που το καταλαβε και ο o doctor μας τα επαιξε...65 ποντακια και 6 κιλακια ο μπομπιρας!!!

τον πηρε αμεσως αγκαλιτσα μετα το τσιμπιματακι και του εδωσε ενα παιχνιδακι με ηχους....και αυτο ηταν!!!!:P

:Pτωρα συζηταμε να βαπτισουμε το μπεμπε ανημερα τα Χριστουγεννα ...μιας και που θα τον βγαλουμε και Χρηστο!!!

εμενα αυτο που με ανυσηχει ειναι πως ολη μερα καθεται ξυπνιος ...γαριδα λεμε το ματι και απο δουλειες δεν μπορω να κανω τιποτα...λιγο μονο του να τον αφησεις αρχιζει την γκρινια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μηπως η ροουζ θηλαζει??(ροουζ δεν θυμαμαι!:tongue:) οταν ενα μωρο θηλαζει κανει λιγες φορες κακα γιατι το αφομοιωνει σχεδον εξολοκληρου ο οργανισμος:P

οχι απο τι θυμαμαι το Ροζακι δεν θηλαζει γι΄αυτο μου φανηκε περιεργο η μια φορα ¨κακᨨ !!Αλλα το καθε μπεμπακι ειναι διαφορετικο..

εμενα ας πουμε εαν δεν τα κανει 5 με 6 φορες την ημερα τον πιανει η κοιλιτσα του και ολο στριβεται και εχει νευρα μεχρι που αναγκαζομαι να του βαζω υποθετακι γλυκερινης για να τον βοηθησω!!!

αντε να μπουν οι στερεες τροφες να ηρεμησουμε λιγο...γιατι ολο γαλα γαλα και γουλιτσες ...

Ρωτησε ο αντρας μου τον γιατρο για να τον βαλουμε στο δωματιο του αλλα μας ειπε πως ειναι πολυ νωρις ακομη να περασει και τον 4ο μηνα ...γιατι παθαινουν αναροφησεις πολυ συχνα εκει που δεν το περιμενεις....:shock:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κουκλιτσες....

κι εγω που θηλαζω αποκλειστικα 3-5 φορες τη μερα κανει κακακια του....

εγω βανιλιτσα μου τον εχω αλει ηδη στο δωματιο του....

κι εμενα εχει αρχισει να ειναι λιγο ξυπνιος ,αλλα μετα απο λιγο γκρινιαζει ο μικρουλης μου τον πιανει νυστα και νευριαζει...

76IGp3.png

χαπακι μου κοντευεις να σαραντησεις εεε???περασε ο καιρος....θυλαζεις αποκλειστικα ε??μπραβο κοριτσι μου..θελει πολλα κουραγια αυτο...εγω στις 25 μερες αναγκαστικα να βαλω ξενο γιατι επεθα φλεγμονη στο στηθος μου και εκανα 40 πυρετο και στεναχωρηθηκα πολυ...αλλα τι να κανεις???πανω απο ολα η υγεια του μπεμπε!!!Να ξερεις οτι καποιες στιγμες θα κουραστεις και θα νευριασεις αλλα ειναι παροδικο...

Να προσεχεις το στηθος σου γιατι εμενα ηταν λαιμαργος απο τοτε και μου εκανε πληγουλες...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαπακι μου κοντευεις να σαραντησεις εεε???περασε ο καιρος....θυλαζεις αποκλειστικα ε??μπραβο κοριτσι μου..θελει πολλα κουραγια αυτο...εγω στις 25 μερες αναγκαστικα να βαλω ξενο γιατι επεθα φλεγμονη στο στηθος μου και εκανα 40 πυρετο και στεναχωρηθηκα πολυ...αλλα τι να κανεις???πανω απο ολα η υγεια του μπεμπε!!!Να ξερεις οτι καποιες στιγμες θα κουραστεις και θα νευριασεις αλλα ειναι παροδικο...

Να προσεχεις το στηθος σου γιατι εμενα ηταν λαιμαργος απο τοτε και μου εκανε πληγουλες...

ναι την κυριακη θα παω να παρω την ευχη και μετα ποιος μας πιανει ....θα ξεσαλωσουμε με βολτουλες και τετοια,ανυπομονω...

θηλαζω αποκλειστικα και μ'αρεσει αλλα οντως καποιες φορες ειναι πολυ δυσκολο,κι εμενα καποιες φορεςτρωει λαιμαργα και με ποναει αλλα ενταξει δεν εχω κανει πληγες,αν δω και ζοριζονται βαζω κρεμουλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...