Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολος στο ρεψιμο και καποιες φορες δεν μου ρευεται...

ενα κολπο που εκανα στον δικο μου ηταν να τον κραταω σε ορθια σταση αγκαλια κ προσεκτικα κ καθομαι στα ποδια με λυγισμενα γονατα(οπως οταν κανεις πιπι στην εξοχη:tongue::tongue::tongue:) κ μετα σηκωνομουν αποτομα.ετσι ο αερας που ειχε μεσα του εφευγε με τη μια επανω κ εκανε ενα ωραιοτατο ΓΚΡΑΑΑΑΑΚ:rolleyes: ενα αλλο που εκανα ηταν να ειμαι καθιστη κ να τον εχω μπρουμητα στα γονατα μου χτυπωντας του απαλα την πλατη απο κατω προς τα πανω.

το ξερω αυτο ,μου το ειπαν και στην κλινικη...αλλα φαντασου οτι πολλες φορες μπορει να ρευτει και μετα που θα ξυπνησει στο ασχετο...αυτο το παιδι καποιες φορες δεν θελει να καθεται καθολου στο κρεββατι του...τον εβαλα τωρα να κοιμηθει εκει και εκλαιγε και τωρα τον εχω στο ρηλαξ και κοιμηθηκε χωρις κουνημα,χωρις τιποτα

ναι οντως αυτο το ριλαξ με ειχε σωσει!του χρωσταω τη ζωη μου μπορω να πω:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια,καλημεραααα

διακοπευουμε στο χωριο μας................δεν εκλαψε καθολου παρα μονο γουργουρητα ακουγαμε και αγκου ευχαριστησης.

Σμουτς,αν δεις την ερωτηση για διαφωτισε με μιας κι εχουμε το ιδιο καροτσι,απο ποια ηλικια μπορω να ανσηκωσω λιγο την πλατη του καροτσιου...εστω μια σκαλα και να μην ειναι εντελως ξαπλα το μωρο????

Κι επισης η μπανιεριτσα που εχεις με τους βραχιονες που φαινεται και στις φωτο να ειναι ξαπλωμενη η Ηλιαννα ποιας μαρκας ειναι και που την πηρες???

τί ωραία που ακούγονται όλα αυτά!!!!!!!! έτσι να συνεχίσετε να περνάτε ωραία βρε κορίτσι.

βέβαια δεν είμαι η Σμουτς :mrgreen: αλλά μια σκάλα το καρότσι της το είχα απο την αρχή - δηλαδή από τότε που σαράντησε και την έβγαλα έξω. Τελείως ξαπλωμένη δεν την έβαλα ποτέ και πουθενά

HAPPY μου μηπως πειναει το μωρο ? ...................................

Ελπιδα εγω ειχα περιοδο κανονικα ως η μπεμπα ηταν 2 μηνων , αυτο τον μηνα δεν ειδα περιοδο .Λεω να κανω ενα τεστ ,ξερω γω τι να πω .Πιστευω οτι ακομα και λιγο να θηλαζεις κυκλο κανονικο δεν εχεις .

τραγωδία.... άσε θα αφήσω λίγο χρόνο ακόμα και αν δω την κοιλιά μου να φουσκώνει θα πάρω να κάνω τεστ :lol::lol::lol:

πηγαμε και σε μια βαπτιση χθες ...περισσοτερο κλαιγαμε εμεις παρα η μπεμπα που βαπτιζοταν!!!

εμεις τελικα θα τον βαπτισουμε τελος απριλιου μετα το Πασχα...και το περιμενω πως και πως!!ο μπεμπης μας τοτε θα ειναι 10 μηνων περιπου οποτε μια χαρα θα κραταει κεφαλακι ....

κοριτσια εσεις ποτε θα χρησιμοποιησετε καροτσακι??το πορτ μπεμπε μαλλον πια δεν τον βολευει γιατι δεν χωραει αλλα φοβαμαι ακομη γιατι το κεφαλακι του δεν το στηριζει.μετα τον 3ο δεν στηριζουν κεφαλακι??

στερεα τροφη ποτε σας ειπε ο παιδιατρος??τον 4ο ή 5ο??

στο πορτ μπεμπέ δεν την έβαλα ποτε. όταν σαράντησε ξεκινήσαμε βόλτες με το καροτσάκι, το καροτσάκι ανέβηκε σπίτι γύρω στους 3 μήνες που άρχισε να βαριέται το ρηλάξ. το καρότσι τώρα το έχουμε μόνο για βόλτα στο σπίτι καθόμαστε στο πάρκο μας και τα σπάμε όλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

όσο για το αυτοκίνητο της πήραμε καρεκλάκι και την βάζαμε εκεί από 2 μηνών και μετά.

U6Vip2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας! Η Νεφελίτσα είμαι καλέ!

Μόλις επιστρέψαμε από το εξοχικό του άντρα μου. Μάλλον ήτανε και από τις τελευταίες βολτούλες που κανουμε. Εγώ φέτος δεν έκανα κανένα μπανάκι. η μπεμπούλα θέλει συνέχεια αγκαλίτσα και ήτανε δύσκολο να την αφήσω. Πήραμε και την καινούργια μας μηχανή οπότε θα μπορέσω να σας βάλω και καμία φώτο να μας δείτε.

Τα μαλλάκια από τα μπεμπάκια σας πέσανε? Εμάς αρκετά, σχεδόν κάναμε φαλακρούλα. Ελπίζω να ξαναβγούνε σύντομα τα καινούργια.

Κορίτσια η μπέμπα μας από τότε που έκλεισε τον τρίτο μήνα έσρωσε πολύ το πρόγραμμα της. Εδώ και τρεις μέρες κοιμάται συνεχόμενα 9.30 το βράδυ με 7-8 το πρωί χωρίς να γκρινιάξει για φαγητό. Εσείς πως τα πάτε την νύχτα?

Καλώς την Νεφελίτσα , που είσαι εσύ βρε ?

άντε βάλε μας καμιά φωτό να την δούμε, έχουμε να την δούμε από νεογέννητη

εμείς στρώσαμε αλλά το βράδυ κάνουμε μια στάση για γαλατάκι. Κοιμάται 9-9:30 το πολύ και κατά τις 2-3 ξυπνάει για γάλα. Μετά ξανά το πρωί στις 7 που είναι και το εγερτήριο μας. Θα προτιμούσα να ξυπνούσε καμιά φορά ακόμα το βράδυ αλλά να ξυπνούσε πιο αργά το πρωί. Τι θα κάνουμε από τις 7 στο πόδι. Ξέρω όλα τα παιδιά ξυπνάνε πρωί αφού κοιμούνται με τις κότες τα καημένα.

Και εγώ μπάνιο στην θάλασσα δεν έκανα, μόνο σε πισίνα και αυτό γιατί με 48 βαθμούς που είχε στην Τυνησία δεν άντεχες. Κατά τα άλλα όλα καλά, αρχίσαμε να βγάζουμε πολλά σάλια και να πιπιλάμε το δάχτυλο. Όλη μέρα φωνάζουμε και μουρμουράμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Να ρωτήσω αν ξέρει καμία, θέλω να κάνω παραγγελία από amazon το Αγγλικό αλλά δεν ξέρω την διαδικασία, που να δω αν στέλνει Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε. εμεις επιστρεψαμε στα πατρια εδαφη, χωρις τη μικρη που θα την κρατησουν τα πεθερικα μου ακομα μια εβδομαδα, μπας και τελειωσουμε με το γιαπι εδω μεσα.

Τι εννοείτε βρε κορίτσια ό,τι δεν πήραν τίποτα από το ΙΚΑ όσες γέννησαν φυσιολογικά???Όσες δουλεύατε δεν πήρατε χρήματα πίσω? Εγώ πήρα περίπου 4000 Ευρώ και γέννησα φυσιολογικότατα!

κι εγω πηρα λεφτα καλε, απλα οταν κανεις καισαρικη, επειδη θεωρειται χειρουγειο, παιρνεις καποια περισσοτερα, που δεν τα παιρνεις αμα γεννησεις φυσιολογικα

Σμουτς,αν δεις την ερωτηση για διαφωτισε με μιας κι εχουμε το ιδιο καροτσι,απο ποια ηλικια μπορω να ανσηκωσω λιγο την πλατη του καροτσιου...εστω μια σκαλα και να μην ειναι εντελως ξαπλα το μωρο????

Κι επισης η μπανιεριτσα που εχεις με τους βραχιονες που φαινεται και στις φωτο να ειναι ξαπλωμενη η Ηλιαννα ποιας μαρκας ειναι και που την πηρες???

εγω να σου πω την αληθεια, αργησα λιγο να τη σηκωσω, τη σηκωσα γυρω στους 2,5-3 μηνες. Η κολλητη μου παλι, που εχει το ιδιο καροτσι, το σηκωσε απο 40 ημερων. Μαλλον ειναι θεμα μαμας.

την μπανιεριτσα την πηρα απο το λητω, μαρκα μ' εκαψες μαλλον, δεν ειναι καποιας μαρκας που να την αναφερει. εχει και στο Jumbo παρομοιες ή και ιδιες.

Ελπιδα εγω ειχα περιοδο κανονικα ως η μπεμπα ηταν 2 μηνων , αυτο τον μηνα δεν ειδα περιοδο .Λεω να κανω ενα τεστ ,ξερω γω τι να πω .Πιστευω οτι ακομα και λιγο να θηλαζεις κυκλο κανονικο δεν εχεις .

Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να θηλαζεις αποκλειστικα και να εχεις περιοδο κανονικοτατα και απο νωρις νωρις ή να μην εχεις καθολου για μηνες. ειναι αναλογα τον οργανισμο.

η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολος στο ρεψιμο και καποιες φορες δεν μου ρευεται...

η μαια στο μαιευτηριο μου ειχε πει, οτι τα παιδια που θηλαζουν και να μην ρευτουν καθολου δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αλλα πρεπει να τα ξαπλωνουμε στα πλαγια. Κι εγω οσο θηλαζα, αργουσε πολυ να ρευτει ή καθολου. Με το μπουκαλι κι ας επινε μητρικο, ρευοταν πολυ πιο γρηγορα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα!

Είπα να ανοίξω το καφέ εγώ σήμερα μετά από τόσο καιρό.

Και η δικιά μας Ροζ βγάζει τα άπειρα σάλια και μάλιστα τώρα είναι στην διαδικασία που τρώει και τα ρούχα της.

Ωχ ξυπνησαμε. επανέρχομαι αργότερα

Καλημέρα, νεφέλη μου η μπέμπα είναι μια γλύκα και έχει μεγαλώσει τόσο πολύ.

Και εμείς τρόμε τα ρούχα μας αλλά στα δάχτυλα έχουμε αδυναμία.

Χθες κοιμηθήκαμε πρώτη φορά στο κρεβάτι μας στο δωμάτιο μας.

Είπα να την πάρω την απόφαση για να είναι το μωρό πιο άνετα στο υπέρ διπλό κρεβάτι του, με τόση ζέστη θέλει άπλα. Μια χαρά τα πήγαμε. Με ελαφρός κατεβασμένο το παντζούρι κοιμηθήκαμε ως τις 10. Ουάου δηλαδή. Με τα κακά έχουμε ένα θέμα τελευταία. Κάνει 2-3 μέρες να κάνει κακά. Σήμερα είμαστε στην 3 μέρα. Αν δεν κάνει θα πάρω τον γιατρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,καλημερα,καλημερα κοριτσια

εμεις πηγαμε 4 μερες στα καμενα βουρλα ,στο εξοχικο των γονιων μου και γυρισαμε....αυτο ηταν,ολο ,για φετος

ο μπεμπης παει σουπερ........λιγο με το στομαχακι και την παλινδρομιση εχουμε ακομη θεμα,ειδικα,αυτες τις μερες που ταξιδεψε κιολας,αλλα δεν γκρινιαζει....το ανεχεται ,απλα.......

εμας εχει αρχισει πολλα σαλια,ακι προσπαθει να πιπιλισει ,εκτος ,απο τα χερια του,και τα ρουχα του και μια κουδουνιστρα μαλακια που του εχουμε......

παντως κοριτσια κι εμεις στο πορτ μπεμπε τον ειχαμε συνεχεια............

νομιζω ομως οτι αν και μικρος( 4,500 ) πρεπι να αρχισουμε και το παιδικο καθισματακι και το καροτσι ξαπλωτος

παντωσ ουτε ο δικος μου στηριζει κεφαλι ακομη,αληθεια ποτε γινεται αυτο?

αααα,και το καλυτερο νεο της περιοδου-γιατι στις διακοπες ο αντρας μου ηταν ολο γκρινια,επειδη,δεν ηταν,ανεξαρτητος,αλλα φιλοξενουμενος-αποφασισε ,λοιπον ,να μου κανει δωρο για την γεννα......

εψαξε,μου εσπασε λιγο ταα νευρα και τελικα,μου πηρε καινουριο αυτοκινητο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι εντελως καινουριο δηλαδη,ενα ελαφρως μεταχειρισμενο Α160 μοντελο του '06

αυτα,κοριτσαρες,παω να δουλεψω λιγο,εχω φωναξει και την μαμα μου να κρατησει το μπεμπη για να βγαλω λιγη δουλιτσα -μερες ΦΠΑ γαρ-

δεν βλεπω καμια μεσα

τα λεμε αργοτερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κορίτσια. Τα μωρά που θηλάζουν παίρνουν λιγότερο αέρα από το στόμα και δεν ρεύονται πάντα. Μην σε ανησυχεί αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ααααα,ξεχασα να ευχαριστησω την δημητρα

η ιδεα της για να εχουμε ετοιμο το νερο στον θερμαντηρα ,το βραδυ ,και απλα να βαζεις ,την θηλη ,οταν ειναι ωρα φαγητου,ειναι θεικη μεθοδος

γλυτωσα,ολο το κλαμα το βραδυ,και αρκετα παραπατηματα,νυσταγμενα......

και περιπου μιση ωρα αυπνιας ανα γευμα ,απο τον πολυ εκνευρισμο.....

ευγε

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημεραααα,

εμεις ακομη διακοπουλες,η μπεμπα ολο κουβεντα ειναι και ολο βολτα θελει!!καλα απο σαλια,δαγκωμα ρουχων και τα συναφη..ειμαστε συνεχεια με τις μπουνιες στο στομα.Η γιατρος ειπε οτι ειναι η ηλικια που αναπτυσσονται οι σιελλογονοι αδενες γι αυτο γινεται τετοιος χαμος.

Σμουτς,κι εγω λεω τωρα που κοντευει 3.5 μηνων να την ανασηκωσω ελαφρα,να βλεπει λιγο και γυρω-γυρω η καημενουλα.Αλλωστε στο καθισματακι αυτοκινητου και στο ρηλαξ ειναι ηδη με κλιση απο πιο μικρη!!

Ροουζ,οτι θελεις για αμαζον ρωτα εδω.Να ξερεις οτι το μονο το αμαζον το ιδιο στελνει ελλαδα με περιπου 6 λιρες μεταφορικα.Ολοι οι αλλοι πρεπει να μπεις ξεχωριστα να δεις αν στελνουν.Μπορω ομως καλλιστα να σε βοηθησω!

νεφελακι,εβαλες φωτο???ποτε καλε??τρεχω να σας δω...πραγματι απο ημερων εχετε να κανετα την εμφανιση σας!!

ελπιδα,ναι καλα περναμε...συνηθιζει η μικρη σε πιο πρωτογονες συνθηκες χεχε!6 μερες μας εμειναν ακομη!!

ζουζουνακιιι,μεγεια το καινουργιο παιχνιδακι σου!!!και βαλε το παιδι πλεον στο καροτσι και στο καθισμα,μην φοβασαι!!

καλημερα και απο μενα κοριτσια !!τι κανετε???εμεις αλλαξαμε λιγο το προγραμμα μας εδω και 2-3 μερουλες!!μου κανει 4 γευματα των 250 και μετα ξυπναει στις 6 αναγκαστικα γιατι πειναει!!θα προσπαθησω να του το αλλαξω αλλα δυσκολο με κανει οτι θελει!!!

κοριτσια εσας 2 μηνων ποσα κιλακια ηταν???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...