Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οκ δε του τη δινεις ολη μερα..ας την εχει μονο για οταν κοιμαται!αφου πινει λαιμαργα να ξερεις παιζει κ αυτο ρολο,ο αλεξανδρος νευριαζε κιολας οποτε ειχε λοξυγγα κ εκλαιγε (τσιριζε)μεχρι να σταματησει:twisted: τα νευρα μου:rolleyes:

γενικως ειχε πολυ νευρο,καταρχην ποτε απο τη στιγμη που γεννηθηκε δεν ηθελε αγκαλια στο πλαι:? μονο σε ορθια σταση,αν τον επαιρνες στο πλαι αγκαλια τοτε ηταν ικανος να σου φυγει απο τα χερια ετσι οπως εκανε:evil:

οποτε τον κρατουσα ορθιο κ καθομουν στον καναπε...ουρλιαζε κ εβαζε τοση δυναμη που τεντωνε τα ποδια του πατωντας πανω στα δικα μου κ στεκοταν ορθιος κ τσιριζε...σε σημειο να του πεταγονται οι φλεβες απο το λαιμο κ το κεφαλι!ειχε κ παρα μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατο κλαμα,γενικως τα αγορακια εχουν πιο δυνατο κλαμα απο τα κοριτσια αλλα αυτος εκανε λες κ καταπιε μικροφωνο:roll:

κοιμοταν μονο στο ριλαξ μεχρι 3 μηνων.αλλιως ξεσηκωνε τον κοσμο

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ δε του τη δινεις ολη μερα..ας την εχει μονο για οταν κοιμαται!αφου πινει λαιμαργα να ξερεις παιζει κ αυτο ρολο,ο αλεξανδρος νευριαζε κιολας οποτε ειχε λοξυγγα κ εκλαιγε (τσιριζε)μεχρι να σταματησει:twisted: τα νευρα μου:rolleyes:

γενικως ειχε πολυ νευρο,καταρχην ποτε απο τη στιγμη που γεννηθηκε δεν ηθελε αγκαλια στο πλαι:? μονο σε ορθια σταση,αν τον επαιρνες στο πλαι αγκαλια τοτε ηταν ικανος να σου φυγει απο τα χερια ετσι οπως εκανε:evil:

οποτε τον κρατουσα ορθιο κ καθομουν στον καναπε...ουρλιαζε κ εβαζε τοση δυναμη που τεντωνε τα ποδια του πατωντας πανω στα δικα μου κ στεκοταν ορθιος κ τσιριζε...σε σημειο να του πεταγονται οι φλεβες απο το λαιμο κ το κεφαλι!ειχε κ παρα μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατο κλαμα,γενικως τα αγορακια εχουν πιο δυνατο κλαμα απο τα κοριτσια αλλα αυτος εκανε λες κ καταπιε μικροφωνο:roll:

κοιμοταν μονο στο ριλαξ μεχρι 3 μηνων.αλλιως ξεσηκωνε τον κοσμο

αχ Δημητρουλα μου σαν να μιλαει καποιος για τον γιο μου ειναι!!!ακριβως τα ιδια μου κανει!!!Νευριαζει με τον λοξυγγα και μιλαμε για κλαμα ....στην διαπασον!!!!!!τσιριδα εχεις ιδεα!!!το ιδιο μου κανει και οταν πειναει πολυ και δεν προλαβαινεται και το ιδιο οταν νυσταζει και εχει κανα 4ωρο να κοιμηθει!!!:evil:

Σημερα μας εκανε και χουνερι φοβερο που ηταν ολο δικο μας.......κοιμηθηκε χθες απο τις 5 το απογευμα και ξυπνησε ποτε λετε?????????????στις 3 το πρωι!!!!υπνοβατουσαμε με τον αντρα μου.....:roll::rolleyes::twisted::?!!!!και ηθελε και παιχνιδακια μεσα στην κουνια ....

αυριο ετοιμαζομαστε να παμε ενα διημερο καπου εδω κοντα και σκεφτομαι την καημενη την μανα μου....αφηστε που εχω και τυψεις που τον αφηνω για πρωτη φορα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ βανιλιτσα χθες αινεται ηταν η νυχτα με τα ξενυχτια...κι εμενα κοιμηθηκε στις 9:30,τον σηκωσα κοιμισμενο και τον ταισα και μετα ξυπνησε 4:30 για να φαει αλλα τελικα ξαργυπνησε και κοιμηθηκαμε τελικα στις 6:30 ....οποτε οπως καταλαβαινετε κουτουλαω παλι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια , σημερα εντελως τυχαια με ειδε το σμουτσακι και χαρηκα παρα πολυ!! ειναι γλυκητατη και πολυ πιο ομορφη και κορμαρα απο τις φωτος ..αντε κανονιστε ντε ολες για καφε .Η νεφελη ποτε ερχεται ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ελα μωρε, τι λες..... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Περιττο να σας πω κοριτσια, οτι τη γνώρισα απο πισω. Ειναι πολυ χαρακτηριστική. Και φανταστείτε οτι την εχω δει μονο απο το facebook. Και το μωροοοο....μουρλια... Αφου νομιζω οτι ζηλεψα λιγακι

4Rnfp3.png

χαχα

κ γω αυτο επαθα οταν εκανα τον γιο μου.πριν γεννηθει εβλεπα την κορη μου κ ελεγα οτι ειναι μικρουλα κ μπεμπιτσα!μολις βγηκε ο γιος μου φαινοταν τοσο μεγαλη μπροστα του!τωρα βλεπω αυτον ''μωρακι'' μολις βγει η μπεμπα τοτε θα καταλαβω οτι γαιδουρευει κ αυτος σιγα σιγα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

μη μου το θυμιζεις γιατι ειμαι φοβιτσιαρα:rolleyes:

δε με απασχολει ουτε το ξενυχτι ουτε τα 3 παιδια ουτε το τρεξιμο ουτε τιποτα.το μονο που σκεφτομαι σχεδον ΟΛΗ ΜΕΡΑ ειναι ΠΩς θα γεννησω!!!!!κ ειμαι σιγουρη πως ΠΑΛΙ δε θα μου κανουν επισκληριδιο:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

γειά σας μανούλες... γυρίσαμε ανανεωμένες, μεγαλύτερες και με πολύύύύ καλύτερο πρόγραμμα πλέον...:D:D:D

δεν εχω προλάβει να διαβάσω κανένα νέο και ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς για όλες μας... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!

Την Τρίτη πάμε για το πρώτο τσιμπιματάκι :((θα το αντέξω???)

Σας φιλώ όλες και τα ζουζούνια σας και την κοιλιά της Δημητρούλας!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...