Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε ? εμεις σήμερα έχουμε τρομερή γκρίνια, δεν ξέρω αν είναι από τα δόντια του. Από προχθές κάνουμε κακά όλη την ώρα. Ελαφριάς μορφής ίωση λέει ο γιατρός. Φυσικό όλη την ώρα ιδρώνουμε κάθε λίγο και λιγάκι ρούχα αλλάζουμε. Βαρέθηκα αυτή την ζέστη πια πότε θα χειμωνιάσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ χάπι μου τι να κάνουμε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι

εμείς αρρωσταίνουμε με αυτή τη ζέστη τα μωρά δεν θα αρρωστήσουν ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κοριτσια!

ροουζ,περαστικα να ειναι και να επανελθει το παιδακι σου στην ρουτινα του!πραγματι,ο καιρος ειναι χαλια απο αποψη ζεστης,τα μωρα γινονται πλυμα στον ιδρωτα..λιγο να τα χτυπησει ενα αερακι μπορει να κρυωσουν τα καημενα!Εγω ακομη κι οταν την σηκωνω απο το καροτσακι της ειναι βρεγμενη η πλατουλα της και τα μαλλακια στον αυχενα της.

την σκεπαζω στην πλατουλα παντα με ενα σεντονακι,φοβαμαι μην κρυωσει το καημενο!

κατα τα αλλα,τι νεα??εμεις αυριο γυρναμε για λιγο στο σπιτι μας,την Παρασκευη φευγουμε για Κεφαλονια ενα 3ημερο μαζι με το μικρο αυτοκολλητακι.Ελπιζω να περασουμε καλα...και τερμα οι διακοπες.

Σημερα ευτυχως δεν καταλαβαμε την ζεστη που ειχε ολη η Ελλαδα,φυσουσε ενας μαιστρος κι η θαλασσα ηταν αρκετα δροσερη.Εκανα μια γενικη το σπιτι και αμεσως μετα πηγα κι εριξα μια βουτια...αααχ,ξανανιωσα που λενε!!!!

Απο σαλια κι η μπεμπα καλα παει...ρε κοριτσια κυλανε μεχρι το λαιμο της αν δεν την προλαβω να την σκουπισω.Με ενα πανακι στο χερι ειμαι...

να'ναι καλα μωρε τα μπουμπουκακια μας...

Διαφημίσεις

Γκέλυ μου να ζήσει ο μπέμπης και χρόνια πολλά , μεγάλος να γίνει με άσπρα μαλλιά....

μαρσολαν μου άστα να πάνε, μιλάμε για τον ιδρώτα και χέσαμε τον κόσμο όλο. χθες έχεσε πάνω από 6 φορές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γκελυ μου να ζησει το μωρακι σου σαν τα ψηλα βουνα να γινει που λενε κι εδω..

κι εγω αν τον βγαλω λιγο εξω στην αυλη το απογευματακι τον σκεπαζω με ενα σεντονακι...γιατι ειναι παντα ιδρωμενος στο κεφαλακι ειδικα

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια ...που ειστε καλε ολες σημερα???

περαστικουλια στο αντρακι σου rose μου...τιποτα δεν ειναι θα περασει γρηγορα!!

εμας ο μπεμπης εχει αλλο " προβλημα" ...πινει πινει γαλατακι μαζευει τα γραμμαρια που θελει και μετα στις γυρω στις 7 με 8 το απογευμα κοιμαται μεχρι τις 2-3 και ξενυχταμε...ετσι και γω χθες ...μολις γυρισαμε απο βολτιτσα με τον αντρα μου τον ξυπνησα(με τυψεις γιατι κοιμοταν του καλου καιρου ο αγγελος μου) και ετσι κοιμηθηκε στις 12 φυσιολογικα μεχρι 7 το πρωι!!!

βεβαια ο γιατρος μου εχει πει ποτε να μην τον ξυπναω για να φαει ...αλλα τι να κανω????????????

και μενα ιδρωνει το μπεμπακι μου μωρε και τον βγαζω συνεχεια στην βεραντουλα και τον κανω βολτιτσες!!!

κοριτσια επιχειρησαμε εχθες με τον αντρα μου για .....αγκαλιτσες και φιλακια αλλα ποναγα πολυ!!!ενα πραγμα σαν τσουξιμο σαν να εχω ακομη ραμματα αισθανθηκα...τι να πω...ωρες ωρες λεω δεν θα ξανακανω ποτε "σεξ"?????:roll::rolleyes::mad:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τώρα που τα μπεμπάκια σας είναι μικρά και δεν χρειάζονται δέσιμο να τα ακουμπάτε σε πανούλες βαμβακερές ή σεντονάκια όταν τα βάζετε πχ. σε καρότσι ή καλαθούνα. Επίσης όταν είναι ιδρωμένα να τα σκεπάζεται ελαφριά και κυρίως το προσωπάκι τους. Από την μυτούλα και τα αυτάκια κρυώνουν.

Μαρσολάν μάλλον θα ήταν χρήσιμο να βάζεις στην μικρή σου σαλιάρες εφόσον έχει τόσα σαλάκια.

Βανιλίτσα φυσιολογικά γέννησες? Αν ναι είναι νορμάλ να πονάς. Από κάτω έγινε ο κακός χαμός. Εγώ πονούσα σχεδόν 1 χρόνο μετά την γέννα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι female μου φυσιολογικα γεννησα....και την προηγουμενη φορα που πηγα στον γιατρο απορρουσε γιατι δεν εχουμε ερθει ακομη σε επαφη???:confused:

του ειπα οτι ποναω και πως το καθυστερω ..και απορρησε:rolleyes::roll:

ασχετο...το μωρο μου κοιμαται πολυ δυσκολα και ολο αγκαλιες θελειι και με εχει κουρασει αυτο...ξερετε να μου πειτε κατι πιο πρακτικο???

τα εμβολια στα ιατρεια τα κανουν η πρεπει να παμε στο Μητερα ...???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα ο γιατρός είναι γιατρός αλλά είναι άντρας και όσο και να πεις δεν μπορεί παρά μόνο να φανταστεί τον τοκετό και τις συνέπειές του. Αυτό μου έλεγε ο μαιευτήρας μου. 'Έχω ένα μείον' μου έλεγε. Είμαι άντρας και ό,τι σου λέω τα χω διαβάσει στα βιβλία. Δεν τα έζησα και δεν θα τα ζήσω ποτέ παρόλο που ξεγέννησα την γυναίκα μου 2 φορές.

Όσο για τις αγκαλιές, τι να σου πω. Εγώ ακόμη αγκαλιά τον κοιμίζω και μου αρέσει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια καλημερα

ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μπεμπη

marsolan να βαζεις σαλιαρα στο μπεμπεκι για τα σαλια,γιατι μουσκευουν τα ρουχαλακια και μπορει να κρυωσουν απο αυτο

βανιλακι ,λογικο ειναι να πονας...μην ξεχνας 9 μηνες εγκυμοσυνη-9 μηνες προσαρμογη

ας μην εχουμε και τοσες πολλες απαιτησεις ,τοσο γρηγορα.........ουτε εμεις αλλα ουτε και οι αλλοι.....

βρε κοριτσια ,εγω δεν εχω γυναικα να μου τον κραταει τον μπεμπη........

προς το παρον ,παμε μαζι και στο γραφειο......αλλα ειναι φορες που δεν αντεχω......θα ηθελα να μεινω λιγη ωρα μονη μου........δεν μπορω τοση προσκολληση........ακομη και οταν τον εχω στο γυμναστηριο ή στο ριλαξ ή στον καναπε και καθετε μονος του,θελει να ειμαι κοντα....ετσι και παω σε αλλο δωματιο π.χ.για να ετοιμασω γαλα ή φαγητο,βαζει τις γκαριλες.......

με τον εαυτο μου ασχολουμε υποτυπωδως μετα τις 12,00 τη νυχτα που πεφτει οριστικα για υπνο.......ντρεπομαι που το λεω αλλα ,εχω νοσταλγησει το πριν....ακομη και τις μερες που ηταν η μανα μου εδω...μονο αγκαλιες και ξεσκατωμα εκανε....ουτε φαγητο...ουτε μπανακια

τελος παντων ,γκρινιαζω........σταματαω........εχωα αδιαθετησει κιολας και ζεσταινομαι....και εχω πολυ δουλεια.....και δεν εχω κεφι για δουλεια..........

ουουουουουουφφφφφφφφφφφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Βανιλίτσα ο γιατρός είναι γιατρός αλλά είναι άντρας και όσο και να πεις δεν μπορεί παρά μόνο να φανταστεί τον τοκετό και τις συνέπειές του. Αυτό μου έλεγε ο μαιευτήρας μου. 'Έχω ένα μείον' μου έλεγε. Είμαι άντρας και ό,τι σου λέω τα χω διαβάσει στα βιβλία. Δεν τα έζησα και δεν θα τα ζήσω ποτέ παρόλο που ξεγέννησα την γυναίκα μου 2 φορές.

:?:mrgreen::?:mrgreen::?:mrgreen::?:mrgreen:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοριτσια ...που ειστε καλε ολες σημερα???

περαστικουλια στο αντρακι σου rose μου...τιποτα δεν ειναι θα περασει γρηγορα!!

εμας ο μπεμπης εχει αλλο " προβλημα" ...πινει πινει γαλατακι μαζευει τα γραμμαρια που θελει και μετα στις γυρω στις 7 με 8 το απογευμα κοιμαται μεχρι τις 2-3 και ξενυχταμε...ετσι και γω χθες ...μολις γυρισαμε απο βολτιτσα με τον αντρα μου τον ξυπνησα(με τυψεις γιατι κοιμοταν του καλου καιρου ο αγγελος μου) και ετσι κοιμηθηκε στις 12 φυσιολογικα μεχρι 7 το πρωι!!!

βεβαια ο γιατρος μου εχει πει ποτε να μην τον ξυπναω για να φαει ...αλλα τι να κανω????????????

και μενα ιδρωνει το μπεμπακι μου μωρε και τον βγαζω συνεχεια στην βεραντουλα και τον κανω βολτιτσες!!!

κοριτσια επιχειρησαμε εχθες με τον αντρα μου για .....αγκαλιτσες και φιλακια αλλα ποναγα πολυ!!!ενα πραγμα σαν τσουξιμο σαν να εχω ακομη ραμματα αισθανθηκα...τι να πω...ωρες ωρες λεω δεν θα ξανακανω ποτε "σεξ"?????:roll::rolleyes::mad:

Βανιλίτσα μου δεν είναι λάθος που τον ξύπνησες. Εχω διαβάσει ότι μπορεί η μαμά να ξυπνάει το παιδί για να φάει πριν πάει εκείνη για ύπνο. Ειδικά εάν θηλάζει. Αν θηλάζεις πριν τους 3 μήνες δεν πρέπει να βάλεις πρόγραμμα για να περάσει και το 3ο κύμα ανάπτυξης. Αν όμως δίνεις σκόνη γάλα δοκίμασε να καθηστερείς σταδιακά κάθε γεύμα ένα τέταρτο με μισή ώρα (με λίγο παιχνίδι ή μπανάκι) ώστε να καθυστερήσει και η ώρα του ύπνου. Ισως σε βοηθήσει αυτό. Βεβαία αφού διανύει τον 3ο μήνα ο μπεμπάκος σου μπόρεις να το επιχειρήσεις και με το θηλασμό αυτό το κολπο. Εγώ το κάνω μόνο το βράδυ που ξυπνάει ανα 2-2.5 ώρες για να πάμε ομαλά στο 3ωρο. Παντως είσαι πολύ τυχερή που από τωρα κοιμάται σερί το βράδυ. Εγώ ξυπνάω 2-3 φορές...Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...