Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

για κοιτα εδω τι σου βρηκα!!!!

http://www.pramworld.co.uk/product/5177/Chicco_Polly_Magic_Highchair_Baby_Sketching

σε λιγο θα ξερω αν το στελνει και με ποσα μεταφορικα.Εγω απο εδω πηρα το καροτσι,καθισμα αυτοκινητου,αλλαξιερα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να στέλνουν ? μακάρι γιατί εδώ στην Ελλάδα έχει 170 ευρώ. Ότι γλιτώσω στην τελική.

στελνουν,αλλα ειναι πολλα τα μεταφορικα και δυστυχως η τιμη βγαινει ιδια με Ελλαδα!φτηνοτερο δεν νομιζω να το βρεις αλλου,γιατι για τα μεγαλα δεματα εχουν παντου πολλα μεταφορικα.Για να τσεκαρω λιγο και στα γερμανικα σαιτ και επανερχομαι!!

λοιπον,το mytoys.de στελνει Ελλαδα με 16 ευρω μεταφορικα αλλα απο την chicco εχει το μοντελο safari με 120 ευρω!

δες το

http://www.mytoys.de/CHICCO-Hochstuhl-Polly-2-in-1-Safari/Hochst%C3%BChle-Tischsitze/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.06/1816792

χαχα μαρσολαν μου σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου.

τι κακό και αυτό ρε παιδί μου να μην στέλνουν Ελλάδα λες και είμαστε καμιά παραμεθόριος τριτοκοσμική χώρα. Καλά για πολλούς είμαστε τι να λέμε τώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον,το mytoys.de στελνει Ελλαδα με 16 ευρω μεταφορικα αλλα απο την chicco εχει το μοντελο safari με 120 ευρω!

δες το

http://www.mytoys.de/CHICCO-Hochstuhl-Polly-2-in-1-Safari/Hochst%C3%BChle-Tischsitze/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.06/1816792

δεν ξέρω αν αυτό ξαπλώνει αρκετά για νεογέννητα. δεν πρέπει να είναι το ίδιο καρεκλάκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άσε ακόμα και στο ebay αν βρεις καμιά καλή προσφορά και το προλάβεις με πλειστηριασμό δεν θα στέλνουν Ελλάδα. Είμαστε τελικά τριτοκοσμική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

για κοιτα εδω τι σου βρηκα!!!!

http://www.pramworld.co.uk/product/5177/Chicco_Polly_Magic_Highchair_Baby_Sketching

σε λιγο θα ξερω αν το στελνει και με ποσα μεταφορικα.Εγω απο εδω πηρα το καροτσι,καθισμα αυτοκινητου,αλλαξιερα!!

εγω το εχω αυτο το κουνια-ριλαξ-παιδικο καθισμα ,μου το εκαανε δωρο ο αδελφος μου

ειναι πολυ ωραιο,με πολυ καλη εργονομια,το μωρακι μεσα του ,φιανεται αρχοντας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΛΛΑ

αν θελετε μονο ριλαξ,να το πηγαινετε απο δωματιο σε δωματιο,δεν κανει

ειναι μεγαλο και γιαυτο δυσκινητο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

το καρεκλακι ειναι απο 6 μηνων νομιζω .Εχουμε και εμεις αλλα το εχουμε κρυμενο προς το παρων .Λογικα δεν κανει το παιδι να ειναι ξαπλωμενο οταν τρωει , μονο καθιστο .

Τις κρεμες ποτε τις ξεκινανε παιδια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το καρεκλακι ειναι απο 6 μηνων νομιζω .Εχουμε και εμεις αλλα το εχουμε κρυμενο προς το παρων .Λογικα δεν κανει το παιδι να ειναι ξαπλωμενο οταν τρωει , μονο καθιστο .

αναλογα κοπελα μου,τι θα πει ο καθε γιατρος...εδω τις ξεκινανε απο οταν κλεισουν τους 4 μηνες.στην αρχη ρυζαλευρο 2-3 κουταλιεσ κ καθε μερα αυξανεις σταδιακα 3 κουταλιες μεχρι να φτασει την μεριδα.μετα ξεκινας φρουτο.στην αρχη μηλο 2-3 κουταλιες παλι την επομενη 6 κουταλιεσ την αλλη 10...μετα προσθετεις κ μισο αχλαδι για 3 μερες κ τελος μιση η μια μπανανα...αυτα τα 3 φρουτα ειναι για αρχη απλα τα δινεις μαυτο τον τροπο για να καταλαβεις αν σε καποιο εχει αλλεργια.πχ αν δε σου βγαλει καμια κοκκινιλα στο μηλο-αχλαδι κ βγαλει οταν προσθεσεις την μπανανα τοτε κατι αλλεργικο παιζει.μετα τα φρουτα μπορει να αρχισει το φαγητο.για αρχη πατατα καροτο σελινο μετα προσθετεις κανενα κολοκυθακι ...με τον ιδιο τροπο που αρχισε κ τα φρουτα παντα.3 κουταλακια-6-10κλπ επειτα προσθετεις σιγα σιγα κ το κρεας κοτοπουλο η μοσχαρι κ κανενα ζυμαρικο λιγο αρακα λιγα φασολακια ..εγω απο 7 μηνων τα εβαζα κ κρεμμυδι!εννοειται καθολου αλατι.οταν κλεισει τον 6ο μηνα δινεις κ κρεμα βανιλια η μπισκοτο η φαριν λακτε.μολις κλεισει τον 7ο μηνα προσθετεις κ το γιαουρτι.κατα προτιμηση οχι τα παιδικα που ειναι φουλ στο συντηριτικο αλλα καλυτερα βιολογικο κατσικισιο για αρχη.κ αυτο το δινεις σταδιακα.επισης οταν κλεισει τον 7ο προσθετεις κ κανενα αλλο φρουτο πχ πορτοκαλι η φραουλα κλπ.προσοχη τα φρουτα που εχουν βιταμινη c τα δινουμε λιγο λιγο καθε φορα γιατι σαυτα κυριως παρουσιαζουν καποια αλλεργια αν υπαρχει δηλαδη προδιαδεση αλλεργιας.

γενικα ολες οι αλλαγες στη διατροφη πρεπει να γινονται σιγα σιγα.πχ δε βαζουμε με τη μια ολοκληρο πορτοκαλι.βαζουμε 3 κουτ γλυκου πορτοκαλι..κλπ

οσο για το αυγο κ το ψαρι εκει ειναι που υπαρχουν 100 διαφορετικες γνωμες.εδω πχ τα ξεκινανε αυγο μολις κλεισουν τον 8ο κ ψαρι μολις κλεισουν τον 9ο κ αυτα παντα σιγα σιγα.1 κουταλιτσα αυγο μετα 3 μερες 2 κουταλιτσες κλπ το ιδιο κ στο ψαρι

Holy Diver

Tο καρεκλάκι που λέω είναι ειδικό που προορίζεται από νεογέννητο. Δες το αν θέλεις έχει αρκετά επίπεδα και το μωρό δεν είναι ξάπλα. Είναι στην θέση ακριβώς όπως το έχουμε αγκαλίτσα και το ταίζουμε. Εϊναι βολικό και άνετο.

Αλλά πολύ ακριβό. Δεν έχω σκοπό να το αλλάζω θέση όλη την ώρα και δεν με πειράζει το μέγεθος του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Tσαααα...μολις επεστρεψα Αθηνα μετα απο πολλλεεεεεες μερες διακοπων..

Τελευταιος προορισμος ηταν η Λευκαδα οπου νοικιασαμε ενα σπιτακι με πισινουλα και λιωσαμε!

Περασαμε πολύ ομορφα καναμε και καθε μερα βολτουλες...

Και.....ΕΣΚΑΣΕ μουρη το ΠΡΩΤΟ δοντακι!!!!!! Ω, ναι! Απιστευτο αλλα αληθινο...

3 μηνων ακριβως, αξου και οι γκρινιες και τα σαλια...

Εχμ...Σε λιγο θα περασει περιοδευον ο βιαστικος νεος η μου φαινεται?

μου λειψατε πολύ πολύ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...