Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δηλ κοριτσια μετα τον 2ο μηνα τα βαλατε στα καροτσακια τους κανονικα???παει περιπατο το πρτ-μπεμπε???

εμανα μωρε τωρα τελευταια δεν μου κοιμαται τα μεσημερια και αλλαζει το προγραμμα του γμτ!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλ κοριτσια μετα τον 2ο μηνα τα βαλατε στα καροτσακια τους κανονικα???παει περιπατο το πρτ-μπεμπε???

εμανα μωρε τωρα τελευταια δεν μου κοιμαται τα μεσημερια και αλλαζει το προγραμμα του γμτ!!

δηλ κοριτσια μετα τον 2ο μηνα τα βαλατε στα καροτσακια τους κανονικα???παει περιπατο το πρτ-μπεμπε???:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

κι εμενα ,τα μεσημερια ,το ματι γαριδα,λεμε

και θελει να του μιλας και να ασχολεισαι με αυτον ,αλλιως,σηκωνει τον τοπο στις φωνες........

εγω εκανα το λαθος και τον πηρα μαζι μου στο κρεββατι ,ενα μεσημερι και ετσι κοιμηθηκε

ετσι ομως ,ο κυριος αποφασισε να κοιματε ,μεσημερι,μονο μαζι μου και αφου του κραταω και το χερι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Βανιλίτσα μετά τον 2ο μήνα μπορείς να τον βάζεις στο καροτσάκι με ελαφριά ανασηκωμένη την πλατούλα. Το κεφαλάκι το στηρίζουν συνήθως 3-4 μηνών αλλά κάποια καθυστερούν.

Ο δικός μου 40 ημερών ήταν περίπου 6 κιλά, 2 μηνών νομίζω περίπου 7.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δηλ κοριτσια μετα τον 2ο μηνα τα βαλατε στα καροτσακια τους κανονικα???παει περιπατο το πρτ-μπεμπε???:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

κι εμενα ,τα μεσημερια ,το ματι γαριδα,λεμε

και θελει να του μιλας και να ασχολεισαι με αυτον ,αλλιως,σηκωνει τον τοπο στις φωνες........

εγω εκανα το λαθος και τον πηρα μαζι μου στο κρεββατι ,ενα μεσημερι και ετσι κοιμηθηκε

ετσι ομως ,ο κυριος αποφασισε να κοιματε ,μεσημερι,μονο μαζι μου και αφου του κραταω και το χερι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποιείς για όσο χωράει το παιδί αλλά γενικά είναι άχρηστη αγορά. Επίσης ζεσταίνονται εκεί μέσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βανιλίτσα μετά τον 2ο μήνα μπορείς να τον βάζεις στο καροτσάκι με ελαφριά ανασηκωμένη την πλατούλα. Το κεφαλάκι το στηρίζουν συνήθως 3-4 μηνών αλλά κάποια καθυστερούν.

Ο δικός μου 40 ημερών ήταν περίπου 6 κιλά, 2 μηνών νομίζω περίπου 7.

εμενα ειναι τωρα 5 κιλα!!και τρωει πολυ ομως και καλα...μας πηγε και η ουρολημωξη λιγο πισω...!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσια !!τι κανετε???εμεις αλλαξαμε λιγο το προγραμμα μας εδω και 2-3 μερουλες!!μου κανει 4 γευματα των 250 και μετα ξυπναει στις 6 αναγκαστικα γιατι πειναει!!θα προσπαθησω να του το αλλαξω αλλα δυσκολο με κανει οτι θελει!!!

κοριτσια εσας 2 μηνων ποσα κιλακια ηταν???

εγω να σου πω ,βανιλιτσα,ηταν 3500 αλλα ο δικος μας ,ξερεις ,δεν ειναι δεικτης,αφου γεννηθηκε μικρος.....

ΓΚΕΛΥ

ζουζουνακι εσεις κανατε το πρωτο εμβολιο???

εχω αγχωθει και με αυτο!!!:roll:

λεω μετα του 3 μηνες να τον βαλω μονο του στην κουνια του!!το λικνο δεν τον βολευει απο την αρχη-αρχη...:rolleyes:τον νευριαζει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποιείς για όσο χωράει το παιδί αλλά γενικά είναι άχρηστη αγορά. Επίσης ζεσταίνονται εκεί μέσα!

κοιτα,ο δικος ,ηταν προωρακι,οποτε δεν τιθεται θεμα χωρου,τωρα ειναι 4300 και μια χαρα χωραει στο πορτ μπεμπε,και ο λογος που το ειχαμε παρει ,ηταν οτι θελαμε να κανουμε τα ταξιδια,τελος αυγουστου και τελος σεπτεμβριου και θα ηταν πολυ κουραστικα στο καθισματακι........ετσι μας ειχαν πει ακι εκει που το αγορασαμε....τωρα τι να πω?.....μπορει να καναμε και λαθος:roll::roll::roll::roll::roll:

ΓΚΕΛΥ

ζουζουνακι εσεις κανατε το πρωτο εμβολιο???

εχω αγχωθει και με αυτο!!!:roll:

λεω μετα του 3 μηνες να τον βαλω μονο του στην κουνια του!!το λικνο δεν τον βολευει απο την αρχη-αρχη...:rolleyes:τον νευριαζει!!!

αυτο με το λικνο ,το ειχα κι εγω,μεχρι που του το εκανα σαν φωλια και του αρεσε

οταν ειναι πολυ μικρα,δεν θελουν ανοιχτους χωρους,θελουν κατι που να μοιαζει με την μητρα.....

εμεις το πρωτο εμβολιο το καναμε πριν απο 10 μερες

ευτυχως εκανε μονο δεκατα,αλλα ειχε για 48 ωρες ενα περιλυπο υφος

παλευε ο καημενος με 5 σοβαρους αντιπαλους:wink::wink::wink::wink:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

κοιτα,ο δικος ,ηταν προωρακι,οποτε δεν τιθεται θεμα χωρου,τωρα ειναι 4300 και μια χαρα χωραει στο πορτ μπεμπε,και ο λογος που το ειχαμε παρει ,ηταν οτι θελαμε να κανουμε τα ταξιδια,τελος αυγουστου και τελος σεπτεμβριου και θα ηταν πολυ κουραστικα στο καθισματακι........ετσι μας ειχαν πει ακι εκει που το αγορασαμε....τωρα τι να πω?.....μπορει να καναμε και λαθος:roll::roll::roll::roll::roll:

Άβολο το πορτ μπεμπέ για τις μεταφορές και καθόλου ασφαλές. Εγώ τον έβαλα 2-3 φορές εκεί μέσα τις πρώτες μέρες (η μία φορά ήταν όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο) και στο σπίτι κοιμόταν καμιά φορά αλλά μονο για 1 μήνα. Σε 1 μήνα δεν χωρούσε εκεί μέσα. Το μόνο θετικό ήταν ό,τι κούμπωνε στο καρότσι και έτσι μας βόλεψε σε αυτές τις ελάχιστες μεταφορές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαρσολαν μου είδα αυτό αλλά λέει οτι δεν στέλνει. Δες και εσύ μήπως έκανα λάθος.

http://www.amazon.co.uk/Chicco-Polly-Magic-Highchair-Sketching/dp/B001QF1SEU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1282509226&sr=8-1

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να ρωτησω κατι ,αλλο,βρε κοριτσια....ειναι λογικο,ο μπεμπης να πνιγεται τουλαχιστον 1 φορα σε καθε γευμα?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...