Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Νεφελίτσα μου σε ευχαριστώ και πάλι.

Μαρσολάν μου πολύ ζηλεύω οι δικές μου διακοπές τέλειωσαν του χρόνου ξανά.

Όσο για τα ρουχαλάκια εγώ τα πήρα όλα 6-9 χειμωνιάτικα οπότε και τώρα να έρθουν δεν μπορεί να τα βάλει. Από καλοκαιρινά είναι φουλ δεν χρειάζεται άλλα και του χρόνου δεν θα του κάνουν.

Μπουμπού μου ελπίζω να ηρέμησε κάπως ο μικρός σούπερμαν και να αργήσει να βγάλει το δεύτερο. Όσο για τον μπαμπά του καλού σου εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να είναι πάλι γερός και δυνατός.

Χάπι ο μπέμπης σου είναι πολύ μικρός μην σε στεναχωρεί που θέλει αγκαλίτσα για να κοιμηθεί. Και εμένα έτσι ήταν στην αρχή, κούνημα στην αγκαλιά. Τωρα μόνο όταν δεν πολυ νυστάζει τον παίρνω αγκαλιά για να τον αναγκάσω να κοιμηθεί, αλλιώς τα καταφέρνει και μόνος του. Η πιπίλα φυσικά αυτές τις φορές που δεν νυστάζει είναι απαραίτητη. Με την μια γλαρώνει όταν την παίρνει.

Σήμερα κορίτσια τον έβαλα στο γυμναστήριο, μιλάμε έριξε κάτι κλοτσιές μέχρι που εξαντλήθηκε και τώρα κοιμάται ξερός. Έβαλα και φωτο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλυμέρα Γκέλυ , επιτέλους άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ.

Τι κάνετε σήμερα ?

Ο μικρός κοιμάται ?

ω,ναι...ο μικρος κοιματε

ευτυχως για να κανω και καμια δουλεια

σημερα ειναι μερα ΦΠΑ ,και ηθελα να παω στο γραφειο,αλλα ηρθε ο ξυλουργος,στον οποιο ειχα παραγγειλει κατι συστηματα ραφιων για τιε ντουλαπες,οποτε κλειστηκα μεσα...παλι θα δουλεψω απομακρυσμενα....

και το σπιτι...δεν το συζηταμε....τα μισα μας πραγματα ειναι εξω απο τις ντουλαπες στοιβαγμενα στο παιδικο δωματιο.....κααι εκει θα μεινουν μεχρι αυριο που θα ερθει η κυρια που μας καθαριζει να τα τακτοποιησει.....δυστυχως πρεπει να διαλεξω.....τακτοποιηση ή ΦΠΑ:confused::confused::confused:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα αυτό είναι σίγουρο. Και εγώ τρελαίνομαι με την ακαταστασία αλλά με το μωρό δεν μπορώ να κάνω και δουλειές όταν είναι ξύπνιος. Και όταν κοιμάται ότι προλαβαίνω μέχρι να ξυπνήσει. Σήμερα είχαμε εγερτήριο από τις 7 το πρωί και τώρα κοιμήθηκε. Οπότε πρόλαβα πήρα τα χοντρά. Ο σκατούλης.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα αυτό είναι σίγουρο. Και εγώ τρελαίνομαι με την ακαταστασία αλλά με το μωρό δεν μπορώ να κάνω και δουλειές όταν είναι ξύπνιος. Και όταν κοιμάται ότι προλαβαίνω μέχρι να ξυπνήσει. Σήμερα είχαμε εγερτήριο από τις 7 το πρωί και τώρα κοιμήθηκε. Οπότε πρόλαβα πήρα τα χοντρά. Ο σκατούλης.

καλα εισαι...εμεις το εγερτηριο το ειχατε στις 6,30

γενικα ειναι ανησυχος...τωρα φταει οτι συνηθισε βολτες και τωρα ειναι παλι μεσα?.....δεν ξερω:confused::confused:

η μανα μου λεει οτι παμε για δοντακι,γιατι βαζει ολη την γροθια μεσα στο στομα και ξυνει τα ουλα ,του σκοτωμου ,λεμε,και εχει και πολλα σαλια

ΓΚΕΛΥ

από σάλια άλλο τίποτα και εμείς, ελπίζω να μην αρχίσουμε με τα δοντάκια από τόσο νωρίς. Ούτε 4 δεν έγινε ακόμα, ας περιμένει λίγο έχουμε καιρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

από σάλια άλλο τίποτα και εμείς, ελπίζω να μην αρχίσουμε με τα δοντάκια από τόσο νωρίς. Ούτε 4 δεν έγινε ακόμα, ας περιμένει λίγο έχουμε καιρό.

ξυπνησαμεεεεεεεεεεε..........

ροζακι θα τα πουμε αργοτερα.....

ΓΚΕΛΥ

καλημερα κοριτσια , τι κανετε??

Εγω σημερα αδιαθετησα και μιλαμε για πολυ πονο .Δεν ξερω και τι να κανω και με το γαλα μου .Πονουσα τοσο που δεν μπορουσα να θηλασω , εχει πιασει και κατι την μικρη και αρνειται να κατσει στο στηθος γιατι δεν εχει μεγαλη ροη στο στηθος και την κουραζει .

Σκεφτομαι να το σταματησω αλλα δεν ξερω πως , πρεπει να παρω τον γιατρο τηλ.Μετα σκεφτομαι οτι ειναι τοσο ομορφα οταν την εχω πανω μου.

Ουφφ δυσκολο .

Οσο αφορα την οργανωση για α βαπτισια τα παω μια χαρα , εχθες εκλεισα και νεραιδα να ερθει να απασχολησει τα μικρα και να κανει σοου ευχων ...ωραια θα ειναι .Εκλεισα και στολισμο , και ρουχα της μπεμπας μαζι με την νονα παραμυθενια ολα , και εγω κανω σαν μικρο παιδι .:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

fairy Μου σε ανταμείβει ο καιρός που δεν χάρηκες τις αγορές της μικρής. Εμείς ακόμα τίποτα δεν κάναμε. Περιμένουμε να έρθουν και τα φθινοπωρινά ρούχα γιατί σε όλα τα μαγαζιά ακόμα έχουν τα καλοκαιρινά. Αρχές του μήνα θα αρχίσουμε εντατικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια ...τι μου κανετε???εμεις αρνουμαστε να κοιμηθουμε σημερα ολο παιχνιδι θελει και να ασχολεισαι μαζι του!!!εγερτηριο στις 4....απο κει που ξυπναγαμε στις 7:30:mad:

αλλαξε το προγραμμα του γμτ:roll::confused:!!

γροθιες βαζει και σε εμενα αλλα ειναι πολυ νωρις ....τι να ναι αραγε??????????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανουν τα μπεμπακια σας...???

εμεις μια χαρα ειμαστε,ποτε ποτε γκρινιαζουμε αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα

ως συνηθως ολο και κατι θελω να ρωτησω...ποτε αρχιζουν να βλεπουν τα μωρακια???να εστιαζουν σε παιχνιδακια ???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...