Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ς.

Τον επόμενο βήμα δειλά δειλά θα γελάει ακόμη και τρανταχτά.

την περιμενω αυτη την στιγμη πως και πως:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα για πρωτη φορα επιασε ενα απο τα παιχνιδακια που κρεμονται απο το ριλαξ

προοδος

επισης εχει αρχισει ,οταν ειναι μπρουμυτα να βαζει δυναμη στα ποδια και να προσπαθει να σηκωσει την μεση του

κι αυτο προοδος

αυτες τις στιγμες προσπερνας την κουραση απο την νυχτα ή την γκρινια τους-γιατι μαλλον ξεκινησαν τα δοντια του-

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Περνάνε τόσο γρήγορα όλα αυτά. Τώρα που τα περιγράφεις μου φαίνεται πως έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα έκανε το παιδάκι μου και όμως είναι μόνο μερικοί μήνες. Η εξέλιξή τους είναι ραγδαία και εντυπωσιακή. Από νεογέννητο γίνεται μωράκι και από μωράκι παιδάκι πολύ πολύ γρήγορα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περνάνε τόσο γρήγορα όλα αυτά. Τώρα που τα περιγράφεις μου φαίνεται πως έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα έκανε το παιδάκι μου και όμως είναι μόνο μερικοί μήνες. Η εξέλιξή τους είναι ραγδαία και εντυπωσιακή. Από νεογέννητο γίνεται μωράκι και από μωράκι παιδάκι πολύ πολύ γρήγορα!

αυτο βεβαια σημαινει οτι μαλλον πρεπει να βιωνουμε καθε μερα τους σαν γιορτη:P:p:p:p:p

μαλλον ειμαι πολυ ευαισθητη,αλλα ,οταν δεν εχεις το παιδι σου κοντα σου για τοσο μεγαλο διαστημα,στην εναρξη της ζωης του,καταλαβαινεις οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο

για ολα χρειαζεται,να παλεψεις,αλλα,ειναι τοσο γλυκια η μαχη,.....μερικες φορες.....

ΓΚΕΛΥ

Όταν γίνεις μανούλα ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ γίνεσαι και πολύ ευαίσθητη. Το μωράκι σου είναι τόσο εύθραυστο, σε έχει τόσο ανάγκη και νιώθεις τόση λαχτάρα να είσαι εκεί σε κάθε του στιγμή. Ακόμη και μεγαλώνοντας θα δεις ό,τι διαφέρουν οι ανάγκες του και πάλι θα θέλεις να είσαι εκεί να βιώσεις το καθετί.

Δυστυχώς για εμάς που δουλεύουμε αυτό δεν είναι εφικτό και πιστεύω πως είναι ένα κομμάτι που πονάει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε???

εμεις λεμε τα πρωτα αγκου και βγαζουμε κραυγουλες α, ουα , τα κτλ...περιτο να σας πω πως τα καναμε απανω μας με τον μπαμπα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???

εμεις λεμε τα πρωτα αγκου και βγαζουμε κραυγουλες α, ουα , τα κτλ...περιτο να σας πω πως τα καναμε απανω μας με τον μπαμπα!!!

ω,ναι ,περιττο να μας το πεις:tongue::P:tongue::P:tongue::P

τα ατιμα ,με ενα αγκου....και μας κανουν λιωμα.............

ΓΚΕΛΥ

Όταν γίνεις μανούλα ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ γίνεσαι και πολύ ευαίσθητη. Το μωράκι σου είναι τόσο εύθραυστο, σε έχει τόσο ανάγκη και νιώθεις τόση λαχτάρα να είσαι εκεί σε κάθε του στιγμή. Ακόμη και μεγαλώνοντας θα δεις ό,τι διαφέρουν οι ανάγκες του και πάλι θα θέλεις να είσαι εκεί να βιώσεις το καθετί.

Δυστυχώς για εμάς που δουλεύουμε αυτό δεν είναι εφικτό και πιστεύω πως είναι ένα κομμάτι που πονάει.

το εχω σκεφτει κι εγω αυτο

τωρα ψαχνω για μια κυρια να μου τον κραταει,εστω και τις μισες μερες της εβδομαδας.........

για να μπορεσω να παρω την αποφαση ,σκεφτηκα οτι,ναι ενα θεμα ειναι τι γινεται οταν λειπουμε,αλλα ενα αλλο θεμα ειναι τι κανουμε οταν ειμαστε εκει

αποφασισα λοιπον,οτι οταν θα ειμαι σπιτι θα ειμαι μαζι του,γιατι,τα μπεμπεκια ,δεν ειναι μπιμπελο,να τα φροντισεις και να τα βαλεις στην ακρη ,θελουν χρονο και επαφη,ακομη και οταν τους κρατας το χερι,αυτα αισθανονται,υποθετω,σιγουρια,ηρεμια,γαληνη

ο δικος μου ο μπεμπης,μερικες φορες που ανησυχος,φτανει να τον κρατησεις απο το χερι,χαμογελαει,αναστεναζει,και κοιματε βαθεια

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Ζουζουνάκι εννοείται ό,τι θέλουν φροντίδα τα μικρά μας και να ασχολείσαι μαζί τους και όσο μεγαλώνουν το απαιτούν κιόλας. Θέλουν παιχνίδι με την μαμά και τον μπαμπά!

Έφυγα για λίγο γιατί πλάκωσε δουλειά.

Βανιλίτσα στο παρκοκρέβατο το βάζεις από μωρό, από νεογέννητο σχεδόν αρκεί να έχει καλό στρώμα. Για τι πράγμα το χρειάζεσαι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female μου , το θελω πιο πολυ για της μαμας μου το σπιτι...να τον βαζει εκει μεσα και να ειναι ησυχη να κανει τις δουλειες της!!θα του βαλω και παιχνιδακια εκει αργοτερα να ασχολειται και αν τον παιρνει και ο υπνος εκει να μπορει να κοιμαται!!

δεν ειναι καλα τα στρωματα τους ε??παιρνεις εξτρα??

ρε γμτ καθε μερα τετοια ωρα σχεδον ο μπεμπακος ειναι ανησυχος και κλαιει...και βαζει τα ποδαρακια του πανω πανω και γινεται ενα κουβαρακι....κολικοι στον 2ο μηνα??παιζει κατι τετοιο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγώ έχω αυτό σε άλλο χρώμα:

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/la-nanna/dolce-sogno.html

Στην αρχή το είχα στο σπίτι της μαμάς μου (μένει δίπλα μας) και τον κοίμιζε εκεί όταν τον είχε για λίγο. Γενικώς όμως δεν του άρεσε εκεί μέσα, λίγο έκατσε να παρατηρεί τα παιχνίδια που κρέμονται. Αργότερα του πήρα έξτρα στρώμα, κατέβασα το κάτω επίπεδο και εκεί έκατσε λίγο. Γενικώς τα παιδιά από εκεί μέσα δεν βλέπουν και αργότερα δεν μπορούν να πιαστούν για να σηκωθούν και δεν τους αρέσει.

Τώρα το έχω στο εξοχικό μόνιμα και όταν πηγαινουμε, τον κοιμίζω εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το διεκπεραιωτικο ξεζουμισμα του στηθους με την βοηθεια του θηλαστρου.............

πιο καλα δεν μπορουσες να το περιγραψεις

Από την άλλη μια μητέρα μπορεί να δεθεί εξίσου με το παιδί της είτε το θηλάζει είτε όχι. Μην νιώθεις άσχημα. Την αγάπη την εισπράττει το παιδί το ίδιο είτε μεγαλώνει από το στήθος, είτε από το μπουκάλι.

οταν επρηζα τη μαια μου για το θηλαστρο που με ειχε κουρασει πολυ και σκεφτομουν να το σταματησω αλλα δεν ηθελα, μου ειπε οτι δεν θα με κανει καλυτερη μανα αν δινω στο παιδι μου μητρικο γαλα. Ναι μεν ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω, αλλα να μην τρελλαινομαι, γιατι η ψυχολογια μου ηταν στο πατωμα που δεν τα ειχα καταφερει με το στηθος.

αυτες τις στιγμες προσπερνας την κουραση απο την νυχτα

το εχω πει κι εγω αυτο, ειναι κριμα, τις πρωτες μερες της ζωης του μωρου μας, να τις "χανουμε" ουσιαστικα γιατι ειμαστε πολυ κουρασμενες.

Κι εγω το παρκοκρεβατο το εχω μονο για να την κοιμιζω οταν παει καπου εκτος σπιτιου να κοιμηθει, πχ σε γιαγιαδες αλλα και τωρα στις διακοπες.

αλλα εμενα καθεται, δεν εχω παραπονο.

4Rnfp3.png

vanilitsa εμείς πήραμε για την μαμά μου αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=266&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

βάλαμε στρώμα μέσα γιατί θα κοιμάται αρκετές ώρες οπότε είναι απαραίτητο.

Στρώμα για το συγκεκριμένο θα βρεις μόνο στα λητώ που έκαναν ειδική παραγγελία για το παρκοκρέβατο αυτό.

Εμείς το βολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί είναι μικροκαμωμένο και άνετο για το παιδί.

Είναι λίγο ακριβό και με το στρώμα μαζί, αλλά αξίζει τα λεφτά του γιατί τα διαμερίσματα είναι μικρά και θέλεις να κερδίσεις χώρο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...