Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

βλεπω αρχισατε το κουςκους σημερα,απο νωρις

ευγε ,αντε να βρει το καφε τις παλιες δοξες του ,γιατι εμπαινα το καλοκαιρι και ολες εισασταν για μπανακια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια κι εγω αλλαξα αυτοκινητο πριν απο μια εβδομαδα ,δωσαμε το φιατακι μου και πηραμε κι εμεις ενα A-Class ,καλο μου φαινεται ,μεγαλοι χωροι,αλλα δεν ξερω να σας πω τιποτα αλλο ,γιατι ακομη δεν καναμε, με τον μπεμπη, τις βολτες μας αφου σημερα θα το ασφαλισουμε

παντως κατα την γνωμη μου κορυφαια λυση για μαμα με καροτσακια,ψωνια κτλ.... ειναι το FIAT PANDA ,μεγαλο σαλονι,μεγαλο πορτμπαγκαζ,πενταπορτο,μεγαλο ανοιγμα στο πορτμπαγκαζ,κοφτο εξωτερικα για ευκολο παρκαρισμα και φθηνο service.

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σήμερα είμαι λίγο χάλια. Χθες μαλώσαμε με τον άντρα μου για ένα συγκεκριμένο θέμα πάλι. Τέλοςπαντων θα το λύσουμε που θα πάει.

Smoutsaki το λευκό είναι όντως πολύ κλασάτο χρώμα για αυτοκίνητο, αλλά δεν πάει σε όλα. Εγώ το δικό μου το έχω σε χρυσαφί. Το ασημί όντως έγινε πολύ σούπα. Για μικρό τζιπάκι θα ενδιαφερόσουνε? Π.χ εγώ κοιτούσα το jimny της mitsubishi και ένα άλλο το οποίο δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή. Τώρα αυτά που ζητάς για ένα αυτοκίνητο πάνω κάτω όλα τα έχουνε. Σημαντικό τώρα είναι αυτό που σου είπα. Αν θέλεις πχ να το κρατήσεις για 3 χρόνια και να το μεταπουλήσεις θα κινηθείς σε διαφορετικές μάρκες από το αν θες κάτι εφ όρου ζωής που λέμε. Πχ ωραίο τουτού σε λευκό είναι η σειρά 1 της πεμβέ, αλλά είναι τσιμπιμένο σε τιμή

εγω fiat panda εχω αυτη τη στιγμή, και η αληθεια ειναι οτι ειναι τιμιο αμαξακι, αλλα ρε κοριτσια, αμα του βαλεις a/c δεν τραβαει καθολου. και επειδη εγω ειμαι και λιγο "σβελτη" οδηγος, μου τη δινει στα νευρα. Το τελειο ομως που εχει (τουλαχιστον το δικο μου μοντελο) ειναι οτι πεφτει το πισω καθισμα μισο μισο. Αυτο με εχει βολεψει απιστευτα, γιατι εχει χρειαστει να βαλω μεγαλα πραγματα που δεν χωρανε στο πορτπαγκαζ και εχω και το καθισματακι μεσα, οποτε ριχνω το μισο καθισμα και μπαινουν ολα μετα.

επειδη ο αντρας μου ψηνεται να παρουμε ενα τζιπακι, εμεις σκεφτομαστε για το τεριος. Δεν νομιζω οτι εσυ κοιταζες το jimny γιατι ειναι διπορτο με καθολου πορτπαγκαζ. Μαλλον καποιο αλλο κοιταζες και μπερδεψες το ονομα. Το jimny ειναι της σουζουκι.

Και ασε το δικο μου δεν εχει ουτε κεντρικο κλειδωμα, ουτε συναγερμο, ουτε ικανοποιητικα αλογα.

Νομιζω οτι θα καταληξουμε ή σε golf ή σε terios, γιατι ο αντρας μου σκεφτεται να παρει κανα φουσκωτο σε κανα δυο χρονια, οποτε το terios θα βολεψει.

Νεφελακι μου μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου, σε ολους συμβαινουν αυτα. το θεμα ειναι να μην ειναι χαζος ο λογος που τσακωνεστε, εφοσον λες οτι τσακωνεστε συχνα για το ιδιο θεμα.

4Rnfp3.png

εγω fiat panda εχω αυτη τη στιγμή, και η αληθεια ειναι οτι ειναι τιμιο αμαξακι, αλλα ρε κοριτσια, αμα του βαλεις a/c δεν τραβαει καθολου. και επειδη εγω ειμαι και λιγο "σβελτη" οδηγος, μου τη δινει στα νευρα. Το τελειο ομως που εχει (τουλαχιστον το δικο μου μοντελο) ειναι οτι πεφτει το πισω καθισμα μισο μισο. Αυτο με εχει βολεψει απιστευτα, γιατι εχει χρειαστει να βαλω μεγαλα πραγματα που δεν χωρανε στο πορτπαγκαζ και εχω και το καθισματακι μεσα, οποτε ριχνω το μισο καθισμα και μπαινουν ολα μετα.

επειδη ο αντρας μου ψηνεται να παρουμε ενα τζιπακι, εμεις σκεφτομαστε για το τεριος. Δεν νομιζω οτι εσυ κοιταζες το jimny γιατι ειναι διπορτο με καθολου πορτπαγκαζ. Μαλλον καποιο αλλο κοιταζες και μπερδεψες το ονομα. Το jimny ειναι της σουζουκι.

Και ασε το δικο μου δεν εχει ουτε κεντρικο κλειδωμα, ουτε συναγερμο, ουτε ικανοποιητικα αλογα.

Νομιζω οτι θα καταληξουμε ή σε golf ή σε terios, γιατι ο αντρας μου σκεφτεται να παρει κανα φουσκωτο σε κανα δυο χρονια, οποτε το terios θα βολεψει.

Νεφελακι μου μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου, σε ολους συμβαινουν αυτα. το θεμα ειναι να μην ειναι χαζος ο λογος που τσακωνεστε, εφοσον λες οτι τσακωνεστε συχνα για το ιδιο θεμα.

Ναι ναι το terios είναι το άλλο που κοιτούσα, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή και πολύ όμορφο. Και αν θέλετε και να μεταφέρετε φουσκωτό το τζιπάκι είναι ειδανικό. Και όντως κοιτούσα και το jimny (μπερδευτηκα με την εταιρεία κατασκευής) και γι' αυτό το απέρριψα λόγω του δίπορτου και του μικρού σχετικά χώρου, προτιμούσα το cooper αν τελικά δεχόμουνα αυτά τα αρνητικά.

Αστα να πάνε με αυτό το θέμα που συζητάμε. Δεν θα το έλεγα και ασήμαντο, γιατί τελικά πάντα μπροστά μας το βρίσκουμε. Τέλοςπαντων καλή θέληση να υπάρχει όπως είπα και ολα λύνονται στο τέλος.

Γεια σου και σε εσένα Ζουζουνάκι.

νεφελακι μου,συμφωνω με το σμουτσακι,αν ειναι σημαντικο το θεμα,υπομονη

αν το θεμα ειναι βλακεια,τοτε μην δινεις μεγαλη σημασια,αστο να περασει,δεν αξιδει τον ποκο να στεναχωριεσαι..........

εγω επαθα μια νευρικη κριση στις μικρες διακοπες που καναμε....θα επαιρνε πολυ ωρα να σας εξηγησω γιατι,παντως εβαλα κατω τον αντρα μου,μετα απο αυτο και την μανα μου,γιατι αυτοι οι δυο μου την προκαλεσαν και τους ειπα οτι θα επρεπε να ντρεπονται που με εφεραν σε τετοια κατασταση λεχωνα γυναικα:tongue::tongue::tongue: και το εννοουσα φυσικα...................μου ζητησαν και οι δυο συγνωμη και υποτιθεται ολα καλα............εμενα ομως μου εμεινε κατι,δεν ξερω τι.........

μια στεναχωρια,μια λυπη,ενα αχ,που δεν φευγει

γιαυτο σου λεω,παρτα χαλαρα

παντως κοριτσια αν κοιτατε σε τζιπ,εμεις πηραμε τα χριστουγεννα το FORD KUGA ,βεβαια δεν ειναι ακριβως τζιπ ,ειναι μαλλον SUV ,αλλα χωραει τα παντα,και γενικα ειναι αψογο,βεβαια ειναι 2000 cc οποτε καταλαβαινετε οτι τρωει πολυ:(:(:( αλλα το εχουμε καταευχαριστηθει

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

νεφελακι πολυ καλα τα πατε, μπραβο. Συνηθως να ξερεις οτι τα μωρακια που θηλαζουν ειναι λιγο πιο ελαφρια σε βαρος απο τα μωρα που τρωνε ξενο γαλα.

εμενα τριων μηνων ήταν 5600, και ειχε πιει ξενο μονο τον τριτο μηνα. Τους αλλους δυο μητρικο. Μια χαρουλα ειναι η δικια σου.

Δεν είναι αλήθεια αυτό. Τα μωρά που θηλάζουν βάζουν τις 8 πρώτες εβδομάδες πολύ περισσότερο βάρος από τα μωρά που τρέφονται με φόρμουλα και αυτό γιατί το μητρικό είναι πολύ θρεπτικό και λιπαρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν είναι αλήθεια αυτό. Τα μωρά που θηλάζουν βάζουν τις 8 πρώτες εβδομάδες πολύ περισσότερο βάρος από τα μωρά που τρέφονται με φόρμουλα και αυτό γιατί το μητρικό είναι πολύ θρεπτικό και λιπαρό.

κι εγω αυτο ηξερα βρε κοριτσια,αλλα ,βεβαια ,εσεις ειστε πιο εμπειρες:wink::wink::wink:

αλλα να ρωτησω κατι αλλο,ο θηλασμος για τοσο μακρυ διαστημα ,μηπως φερει αντιθετα αποτελεσματα....ολες οι ερευνες λενε 4-6-8 μηνες ,το πολυ

μηπως πρεπει το παιδι να απογαλακτιστει,ψυχολογικα κυριως.....γιατι αυτο το παιδακι ,ειναι μεγαλο και καταλαβαινει τα παντα,δεν ειναι σαν τα δικα μας ,πανω κατω 3 μηνων ,που αν θες να τους κοψεις μια συνηθεια ειναι ευκολο

με σας πρεπει το δεσιμο να ειναι μεγαλο,εχεις σκεφτει την δυσκολια ,που θα εχει,την συναισθηματικη ,οταν κοψεις τον θηλασμο?μηπως του φανει σας αποριψη και ψαχνεστε μετα?

κουβεντα κανουμε......μπορει να κανω και λαθος,απλα εκφραζω εναν προβληματισμο

ΓΚΕΛΥ

Είχα προβληματιστεί και εγώ για το θέμα αυτό αλλά διάβασα κάτι και συγκλονίστηκα. Όταν το παιδί είναι 3 μηνών και του κόβεις τον θηλασμό, το έχει περισσότερο ανάγκη από ένα παιδί 1 έτους απλά δεν μπορεί να διεκδικίσει. Δεν μπορεί να εκφράσει την ανάγκη του και απλά εσύ αποφασίζεις και αυτό το δέχεται.

Ένα παιδί 1 έτους έχει λιγότερη ανάγκη το μητρικό γάλα από ένα παιδί 3 μηνών (καθώς τρώει και άλλες τροφές) αλλά διεκδικεί το γάλα του και είναι δύσκολο να του το κόψεις.

Τελικά η διαφορά είναι στην ευκολία και όχι στην ίδια την ανάγκη του παιδιού. Θηλάζουμε λοιπόν μέχρι να μας είναι εύκολο ή μέχρι να έχει ανάγκη το παιδιί??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

με σας πρεπει το δεσιμο να ειναι μεγαλο,εχεις σκεφτει την δυσκολια ,που θα εχει,την συναισθηματικη ,οταν κοψεις τον θηλασμο?μηπως του φανει σας αποριψη και ψαχνεστε μετα?

κουβεντα κανουμε......μπορει να κανω και λαθος,απλα εκφραζω εναν προβληματισμο

Επίσης ένα παιδάκι 1,5-2 ετών καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από ένα παιδάκι 8-10 μηνών και συνεργάζεται στο κομμάτι του αποθηλασμού. Μπορείς να του εξηγήσεις και αυτό μετά από καιρό ή και αμέσως θα το δεχτεί.

Μου φαίνεται πολύ βάρβαρη η εικόνα του μωρού των 3 μηνών να ζητάει το στήθος της μαμάς και αυτή να του το αρνείται από την εικόνα του παιδιού των 2 ετών που ζητάει το στήθος της μαμάς και εκείνη την εξηγεί στοργικά και αυτό ξεχνιέται με τα παιχνίδια του...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι, σωστο ακουγεται αυτο. δεν το ειχα σκεφτει, γιατι λογω συνθηκων το παιδι μου οσο ήπιε μητρικο γαλα το ήπιε με μπιμπερο (εκτος της πρωτης εβδομαδας), αλλα οντως ειναι πολυ λογικο.

Εμενα παντως οσον αφορα το βαρος που λεγαμε πριν, η μικρη μου τους 4 πρωτους μηνες επαιρνε καθε μηνα 800 γραμμαρια. Τους δυο πρωτους επινε αποκλειστικα μητρικο και τους επομενους 2 αποκλειστικα ξενο.

Καμια διαφορα δεν ειχε στο ποσο βαρος επαιρνε. Βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι και το μητρικο το επινε απο μπουκαλι οποτε, εφτιαξε ενα προγραμμα 3 ωρο πολυ γρηγορα, που σε σχεση με το στηθος δεν γινεται τοσο αμεσα εκτιμω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης ένα παιδάκι 1,5-2 ετών καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από ένα παιδάκι 8-10 μηνών και συνεργάζεται στο κομμάτι του αποθηλασμού. Μπορείς να του εξηγήσεις και αυτό μετά από καιρό ή και αμέσως θα το δεχτεί.

Μου φαίνεται πολύ βάρβαρη η εικόνα του μωρού των 3 μηνών να ζητάει το στήθος της μαμάς και αυτή να του το αρνείται από την εικόνα του παιδιού των 2 ετών που ζητάει το στήθος της μαμάς και εκείνη την εξηγεί στοργικά και αυτό ξεχνιέται με τα παιχνίδια του...

κοιτα,εγω τον θηλασα μονο 2 φορες

ο μπεμπης μας ηταν στην μοναδα μεχρι την 32 μερα της ζωης του και δεν μας αφηναν να τα θηλασουμε για να μην καινε θερμιδες προσπαθωντας

οποτε εφαγε αποκλειστικα μητρικο μεχρι 40 ημερων ,αλλα απο το μπιμπερο

μετα επειδη δεν ειχα την βοηθεια του,σιγα σιγα μου σταματησε το γαλα

καταλαβαινω το μεγαλειο ,του θηλασμου,εστω και απο το τοσο λιγο,απλα θεωρω οτι το δεσιμο ειναι τεραστιο και τα μεγαλυτερα παιδια εχουν και πιο εντονες αντιδρασεις,ετσι,λεω,οτι οταν αρνουνται να κανουν κατι,μπορει να τους συμβει οτιδηποτε

ο μεγαλος γιος της ξαδελφης μου,εχει απο την αδελφη του 2 χρονια διαφορα ακι απο την ζηλεια του για την γεννηση της επαθε καταθλιψη,δεν μιλαει,δεν γελαει,δεν χαιρετε

αυτα

ενταξει εγω εναν προβληματισμο εξεφρασα,δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση

ισα ,ισα ,μπραβο στις γυναικες που θηλαζουν ,μακαρι να μορουσα κι εγω εστω και για 2 μηνες να ειχα αισθανθει αυτο το απολυτο δωσιμο που αισθανθηκα μονο 1 φορα και οχι το διεκπεραιωτικο ξεζουμισμα του στηθους με την βοηθεια του θηλαστρου.............

ΓΚΕΛΥ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση καλέ. Ρώτησες κάτι και σου εξηγώ ό,τι είχα παρόμοιο προβληματισμό και να που κατέληξα...

Όσο για την περίπτωσή σου, θεωρώ μεγάλο λάθος αυτό που σου είπαν για τις θερμίδες. Το μωρό από έμβρυο ακόμη ξέρει το πιπίλισμα. Ο μικρός μου στην αυχενικη διαφάνεις, 12ηε βδομάδα πιπίλιζε το δάχτυλο στον υπέρηχο. Πώς να μην νιώσεις δέος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης??? Το πιπίλισμα και ο θηλασμός τα κάνουν να νιώθουν ασφάλεια και ηρεμία, δεν τα κουράζουν.

Πέρα από αυτό η γαλουχία θα μπορούσε να διατηρηθεί με νοσοκομειακό θήλαστρο.

Σου δίνω απαντήσεις όχι για να σε κρίνω, προς Θεού απλά γιατί πολλές φορές η παραπληροφόρηση είναι τέτοια που δεν καταφέρνουμε κάτι γιατί απλώς δεν γνωρίζουμε πως να αντιδράσουμε.

Από την άλλη μια μητέρα μπορεί να δεθεί εξίσου με το παιδί της είτε το θηλάζει είτε όχι. Μην νιώθεις άσχημα. Την αγάπη την εισπράττει το παιδί το ίδιο είτε μεγαλώνει από το στήθος, είτε από το μπουκάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση καλέ. Ρώτησες κάτι και σου εξηγώ ό,τι είχα παρόμοιο προβληματισμό και να που κατέληξα...

Όσο για την περίπτωσή σου, θεωρώ μεγάλο λάθος αυτό που σου είπαν για τις θερμίδες. Το μωρό από έμβρυο ακόμη ξέρει το πιπίλισμα. Ο μικρός μου στην αυχενικη διαφάνεις, 12ηε βδομάδα πιπίλιζε το δάχτυλο στον υπέρηχο. Πώς να μην νιώσεις δέος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης??? Το πιπίλισμα και ο θηλασμός τα κάνουν να νιώθουν ασφάλεια και ηρεμία, δεν τα κουράζουν.

Πέρα από αυτό η γαλουχία θα μπορούσε να διατηρηθεί με νοσοκομειακό θήλαστρο.

Σου δίνω απαντήσεις όχι για να σε κρίνω, προς Θεού απλά γιατί πολλές φορές η παραπληροφόρηση είναι τέτοια που δεν καταφέρνουμε κάτι γιατί απλώς δεν γνωρίζουμε πως να αντιδράσουμε.

Από την άλλη μια μητέρα μπορεί να δεθεί εξίσου με το παιδί της είτε το θηλάζει είτε όχι. Μην νιώθεις άσχημα. Την αγάπη την εισπράττει το παιδί το ίδιο είτε μεγαλώνει από το στήθος, είτε από το μπουκάλι.

μπορω να σου δωσω μια τεραστια λιστα λαθων μεσα στην εντατικη

για το δικο μου παιδακι αλλα για τα αλλα εκει μεσα........

αλλα ,δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα

ή τα δεχεσαι και υπομενεις ,λαχταρωντας την ημερα της εξοδου

ή τσακωνεσαι καθε μερα με τις βλακειες τους

ή το παιρνεις και φευγεις..........

ασχετο

ο μπεμπης απο το τοτε που του εδωσα το πρωτο φιλι στο λαιμο

θελει αγκαλια και κανει πισω το κεφαλι του και περιμενει φιλακια

και φυσικα χαμογελαει

τελειο:P:p:p:p

περιμενω να ακουσω και το γελιο του,φανταζομαι τον επομενο μηνα,ε?

ΓΚΕΛΥ

Δυστυχώς στα μαιευτήρια είναι πολύ πίσω στο θέμα του θηλασμού αλλά δεν είναι να απορεί κανείς. Στο βωμό του χρήματων και των οικονομικών συμφερόντων θυσιάζουν και την υγεία των παιδιών μας.

Τον επόμενο βήμα δειλά δειλά θα γελάει ακόμη και τρανταχτά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...