Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχολάω 05:30. Τον θηλάζω απόγευμα, βραδάκι, βράδυ, 1-2 φορές την νύχτα και 1-2 φορές το πρωί. Όποτε ζητήσει γενικώς. Όσο λείπω τρώει στέρεες τροφές, μητρικό από μπουκάλι δεν θέλει το χω δοκιμάσει.

Τα μωράκια χαμογελούν συνειδητά περίπου 3.5-4 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλυτερα δεν εισαι αναγκασμενη να μπεις στη διαδικασια να του κοβεις τη πιπιλα

ποσο καιρο σκεφτεσαι ακομα να το θηλαζεις ή εξαρταται απο το μικρουλη σου???

76IGp3.png

Σκεφτόμουν μέχρι να χρονίσει. Είναι όμως τόσο όμορφο και βολικό όλο αυτό που αναθεωρείς. Επίσης αλλιώς βιώνεις τον θηλασμό όταν το παιδί είναι μερικών μηνών και αλλιώς όταν μεγαλώνει και καταλαβαίνει. Το δέσιμο είναι μεγάλο.

Έλεγα μέχρι να γίνει 1,5 αλλά δεν νομίζω να το τηρήσω. Όσο πάει. Αυτός οδηγεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Έχει μόνο 4, δύο πάνω-δυο κάτω!

Στην αρχή με δάγκωνε αλλά του έδωσα να καταλάβει ό,τι αυτό δεν αρέσει στην μανούλα και δεν πρέπει να το κάνει και το κάνει σπάνια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχει μόνο 4, δύο πάνω-δυο κάτω!

Στην αρχή με δάγκωνε αλλά του έδωσα να καταλάβει ό,τι αυτό δεν αρέσει στην μανούλα και δεν πρέπει να το κάνει και το κάνει σπάνια.

αχ το πουλακι μου....πανεξυπνος ειναι....

76IGp3.png

εγω προς το παρων λεω να καταφερω να θηλασω μεχρι να φτασουμε 6 μηνων...

και αλλες φορες λεω να καταφερω να φτασουμε το θηλασμο μεχρι το χρονο

βεβαια προχθες που πηγαμε στο Ηρακλειο αγχωθηκα λιγο τι θα κανω αν πεινασει το μωρο...δεν ηξερα που θα μπορεσω να σταματησω να θηλασω...κι οταν εκλαψε λιγο το μωρο και ειπα του αντρα μου οτι μαλλον αρχιζει να πειναει μου ειπε να φτασουμε πρωτα στο αμαξι για να τον θηλασω αλλα τελικα ο μικρουλης κοιμηθηκε και εφαγε οταν γυρισαμε σπιτι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...