Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια,

σημερα ειμαστε σπιτι μας!!!

χτες που λεγαμε για τα μωρα που αρρωσταινουν...εεε,φροντισα να μην παθει τιποτε η μπεμπα και μαλλον την αρπαξα εγω!!

εκανα 2 φορες εμετο,θυμηθηκα τι τραβαγα 6 ολοκληρους μηνες στην εγκυμοσυνη!ποιος ξερει τι κορακα με πειραξε???κατι που εφαγα,με χτυπησε αερακι την ωρα που επλενα τις βεραντες και ημουν μεσα στα νερα???

Ευτυχως σημερα ξυπνησα μια χαρα,ηταν πολυ παροδικο!!

κοριτσακια μου,εγω συμφωνω πολυ με την female.Δεν υπαρχουν κανονες,η καθε μαμα καλο ειναι να κανει οπως εκεινη νιωθει με το μωρακι της!

Και ναι,τα μωρακια μας εχουν πραγματικες αναγκες...αν θελουν αγκαλιες,τις ζητανε γιατι τις χρειαζονται.Δεν πειραζει μωρε,και τι εγινε που μας κανουν οτι θελουν????ειναι τοσο μικρουλια ακομη!τι ζητανε??φαγακι,υπνο και λιγη αγκαλιτσα

εμενα με ξυπναει ακομη στις 5 το πρωι για γευμα,τελευταια μου ξυπνησε και στις 3 χωρις να το περιμενω...ολο λεω να προσπαθησω να της το κοψω και ολο το παω πισω!

Αφου ακομη αντεχω λεω να την συνεχισω!

και ναι,εγω θα την πω την αμαρτια μου...την κοιμιζω μαζι μου και το χαιρομαι.Σε λιγες μερες θα την βαλω στην κουνια αλλα απο το δωματιο μας δεν την βγαζω ακομη με τιποτε!

κι ας λενε ολοι οτι θελουν..."μην την κακομαθαινεις με αγκαλιες,ασε να κλαψει..." κ.α διαφορα που απλα εμενα δεν με εκφραζουν οποτε δεν τα ακολουθω.Κουναω το κεφαλι μου συγκαταβατικα αλλα κανω αυτο που εγω νομιζω οτι ταιριαζει σε εμενα και στο παιδι μου.

Φιλακιαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν αρχισει να κλαιει αποκλειεται γιατι κοιμαται,ξυπναει και θελει σαν τρελλος να φαει...φαντασου και οταν ειναι να κανουμε μπανιο πρωτα τον ταιζω και μετα τον κανω μπανιο γιατι αλλιως ξεσηκωνει τον κοσμο και δεν μπορει να χαλαρωσει με το μπανιο...

γευμα και στηθος δεν τα εναλλασω...αλλα νομιζω οτι φταιει οτι δεν τρωει πολυ ωρα και αν φαει περισσοτερη ωρα κοιμαται παραπανω ωρες...

επισης πολλες φορες ξυπναει κλαιει για δευτερολεπτα και ξανακοιμαται...αυτο το ξεκιναει περιπου μια ωρα πριν ξυπνησει κανονικα...και νομιζω οτι πειναει,αλλα νυσταζει και ταυτοχρονα,οποτε κοιμαται ακομα λιγο...

αλλα αν τον ταισω με το πρωτο κλαμα θα φαει ελαχιστα και μετα θα κοιμηθει και δεν θα εχει χορτασει με αποτελεσμα καθε μιση ωρα να θελει να φαει...

σε μπερδεψα?

Καθόλου!! Ακριβώς τα ίδια έκανε και ο δικός μου. Φυσιολογικά όλα αυτά για μωρό που θηλάζει. Δεν μου κάνουν εντύπωση. Κάνε υπομονή και με τον καιρό θα φτιάξει αυτό. Θα έχει περισσότερη υπομονή και θα μπορεί να περιμένει, θα ξεγελιέται και με κάποιο παιχνιδάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κοριτσια ....τι κανετε??τα μικρα σας??

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που ο γιος μου πινει πολυ γαλατακι αλλα παραλληλα ανησυχω μηπως παθει κατι το στομαχακι του .....και φοβαμαι για εμετους!!προς το παρον κανενα προβλημα αλλα :rolleyes:!!!

αυριο παμε για το πρωτο μας τσιμπιματακι και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....τι γινεται μετα???πονανε ??εχουν πυρετουλη???:confused::?

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γιατί ανησυχείς ό,τι πίνει πολύ γάλα? Και πόσο γάλα πίνει το 24ωρο?

Εμένα ουδέποτε παρουσίασε το παραμικρό μετά από εμβόλιο, σαν να μην έκανε.

Σε άλλα παιδιά μπορεί να προκαλέσει πυρετό, υπνηλία, γκρίνια, υπερένταση, αδιαθεσία, ανορεξία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Alohaaaaa...γυρίσαμε και εμείς...

ηρθαμε χθες αργα Αθηνα μετα από τις διακοπουλες μας...Ειχαμε κανει ενα πιτ στοπ μιας ημερας Αθηνα και ξαναφυγαμε..Προοροσμος αυτη τη φορα το Βαθυ, ενα γραφικο λιμανακι κοντα στα Μεθανα και τον Πόρο.

Ηταν εκει ο παππους μας με το σκαφουνι του και πηγαμε ενα τετραημερακι...Περοττο να σας πω τι κουβαλησαμε παλι!χαχαχαα!!

Περασαμε πολύ καλα, εκανα επιτελους το πρωτο θαλασσιο μπανιο μου μιας και η θαλασσα ηταν μια βουτιας υποθεση απο την κουπαστη..

Ο μικρός μας γουσταρε με τρελα ηταν ολο χαμογελα και γουργουριτα, αμα λεω οτι ειναι γυριστρουλης. τα βραδακια ουζακι ψαρακι και χαζι.

Αν και ηταν εκει οι παπουδες, βοηθεια δεν επαιζε καθολου οποτε ηταν συνεχεια μαζι μας ο μικρός μας.

αλλη μια φορα βαρεθηκα τους ξερολες τους παντογνωστες και τους συμβουλατορες παντως τύπου, λες και αναβοσβηνει καμια πινακιδα ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ στο μετωπο μας.... γκρρρρρρρ!!!

Η αληθεια ειναι πως εχω ξενερωσει τα μαλα, θελω να φυγω λεμεεεεε, θελω εξοχες, παραλιες βουνα κατι...οχι αυτο το χαλι της Αθηνας.

Εντωμεταξυ θα κανει και το δευτερο εμβολιακι του ο μικρός σημερα ή αυριο και εχει πιαστει η καρδια μου απο τωρα. κλαψψψ δεν θελω να μου το πονανεεεεεεε!

Για πειτε νεάκιαααα, τι κάνετε?? τα ζουζουνακια σας??????

ΥΓ.λιγο πριν φυγω για τετραημερο, μου ηρθε η βρωμοπεριοδος...γκρρρ...κλαψ!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Έλα ρε συ μπουμπού , περάσατε καλά δηλαδή.

και εμείς την δευτέρα πάμε για τα δεύτερα εμβόλια και εύχομαι να τα περάσουμε όπως το πρώτο. τίποτα δηλαδή από συμπτώματα, θηρίο ο μικρός. Ο καιρός σήμερα μετά την ολιγόλεπτη βροχή κρύωσε αρκετά. Μ' αρέσει που πρέπει να σκεπαστούμε απόψε. Επιτέλους μακάρι να κρατήσει λίγο ακόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια

μπουμπου περασες καλα:P:p:p:p μπραβο σου

εμεις εδω,εγω εχω πολυ δουλεια,και δεν βρηκα γυναικα για τον μπεμπη

αποτελεσμα

ο μπεμπης ερχεται μαζι μου στο γραφειο,ευτυχως το πουλακι μου ειναι ησυχος,λες και καταλαβαινει οτι πρεπει να αφησει την μαμα να κανει την δουλεια της

για τον αντρα μου,δεν θα ελεγα το ιδιο

χθες πηγαμε και το απογευμα στο γραφειο ,μαζι με τον αντρα μου,με καθυστερησε,δεν εκανα καμια δουλεια,δουλευα στο σπιτι μετα εως τις 2,30 αλλα εκεινος, λεει, ευχαριστηθηκε που μετα απο τοσο καιρο ειμασταν μαζι στο γραφειο

τι να πεις,εμενα δεν με ρωταει κανεις

αντεχεις?

θελεις,να δουλεψεις?

μηπως θελεις να πας καμια βολτα?

μηπως δεν θες να μην μαγειρεψεις σημερα?

μηπως θες κα ξυπνησω εγω τη νυχτα να ταισω τον μπεμπη?

αντε σας ζαλισα πρωι πρωι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα ευχομαι να εχουμε!!

zoyzoynaki μου σε καταλαβαινω κοριτσι μου...θα εχεις κουραστει πολυ...γιατι δεν ψαχνεται ομως κοπελα για το γραφειο και οχι κοπελα για να κρατησει τον μπεμπακο απο τοσο μικρουλη???

η μητερα σου εργαζεται???

εδω εγω που εχω βοηθεια την μανα μου ...γιατι η πεθερα μου μοναχα επισκεψη ερχεται για καφε και βολτα...και παλι μερικες φορες τα παιζω και γινομαι χωμα!!!!

γιατι δεν μιλας να ξεσπασεις και συ και τοτε ισως σε καταλαβουν...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εμείς καλά είμαστε! Κάναμε πριν μια εβδομάδα το δεύτερο εμβόλιο και ο οργανισμός της μπέμπας αντέδρασε μια χαρά. Γενικά μια ψιλογκρινια την έχουμε, ειδικά το απόγευμα. Μάλλον οφείλεται στα δοντάκια, ήδη κάτι άσπρο άρχισε να φαίνεται στο κάτω ούλο και μάλλον και το δικό μας δοντάκι δεν θα αργήσει να βγει.

Με την βάφτιση δεν έκανα τίποτε ακόμη. Εμένα περίοδος δεν μου ήρθε. Από κατω πονάω ακόμη με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμη κανονικές επαφές...Το ξέρω ακούγεται τρελό αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εμείς καλά είμαστε! Κάναμε πριν μια εβδομάδα το δεύτερο εμβόλιο και ο οργανισμός της μπέμπας αντέδρασε μια χαρά. Γενικά μια ψιλογκρινια την έχουμε, ειδικά το απόγευμα. Μάλλον οφείλεται στα δοντάκια, ήδη κάτι άσπρο άρχισε να φαίνεται στο κάτω ούλο και μάλλον και το δικό μας δοντάκι δεν θα αργήσει να βγει.

Με την βάφτιση δεν έκανα τίποτε ακόμη. Εμένα περίοδος δεν μου ήρθε. Από κατω πονάω ακόμη με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμη κανονικές επαφές...Το ξέρω ακούγεται τρελό αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια.

γεια σου Νεφελακι τι κανεις???πως τα πας με την μικρη σου???και σεις νωρις δοντακια εεε???

επαφη ουτε εμεις ...και γω ποναω αρκετα και ετσι το εχουμε αφησει μεχρι να αισθανθω καλητερα!!!

και ελεγα πως ειμαι η μονη:shock::oops:

εμεις σημερα θα παμε για το πρωτο τσιμπιματακι και θα δουμε τι θα γινει....δεν κρυβω πως ανησυχω:rolleyes::confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα ευχομαι να εχουμε!!

zoyzoynaki μου σε καταλαβαινω κοριτσι μου...θα εχεις κουραστει πολυ...γιατι δεν ψαχνεται ομως κοπελα για το γραφειο και οχι κοπελα για να κρατησει τον μπεμπακο απο τοσο μικρουλη???

η μητερα σου εργαζεται???

εδω εγω που εχω βοηθεια την μανα μου ...γιατι η πεθερα μου μοναχα επισκεψη ερχεται για καφε και βολτα...και παλι μερικες φορες τα παιζω και γινομαι χωμα!!!!

γιατι δεν μιλας να ξεσπασεις και συ και τοτε ισως σε καταλαβουν...

εχουμε υπαλληλο στο γραφειο..............ευτυχως...........αλλα και εκεινος συντονισμο θελει μην νομιζεις

η μητερα μου μενει σε αλλη πολη και οταν ερχεται,δεν τον ταιζει,φοβαται γιατι ο μπεμπης πνιγεται σε καθε γευμα,απο λαιμαργια

με αποτελεσμα ακομη και οταν τον κραταει να παω σε πελατες πρεπει να γυρισω στις 2 ωρες για να ταισω,ε κωμικο δεν ειναι?

οσες φορες ξεσπασα θεωρηθηκε γκρινια,τους ειχα μαθει να περνανε ολα απο μενα και να μην τους απασχολω για τιποτα

νομιζω οτι πρεπει να σφιξω τα δοντια και να τακτοποιησω παλι απο την αρχη τα πραγματα μονη μου,οπως εγω τα θελω

οποιοδηποτε αλλο σεναριο,δεν βλεπω να δουλευει,ολοι νομιζουν οτι μου κανουν χαρη,που με βοηθανε :-(:sad::-(:sad::-(

κοριτσια για το σεξ,υπομονη

δεν ηταν και λιγο ολο αυτο που περασαμε,οτι σας συμβαινει ειναι λογικο

ολοκληρο παιδι βγηκε..............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα νεφελακι!

σιγα το τρελλο...χαχα!κι εμεις το ιδιο...απεχουμε απο το σπορ,αφου οταν το προσπαθησαμε πονουσα..συγγνωμη που θα το πω ετσι αλλα ουτε την πρωτη μου φορα τετοια αισθηση...δεν καταλαβα τιποτε ομως!

τι να κανω???δεν θα κατσω να υποφερω,εκεινη την ωρα υποτιθεται πρεπει να περνανε καλα και οι δυο!

Σιγα-σιγα,να μαθουν και οι συζυγοι να κανουν υπομονη(ενταξει,ο καημενος ο δικος μου..παρακανει!!)

εχουμε υπαλληλο στο γραφειο..............ευτυχως...........αλλα και εκεινος συντονισμο θελει μην νομιζεις

η μητερα μου μενει σε αλλη πολη και οταν ερχεται,δεν τον ταιζει,φοβαται γιατι ο μπεμπης πνιγεται σε καθε γευμα,απο λαιμαργια

με αποτελεσμα ακομη και οταν τον κραταει να παω σε πελατες πρεπει να γυρισω στις 2 ωρες για να ταισω,ε κωμικο δεν ειναι?

οσες φορες ξεσπασα θεωρηθηκε γκρινια,τους ειχα μαθει να περνανε ολα απο μενα και να μην τους απασχολω για τιποτα

νομιζω οτι πρεπει να σφιξω τα δοντια και να τακτοποιησω παλι απο την αρχη τα πραγματα μονη μου,οπως εγω τα θελω

οποιοδηποτε αλλο σεναριο,δεν βλεπω να δουλευει,ολοι νομιζουν οτι μου κανουν χαρη,που με βοηθανε :-(:sad::-(:sad::-(

κοριτσια για το σεξ,υπομονη

δεν ηταν και λιγο ολο αυτο που περασαμε,οτι σας συμβαινει ειναι λογικο

ολοκληρο παιδι βγηκε..............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ζουζουνακι,τωρα ειδα και τα δικα σου!!

κοιτα να χαλαρωσεις λιγο βρε κοριτσι μου.

Ναι,δυστυχως οταν εχεις δικη σου δουλεια ετσι ειναι...θελει τρεξιμο και οι υπαλληλοι θελουν εποπτεια για να αποδωσουν.

μην στεναχωριεσαι,ο,τι ειναι καλυτερο θα γινει.

Αν βρεις κοπελα για τον μπεμπη,να φροντισεις να ειναι καλη...να το αγαπησει το μωρακι σου.

Οσο για την μαμα σου,την καταλαβαινω που φοβαται...λιγο το εχεις μωρε,εχουν ξεμαθει.Κι η πεθερα μου φοβαται να την ταισει την μπεμπα,ειδα τις αντιδρασεις της οταν πνιγεται το μωρο καμια φορα και την λυπηθηκα τη γυναικα.Αφου μπορω να ειμαι εγω διπλα του ή να εχω εναν πιο ειδικο ανθρωπο γιατι να την επιβαρυνω???

Ααα,και κατι ακομη...δεν χρειαζεται να μαγειρευεις συνεχεις κοριτσακι μου...σερβιρε και λιγο ντελιβερι,δεν παθαινουν τιποτε τα στομαχια των συζυγων αν δεν φανε απο τα χερακια μας και την ωρα που θα μαγειρευες κατσε και απολαυσε την με οποιον αλλο τροπο εσυ θες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...