Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα! Μάλλον εγώ άνοιξα και τον καφέ.

Γεια και σε σένα Μπουμπούκα! Καλέ από τόσο νωρίς δοντάκι? τι λες τώρα! Πω πω σπιτάκι με πισινούλα, ζηλεύω...και εγώ θέλω ρε γαμώτο!

Η μπέμπα μου κορίτσια κοιμάται από χθες στις 9.30 και έχει να φάει από χθες στις 9. Και τώρα κοντεύει 9 το πρωί! Ξύπνησε κατά τις 6, την έβαλα στο κρεβάτι μας και ξανακοιμήθηκε. Δεν το πιστεύω αυτό που ζω!!!

Μάλλον 15 με 19 Σεπτέμβρη θα είμαστε Αθήνα, να κανονίσουμε meeting ε???

Κοριτσάκι τελικά το polly magic της chicco είναι καλό? Το σκεύτομαι να το πάρουμε και εμείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια, μπουμπούκα μου καλή αρχή με τα δοντάκια. Πως είναι ο μικρός σούπερμαν με ένα δόντι ?

Νεφέλη μου δεν ξέρω αν τελικά βγει καλό πάντως έχει όλες τις προδιαγραφές που θέλω.

Απλά αυτό το διάστημα κάνουμε λίγο οικονομία εν όψη της βάφτισης και μετά τις διακοπές. Οπότε με το καλό όταν θα αρχίσω να πληρώνομαι και εγώ επιτέλους από τον ΟΑΕΔ τον άλλο μήνα το παίρνω. Μέχρι τότε ψάχνω και καμιά καλή προσφορά στο ιντερνετ. Αλλά είναι μεγάλο κομμάτι και βαρύ οπότε ότι γλιτώσω από την τιμή θα το πληρώσω στο κούριερ.

Κατά τα άλλα όλες καλά ? Μαρσολαν πότε γυρίζεις ?

τα πράγματα από Αγγλία τελικά με τον γυρισμό σου θα τα πάρεις ? Έκανα και εγώ παραγγελία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια ...τι κανετε???

Δοντακι τοσο νωρις μπουμπου???μπραβο.....βιαστικουλης ο μικρο!!ποσα κιλακια ειναι τωρα?

Νεφελακι υπναρου το μπεμπε εεεεεεεεεε???

θηλαζεις ακομη???

ο μπεμπακος μου κοιμηθηκε στις 10 το βραδι και στις 11:30 ξυπνησε με κλαματα...μαλλον η κοιλιτσα του ποναγε γιατι ολο τυλιγοταν με τα ποδαρακια του και αγκομαχουσε ο καημενουλης!!!τι να ηταν αραγε???

:roll::rolleyes:

βρε κοριτσια ποσα γευματα κανουν τα μπεμπακια σας???

εμενα μου κοβει σιγα σιγα και το βραδινο....και παμε στα 4...αλλα ειναι 4 των 250 με 230 συνηθως!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερούδια, μπουμπούκα μου καλή αρχή με τα δοντάκια. Πως είναι ο μικρός σούπερμαν με ένα δόντι ?

Νεφέλη μου δεν ξέρω αν τελικά βγει καλό πάντως έχει όλες τις προδιαγραφές που θέλω.

Απλά αυτό το διάστημα κάνουμε λίγο οικονομία εν όψη της βάφτισης και μετά τις διακοπές. Οπότε με το καλό όταν θα αρχίσω να πληρώνομαι και εγώ επιτέλους από τον ΟΑΕΔ τον άλλο μήνα το παίρνω. Μέχρι τότε ψάχνω και καμιά καλή προσφορά στο ιντερνετ. Αλλά είναι μεγάλο κομμάτι και βαρύ οπότε ότι γλιτώσω από την τιμή θα το πληρώσω στο κούριερ.

Κατά τα άλλα όλες καλά ? Μαρσολαν πότε γυρίζεις ?

τα πράγματα από Αγγλία τελικά με τον γυρισμό σου θα τα πάρεις ? Έκανα και εγώ παραγγελία.

Ροζ έβαλα τον άντρα μου να ρωτήσει μέσω φαρμακείου πόσο κοστίζει. Σίγουρα βγαίνει πιο φθηνά, αλλά δεν ξέρουμε πόσο και αν ενδιαφέρεσαι και δεις ότι σε συμφέρει μπορεί να σου το παραγγείλει. εμείς έτσι θα το πάρουμε.

Γεια σου Βανιλίτσα μου. Ναι θηλάζω ακόμη αλλά δίνω και συμπληρωματάκι., οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω για ακριβή ποσότητα και γεύματα. Νομίζω πάντως ότι είναι πολύ καλά ο μπέμπης σου. Μπορεί να είναι 4 γεύματα, αλλά είναι μεγάλη η ποσότητα.

δεν ξερω μακαρι να τον παινει το γαλατακι γιατι καποιες φορες και ενω εχει φαει αρκετα γυρω στα 210 μετα απο υπνο 4 ωρων ...μου ζηταει και αλλο ..και αν του δωσεις 100γρμ θα τα πιει λεμε!!!τωρα που θα παμε για το εμβολιο θα τον ρωτησω τον doctor!!!τι γαλα του δινεις νεφελη??εγω το frisolac...μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενη...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα κάνει μεγάλα γεύματα ο μικρός, εμείς πίνουμε από 120-150 συνήθως και κάποιες φορές παραπάνω αλλά σπάνια. Οπότε πεινάει συχνά.

Νεφέλη μου φυσικά και ενδιαφέρομαι απλά τον άλλο μήνα. Να μπούμε στον Σεπτέμβρη. Αν μπορείς πες μου πόσο θα κοστίσει έτσι να ξέρω γιατί είμαι στο ψάξιμο.

Ευχαριστώ πάντως .

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν ξερω μακαρι να τον παινει το γαλατακι γιατι καποιες φορες και ενω εχει φαει αρκετα γυρω στα 210 μετα απο υπνο 4 ωρων ...μου ζηταει και αλλο ..και αν του δωσεις 100γρμ θα τα πιει λεμε!!!τωρα που θα παμε για το εμβολιο θα τον ρωτησω τον doctor!!!τι γαλα του δινεις νεφελη??εγω το frisolac...μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενη...

το aptamil.

ναι Ροζ θα σου πω να ξέρεις και όταν και αν ενδιαφερθείς.

καλημερα κοριτσακια σας διαβασα στα γρηγορα...

λοιπον εμεις κοιμομαστε απο προχθες στην κουνια μας,στο δωματιο μας,ειναι βεβαια λιγο μπιζιλο γιατι με το παραμικρο σηκωνομαι να δω τι γινεται,αλλα δεν με πειραζει...

εγω τον εβαζα στο τραβελερ,αλλα οχι πολυ ωρα και εχθες μας φερανε δωρο ενα ρηλαξακι που ειναι και σχετικα ξαπλωτο και θα τον βαζω εκει καποιες φορες για να κοιμηθει ή να κατσει οταν θελει παρεουλα...

χθες καναμε υποθετικα και την πρωτη μας βολτα...τον πηγαμε στην κλινικη για να του ξαναπαρουν αιμα για την εξεταση που κανουν για το ενζυμο και μετα καναμε μια βολτουλα στο Ηρακλειο να αλλαξουμε ενα δωρακι που μας φερανε..

76IGp3.png

καλημερες κι απο μενα!

ακομη χαλαρωνουμε...χτες εκανα μια βουτια στις 8.30 το βραδυ,η θαλασσα ηταν λαδι,καταζεστη και η μικρη μας με τον μπαμπα της ηταν στην παραλια και με χαζευαν!!!

καλα,αν ειχαμε και τηλεοραση δεν φευγαμε απο εδω μιλαμε!!!του χρονου να ειμαστε καλα που θα κανει μπανια και η μπεμπα μας θα κατοικοεδρευσω για κανενα 2μηνο!!

μπουμπουκα,μεγεια το δοντακι...αντε,θα μασαει σιδερα ο κουταλιανος,χεχε.Λευκαδα πουλακι μου πηγες,στα μερη μου...περασες κι εξω απο την πολη μας!μια χαρα περασατε,που μενατε Λευκαδα???Ποσο σας πηγε η ενοικιαση την ημερα??

ροουζ μου,γυριζω 29.08,η Μαρια εχει ηδη στα χερια της τα πραγματα,μου ειπε οτι ειναι υπεροχα κι απο κοντα και της εδωσα την διευθυνση των πεθερικων μου να τα στειλει γιατι εγω επιστρεφω Κυριακη και θελω αν εχει προλαβει να τα εχει πλυνει ηδη η πεθερα μου γιατι πρεπει να τα βαλουμε αμεσα τα 3-6.Ενταξει της κανουν τα 0-3 ακομη αλλα οπως και να το κανεις εχουν γινει ψιλοτανγκα:tongue::tongue:

το καρεκλακι ειναι πολυ ωραια λυση,οσο για το τι εχουμε ακομη να παρουμε...μαζευε χρημα!το σκεφτομαι και φρικαρω.Μολις αρχισουν τις τροφες θελουμε παιδκο ατμομαγειρα-μπλεντερ,πιατακια,κουταλακια,καρεκλακι(δεν προκειται να το κραταω αγκαλια το παιδι,ουτε στο καροτσι θελω να τρωει)...και ποιος ξερει τι αλλο!

η μπεμπα δε τρωει οπως ο δικος σου..με το κεφαλι στο πλαι λες και θηλαζει ενα πραγμα...τι σταση ειναι αυτη,πως κατεβαινει το γαλα της..αυτη ξερει:rolleyes:

κι εμεις κανουμε γευματα 135 βαρια 150 μλ οποτε εχουμε μεχρι και 7 την ημερα γιατι ολο και αφηνει,φτανει τα 800 γρμ το 24ωρο.Χτες δε,εφαγε στις 915 και κοιμηθηκε απο τις 22.00 το βραδυ μεχρι τις 4 σερι οποτε και ζητησε γαλα,μετα στις 8,ξυπνησε στις 10 και τωρα κοιμαται ακομη χωρις να εχει ζητησει να φαει ακομη!!!

καμια σχεση με το παιδι που ειχα συνηθισει!!!

εμεις την βαφτιση θα την κανουμε στις 12 Ιουνιου του χρονου,στο 3ημερο του Αγ.Πνευματος.Θα παω απο Σεπτεμβρη να κλεισω την εκκλησια να ειμαι σιγουρη.Την φανταζομαι πολυ λιτη τελετη αλλα τα 100 ατομα δεν τα γλυτωνουμε..ειμαστε μεγαλο σοι και μαλιστα με καλες σχεσεις οποτε δυσκολο να αποκλεισουμε συγγενεις.

Σημερα θα παμε και μια βολτα Ναυπακτο,να πιουμε ενα φρεντακι στο λιμανι,να περπατησουμε και λιγο στα μαγαζια...για να δουμε!!!

γκελυ μου κι εμενα πνιγεται οταν τρωει....ειδικα οταν εχει να φαει 4 ωρες ....

κοριτσακια ερωτηση τα μωρακια τα βαζετε ακι κοιμουνται μονα τους ή τα νανουριζεται πρωτα???εμενα θελει να κοιμηθει πρωτα στην αγκαλια και μετα να τον βαλω στο κρεββατι του...ή διαφορετικα να του δωσω την πιπιλα....αυτο το παιδι με κανει οτι θελει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γκελυ μου κι εμενα πνιγεται οταν τρωει....ειδικα οταν εχει να φαει 4 ωρες ....

κοριτσακια ερωτηση τα μωρακια τα βαζετε ακι κοιμουνται μονα τους ή τα νανουριζεται πρωτα???εμενα θελει να κοιμηθει πρωτα στην αγκαλια και μετα να τον βαλω στο κρεββατι του...ή διαφορετικα να του δωσω την πιπιλα....αυτο το παιδι με κανει οτι θελει

εμενα τον δικο μου τον ειχε κακομαθει η μανα μου αγκαλια και νανουρισματα...μεχρι που εφυγε για διακοπες και τα εκοψα μαχαιρι!!!!

στο κρεβατακι του μολις κλαψει και πιπιλιτσα για 5-10 λεπτακια και αυτο ηταν!!!

του αρεσει βεβαια και η βολτουλα στην βεραντα με το καροτσι και μετα νανι....;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμενα τον δικο μου τον ειχε κακομαθει η μανα μου αγκαλια και νανουρισματα...μεχρι που εφυγε για διακοπες και τα εκοψα μαχαιρι!!!!

στο κρεβατακι του μολις κλαψει και πιπιλιτσα για 5-10 λεπτακια και αυτο ηταν!!!

του αρεσει βεβαια και η βολτουλα στην βεραντα με το καροτσι και μετα νανι....;)

κι εγω τον κακομαθα και θελω να του τα κοψω αυτα,γιατι το εκμεταλευεται...οσο για τη πιπιλα απο τη μια θελω να του τη δινω και απο την αλλη φοβαμαι μην εχω μετα θεμα με τον θηλασμο

76IGp3.png

Σας γραφω εν ταχει τα νεακια μας γιατι ανα πασα στιγμη παιζει να ξυπνησει το μπουγκακι μας και να αρχισει παλι την δοντο-γκρίνια η οποία κοροτσακια δεν παλευεται- ποσο στεναχωριεμαι που ταλαιπωρειται..

Αρχικα πηγαμε Πρεβεζα σε φιλους που μας φιλοξενουσαν και γυρνουσαμε στα γυρω μερη για βολτουλες..

Πηγαμε και στον αχεροντα και διασχισαμε ολο το φαραγγι μεσα απο το ποταμι και ο μικρός μας ηταν στο σλινγκ και το καταευχαριστηθηκε λεμε...

Φυσικα μας κοιταζαν σαν εξωγιηνους και δεν ελειψαν τα σχολια που το πατε το μωρό και τετοια..μονο ραφτινγκ που δεν καναμε - φλερταραμε με την ιδεα παρολα αυτα μιας και το συγκεκριμενο ποταμι εχει ηρεμα νερα... Του χρονου να μαστε καλα σιγουρα θα το τολμησουμε

Επιτα Λευκαδα νοικιασαμε ενα πετρινο σπιτι με δικη του πισινα και ολα τα κομφορ -πληρως εξοπλισμενη πισινα μπερμπεκιου κτλ αλλα δεν το απολαυσα οσο ηθελα μιας και εσκασε μυτη το δοντίδιο μας και λιωσαμε στη γκρινια και το κλαμα... εμεινε μια μερα 14 ωρες ξυπνιος μονο αυτο σας λεω...

Η τιμη του ολιγον τσουχτερη - 200ε αλλα ειναι για δυο οικογενειες ασχετα που εμεις θελαμε ενα τετραημερακι πριβε διοτι ειχαμε πηξει λιγακι με τις τσιριδες και τις φωνες απο τα αλλα πιτσιρικια και δεν ηρεμουσε και το μπουγκακι

Σε γενικες γραμμες περασαμε πολυ ομορφα καναμε καροτσαδες καθε βραδακι ως πολυ αργα και ο μικρος εριχνε τρελους υπνους στο καροτσακι, πολυ το γουσταρει το εξω αυτο το παιδι απο που πηρε θα θελα να μαθω???χαχαχαχαχα

Εμεις δυστυχως την βαπτιση την αναβαλαμε για του χρονου μιας και ετυχε ενα προβλημα υγειας στο μπαμπα του καλου μου και θελαμε να εχει αναρρωσει πληρως...

ελπιζω μεσα στο Σεπτεμβρη να παμε αλλο ενα τριημερακι γιατι εχω ξενερωσει που γυρισα οοοοοοοσο δεν παει...

Εσεις τι νεα κουκλιτσες???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπουκακι μου ωραια περασατε,μπραβο κουκλιτσα μου...εεε δεν πειραζει που βγηκε το δοντακι σας,ξερω ειναι δυσκολη φαση αλλα ειναι για λιγες μερες...σου εκανε και πυρετουλη??

κι εμεις περιμενουμε να τελειωσει ο καλος μου απο τη δουλεια για να φυγουμε για λιγες μερες να ξεσκασουμε λιγακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...