Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια να σας ρωτησω , βαζετε τα μωρακια στο καθισματακι πισω και οδηγατε? θελω να βγω και το σκεφτομαι ρε γμτ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Aχ μπραβο βρε σμουτς μου δινεις θαρρος .Λοιπον θα επιχειρησω και εγω βολτιτσα σιγα σιγα.

Happiness το καλυτερο ειναι να το βαλεις πισω το καθισματακι και φυσικα αναποδα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω , βαζετε τα μωρακια στο καθισματακι πισω και οδηγατε? θελω να βγω και το σκεφτομαι ρε γμτ

fairy,οσο το σκεφτεσαι τοσο θα καθυστερησεις να κυκλοφορεις το γατακι σου με το αυτοκινητο.

πηγαινε παρε κι εκεινο το καθρεφτακι που σφηνωνει στο πισω καθισμα και θα την ελεγχεις πολυ ευκολα ετσι μεσα απο τους καθρεφτες.

Μακαρι να οδηγουσα κι εγω(εχω διπλωμα σε αχρηστια),αλλα και τωρα που οδηγει ο αντρας μου δεν καθομαι μαζι της πισω!

Aχ μπραβο βρε σμουτς μου δινεις θαρρος .Λοιπον θα επιχειρησω και εγω βολτιτσα σιγα σιγα.

Παιδί μου εγω από δυο εβδομαδων τον παω εγω με το αυτοκινητο οπου χρειαστει, μην αγχωνεσαι σιγα σιγα θα ξεθαρρεψεις.

εγω με τον καθρεπτη που σου ελεγα βρηκα την υγεια μου.

Ασε που γουσταρει βολτα και ριχνει κατι υπνους τρελους!

τι κανετε κοριτσακια?

Εγω εχω πηξει που γυρισαμε...κλαψ!

Θελω να ξαναφυγω...

Εντωμεταξυ βραζω και απο νευρα τωρα διοτι βγηκε ο καλος μου να παρει γαλα συμπληρωμα απο το φαρμακειο περναει αρκετη ωρα αρχιζω να ανησυχω και τελικα μονο για γαλα δεν πηγε, αλλα για σφηνακια με ενα φιλο του...καλα λεμε οτι να ναι το ατομακι...κι εγω η χαζη ανησυχησα μηπως εγινε κατι...αυτοι οι αντρες δεν παιζονται λεμε....

Κατα τ αλλα το μικρο μου μπουγκακι μεγαλωνει και δηλωνω χαζομαμα μεχρι τελους!!:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπουκα τι γινεται κοριτσαρα?

να σου πω, επειδη πρωτα ο θεος θα αλλαξω το αυτοκινητό μου απο χειμώνα, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα το mini cooper, να το επιχειρήσω ή θα μου βγει η παναγία που ειναι δίπορτο και εχει και μικρο πορτπαγκαζ? πλιζ χελπ μιιιιιιιιι. Θελω να το παρω σαν τρελλη και ο μονος μου ενδοιασμος ειναι αυτος για να μην καταληξω με οικογενειακο golfaki.

Τωρα που λετε για τις βολτες με το αμαξι. Εμεις μεχρι 40 ημερων περιπου ηταν και ο νικος σπιτι μαζι μου οποτε οπου θελαμε πηγαιναμε και οι τρεις μαζι. Οταν γυρισε στη δουλεια, εβαλε το καθισματακι στο αυτοκινητό μου και ξεκινησαμε τις βολτες μας.

Μια μερα λοιπον, ειμαι σε ενα φαναρι, η μικρη στο καθισματακι της πισω κι εγω μιλαω στο κινητο. Επειδη λοιπον καθυστερεί το αμαξι να ξεκινησει το φαναρι, η μικρη αρχιζει τα κλαμματα κι εγω δεν ακουω τι μου λενε στο τηλεφωνο. Και αυτοματως παταω το volume στο ραδιοφωνο να το χαμηλωσω (το οποιο παρεπιμπτωτος δεν ηταν καν ανοιχτο). Και λεω απο μεσα μου γελωντας: Ηλιθια, το παιδι δεν χαμηλωνει με το volume... χαχαχα, γελαγα μονη μου ποση ωρα.

Εγω μια συμβουλη θα δωσω, το καθισμα διαγωνια απο τη θεση του οδηγου, και πιπιλα εύκαιρη μη σου πω και δεμενη με το μανταλακι της πανω στη μπλουζα του παιδιού για να μην χανεται, σε περιπτωση ξαφνικού κλαμματος. Ασε που αν λυσεις τη ζωνη, δέσεις χειροφρενο και σηκωθεις προς τα πισω τη βλεπεις (αν ειναι και λιγο μαζεμενο το αμαξι)

4Rnfp3.png

Smoutsaki το Mini ειναι απίθανο αλλά απο χωρους κλαφτα χαράλαμπε!!!

Το πορτ μπαγκαζ ειναι οτι μικροτερο εχεις δει..το οτι ειναι διπορτο ειναι λιγο δυσκολο στην τοποθετηση του παιδιου αλλα οκ, δεν ειναι και τραγικο...

Αλλα οι χωροι αποσκεων, αστα να πανε!

Βεβαια εσυ εχεις και καροτσι που στην κυριολεξια εξαφανιζεται και μπορεί να σε βολεψει, το δικο μου καροτσι ειναι ογκωδες αρκετα..

Δεν χανεις να κανεις ενα τεστ drive και να δεις και απο κοντα πορτ μπαγκαζ μαζι με καροτσι...

Ειναι παντως ερωτας το μινακι εγω ΔΕΝ το αλλαζω που να χτυπηθει κατω ο καλος μου, αλλωστε οταν το ειχα αγορασει που να σκεφτομουν οικογενειες και τετοια (με πιπινακια γυρνουσα - μεταξυ μας εεεεεεε...χαχαχαααα!)

Η πιπιλα κατα τη μεταφορα σωτηρια οπως το λες και φυσικα διαγωνια το καρεκλακι πισω απο το συνοδηγό...

Παντως Σμουτσακι αν δεν σου κανει τελικα το mini το γκολφ δεν θα το ελεγα οικογενειακο εχει πολύ σπορ χαρακτηρα και design!

Χαπακι ΠΑΝΤΑ πίσω το καθισματακι και τους πρωτους μηνες αναποδα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εχω ομως ενα μικρο θεμα,η πισω ζωνη δεν φτανει να το δεσω οπως πρεπει..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

fairy,οσο το σκεφτεσαι τοσο θα καθυστερησεις να κυκλοφορεις το γατακι σου με το αυτοκινητο.

πηγαινε παρε κι εκεινο το καθρεφτακι που σφηνωνει στο πισω καθισμα και θα την ελεγχεις πολυ ευκολα ετσι μεσα απο τους καθρεφτες.

Μακαρι να οδηγουσα κι εγω(εχω διπλωμα σε αχρηστια),αλλα και τωρα που οδηγει ο αντρας μου δεν καθομαι μαζι της πισω!

εμεις οσες φορες πηγαμε στο γιατρο καθομουνα πισω με τον μπεμπουλη...

76IGp3.png

συμφωνω με τις προλαλλησασες!!!!

η πιπιλα σε θεση μαχης,το καρεκλακι πισω διαγωνια,καθρεφτακι αλα Μπουμπου και να οι βολτες.Εγω εννοειται οτι θα το τολμουσα να το εβαζα και στην θεση του συνοδηγου το καρεκλακι,δεν υπαρχει πουθενα μαρτυρια ή ερευνα που να το αποκλειει-ισα ισα που το προτεινουν κιολας.Αλλα αυτο εχει να κανει και με το πως νιωθει κανεις στη θεα του...

χαπι εχω επιλεξει να μην καθομαι πισω μαζι της παρα μονο αν εχει φαει και εχουμε φυγει με αυτοκινητο!μην βγαλει καμια γουλαρα το παιδι και δεν το προλαβω.

Δεν θεωρω οτι πρεπει η μπεμπα να με εχει παρεα της και εκει..ασε που δεν μου αρεσει να βλεπω τον αντρα μου μονο του μπροστα...μου φερνει σε ταξιτζη ρε γαμωτο:tongue::tongue:

nai ρε μαρσυ, οντως σαν ταξιτζης ειναι. εγω πισω εκατσα μονο τις πρωτες 40 μερες που ειπαμε οτι πηγαιναμε μαζι με το νικο, μονο και μονο γιατι ηθελα να βλεπω οτι ειναι καλα το κεφαλακι-αυχενας της.

το καθισματακι μπορει να μπει και μπροστα αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να απενεργοποιηθει ο αεροσακος συνοδηγου. ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΣ

Γκολφακι το εννοουσα οικογενειακο απο την αποψη οτι ειναι πενταπορτο.

Η αλλη λυση που γουσταρω τρελλα μετα το μινι παντα, ειναι το honda civic.

Ασε, που καροτσι μπορω να παρω κι ενα κομπακτ περιπατου πια. Δεν χρειαζεται να κουβαλαω καν το μακλαρεν. Μεγαλωσε το μωρο πια. Απλα σκεφτομαι, επειδη εγω παντα το καροτσι το εχω στο αμαξι, γιατι δεν ξερω που μπορει να βρεθω, και για να μην βαζω βγαζω ολη την ωρα, αν θελω να παω ενα σουπερ μαρκετ (πχ κατευθειαν μετα τη δουλεια) τι θα τα κανω τα πραγματα, στο κεφαλι μου θα τα βαλω?

4Rnfp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Τι κάνετε?

Εμείς χθες κάναμε το δεύτερο μας εμβόλιο. Γίναμε 5250, νομίζω ότι είμαστε καλά. Την περιμέναμε παραπάνω αλλά και αυτό καλά είναι για θηλασμό και 100γρ συπλήρωμα την ημερα.

Και εγώ από 40 ημερών την έχω μόνη της στο καθισματάκι. Το ειδικό καθρεπτάκι δεν το παρήγγειλα ακόμη, το σκεύτομαι. Ο άντρας μου λέει ότι θα είναι χειρότερα γιατί θα την κοιτάω συνέχεια και θα μου αποσπά την προσοχή.

Καλές αγορές Smoutsaki. Και σε εμένα είχε τεθεί παρόμοιο δίλλημα για την αγορά τουτού. Εγώ ήμουνα μεταξύ cooper και της a-class, τελικά υπερίσχυσε το δεύτερο. Το cooper είναι τέλειο αλλά απίστευτα μικρό για μία μητέρα. οσο μικροσκοπικό και να είναι ένα καρότσι, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πιάνει παλι αρκετό χώρο και όπως λέτε ένα super market να κάτσει, θα σε δυσκολεύει. Τώρα για το golf που λες εμένα μου αρέσει πολύ. Γενικά για την αγορά τουτού παίζουνε πολλά πράγματα ρόλο πέρα από το πόσα χρήματα διαθέτει κανείς. Καλό είναι να σκευτεί τι ζητά από ένα αυτοκίνητο να έχει και πολύ σημαντικό το πόσο καιρό σκεύτεται να το κρατήσει. Αυτά περί τουτού.

Εγώ σε αυτό που δεν έχω μετανιώσει καθόλου κορίτσια είναι στην αγορά του inglesina. Για μένα είναι απίστευτα βολικό καρότσι και με πολύ έξυπνο τρόπο σχεδιασμένο και αν δεν αρχίσεις να το χρεισιμοποιείς στην καθημερινότητα δεν μπορείς να το καταλάβεις αρχικά. Τώρα καταλαβαίνω τα κορίτσια που είχανε ήδη μωράκια που μας φωνάζατε να πάρουμε κάτι βολικό και όχι τόσο ντυσαινάτο.

Οσες το έχετε πως σας φαίνεται?

νεφελακι πολυ καλα τα πατε, μπραβο. Συνηθως να ξερεις οτι τα μωρακια που θηλαζουν ειναι λιγο πιο ελαφρια σε βαρος απο τα μωρα που τρωνε ξενο γαλα.

εμενα τριων μηνων ήταν 5600, και ειχε πιει ξενο μονο τον τριτο μηνα. Τους αλλους δυο μητρικο. Μια χαρουλα ειναι η δικια σου.

Τωρα οσον αφορα τα αυτοκινητα κι εμενα μ' αρεσει και η Α-class πολυ.

Αλλα επειδή και το αλλο μας αμαξι ειναι μερσεντες, δεν θελω να παρουμε κι αλλο.

Εγω αυτα που ζηταω απο ενα αμαξι πια ειναι τα εξης.

Να ειναι πενταπορτο (με μονη εξαιρεση το μινι), να εχει a/c, υδραυλικο τιμονι, ικανοποιητική αποδοση σε αλογα, κεντρικο κλειδωμα, συναγερμο, αξιοπρεπες πορτπαγκαζ και να μην ειναι ασημι...... χιχι. με προτιμηση στο ασπρο (αν και το αλλο μας ασπρο ειναι)

Τωρα οσον αφορα τα καροτσια, δεν λεγεται τυχαια, οτι η Inglesina φτιαχνει τα καλυτερα καροτσια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...