Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γκέλυ μου είναι από την λαιμαργία μην σε στεναχωρεί. Και εμείς το παθαίνουμε συχνά.
απο την λαιμαργια ειναι ...εμεις το παθαινουμε συχνα...ειδικα αν εχει να φαει πανω απο 4-5 ωριτσες!!!

κρεμουλα ποτε τους δινουμε??

Αληθεια βρε κοριτσια?

καλα εμεις απο λαιμαργια καλα παμε....εκτος απο το πνιξιμο,οταν δεν του φτανει το φαγητο,κοπαναει την μυτη του στον ωμο μου και μουγκριζει....αλλα εγω συνηθως δεν του δινω αλλο γαλα ,γιατι μετα κανει μεγαλες γουλιες-εμετους

οταν βεβαια επιμενει,.για να μην εκνευριζεται πολυ,τι να κανω,του δινω κιαλλο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η καλαθούνα του καροτσιού ναι δεν είναι και η καλύτερη επένδυση αλλά εμείς την χρησιμοποιήσαμε αρκετά. Κάθε μέρα μέχρι και τώρα. Πλέον ο μικρός δεν χωράει εκεί. Και ζεσταίνεται αφάνταστα γιατί θέλει να κοιμάται με τα χέρια διάπλατα ανοιχτά και πάνω. Οπότε ούτε στην καλαθούνα ούτε στο ρηλάξ απολαμβάνει τον ύπνο του. Οπότε χθες λέω τέρμα ώρα για το κρεβατάκι. Καιρός είναι γιατί κοντά στον 6 τα παιδιά συνηθίζουν και μετά είναι δύσκολο να του αλλάξει την συνήθεια. Οπότε είπα να το τολμήσω και πήγαμε μια χαρά. Γενικά κάποιες αγορές θα μπορούσα να της αποφύγω και να πάρω άλλα πράγματα. Αλλά, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη, έτσι δεν λένε? το λίκνο ήταν μια από τις λάθος αγορές. Σε αντίθεση με το ρηλάξ που δεν το μετάνιωσα λεπτό. Το έκανε ο άντρας μου να δουλεύει με ρεύμα γιατι οι μπαταρίες ήθελαν πολλά λεφτά. Και τώρα είμαστε μια χαρά. ΤΟ καρεκλάκι αυτο της chicco μου άρεσε γιατί έχει κλήση να ταίζεις και νεογέννητα. Και εμείς έχουμε θέμα με το τάισμα. Θέλουμε ολόκληρη διαδικασία. ΤΟν ταίζω πάνω στο μαξιλάρι μου για να μην ζεσταίνεται και θέλουμε πόση ώρα να τα ετοιμάσω. Νομίζω ότι με το καρεκλάκι αυτό θα σωθούμε. Άλλωστε θα κάνει και για μετά. Έως 3 ετών λέει. Είναι ακριβό στην Ελλάδα γιαυτό ψάχνω από το ιντερνετ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γκέλυ μου δεν ξέρω αν σου είπε ο γιατρός να μην του δίνεις άλλο αλλά αν είναι δική σου πρωτοβουλία θα έλεγα να του δίνεις όσο θέλει. Γιατί μετά θα είναι όλο γκρίνια. Αν πάλι σου είπε ο γιατρός λόγο παλινδρόμησης τότε είναι άλλο θέμα και καλά κάνεις. Το πνίξιμο όπως σου είπα είναι φυσιολογικό σε όλα τα μωρά που τρώνε λαίμαργα. ΄Οταν πεινάει και ο δικός μου το ίδιο κάνει. Και όταν τον παίρνω αγκαλιά μασουλάει τον ώμο μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κουκλες σας αφηνω

μολις ταισα και μεχρι το επομενο ταισμα προλαβαινω να παω σε εναν πελατη

θα τα πουμε το απογευμα.....

αχ ποσο μου ελειψαν οι συζητησεις μας.....

ΓΚΕΛΥ

Γκέλυ μου δεν ξέρω αν σου είπε ο γιατρός να μην του δίνεις άλλο αλλά αν είναι δική σου πρωτοβουλία θα έλεγα να του δίνεις όσο θέλει. Γιατί μετά θα είναι όλο γκρίνια. Αν πάλι σου είπε ο γιατρός λόγο παλινδρόμησης τότε είναι άλλο θέμα και καλά κάνεις. Το πνίξιμο όπως σου είπα είναι φυσιολογικό σε όλα τα μωρά που τρώνε λαίμαργα. ΄Οταν πεινάει και ο δικός μου το ίδιο κάνει. Και όταν τον παίρνω αγκαλιά μασουλάει τον ώμο μου.

το εχουμε συζητησει πολλες φορες μςε τον γιατρο και τελικα συμφωνησε οτι καλα το χειριζομαι,αφου συνολικα τρωει ικανοποιητικη ποσοτητα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

το εχουμε συζητησει πολλες φορες μςε τον γιατρο και τελικα συμφωνησε οτι καλα το χειριζομαι,αφου συνολικα τρωει ικανοποιητικη ποσοτητα

Τότε καλά κάνεις , εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η καλαθούνα του καροτσιού ναι δεν είναι και η καλύτερη επένδυση αλλά εμείς την χρησιμοποιήσαμε αρκετά. Κάθε μέρα μέχρι και τώρα. Πλέον ο μικρός δεν χωράει εκεί. Και ζεσταίνεται αφάνταστα γιατί θέλει να κοιμάται με τα χέρια διάπλατα ανοιχτά και πάνω. Οπότε ούτε στην καλαθούνα ούτε στο ρηλάξ απολαμβάνει τον ύπνο του. Οπότε χθες λέω τέρμα ώρα για το κρεβατάκι. Καιρός είναι γιατί κοντά στον 6 τα παιδιά συνηθίζουν και μετά είναι δύσκολο να του αλλάξει την συνήθεια. Οπότε είπα να το τολμήσω και πήγαμε μια χαρά. Γενικά κάποιες αγορές θα μπορούσα να της αποφύγω και να πάρω άλλα πράγματα. Αλλά, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη, έτσι δεν λένε? το λίκνο ήταν μια από τις λάθος αγορές. Σε αντίθεση με το ρηλάξ που δεν το μετάνιωσα λεπτό. Το έκανε ο άντρας μου να δουλεύει με ρεύμα γιατι οι μπαταρίες ήθελαν πολλά λεφτά. Και τώρα είμαστε μια χαρά. ΤΟ καρεκλάκι αυτο της chicco μου άρεσε γιατί έχει κλήση να ταίζεις και νεογέννητα. Και εμείς έχουμε θέμα με το τάισμα. Θέλουμε ολόκληρη διαδικασία. ΤΟν ταίζω πάνω στο μαξιλάρι μου για να μην ζεσταίνεται και θέλουμε πόση ώρα να τα ετοιμάσω. Νομίζω ότι με το καρεκλάκι αυτό θα σωθούμε. Άλλωστε θα κάνει και για μετά. Έως 3 ετών λέει. Είναι ακριβό στην Ελλάδα γιαυτό ψάχνω από το ιντερνετ.

Ρόουζ καλημέρα, τι κάνεις? Το τι θα βολέψει την κάθε μητέρα και το κάθε παιδί εξαρτάται από πολλά. Πρώτα από όλα από το ίδιο το παιδί. Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται έχουν απόψεις και επιλέγουν μόνα τους τι τους αρέσει από πολύ μικρά. Επίσης η ανάπτυξη του κάθε παιδιού είναι αυτή που σε οδηγεί. Εμείς το ριλάξ το αποσύραμε 3,5 μηνών γιατί ο μικρός ήταν ήδη 9 κιλά που είναι και το ανώτερο επιτρεπτό βάρος για ένα ριλάξ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαι εμεις με το ταισμα ειχαμε θεμα , μου ειπε η γιατρος οταν δινω το δικο μου γαλα να την εχω ορθια γιατι ειναι ρευστο και το βγαζει πιο ευκολα .Απο ξενο μου εδωσε αντιαναγωγικο που ειναι πιο παχυρευστο και δεν το βγαζει καθολου.Μηπως να το δειτε με το γιατρο αυτο .

Εμενα παντως κοριτσια η καλαθουνα με βολεψε παρα πολυ ως τωρα εκει την κοιμηζω και με σφηνακι την φουκαρια αλλα φοβαμαι βρε κοριτσια .Σε λιγο καιρο θα την βγαλω την καλαθουνα και θα βαλω κουκλακια μεσα .Πω πω πως περασε ο καιρος θυμαστε που ψαχναμε τι να αγορασουμε για τον υπνο τους??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Female έχεις δίκιο φυσικά και τα πάντα εξαρτώνται από τα ίδια τα μωρά. 9 κιλά ήταν ? ουάου θηριάκι ο μικρός. Τότε σίγουρα και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ρηλάξ. Αλλά και έως 3,5 μηνών να το χρησιμοποιούσα είναι καλά. Αν σκεφτείς ότι για το λίκνο έδωσα 250 ευρώ και κοιμήθηκε εκεί το μωρό 40 μέρες άνετα και τις άλλες το έβαλα στην καλαθούνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fairy εμένα ο μικρός κοιμάται με τα χέρια διάπλατα ανάσκελα από 1,5 μηνώ. Οπότε η καλαθούνα τον ζορίζει και η ζέστη τον αποτελειώνει.

Καλά εγώ συγκινήθηκα όταν τον είδα να κοιμάται στο κρεβάτι του γιατί θυμήθηκα πόσες μέρες καθόμασταν με τον άντρα μου και ονειρευόμασταν την μέρα που θα έρθει ο μικρούλης μας.

Με το γάλα δεν έχουμε θέμα , δεν το βγάζει στο μαξιλάρι τον βάζω για να μην τον ζεσταίνω στην αγκαλιά γιατί μετά δεν τρώει.

Το καρεκλάκι το θέλω για να τον βάζω μια πάνω και τέλος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Female έχεις δίκιο φυσικά και τα πάντα εξαρτώνται από τα ίδια τα μωρά. 9 κιλά ήταν ? ουάου θηριάκι ο μικρός. Τότε σίγουρα και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ρηλάξ. Αλλά και έως 3,5 μηνών να το χρησιμοποιούσα είναι καλά. Αν σκεφτείς ότι για το λίκνο έδωσα 250 ευρώ και κοιμήθηκε εκεί το μωρό 40 μέρες άνετα και τις άλλες το έβαλα στην καλαθούνα.

Πριν τις 40 μέρες δεν τον έβαζα στο ριλάξ γιατί είχε κλίση και δεν ήταν καλό για την πλατούλα του. Μετά έκατσε για λίγο αλλά μόλις άρχισε να καταλαβαίνει τις δυνάμεις του ήθελε να σηκώνεται και ήταν πολύ επικίνδυνο. Τελικά το αποσύραμε αφού και το βάρος του δεν ήταν για ριλάξ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επίσης για το καρεκλάκι του φαγητού...Πολλά παιδιά δεν κάθονται, δεν το θέλουν. Είναι χρήσιμη αγορά, για μένα απαραίτητο αλλά μην νομίζετε πως ό,τι αρέσει και εσάς θα αρέσει και στα παιδάκια σας. Από ένα σημείο και μετά επιλέγουν μόνα τους και μας επιβάλλουν τις επιλογές τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς το ριλάξ το αρχίσαμε αφού 40 το μωρό. Και μέχρι τώρα το απολαμβάνει. Όσο για το κάθισμα το συγκεκριμένο ξαπλώνει αρκετά. Σχεδόν όσο το έχω και εγώ πάνω στο μαξιλάρι μου. Το μισώ πάνω στο μαξιλάρι και το μισώ κάτω. Δεν μπορώ να ξέρω 100% αν θα τον βολέψει αλλά νομίζω ότι με κανά δυο προσπάθειες θα το συνηθίσει. Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι τρελαίνεται να τρώει με το κεφάλι του γυρισμένο στο πλάι σχεδόν ακουμπάει στο μαξιλάρι. Εκεί δεν ξέρω αν θα με βολεύει να κρατάω το μπιμπερό. Αλλά έχω μια ελπίδα γιατί στο καρότσι όταν τον ταίζω ελαφρώς σηκωμένο του αρέσει και τρώει γρήγορα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροζουλα,

ναι,δυστυχως δεν στελνει Ελλαδα,ειμαστε στο Εurope zone 2 κι αυτοι στελνουν μονο στο zone 1.

καλα,πως το εκανε αυτο με το ρευμα ο αντρας σου???με ενδιαφερει τα μαλα λεμε!

θες μονο αυτο της chicco εεε???για να δουμε μην το βρουμε και πουθενα αλλου!!

marsolan μου έβαλε ένα μετασχηματιστεί και το σύνδεσε με καλώδια. Δεν είναι δύσκολο ούτε δαπανηρό αν ξέρεις να το κάνεις. Με λίγα ευρώ παίρνεις τον μετασχηματιστεί και το κάνεις. Τώρα μην μου ζητάς λεπτομέρειες δεν ξέρω. Να ρωτήσω αν θέλεις. Το καρεκλάκι αυτό μου αρέσει γιατί κάνει και για νεογέννητα αν το δεις ξαπλώνει αρκετά. Με μια γρήγορη ματιά δεν το βρήκα αλλού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...